برای مشاوره ثبت نام بیمه سلامت برای پناهندگان
برای مشاوره ثبت نام بیمه سلامت برای پناهندگان
از آن جایی که بحران ها و تغییرات سیاسی و اجتماعی در سراسر جهان به مهاجرت و پناهندگی بسیاری از افراد منجر می شود، مسئله حمایت از سلامتی این افراد نیز به یکی از مسائل بحرانی تبدیل شده است. در بسیاری از موارد، پناهندگان با مشکلاتی همچون عدم دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی، نابسامانی های سلامتی و تحمل هزینه های بالای درمان رو به رو می شوند. در این شرایط، بیمه سلامت برای پناهندگان به عنوان یک راهکار جامع و کارآمد، به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مناسب به این افراد برجسته می شود.
این نوع بیمه، در صورت فراهم کردن پوشش های مختلف از جمله مشاوره پزشکی، درمان های اولیه و اضطراری، بررسی های پیشگیرانه و داروهای ضروری، به پناهندگان اطمینان و حمایت لازم را می دهد. از این رو جهت شناخت بیشتر بیمه سلامت برای اتباع پناهنده در این مقاله به طور کامل به نحوه ثبت نام اتباع برای دریافت بیمه سلامت، نحوه استعلام و همچنین هزینه دریافت بیمه سلامت پرداخته شده است.
بیمه سلامت برای پناهندگان
بیمه سلامت هم برای پناهندگان و هم برای کشور های میزبان می تواند مزایای قابل توجهی داشته باشد. این بیمه می تواند به کاهش بار مالی و فشار های سیستم بهداشتی و درمانی کشور های میزبان کمک کند، زیرا با فراهم کردن پوشش سلامتی برای افرادی که از طریق بهترین کیس و دلیل پناهندگی در خارج از کشور در ایران پناهنده شده اند، آن ها را به اندازه کافی از رفتار های خطرناکی مانند خود درمانی یا تاخیر در درمان منحرف می کند. همچنین، بیمه سلامت برای پناهندگان می تواند به عنوان یک نماد انسانیت و تعهد به حقوق بشر برجسته شود.
با ارائه این نوع بیمه، جوامع و سازمان های مربوطه به دنبال ایجاد یک بستر عادلانه و برابر جهت دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی برای همه افراد، از جمله پناهندگان، می باشند. در نتیجه، بیمه سلامت برای اتباع پناهنده به عنوان یک راهکار کلیدی و اثربخش، به منظور حمایت از سلامت و بهبود کیفیت زندگی این گروه آسیب پذیر، نقش مهمی ایفا می کند. این بیمه، نه تنها به پناهندگان امکان دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی را می دهد، بلکه به جوامع و کشورهای میزبان نیز کمک می کند تا با یک تعهد انسانی و عدالت محور، حقوق بشر را به اجرا درآورند.
با بهبود دسترسی به خدمات سلامت برای پناهندگان، می توان یک زمینه مناسب را برای شکل گیری جوامع سالم تر فراهم کرد. بیمه سلامت پناهندگان، یک نوع بیمه است که به پناهندگان و مهاجران آسیب پذیر، پوشش سلامتی و درمانی را ارائه می دهد. این نوع بیمه به منظور حفظ و تامین سلامتی و بهبود کیفیت زندگی افرادی که به دلایل سیاسی، اقتصادی یا اجتماعی از کشور خود فرار کرده اند و به عنوان پناهنده بهترین کشور برای پناهندگی مستقر شده اند، طراحی شده است. بیمه سلامت برای اتباع پناهنده به پناهندگان امکان دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی را می دهد.
این خدمات نیز شامل مشاوره پزشکی، درمان های اولیه و اضطراری، بررسی های پیشگیرانه، دارو های ضروری و سایر خدمات سلامتی است. هدف اصلی این بیمه، فراهم کردن پوشش سلامتی جامع و مناسب برای پناهندگان است تا آن ها بتوانند به راحتی از خدمات درمانی لازم استفاده کنند و به مشکلات سلامتی خود پاسخ دهند. برای پیاده سازی بیمه سلامت برای اتباع پناهنده، سازمان های بین المللی، دولت ها، سازمان های غیرانتفاعی و سازمان های مربوطه در حال همکاری برای فراهم آوردن منابع مالی و توسعه سیستم های بیمه سلامت برای اتباع پناهنده هستند.
