برای مشاوره انواع جشن های جهانی
برای مشاوره انواع جشن های جهانی
فستیوال چیست؟ بسیاری افراد این سوال را مطرح می کنند و مایل اند پاسخ آن را پیدا کنند. در رابطه با این سوال باید گفت که فستیوال ها غالبا با اهداف متفاوت و به مناسبت های مختلفی برگزار می شوند که به آن ها جشنواره نیز گفته می شود. علاوه بر این سوالات دیگری از قبیل معروف ترین فستیوال چیست، Festival یعنی چه و انواع جشن های جهانی کدام موارد می باشند؟ مطرح می شود. آشنایی با مشهورترین Festival ها به اشخاص کمک می کند تا خود را برای شرکت در رویدادها آماده کنند.
فستیوال ها انواع مختلفی داشته و ممکن است هنری، مذهبی یا مرتبط با غذا باشند. امکان شرکت در جشنواره های بزرگ برای تمامی اشخاص وجود داشته و هرساله افراد بسیاری برای شرکت در این جشن ها اقدام می نمایند. در این مقاله به بررسی پاسخ سوال فستیوال چیست و انواع جشن های جهانی کدام اند، پرداخته شده و جشنواره های کوچلا، کن، برنینگ من، راک، شکوفه پرتقال و دریم لند معرفی گشته اند. اشخاص از طریق مطالعه مقاله پیش رو با فستیوال های معروف جهان آشنا شده و اطلاعات کافی در خصوص Festival ها را کسب می کنند.
فستیوال Festival چیست؟
در پاسخ به این سوال که فستیوال چیست؟ (فستیوال یعنی چه) باید توضیح داد که به طور کلی به جشنواره ها یا رویدادهای خاص Festival گفته شده که اشخاص زیادی از سراسر جهان برای شرکت در این جشن های جهانی اقدام می نمایند. فستیوال ها ممکن است در نزدیکی مناسبت های خاص مانند عید نوروز یا کریسمس برگزار شده یا اهداف متفاوتی مانند شکرگزاری داشته باشند. همچنین باید اظهار داشت که برخی از جشنواره ها ریشه مذهبی داشته و برخی ریشه در آداب و رسوم یک ناحیه خاص دارند.
به برخی از فستیوال ها مانند جشنواره شکوفه های پرتقال، کارناوال نیز گفته می شود، اما باید اظهار داشت که کارناوال غالبا به رژه های همگانی در خیابان اطلاق خواهد گشت. در کارناوال ها ممکن است رقص یا نمایش سیرک اجرا شده که به طور کلی این راهپیمایی جهت ابراز شادی همگانی و دسته جمعی صورت می گیرد. انواع جشن های جهانی شامل موضوعات هنری، مذهبی، غذا، مسابقات، ورزشی و جشنواره های فصلی شده که در هر کشوری در ماه های مختلف سال Festival برگزار می گردد.
فستیوال به طور کلی به گردهمایی مردم برای گرامی داشتن یک مناسبت بخصوص یا اتفاق خاص اطلاق شده که در برخی از جشنواره ها از برگزیدگان در مسابقات تقدیر خواهد گشت. از فستیوال های معروف جهان می توان به کوچلا، کن، برنینگ من، راک، شکوفه پرتقال و دریم لند اشاره کرد. علاقمندان غالبا برای شرکت در Festival های خارج از کشور تنها نیاز به اخذ ویزای توریستی دارند که روند دریافت این ویزا نسبت به اخذ دیگر مجوزهای ورود مانند کاری یا سرمایه گذاری ساده تر خواهد بود.
