برای مشاوره ثبت نام مدارس خارج از کشور
برای مشاوره ثبت نام مدارس خارج از کشور
تحصیل در مدارس خارجی، امکان ورود به دانشگاه های برتر را فراهم کرده و به دانش آموزان فرصتی برای اشتغال در پردرآمدترین مراکز خارجی را خواهد داد، اما دغدغه اکثر والدین این است که زمان ثبت نام مدارس خارج از کشور چه تاریخی بوده و نحوه آن چگونه می باشد؟ عدم آشنایی با قوانین نام نویسی و مدارک و مستندات مورد نیاز یکی از علل عدم دریافت پذیرش تحصیلی و ریجکتی درخواست ویزا توسط سفارت خواهد بود.
متقاضیان ثبت نام مدارس در خارج از کشور می توانند در مراکز آموزشی بین المللی، ایرانی یا دولتی و خصوصی کشور های دیگر نام نویسی کرده و از امکانات مناسب بهره مند گردند، جهت رفاه حال داوطلبان زمان، نحوه، مراحل و مدارک لازم برای اخذ پذیرش در این مقاله شرح داده شده و در خصوص شرایط نیز توضیحاتی آمده است. اشخاص از طریق مطالعه مطلب در پیش رو علاوه بر پاسخ به سوال مدارس خارج از کشور چگونه است؟ با لیست بهترین مدارس و هزینه دریافت خدمات آشنا شده و در خصوص اعتبار مدرک تحصیلی اطلاعات کسب می نمایند.
زمان ثبت نام مدارس خارج از کشور
مدارس خارج از کشور به چند دسته دولتی، خصوصی، بین المللی یا ایرانی تقسیم می شوند که دانش آموزان بر اساس شرایط می توانند در یکی از مناسب ترین مراکز مشغول تحصیل شوند. غالبا برای اخذ پذیرش از مدرسه های خارجی برتر می توان به صورت آنلاین اقدام کرده، اما برای نام نویسی در برخی از آن ها نیاز به مراجعه حضوری خواهد بود. پیش از بررسی نحوه نام نویسی و مدارک لازم باید به بررسی زمان ثبت نام مدارس خارج از کشور پرداخت که این مورد در مناطق مختلف فرق خواهد داشت. هر مدرسه ای بر اساس قوانین مختلف و با توجه به تاریخ آغاز سال تحصیلی مهلت معینی را برای پذیرش دانش آموزان جدید معین می نماید.
بنابراین یک قانون کلی در خصوص تاریخ ارسال درخواست پذیرش برای مدارس وجود نداشته و زمان مربوطه در هر کشوری متغیر است. زمان ثبت نام مدارس در خارج از کشور از طریق فراخوان های مختلف اطلاع رسانی شده و ممکن است مراکز آموزشی اطلاعات لازم را در سایت خود منتشر نمایند. والدین یا دانش آموزان جهت کسب اطلاعات حدودی می توانند بازه زمانی سال تحصیلی را مد نظر قرار دهند، زیرا نام نویسی غالبا پس از پایان امتحانات آخر ترم و پیش از فرا رسیدن ترم جدید صورت می گیرد که مطالعه جدول زیر مفید خواهد بود.
زمان ثبت نام مدارس در خارج از کشور | |
اوایل شهریور تا اواسط مهرماه یا ماه های سپتامبر و اکتبر |
شروع سال تحصیلی مدارس خارج از کشور |
اوایل خرداد تا اواسط تیر ماه یا ماه های ژوئن و جولای |
پایان سال تحصیلی مدارس خارج از کشور |
آغاز سال تحصیلی در اکثر کشور های خارجی شهریور یا مهرماه بوده که اشخاص چند ماه پیش از آغاز ترم می بایست درخواست پذیرش را به ثبت برسانند، اما باید توجه داشت که برخی از کشور ها قانون های ویژه ای در این زمینه دارند. برای مثال آغاز سال تحصیلی در استرالیا و فیلیپین خردادماه بوده و در برخی مناطق دیگر بهمن ماه می باشد. مقطع تحصیلی دانش آموزان ممکن است بر روی زمان ثبت نام مدارس در خارج از کشور تاثیر گذاشته و برای مثال تاریخ نام نویسی ابتدایی با دبیرستان متفاوت باشد.