بیمه سلامت برای اتباع پناهنده یک طرح مهم بهداشتی برای تامین خدمات درمانی پناهندگان افغان و عراقی ساکن ایران می باشد. این طرح اجازه می دهد پناهندگان بتوانند با پرداخت هزینه بیمه، از خدمات درمانی مناسب با قیمت بهتر در بیمارستان های تحت پوشش برخوردار شوند. طرح بیمه سلامت برای اتباع پناهنده شامل پوشش خدمات پاراکلینیک و بستری در بیمارستان می شود که باعث تسکین بار مالی درمان می گردد. همچنین این طرح بیمه خانوادگی است و برای ثبت نام اتباع به صورت همزمان نیاز به مدارک تمامی اعضای خانواده را دارد. افراد می توانند از طریق سا یت های اینترنتی برای استعلام بیمه خود اقدام کنند.
شرایط ثبت نام بیمه سلامت برای پناهندگان
شرایط ثبت نام بیمه سلامت برای پناهندگان ممکن است بسته به قوانین و مقررات کشور و سازمان های مربوطه متفاوت باشد. در ادامه، شرایط عمومی معمول در کشور ایران بررسی شده است. در رابطه با شرایط ثبت نام اتباع برای بیمه سلامت برای اتباع پناهنده باید گفت که این بیمه یک طرح بیمه درمانی ملی است که برای اتباع قانونی ساکن در کشور ایران در نظر گرفته شده است. متقاضیان با داشتن کارت آمایش و هویت، می توانند برای ثبت نام در بیمه اتباع اقدام کنند.
با این بیمه درمانی، افراد می توانند بخشی از هزینه های درمانی خود را از جمله هزینه های بستری در بیمارستان، خدمات پاراکلینیکی، حق الزحمه پزشک، هزینه دارو، آزمایش و رادیولوژی در بیمارستان های طرف قرارداد با بیمه سلامت یا بیمارستان های دولتی وابسته به وزارت بهداشت و درمان را جبران کنند. گفتنی است که با ارائه کارت آمایش نیازی به کارت کار نیست و ثبت نام ساده تر انجام می شود. همچنین متقاضیان می توانند برای بیمه مشاغل آزاد نیز ثبت نام کنند تا تحت پوشش تامین اجتماعی باشند. به طور کلی این طور باید گفت که کافی نیست فقط پاسپورت ارائه شود، بلکه باید وضعیت مهاجرت قانونی در ایران را هم ثابت کرد.
همچنین لازم به ذکر است که نمی شود همزمان برای دو بیمه پایه ثبت نام کرد. اما متقاضیان می توانند برای بیمه حوادث هم ثبت نام کنند که شامل پوشش هایی مانند فوت و غرامت می باشد. گفتنی است که این بیمه فقط برای اتباع قانونی ساکن در ایران در نظر گرفته شده و قابل استعلام است و برای اتباع غیرقانونی یا روند مهاجرتی نامشخص قابل استفاده نیست. همچنین، شرایط و محدودیت های دیگری ممکن است برای ثبت نام اتباع و استفاده از بیمه اتباع وجود داشته باشد که باید با مراجعه به سازمان بیمه سلامت و یا منابع رسمی مربوطه در کشور مشاوره گرفته شود.
مدارک لازم برای درخواست بیمه سلامت برای پناهندگان
سلامت و بهره مندی از خدمات درمانی اساسی و حقوق بیمه سلامت برای هر فردی از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل، برای تمامی افراد، از جمله پناهندگان، حق دسترسی به بیمه سلامت تامین شده است. اما برای درخواست بیمه سلامت برای پناهندگان، مدارک مورد نیاز باید بر اساس سیاست ها و مقررات جاری در هر کشور و سازمان مربوطه تعیین شود. این مدارک به منظور تایید هویت، ثبت نام و ارائه خدمات بهتر به پناهندگان مورد نیاز هستند. در ادامه، به برخی از مدارک لازم برای درخواست بیمه سلامت برای اتباع پناهنده اشاره شده است:
کارت پناهندگی: برای ثبت نام اتباع در بیمه سلامت برای اتباع پناهنده، متقاضیان باید کارت پناهندگی خود را ارائه دهند. این کارت توسط سازمان پناهندگان یا سازمان ملل در اختیار آن ها قرار می گیرد و افرادی که پناهندگی سازمان ملل را دارند، می توانند برای دریافت کارت اقدام نمایند.