معرفی انواع فستیوال های جهانی
پس از پاسخگویی به این سوال که فستیوال چیست (فستیوال یعنی چه) در خصوص معرفی انواع فستیوال های جهانی، باید توضیح داد که در کشورهای مختلف جشنواره های متعددی برگزار شده و غالبا اشخاص محلی یا بین المللی در آن ها شرکت می نمایند، اما برخی از Festival ها از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده و در سراسر جهان شناخته شده اند. در ادامه به معرفی انواع جشن های جهانی پرداخته شده و توضیحات کامل آورده شده است:
فستیوال هنری: بسیاری از بزرگ ترین جشنواره های جهانی با موضوع هنر برگزار شده که از انواع آن ها می توان به جشنواره های شعر و داستان، فستیوال های موسیقی دنیا و تئاتر اشاره کرد. در این جشن ها غالبا دستاوردهای هنری خاص و جذاب به نمایش گذاشته شده و از مشهورترین آن ها می توان به Festival شعر پوشکین روسیه، کوچلا، فستیوال دیوار و هنر گرافیک خیابانی اشاره کرد.
فستیوال مذهبی: جشن گرفتن رویدادهای مذهبی در سراسر جهان مرسوم بوده و برای مثال مسیحیان در نزدیکی تولد حضرت عیسی مراسم های مختلفی برگزار می نمایند. از جشنواره های مشهور مذهبی می توان به Festival های Esala Perahera بودایی ها و هولی هندوها اشاره کرد که در کشورهای مختلف مانند سریلانکا و تایلند یا هندوستان برگزار شده و گردشگران زیادی را جذب می کنند، فستیوال هولی به عنوان یکی از فستیوال های معروف جهان به جشن رنگ ها نیز معروف است که در پایان زمستان و در آخرین شبی که ماه کامل می شود برگزار گشته و در طی آن مردم به همدیگر پودر یا آب های رنگی پرتاب می نمایند. مراسم های مذهبی داشین و تیهار، تایپوسام و مراسم عشای ربانی نیز جزو رویدادهای مذهبی به حساب می آیند. برخی از مراسم های عزاداری مانند مراسم تاسوعا و عاشورا را نیز می توان رویداد مذهبی نامید.
فستیوال های مربوط به غذا: یکی از انواع جشن های جهانی Festival های مربوط به گرامیداشت یک غذا یا نوشیدنی خاص است، برای مثال در فستیوال ملی بادام زمینی که در آمریکا برگزار می شود، افراد تمرکز بر روی بادام زمینی داشته اما در برخی کشورها مانند آفریقای جنوبی جشنواره شراب برگزار می گردد.
مسابقات جهانی: در برخی از جشنواره های جهانی مانند فستیوال کن داوران یک سری آثار هنری را مورد ارزیابی قرار داده و در نهایت از برگزیدگان تقدیر می نمایند، اما برخی دیگر از مسابقات جهانی نیز تنها با هدف سرگرمی برگزار شده و برخی دیگر جنبه خیرخواهی دارند که از بین آن ها می توان به مسابقه دوی بابانوئل اشاره کرد.
فستیوال های ورزشی: ورزشکاران بسیاری هرساله در رویدادهای ورزشی با یکدیگر مسابقه داده و افتخار کسب می نمایند، از مشهورترین Festival های ورزشی می توان به جشنواره های دو ماراتن، اسب سواری و مسابقات گلف اشاره کرد که در کشورهای مختلفی ازجمله دبی برگزار می شود. المپیک را نیز می توان به نوعی یک جشنواره ورزشی دانست که از محبوب ترین مسابقات به شمار می رود.
فستیوال های فصلی: در بسیاری از کشورها مانند ترکمنستان در فصل های برداشت محصول جشنواره ای برگزار شده که غالبا هدف شکرگزاری دارد. ترکیه، چین، فیلیپین، سوئد و مصر مشهورترین جشنواره های فصلی را برگزار می کنند که در فیلیپین برای هر محصول خاص یک روز جهت گرامیداشت در نظر گرفته شده است.
فستیوال فانوس و نور: در برخی از کشورها مانند تایلند افراد برای رسیدن به آرزوهای خود فانوس روشن کرده و آن را به هوا می فرستند، البته باید توضیح داد که در برخی مناطق فانوس ها به آب انداخته می شوند. جشنواره چراغانی یا نور نیز غالبا پیش از کریسمس در کشورهای خارجی مانند کانادا برگزار شده و اشخاص خانه های خود را با چراغ تزئین می کنند، همچنین می توان مجسمه های ساخته شده از چراغ را در میدان ها و مناطق مختلف مشاهده کرد.