توصیه می گردد متقاضیان ابتدا پس از بررسی این که مدارس خارج از کشور چگونه است؟، کشور مورد نظر و مناسب ترین مدرسه را انتخاب کرده و در ادامه از طریق مراجعه به سایت مرکز یا برقراری ارتباط از طریق ایمیل اطلاعات لازم را کسب کنند. لازم به ذکر است که گاهی اوقات افراد به دلایل مختلف مجبور به تغییر محل زندگی ناگهانی شده و تمایل به نام نویسی فرزند در اواسط سال تحصیلی دارند، ممکن است برخی از مدرسه ها این دانش آموزان را قبول نکرده و برخی دیگر پس از ارزیابی سطح دانش فرد او را پذیرش نمایند. غالبا مراکز آموزشی پیش از آغاز سال تحصیلی اشخاص را پذیرفته و گاهی اوقات به علت تکمیل ظرفیت از اعطای پذیرش خودداری می کنند.
قوانین ثبت نام مدارس خارج از کشور
هر یک از کشور های خارجی دارای مدارس متعدد رایگان یا شهریه پرداز بوده و برخی از آن ها دارای مراکز آموزشی مذهبی نیز می باشند، به همین دلیل باید توضیح داد که شرایط، مدارک لازم، نحوه و قوانین ثبت نام مدارس خارج از کشور بسیار متغیر بوده و نمی توان اطلاعات دقیقی در این خصوص بیان کرد. جهت رفاه حال متقاضیان برای اطلاع از اینکه مدارس خارج از کشور چگونه است؟ لیستی کلی از مواردی که ممکن است مورد توجه واقع شود در ادامه آورده شده است:
رعایت شرط سنی بر اساس مقطع تحصیلی که غالبا افراد 6 الی 19 ساله اجازه تحصیل در مدارس مانند تحصیل در مدارس ترکیه و غیره را دارند.
داشتن مدرک پیش نیاز که برای مثال متقاضی دوره دبیرستان باید ثابت کند دروس ابتدایی و متوسطه اول را فرا گرفته است.
داشتن مدرک زبان خارجه یا تسلط کافی بر زبان
برخورداری از بودجه مالی کافی برای پرداخت شهریه ها
داشتن پاسپورت معتبر
برخورداری از سلامتی
داشتن استعداد های ویژه، زیرا برخی از مدارس برتر تنها دانش آموزان دارای توانایی ویژه را مورد پذیرش قرار می دهند.
بر اساس لیست بالا باید اظهار داشت که تحصیل در برخی از مقاطع تحصیلی قوانینی متفاوت با تحصیل در مقاطع دیگر دارد. برای مثال متقاضیان دوره های دبیرستان باید مدرک پیش نیاز را ارائه داده، اما داوطلبان دبستان نیاز به شرکت در دوره های پیش نیاز ندارند. همچنین باید اشاره کرد که لازمه تحصیل در مراکز آموزشی خارجی تسلط بر زبان خارجه است، اما متقاضیان نام نویسی در مدارس ایرانی از این شرط معاف خواهند شد.
در خصوص ثبت نام مدارس در خارج از کشور باید به این نکته اشاره کرد که شهروندان کشور ها غالبا امکان تحصیل رایگان در مدارس دولتی را داشته و تنها برای گذراندن دوره های مراکز آموزشی خصوصی شهریه پرداخت می کنند، اما متقاضیان فاقد شهروندی برای حضور در مراکز دولتی نیز باید هزینه های لازم را ارائه داده و مبلغی را بابت اخذ خدمات بپردازند. با این حال در برخی مناطق استثنا هایی وجود داشته و برای مثال آن دسته از دانش آموزانی که موفق به اخذ مدرک سطح بالای زبان فرانسوی می شوند اجازه تحصیل رایگان را در اختیار دارند.
مدارک لازم برای ثبت نام مدارس خارج از کشور
پس از بررسی قوانین، شرایط و اینکه مدارس خارج از کشور چگونه است؟ متقاضیان می توانند به آماده سازی مدارک لازم برای ثبت نام مدارس خارج از کشور پرداخته و مراحل اخذ پذیرش را به ترتیب طی نمایند. مدارک مورد نیاز برای اپلای و تحصیل در خارج از کشور بر اساس مقطع تحصیلی، نوع مدرسه و رشته انتخاب شده متغیر بوده و همچنین قوانین منطقه مقصد می تواند بر روی موارد لازم تاثیر بگذارد. زیرا هر مرکز و منطقه قوانین مخصوص به خود را دارد.