کارت اقامت: متقاضیان برای تایید هویت و وضعیت قانونی خود، باید کارت اقامت معتبر خود را ارائه دهند. این کارت توسط سازمان امور اتباع وزارت کشور صادر می شود.
تصویر پرسنلی: پناهندگان برای دریافت بیمه سلامت باید یک تصویر پرسنلی از خود داشته باشند که در مدارک ثبت نام استفاده می شود.
فرم درخواست بیمه: متقاضیان باید فرم درخواست بیمه را پر کنند. این فرم معمولا توسط سازمان بیمه سلامت یا سازمان پناهندگان در دسترس است.
مدارک هویت: متقاضیان باید مدارک هویت خود مانند پاسپورت یا سند تولد را ارائه دهند.
همچنین گفتنی است که برای ثبت نام اتباع در طرح بیمه سلامت اتباع خارجی در ایران، مدارک زیر مورد نیاز است:
اتباع افغان: اتباع افغان برای ثبت نام در بیمه سلامت، باید کارت معتبر آمایش یا برگه تردد معتبر خود را ارائه دهند. این مدارک توسط مراجع ذی صلاح در افغانستان صادر می شوند.
اتباع عراقی: اتباع عراقی نیز برای ثبت نام در بیمه سلامت، باید کارت هویت معتبر خود را ارائه دهند. این کارت توسط مراجع ذی صلاح در عراق صادر می شود.
تصویر پرسنلی: متقاضیان برای هر یک از اعضای خانواده، باید یک تصویر پرسنلی داشته باشند. این تصاویر برای مدارک ثبت نام اتباع در بیمه سلامت استفاده می شوند.
کارت بانکی: متقاضیان بیمه سلامت پناهندگان برای پرداخت هزینه های ثبت نام، باید یک کارت بانکی معتبر داشته باشند.
پناهندگان که به دلیل وضعیت خاص و غیر قابل پیش بینی که با آن برخورد کرده و به کشوری دیگر مهاجرت کرده اند، نیز می توانند درخواست بیمه سلامت را ارائه کنند و در صورت ثبت نام آن، برای استعلام اقدام نمایند. مهم است که افراد بدانند که بیمه سلامت یک بیمه اختیاری است و برای ثبت نام در آن، افراد باید به نزدیک ترین دفتر پیشخوان در محل زندگی خود مراجعه کنند و مدارک مورد نیاز را ارائه دهند. این فرآیند نسبتا ساده است و شامل ارائه مدارک اقامت و پرداخت هزینه ثبت نام می شود.
سایت بیمه سلامت اتباع خارجی
در دنیای امروز، بیمه سلامت یکی از نیاز های اساسی افراد است، به خصوص برای اتباع خارجی که در کشوری جدید زندگی می کنند. با توجه به این که نیاز ها و شرایط زندگی اتباع خارجی با مردم محلی ممکن است تفاوت های قابل توجهی داشته باشد، ایجاد بستری برای دریافت و خرید بیمه سلامت برای این اتباع بسیار حائز اهمیت است. سایت بیمه سلامت اتباع خارجی به عنوان یک پلتفرم آنلاین، امکانات و خدماتی را برای اتباع خارجی فراهم می کند تا به راحتی و با سهولت بیمه سلامت خود را مدیریت کنند.