جشنواره های سال نو: هر کشوری سال نو خود را به نوعی جشن گرفته و به همین دلیل در نزدیکی کریسمس می توان در جشنواره های مختلف در کشورهای آمریکا، کانادا، ژاپن یا چین شرکت کرد. در نزدیکی عید نوروز نیز در برخی از مناطق مانند ترکمنستان، آذربایجان و گرجستان جشن های باشکوه برگزار شده و گردشگران را جذب می نماید.
برخی از فستیوال ها بیشتر جنبه محلی داشته و برای مثال جشنواره روز مردگان در کشور مکزیک برگزار می شود، اما برخی دیگر کم کم در سراسر جهان شناخته شده و در تمامی کشورها رواج یافته اند که از بین آن ها می توان به Festival چراغانی در کریسمس یا پرواز بالن و فانوس اشاره کرد. برخی از مسابقات بین المللی نیز بین مردم شهرت زیادی داشته که جشنواره کن جزو آن مسابقه ها است.
فستیوال کوچلا چیست؟
یکی از انواع جشن های جهانی و فستیوال های معروف جهان، کوچلا نام داشته که هر ساله در کالیفرنیا برگزار می گردد، تاریخ این جشنواره را می توان در پایان ماه آوریل دانست که باید اظهار داشت برنامه ها در دو آخر هفته ماه برگزار گشته تا تمامی اشخاص امکان شرکت در مراسم را داشته باشند. حضور در فستیوال کوچلا نیاز به تهیه بلیط داشته که قیمت آن 500 تا 6000 دلار برآورد می گردد. این جشنواره محبوب شامل بخش های زیر است:
کنسرت های موسیقی در پاسخ به این سوال که فستیوال کوچلا چیست؟ باید توضیح داد این جشنواره دارای یک صحنه اصلی بزرگ بوده که خوانندگان مشهور جهان در آن برنامه اجرا خواهند کرد. موسیقی های جشنواره را می توان شامل پاپ، راک، Indie و موسیقی الکترونیکی دانست که خواننده هایی مانند آریانا گرانده و پوشاتی در این مراسم حضور خواهند داشت.
تئاتر در فضای باز: فستیوال کوچلا در دره کوچلا برگزار می شود که این مکان علاوه بر صحنه اصلی دارای برخی صحنه های جانبی نیز می باشد، یکی از صحنه های کوچک تر کوچلا به اجرای تئاتر اختصاص داده شده که هنرمندان مشهوری در آن برنامه اجرا می نمایند.
چادر گوبی: ایندی یا چادر گوبی به خوانندگان غیر مشهور اختصاص داده شده و امکان اجرای برنامه را برای آنان فراهم می کند. همچنین باید اظهار داشت که امکان استراحت در برخی از این چادرها وجود دارد.
چادر موجاوه و صحرا: در چادر موجاوه هنرمندان مشهور مختلف امکان اجرای برنامه را داشته اما چادر صحرا به اجرای موسیقی اختصاص داده شده است.
پس از پاسخگویی به این سوال که فستیوال چیست (فستیوال یعنی چه) باید توضیح داد که فستیوال کوچلا بیشتر به هنر و موسیقی اختصاص داده شده، اما می توان آن را به نوعی جشنواره مد و فشن به حساب آورد. به علت حضور هنرمندان مشهور در جشنواره استایل های مختلف زیر ذره بین قرار گرفته و مورد توجه خواهد بود. فستیوال کوچلا از سال 1993 برگزار شده و از سال 2012 رونق بیشتری گرفته است. لازم به ذکر می باشد که یک مهمانی خاص با عنوان The Do Lab در این فستیوال برگزار شده که در آن دی جی ها به اجرا پرداخته و مهمانان همچنین می توانند از تماشای سیرک های آکروباتیک لذت ببرند. سایت کوچلا به نشانی www.coachella.com در دسترس بوده و امکان مشاهده اخبار و اطلاعیه ها را فراهم می کند.