غالبا لیست مدارک لازم برای ثبت نام مدارس در خارج از کشور در سایت مراکز آموزشی مختلف درج شده و در خصوص شرایط و نحوه اپلای نیز اطلاعاتی ارائه می شود. در ادامه یک لیست کلی از موارد مورد نیاز آورده شده که البته باید توضیح داد برخورداری از تمامی آن ها برای دانش آموزان الزامی به حساب نمی آید، اما تحویل آن ها باعث جلب رضایت مسئولان شده و مفید واقع می گردد ،برای مثال ارائه سوابق کسب افتخار در مسابقات می تواند شانس قبولی را افزایش دهد.
مدارک لازم برای ثبت نام مدارس خارج از کشور | |
مدارک شناسایی مانند پاسپورت |
گواهی تمکن مالی کافی |
عکس پرسنلی |
مدرک زبان خارجه |
فرم ثبت نام که توسط مدرسه ارائه می شود. |
موارد مربوط به کسب افتخار در مسابقات |
گواهی سلامت |
لیست پروژه ها و مقالات |
ترجمه مدارک تحصیلی پیشین همراه با ریزنمرات و دارای مهر رسمی آموزش و پرورش، وزارت خارجه و قوه قضاییه |
مدرک مربوط به رضایت والدین برای تحصیل فرزند در خارج |
جهت ثبت نام مدارس در خارج از کشور و و حضور در برخی از مراکز آموزشی برتر ممکن است نیاز به ارائه مدارک دال بر استعداد های ویژه باشد. برای مثال متقاضیان حضور در مدارس هنری خاص باید ثابت کنند که شایستگی لازم را داشته و حداقل آشنایی مورد نیاز با هنر مربوطه را دارند. برخورداری از سابقه چاپ مقاله و همچنین ارائه مستندات مربوط به پروژه های اجرا شده می تواند برای حضور در دبیرستان مناسب باشد.
نحوه ثبت نام مدارس خارج از کشور
نحوه ثبت نام مدارس خارج از کشور را می توان به دو دسته آنلاین و حضوری تقسیم کرده و توضیح داد که هر مرکزی قوانین خاصی برای پذیرش دانش آموزان جدید دارد. ممکن است برخی از مراکز آموزشی دولتی، خصوصی یا بین المللی از متقاضیان بخواهند مراحل اولیه نام نویسی را اینترنتی طی کرده، اما در نهایت برای ارائه اصل مدارک به شکل حضوری مراجعه نمایند. نحوه نام نویسی در ادامه شرح داده شده است:
در ابتدا برای ثبت نام مدارس خارج از کشور متقاضیان باید شرایط، مدارک لازم و نحوه نام نویسی را مورد بررسی قرار دهند که برای این کار می توان به سایت مرکز آموزشی مراجعه کرد. همچنین ممکن است برخی از مدارس اطلاعیه هایی را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارند.
در صورتی که دانش آموزان مقاطع تحصیلی پیش نیاز را در کشور ایران گذرانده باشند می بایست مدارک آنان به صورت رسمی ترجمه شده و برای اخذ خدمات به لیست دارالترجمه معتبر مراجعه گردد. در صورت عدم اخذ خدمات از دارالترجمه مدرک در نهایت فاقد مهر رسمی گشته و اعتباری نخواهد داشت.
پس از فرا رسیدن زمان ثبت نام مدارس خارج از کشور والدین می توانند فرم نام نویسی آنلاین را تکمیل کرده یا از طریق حضور در مرکز آموزشی برای ثبت درخواست اقدام کنند. غالبا مدارس بین المللی اطلاعات را از طریق سایت خود منتشر کرده، اما ممکن است مراکز آموزشی کوچک تر خدمات را به صورت حضوری ارائه دهند.