این سایت، به عنوان یک منبع قابل اعتماد و معتبر، اطلاعات مربوط به بیمه سلامت را در اختیار اتباع خارجی قرار می دهد و آن ها را در فرآیند ثبت نام اتباع، انتخاب بیمه و دریافت خدمات درمانی راهنمایی می کند. از طریق سایت بیمه سلامت اتباع خارجی، کاربران می توانند به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کرده و مدارک مورد نیاز را آپلود کنند. همچنین، اطلاعات مربوط به طرح ها و پوشش های مختلف بیمه سلامت را مطالعه و انتخاب کنند. این سایت همچنین امکان مقایسه طرح ها، محاسبه هزینه ها و دریافت مشاوره فنی در خصوص بیمه سلامت را فراهم می کند.
برای ورود به سایت بیمه سلامت اتباع خارجی کلیک کنید.
گفتنی است که بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی در دو قالب برای اتباع خارجی در دسترس است. متقاضی برای بیمه سلامت باید به دفاتر پیشخوان مراجعه و با ارائه مدارک و پرداخت هزینه بیمه سلامت برای پناهندگان، ثبت نام شود. همچنین لازم به ذکر است که پرداخت حق بیمه سلامت تنها از طریق مراجعه حضوری و با کارت بانکی امکان پذیر است. برای بیمه تامین اجتماعی می توان از طریق سایت tamin.ir و وارد کردن کد فیدا ثبت نام کرد. اگر امکان ورود به سایت وجود نداشت، می توان از کارگزاری های تامین اجتماعی خدمات دریافت کرد. همچنین افراد پس از ثبت نام، امکان استعلام بیمه خود را نیز دارند.
نحوه ثبت نام بیمه سلامت برای پناهندگان
بیمه سلامت یکی از مهم ترین و قابل توجه ترین طرح های اجتماعی در کشور است که برای تامین خدمات پزشکی و بهبود سطح بهداشت عمومی مردم تدارک دیده شده است. این طرح در بین جامعه، از جمله پناهندگان، مورد توجه و استقبال بسیاری قرار گرفته است. ثبت نام در بیمه سلامت برای پناهندگان، امکان دسترسی به خدمات پزشکی اساسی و معیار های بهداشتی را برای آنان فراهم می کند. نحوه ثبت نام بیمه سلامت برای اتباع پناهنده به این صورت است که پناهندگان باید به نزدیک ترین دفتر پیشخوان محل سکونت خود مراجعه کنند. در آن جا، درخواست ثبت نام ارائه می شود و لازم است تنها سرپرست خانوار در هنگام ثبت نام حضور داشته باشد.
با این حال حضور سرپرست کفایت می کند و مدارک مورد نیاز برای تمام اعضای خانواده باید همراه فرد باشد. برای افراد پناهنده افغانستانی، کارت معتبر آمایش یا برگه تردد معتبر الزامی است. همچنین، برای افراد پناهنده عراقی، کارت هویت معتبر لازم است. هر عضو خانواده باید یک قطعه عکس با اندازه ۳ در ۴ سانتی متر نیز به همراه داشته باشد. اگر عضو خانواده در گروه آسیب پذیر قرار دارد، باید علاوه بر مدارک فوق، کارت بانکی جهت پرداخت هزینه های مربوطه یا رسید بانکی را نیز به همراه داشته باشند. همچنین، افراد مبتلا به بیماری های خاص نیازمند گواهی وضعیت پزشکی از یک پزشک معتبر بیمه سلامت هستند.
در پایان فرآیند ثبت نام، هر فرد در روز ثبت نام خود یک دفترچه بیمه سلامت دریافت خواهد کرد. این دفترچه به عنوان کارت بیمه استفاده می شود و امکان استفاده از خدمات پزشکی در شبکه بیمه سلامت را برای فرد فراهم می کند. تمامی این مراحل قابل استعلام می باشد. بیمه سلامت برای اتباع پناهنده، فرصتی است که آن ها را از بار مالی سنگین خدمات پزشکی در مواقع ضروری و بیماری های مزمن برهاند. با ثبت نام اتباع در این طرح، پناهندگان به صورت رایگان یا با پرداخت حق بیمه معادل سطح دریافت درآمد، می توانند به خدمات پزشکی اساسی مانند مشاوره پزشکی، درمان های پایه، بیمارستان، آزمایشگاه و داروخانه دسترسی داشته باشند.