فستیوال کن
کن نام شهری در فرانسه است که هر ساله محل برگزاری جشنواره کن می باشد، تاریخ برگزاری فستیوال مذکور در برخی سال ها متغیر بوده و نمی توان بازه زمانی دقیقی را برای آن مشخص کرد اما باید اظهار داشت که به طور کلی Festival در ماه مه برگزار شده و در صورت بروز مشکلات خاص مانند شیوع کرونا تاریخ آن تغییر خواهد نمود. این رویداد به عنوان یکی از فستیوال های معروف جهان مورد توجه هنرمندان و علاقمندان به فیلم و سینما قرار گرفته و شامل بخش های زیر می باشد:
بخش مسابقه: در مسابقه فستیوال کن هر ساله دو نخل طلا اعطا گشته که یکی از آن ها به فیلم بلند و دیگری به بهترین فیلم کوتاه تعلق می گیرد. غالبا 20 فیلم نامزد اخذ نخل طلا گشته و در بخش مسابقه جشنواره کن شرکت داده خواهند شد.
بخش خارج از مسابقه: برخی از فیلم هایی که توسط هیئت داوران مورد ارزیابی قرار می گیرند به بخش مسابقه راه نیافته، اما به علت برخورداری از داستان جذاب یا دیگر شایستگی ها در بخش غیر مسابقه نمایش داده می شوند. همچنین باید اظهار داشت که در این قسمت بخش های فاقد تدوین فیلم های در حال تولید نمایش داده شده که کارگردانان آن ها بسیار مشهور می باشند.
بخش غیر رقابتی: یکی از انواع جشن های جهانی فستیوال کن بوده که به قسمت غیر رقابتی آن نوعی نگاه نیز گفته می شود، در این بخش فیلم های مشهور و برجسته سینما نمایش داده شده و هدف از این امر تقدیر از کارگردانان و دیگر عوامل ساخت فیلم و معرفی برجسته ترین آثار است.
بخش سینه فوندانسیون: این قسمت که دارای هیئت داوری مجزا می باشد به بررسی فیلم های کوتاه اختصاص داده شده که هر ساله به 3 فیلم برگزیده از بین 15 فیلم کوتاه جایزه اعطا می شود. شرکت کنندگان غالبا دانشجویان مدارس فیلم سازی به حساب خواهند آمد.
بخش هفته منقدان و دو هفته کارگردانان: در این قسمت ها از فستیوال کن رقابت آنچنانی به چشم نخورده و غالبا به معرفی فیلم های بلند و کوتاه مشهور پرداخته می شود. آثار جدید کارگردانان در این قسمت معرفی شده و مورد توجه علاقمندان به سینما قرار می گیرد.
بخش مارش دو فیلم: بازاریاب ها و آن دسته از شرکت هایی که وظیفه پخش فیلم را بر عهده دارند با حضور در این قسمت برای فروش فیلم ها اجازه کسب کرده و به راحتی با کارگردانان و صاحب امتیازها ارتباط برقرار می نمایند.
تمامی ژانرهای فیلم بلند یا کوتاه امکان شرکت در فستیوال کن را داشته اما در پاسخ به این سوال که قوانین فستیوال چیست (فستیوال یعنی چه)، باید توضیح داد که فیلم مربوطه می بایست حداکثر یک سال پیش از جشنواره تهیه شده باشد. همچنین باید اظهار داشت که حداکثر مدت زمان در نظر گرفته شده برای فیلم کوتاه 15 دقیقه بوده، اما فیلم بلند محدودیتی از این لحاظ نخواهد داشت. نشانی سایت جشنواره www.festival-cannes.com بوده و قوانین یا اخبار مربوطه برای علاقمندان قابل مطالعه است.