خارجی ها برای تحصیل در مدارس دولتی یا خصوصی و بین المللی غالبا باید هزینه معینی را پرداخت کنند که ممکن است مبلغ به صورت یکجا یا قسط بندی شده اخذ گردد. پرداخت کل هزینه یا بخشی از آن برای نهایی کردن نام نویسی الزامی است.
طی کردن مراحل بالا می تواند توسط دانش آموزان یا والدین صورت گرفته و قانون خاصی در این زمینه وجود ندارد، اما به طور کلی باید توضیح داد که یکی از مدارک لازم برای ثبت نام در مدارس اجازه نامه ارائه شده توسط والدین است. دانش آموزان به علت داشتن زیر سن 18 سال از استقلال کافی برخوردار نبوده و امکان تحصیل در خارج بدون اجازه مادر و پدر را نخواهند داشت.
پس از ثبت نام مدارس در خارج از کشور افراد می بایست پس از اطلاع از اینکه مدارس خارج از کشور چگونه است؟، به دنبال محلی برای اسکان دانش آموز باشند که نام نویسی در مدارس شبانه روزی غالبا این مشکل را حل می نماید. آن دسته از دانش آموزانی که قرار است بدون حضور والدین در کشور خارجه اقامت داشته باشند می بایست در مدرسه شبانه روزی نام نویسی شده تا دچار مشکل نگردند، اما برخی از مناطق به والدین دانش آموزان ویزای همراه اعطا کرده و امکان اقامت خانوادگی در حین تحصیل را فراهم می آورند.
ثبت نام مدارس ایرانی خارج از کشور
شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام مدارس ایرانی خارج از کشور تا حدودی با دیگر مراکز آموزشی فرق داشته و متفاوت می باشد. زبان دروس ارائه شده در مدرسه های ایرانی فارسی بوده و دانش آموزان نیازی به ارائه موارد دال بر تسلط بر زبان خارجه ندارند، همچنین شهریه ها بسیار مناسب بوده و برای اشخاص بصرفه می باشد. امکان ثبت نام مدارس ایرانی خارج از کشور برای ساکنان مناطق مختلف مانند ترکیه وجود داشته و در اغلب کشور ها مدرسه های ایرانی زبان وجود دارد. در این مراکز آموزشی تاریخ، اجتماعی و دینی مطابق با نظام آموزشی ایران تدریس شده و امکان گذراندن دیگر دروس مانند شیمی و فیزیک نیز وجود خواهد داشت.
ایرانیان خارج در صورت تمایل می توانند کلاس های شیمی، فیزیک و ریاضی را در مراکز آموزشی غیر فارسی گذرانده اما طبیعتا برای فرا گرفتن ادبیات فارسی نیاز به نام نویسی در مدرسه ایرانی می باشد. اشخاص پس از ثبت نام مدارس خارج از کشور و دریافت مدرک تحصیلی در صورت بازگشت به ایران می بایست برای تبدیل مدرک خود اقدام کنند، اما تحصیل در مدارس ایرانی این مشکل را حل نموده و به این دلیل که دانش آموز بر اساس قوانین نظام آموزشی ایران تحصیل کرده نیازی به تبدیل مدرک ندارد. به همین علت آن دسته از ایرانیانی که تمایل به ادامه تحصیل در ایران دارند به مراکز آموزشی فارسی زبان مراجعه می نمایند. زمان ثبت نام مدارس ایرانی خارج از کشور خرداد یا تیر ماه بوده و شهریه هر مرکز آموزشی بر اساس خدمات ارائه شده و منطقه مربوطه فرق دارد.
ایرانیان مانعی برای تحصیل در مدارس بین المللی نداشته، اما گاهی اوقات به این دلیل که دانش آموز هیچ آشنایی خاصی با زبان خارجه ندارد مرکز آموزشی فارسی زبان بهترین انتخاب است. از شرایط ثبت نام مدارس ایرانی خارج از کشور باید به این مورد اشاره کرد که داشتن تابعیت ایرانی الزامی بوده و همچنین دانش آموز بر اساس مقطع تحصیلی گزینش شده باید 6 الی 18 ساله باشد. ارائه مدارک هویتی مانند عکس پرسنلی، پاسپورت و موارد دال بر داشتن حداقل اقامت 1 ساله در منطقه الزامی است. نحوه نام نویسی و اینکه مدارس خارج از کشور چگونه است؟ می تواند آنلاین یا حضوری بوده که وظیفه اطلاع رسانی شیوه اخذ پذیرش بر عهده مدرسه خواهد بود.