هزینه بیمه سلامت برای پناهندگان
یکی از مسائل حیاتی که در زمان پناهندگی برای افراد مهاجر و پناهنده بسیار مهم است، دسترسی به مراقبت های پزشکی و خدمات بهداشتی است. در این راستا، برنامه های بیمه سلامت برای پناهندگان ایجاد شده اند تا آن ها را در تامین هزینه های درمانی و درمانگاهی یاری دهند. اما یکی از مسائل مهم که برای پناهندگان مطرح می شود، هزینه های مربوط به بیمه سلامت است. هزینه بیمه سلامت برای اتباع پناهنده بسته به گروهی که به آن تعلق می گیرند، متفاوت است. به عنوان مثال، گروه پناهندگان آسیب پذیر شامل افرادی است که با بیماری های خاصی مانند هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و ام اس مبتلا هستند.
برای این گروه، حق بیمه ثبت نام در طرح بیمه سلامت به طور کامل پرداخت شده است، اما هزینه های اداری مانند صدور دفترچه بیمه سلامت به عهده پناهندگان است. از سوی دیگر، پناهندگانی که در لیست افراد آسیب پذیر اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی نیستند، برای ثبت نام در طرح بیمه سلامت باید حق بیمه را پرداخت کنند. هزینه ماهانه برای هر نفر تعیین شده است و باید برای همه اعضای خانواده در مدت یک سال پرداخت شود. همچنین، هزینه های اداری مانند صدور دفترچه بیمه سلامت نیز باید توسط پناهندگان پرداخت شود. هزینه های قابل پرداخت برای بیمه سلامت پناهندگان به شرح زیر است:
هزینه بیمه سلامت برای پناهندگان | |
هزینه سالانه صدور دفترچه بیمه سلامت |
8 هزار تومان به ازای هر نفر |
هزینه ماهانه بیمه سلامت |
131500 تومان به ازای هر نفر |
گفتنی است که گروه پناهندگان آسیب پذیر فقط موظف به پرداخت 8 هزار تومان به صورت سالانه بابت هزینه صدور دفترچه بیمه سلامت هستند. در صورتی که پناهندگانی که در لیست افراد آسیب پذیر نیستند باید حق بیمه خود را کامل پرداخت کنند. همان طور که پیش تر نیز اشاره شد، این هزینه به میزان 131 هزار و پانصد تومان می باشد که به ازای هر سال، 15780000 تومان خواهد بود. گفتنی است که ثبت نام اتباع در این طرح برای کمتر از 12 ماه امکان پذیر نخواهد بود. همچنین لازم به ذکر است که پرداخت هزینه بیمه سلامت برای اتباع پناهنده به صورت قسطی امکان پذیر نیست. تمامی مراحل ثبت نام نیز از طریق سایت های مربوطه قابل استعلام است.
استعلام بیمه سلامت برای پناهندگان
دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی برای پناهندگان یکی از مسائل مهم و حیاتی است که در جامعه های میزبان بسیار اهمیت دارد. برای اطمینان از اینکه پناهندگان به بهترین خدمات درمانی دسترسی دارند و هزینه های مربوط به آن ها پوشش داده می شود، برنامه های بیمه سلامت برای پناهندگان ایجاد شده است. اما قبل از ثبت نام در برنامه های بیمه سلامت، ممکن است پناهندگان نیاز به استعلام بیمه سلامت برای اتباع پناهنده داشته باشند.
استعلام بیمه سلامت یعنی بررسی و اطلاع از پوشش ها، شرایط و هزینه های مرتبط با بیمه سلامت برای اتباع پناهنده. این اقدام به پناهندگان کمک می کند تا قبل از ثبت نام اتباع، مطلع شوند که آیا واجد شرایط دریافت بیمه سلامت هستند یا خیر. متقاضیان برای استعلام و اطلاع از وضعیت بیمه سلامت خود، به عنوان یک پناهنده، باید به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند و کد شناسایی برای کارت آمایش 16 رقمی و کارت هویت 15 رقمی خود را ارائه نمایند.