فستیوال برنینگ من
یکی از مشهورترین انواع جشن های جهانی فستیوال برنینگ من بوده که هر ساله در اولین دوشنبه ماه سپتامبر آغاز شده و در روز کارگر به اتمام می رسد. محل برگزاری فستیوال ایالات نوادا بوده و شرکت کنندگان در بیابان بلک راک جمع خواهند شد. در طی این جشنواره یک مرد حصیری بزرگ آتش زده می شود که به همین علت به Festival مرد سوزان معروف است. فستیوال برنینگ من به عنوان یکی از فستیوال های معروف جهان به صورت مستقل برگزار شده و هزینه آن توسط شرکت کنندگان تامین می گردد. همچنین باید اظهار داشت که هر سال تم جشنواره تغییر کرده و برای مثال تم سال 2018 دگرگونی نام داشت.
بلیط فستیوال مرد سوزان که 7 الی 9 روز به طول می انجامد، حدودا 425 الی 525 دلار بوده و کودکان زیر 12 سال نیازی به تهیه بلیط ندارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اینکه فستیوال یعنی چه و اینکه فستیوال برنینگ من چگونه است؟ اشخاص می توانند به نشانی burningman.org مراجعه کرده و اخبار مربوط به سال 2024 را بررسی نمایند. در جواب این پرسش که فستیوال چیست، باید توضیح داد این گردهمایی ها غالبا با هدف سرگرمی و گرامیداشت ارزش های مختلف برگزار می شود.
برای مثال در برنینگ من افراد به آزادانه لباس پوشیدن تشویق گشته و می بایست از مبادله پایاپای به جای خرید با پول استفاده کنند. در فستیوال برنینگ من غالبا کنسرت های موسیقی و دیگر برنامه های هنری برگزار شده، اما هدف اصلی از برگزاری این رویداد تمرکز بر روی آزادی مطلق است. شرکت کنندگان در جشن مشارکت در فعالیت های جمعی را تمرین کرده و مسئولیت پذیری خود را نشان خواهند داد. خود اظهاری و دیده شدن در این فستیوال حس و حال خوبی را برای شرکت کنندگان به ارمغان می آورد.
فستیوال راک
پس از آشنایی با این که فستیوال چیست (فستیوال یعنی چه)، باید توضیح داد که یکی از انواع جشن های جهانی فستیوال راک بوده که در کشورهای مختلفی برگزار می شود، این جشنواره غالبا در استادیوم های بزرگ یا در فضای آزاد برگزار شده و حاوی چندین اجرای متعدد خواهد بود. سبک موسیقی این جشنواره ها راک و زیر ژانرهای آن مانند پانک راک، گوتیک و هوی متال بوده، اما گاهی اوقات اجراهای پاپ نیز در آن به چشم خواهد خورد. لیست فستیوال های معروف جهان در جدول زیر آورده شده است.
فستیوال راک | |
نام رویداد |
محل برگزاری |
فستیوال فوجی راک |
ژاپن |
فستیوال موسیقی راکن کوک |
ترکیه |
ROCK IN RIO |
برزیل |
Rock en Seine |
فرانسه |
پل اند راک |
لهستان |
برای حضور در فستیوال راک غالبا اشخاص می بایست بلیط تهیه کرده که هزینه آن بر اساس شرایط و کشور محل برگزاری متغیر می باشد. مدت زمان برگزاری هر جشنواره متغیر بوده و ممکن است 3 الی 5 روز به طول انجامد. اگر چه نام رویدادها فستیوال راک بوده، اما گروه های موسیقی دیگر مانند پاپ یا یا متال نیز به اجرا خواهند پرداخت. در برخی از فستیوال های راک مانند ROCK IN RIO جشن های خاصی مانند بالماسکه نیز برگزار شده و به عبارتی دیگر این فستیوال ترکیبی از دو جشن خواهد بود. به علت محبوبیت زیاد جشنواره راک برزیل امکان مشاهده آنلاین آن از سراسر دنیا وجود داشته و علاقمندان می توانند بدون نیاز به اخذ ویزا و سفر به کشور مذکور، اجراها را تماشا کنند.
فستیوال شکوفه پرتقال
محل برگزاری کارناوال یا فستیوال شکوفه پرتقال کشور ترکیه و شهر آدانا است که این جشنواره به عنوان یکی از فستیوال های معروف جهان هر ساله در ابتدای آوریل برگزار می شود. گردشگران و توریست های زیادی در این فستیوال شرکت کرده و خیابان های آدانا را به رنگ نارنجی درآورده و مشغول رنگ آمیزی می شوند. در طول جشنواره غذاهایی با رایحه پرتقال تهیه شده و ممکن است مسابقاتی نیز در این زمینه برگزار گردد.
در پاسخ به این سوال که فستیوال چیست (فستیوال یعنی چه)، باید گفت رویدادها و جشنواره های بین المللی یا محلی فستیوال به حساب می آیند که در جشنواره شکوفه های ترکیه غالبا اشخاص با لباس های جذاب و آرایش ها و ماسک های عجیب از خانه بیرون آمده و به پایکوبی می پردازند. برخی از شرکت کنندگان نیز با ماشین یا موتور سیکلت آنتیک مشغول تفریح می گردند.
شهر آدانا در ترکیه بهشت مرکبات نام داشته و فستیوال شکوفه پرتقال را می توان به نوعی یک جشنواره فصلی دانست. مردم ترکیه و گردشگران در اوایل آوریل با استفاده از رنگ های نارنجی و غذاهای پرتقالی تمرکز خود را بر روی پرتقال نشان داده و شادی خود را ابراز می نمایند. رویداد شکوفه های پرتقال یکی از پرطرفدارترین انواع جشن های جهانی می باشد.
فستیوال دریم لند
یکی دیگر از انواع جشن های جهانی که در کشور ترکیه برگزار می شود فستیوال دریم لند نام داشته و محل برگزاری آن شهر آنتالیا خواهد بود. تاریخ برگزاری رویداد غالبا فصل تابستان و ماه جولای می باشد که زمان دقیق آن را می توان از طریق مراجعه به سایت های فروشنده بلیط جویا شد، در ادامه به معرفی بخش های مختلف رویداد پرداخته گشته است:
ورزش صبحگاهی: غالبا هر روز صبح حوالی ساعت 10 شرکت کنندگان در فستیوال دریم لند به ورزش صبحگاهی پرداخته و یک روز پر انرژی را آغاز می کنند.
مهمانی ها: فستیوال دریم لند بیشتر بر روی موسیقی تمرکز داشته، اما در طول آن مهمانی های مختلفی مانند رنگ پارتی، برف پارتی، گلد پارتی و کف پارتی نیز برگزار می شود.
مسابقات: شرکت کنندگان می توانند با حضور در مسابقات مختلف مانند موتور چهارچرخ، یات، رافتینگ یا survıvor با یک دیگر رقابت کنند.
کنسرت ها: مهم ترین بخش فستیوال دریم لند کنسرت های موسیقی آن است که غالبا شب ها برگزار می گردد. خوانندگان مشهور بسیاری در فستیوال دریم لند اجرا داشته که گاهی اوقات برخی از خوانندگان ایرانی مانند ساسی نیز در آن تاریخ برنامه خواهند داشت.
لازم به ذکر است که مدت زمان فستیوال دریم لند حدودا 7 روز بوده و قیمت بلیط آن 150 الی 450 لیر می باشد. پس از برگزاری کنسرت های موسیقی افراد غالبا دور آتش جمع شده و تا نیمه شب به جشن و تفریح خواهند پرداخت. برخی از تورهای مسافرتی خدمات سفر به آنتالیا و شرکت در فستیوال را به ایرانیان ارائه خواهند داد. پس از آشنایی با این که فستیوال چیست (فستیوال یعنی چه) می بایست اشاره داشت که شرکت در فستیوال کشورهای مختلف ازجمله ترکیه سفر را لذت بخش تر کرده و غالبا ایرانیان از شرکت در این رویدادها استقبال می کنند. پیشنهاد می شود متقاضیان جشن دریم لند با یک تور گردشگری همراهی کرده تا در نهایت جهت برقراری ارتباط به زبان ترکی دچار مشکلات نگردند.