برای ورود به صفحه استعلام بیمه سلامت پناهندگان استان اصفهان کلیک کنید.
این اطلاعات به منظور تایید هویت و شناسایی آن ها در سیستم بیمه سلامت استفاده می شود. علاوه بر دفاتر پیشخوان، به عنوان مثال، استانداری اصفهان نیز وب سایتی را به منظور ارائه امکان استعلام و اطلاع از وضعیت بیمه سلامت برای اتباع پناهنده راه اندازی کرده است. متقاضیان می توانند به این وب سایت مراجعه کرده و با وارد کردن کد شناسایی برای کارت آمایش و کارت هویت خود، وضعیت بیمه سلامت خود را بررسی کنند. صفحه نخست این سامانه در تصویر زیر نمایش داده شده است:
این روش الکترونیکی می تواند به افراد امکان مطلع شدن از وضعیت بیمه سلامتشان را بدون نیاز به مراجعه حضوری در دفاتر پیشخوان فراهم کند. بنابراین، پناهندگان برای استعلام و اطلاع از وضعیت بیمه سلامت خود به عنوان یک پناهنده، می توانند به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند و کد شناسایی برای کارت آمایش و کارت هویت خود را ارائه دهند. همچنین، می توانند از وب سایت معرفی شده استفاده کنند تا به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری، وضعیت بیمه سلامت خود را استعلام نمایند.
انواع خدمات درمانی بیمه سلامت اتباع
یکی از مسائل حیاتی در جامعه ها، فراهم کردن دسترسی افراد به خدمات بهداشتی و درمانی است. برای این منظور، برنامه های بیمه سلامت برای اتباع ایجاد شده است که انواع مختلفی از خدمات درمانی را پوشش می دهند و به افراد امکان می دهند تا بدون نگرانی از هزینه های پزشکی، مراقبت های لازم را دریافت کنند. در برنامه های بیمه سلامت اتباع، انواع خدمات درمانی بیمه سلامت اتباع در پوشش قرار می گیرند.
یکی از اصلی ترین خدمات درمانی که توسط بیمه سلامت پوشش داده می شود، مشاوره پزشکی است. این خدمت به افراد امکان می دهد با متخصصین پزشکی مشورت کنند، تشخیص و درمان بگیرند و نکات بهداشتی و پیشگیرانه را دریافت کنند. علاوه بر مشاوره پزشکی، خدمات پزشکی عمومی نیز در برنامه های بیمه سلامت اتباع قرار می گیرند. این خدمات شامل ویزیت های پزشکی، آزمایشات تشخیصی، ارائه داروها و درمان های اولیه است.
با این خدمات، افراد می توانند به مراکز درمانی مراجعه کرده و مراقبت های پزشکی لازم را دریافت کنند. علاوه بر خدمات عمومی، برنامه های بیمه سلامت اتباع شامل خدمات تخصصی نیز هستند. این خدمات شامل مراقبت های ویژه تخصصی مانند جراحی، درمان بیماری های مزمن، روانشناسی، فیزیوتراپی، بهزیستی و خدمات توانبخشی است. با پوشش این خدمات، امکان دسترسی به مراقبت های ویژه و تخصصی برای افراد فراهم می شود.
همچنین نوعی بیمه سلامت خاص برای بیماری های خاص نیز موجود است. لیست این بیماری های خاص به شرح هموفیلی، تالاسمی، نارسایی کلیه، پیوند کلیه و ام اس می باشد. گفتنی است که بیماری سرطان در دسته بیماری های خاص بیمه سلامت نمی گنجد. ثبت نام اتباع در بیمه سلامت برای پناهندگان می تواند به افراد در کم کردن هزینه های درمان کمک کند و متقاضیان برای درمان بیماری های سخت خود اقدام کنند. لازم به ذکر است افراد می توانند برای پیگیری صدور بیمه خود، از سایت های استعلام استفاده نمایند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل بیمه سلامت برای پناهندگان، ثبت نام اتباع، هزینه و استعلام آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با بیمه سلامت برای پناهندگان مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، سایت بیمه سلامت برای اتباع خارجی و پناهندگان tamin.ir می باشد.