فستیوال ورزشی چیست
در پاسخ به سوال فستیوال چیست توضیح داده شد که فستیوال یک رویداد عمومی در یک جامعه است که برخی جنبه های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی جامعه را در بر می گیرد. در پاسخ به سوال فستیوال ورزشی چیست باید گفت که فستیوال انواع مختلفی دارد که یکی از آن ها فستیوال ورزشی است. برگزاری فستیوال های ورزشی، فرصتی را برای گردهمایی علاقه مندان به ورزش های مختلف در سراسر دنیا فراهم می کند. فستیوال های ورزشی علاوه بر جنبه های ورزشی، جنبه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز دارند. فستیوال های ورزشی انواع مختلفی دارند که در رشته های مختلف ورزشی برگزار می شوند. در ادامه به معرفی برخی از فستیوال های معروف جهان ورزشی پرداخته شده است:
المپیک: فستیوال المپیک، معروف ترین فستیوال ورزشی است که در دوره های چهارساله برگزار می شود. این فستیوال هر دوره در یک کشور برگزار شده و ورزشکاران راه یافته به مسابقات المپیک، برای کسب مدال طلا با یکدیگر به رقابت می پردازند. المپیک شامل رشته های ژیمناستیک، دو و میدانی، وزنه برداری، فوتبال، شنا، والیبال و بسکتبال است.
المپیک زمستانی: المپیک زمستانی نیز همچون المپیک هر چهار سال یکبار برگزار می شود و رشته هایی مانند اسنوبرد، اسکی و اسکیت روی یخ را شامل می شود. ورزشکاران با شرکت در این مسابقات می توانند مهارت خود را در شرایط سخت زمستانی به نمایش بگذارند.
جام جهانی فوتبال: یکی دیگر از مهم ترین فسستیوال های ورزشی جهان، جام جهانی فوتبال است. جام جهانی فوتبال هر 4 سال یکبار و در یک کشور برگزار می شود. کشورهای راه یافته به جام جهانی باید برای کسب مدال طلای مسابقات باهم به رقابت بپردازند. کشور برزیل با کسب 5 قهرمانی، رکورددار جام جهانی فوتیال است.
مسابقات تنیس ویمبلدون: مسابقات تنیس ویمبلدون از مهم ترین مسابقات تنیس در دنیا است. مسابقات ویمبلدون به صورت جداگانه در دو بخش بانوان و در لندن برگزار می شود. رکورددار مسابقات تنیس ویمبلدون در بخش آقایان، اسطوره تنیس، راجر فدرر می باشد که با کسب 8 قهرمانی در صدر جدول قهرمانان قرار دارد. رکورددار بخش بانوان نیز مارتینا ناوراتیلووا با 9 قهرمانی می باشد.
مسابقات اتومبیل رانی ایندی 500: مسابقات ایندی 500، هرساله در ایندیاناپولیس برگزار می شود که از معروف ترین مسابقات اتومبیل رانی جهان است. سرعت بالا و رقابت نفس گیر میان شرکت کنندگان، باعث هیجان و جذابیت این مسابقات شده است.
هرکدام از این فستیوال ها شرایط خاص خود را دارد که ورزشکاران برای شرکت در این مسابقات، باید مسابقات انتخابی را با موفقیت پشت سر بگذارند. سوالی که اکثر افراد مطرح می کنند این است که معنی فستیوال فوتبال چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که فستیوال فوتبال مسابقه ای است که برای انتخاب برترین ها در رشته ورزشی فوتبال برگزار می شود. همانطور که گفته شد، جام جهانی فوتبال، معروف ترین و مهم ترین فستیوال فوتبالی جهان است.
فستیوال موسیقی چیست
فستیوال یک نوع برنامه خاص است که هر دوره در تاریخ دقیق و بازه زمانی مشخصی برگزار می شود. فستیوال ها اغلب جنبه های عمومی، فرهنگی و اجتماعی دارد که جذابیت این مسابقات را دوچندان می کند. جذابیت این فستیوال ها سبب گردهمایی مردم کشورهای مختلف شده و در هر دوره از این فستیوال ها، مردم از نقاط مختلف دنیا برای شرکت در فستیوال موردنظر خود اقدام کرده و به کشور برگزار کننده فستیوال، سفر می کنند.
در پاسخ به سوال فستیوال موسیقی چیست می توان گفت که یکی از فستیوال های معروف جهان، فستیوال موسیقی است. فستیوال موسیقی در کشورهای مختلف و به شیوه های متفاوت برگزار می شود. زمان برگزاری فستیوال های موسیقی در کشورهای مختلف ممکن است متفاوت بوده و ممکن است چندین فستیوال به طور همزمان در چند کشور برگزار شوند. یکی از معروف ترین فستیوال های موسیقی، فستیوال موسیقی کوچلا Coachella Valley است که در کالیفرنیا آمریکا برگزار می شود.
فستیوال موسیقی کوچلا، هرساله از 11 تا 20 آپریل یعنی 21 تا 30 فروردین ماه برگزار می شود. فستیوال کوچلا که در دره کواچلا در صحرای کلرادو برگزار می شود، گنجایش 125 هزار نفر را دارد. برگزاری این فستیوال توسط دی جی ها و خواننده های مختلف انجام می شود که موسیقی ژانرهای مختلف راک، هیپ هاپ، پاپ و indie را اجرا می کنند. این فستیوال ده روزه جذابیت و هیجان زیادی دارد که سبب شده هر ساله افراد زیادی از کشورهای مختلف برای شرکت در این فستیوال، به آمریکا و کالیفرنیا سفر کنند.
تفاوت فستیوال و جشنواره
در تیترهای قبل توضیحاتی درخصوص فستیوال و انواع فستیوال های جهانی ارائه شد. گفته شد که فستیوال انواع مختلفی دارد. فستیوال موسیقی، فستیوال ورزشی، فستیوال رنگ، فستیوال نور، فستیوال غذا از انواع فستیوال است که در کشورهای مختلف در سراسر دنیا برگزار می شود. اما یکی از سوالاتی که افراد در این خصوص ارائه می کنند، این است که تفاوت festival و ceremony چیست؟
این سوال ذهن بسیاری را درگیر کرده و ممکن است فستیوال و جشنواره را دو برنامه متفاوت قلمداد کنند. در خصوص تفاوت فستیوال و جشنواره باید گفت که این دو تفاوتی با یکدیگر ندارند. درواقع فستیوال همان جشنواره است اما festival و ceremony باهم تفاوت دارند. festival به معنای جشنواره و ceremony به معنای مراسم است. بنابراین در ترجمه این لغات بایستی دقت داشته و نباید فستیوال و جشنواره را جدا قلمداد کرد.
جشنواره به برنامه ای گفته می شود که به صورت دائمی برگزار می شود. جشنواره آن دسته از برنامه ها است که در زمان خاصی و در بازه زمانی مشخصی برگزار می شود. اما در مقابل، مراسم به رویدادی گفته می شود که همیشگی نبوده و طی یک اتفاق خاص برگزار می شود. مثلا جام جهانی فوتبال یک جشنواره است که هر 4 سال یکبار برگزار می شود؛ اما مراسم عروسی یک رویداد است که دائمی نبوده و فقط یکبار برگزار می شود.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل معرفی انواع فستیوال های جهانی همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با فستیوال چیست مطلع شوند.
پاسخ مشاور: جشنواره ها تنوع زیادی دارن و هدف از برگزاری هرکدوم می تونه متفاوت باشه. ولی معمولا با هدف سرگرمی و گرامیداشت ارزش های مختلف برگزار میشن.