لیست بهترین مدارس خارج از کشور
بررسی لیست بهترین مدارس خارج از کشور یکی از مواردی است که والدین می بایست پیش از اقدام برای نام نویسی فرزند انجام داده تا در ادامه بهترین مورد را گزینش نمایند. هر منطقه خارجی غالبا دارای انواع مدارس دولتی، خصوصی، بین المللی، شبانه روزی یا بوردینگ اسکول در خارج از کشور و یا دو زبانه بوده و خدمات لازم را به اشخاص 6 الی 18 یا 19 ساله ارائه می دهد. جدول زیر حاوی اسامی بهترین مراکز آموزشی کشور های محبوب مانند کانادا و آمریکا می باشد.
نام مدرسه | کشور | مقطع تحصیلی |
Merrick Preparatory School |
کانادا |
نهم تا دوازدهم |
Paris Saint-Germain Academy USA Pro x North Broward Preparatory School |
آمریکا |
ششم تا دوازدهم |
Brillantmont International School |
سوئیس |
تمامی مقاطع |
Ermitage International School |
فرانسه |
همه مقاطع |
Thames British School – Madrid |
اسپانیا |
تمام مقاطع |
Bavarian International School |
آلمان |
همه مقاطع |
Fulham School |
انگلیس |
تمام مقاطع |
St. Stephen’s School Rome |
ایتالیا |
هفتم تا دوازدهم |
The British International School |
ترکیه |
همه مقاطع |
برای مشاهده لیست بهترین مدارس خارج از کشور ابتدا می بایست منطقه مورد نظر برای تحصیل مشخص گردد، هر کشوری دارای برخی مدارس محبوب و برتر بوده که البته باید توضیح داد ممکن است، شرایط نام نویسی در این مراکز آموزشی تا حدودی سختگیرانه باشد. مدارک لازم برای دریافت پذیرش از مراکز آموزشی برتر می تواند شامل سوابق کسب افتخار در مسابقات گردد. نحوه ثبت نام مدارس خارج از کشور محبوب و برتر غالبا آنلاین بوده و مراکز آموزشی بین المللی شرایط لازم را برای ارائه خدمات از راه دور به متقاضیان خارجی فراهم کرده اند. والدین در صورت دریافت جواب رد از مدرسه های خاص و برتر می توانند علت را جویا شده و مجددا مدارک کامل تری را برای اپلای ارائه دهند.
مراحل اخذ پذیرش از مدارس خارج از کشور
مراحل اخذ پذیرش از مدارس خارج از کشور شامل درخواست پذیرش، ارائه مدارک و تکمیل فرم های مربوطه و در نهایت درخواست ویزا از سفارت منطقه مقصد می باشد. والدین پیش از ثبت نام مدارس خارج از کشور باید در خصوص قوانین مقصد اطلاعات کسب کرده و در صورتی که مقصد قانون اعطای ویزای همراه به والدین دانش آموزان را نداشته باشد، می بایست نام نویسی در مدرسه شبانه روزی صورت گیرد.
برای آشنایی با مراحل اخذ پذیرش از مدارس خارج از کشور و اینکه مدارس خارج از کشور چگونه است؟ ابتدا باید مدرسه مورد نظر مشخص گشته و سپس مشاوره های لازم از کارشناسان مرکز آموزشی دریافت شود، زیرا هر سازمانی قوانین و شرایط خاصی خواهد داشت. همچنین در این موارد، موسسات یا وکلای مهاجرتی فعال در این زمینه می توانند کمک کننده باشند. جهت رفاه حال متقاضیان لیست مراحل اخذ پذیرش به صورت کلی در ادامه آورده شده است:
پس از بررسی شرایط و نحوه نام نویسی دانش آموزان یا والدین باید مدارک مورد نیاز را همراه با فرم های تکمیل شده به کارشناسان ارائه دهند.
در مرحله بعدی در صورت دریافت جواب مثبت از مرکز امکان پرداخت هزینه ها فراهم گشته و افراد می توانند نام نویسی را تکمیل کنند.
برای درخواست ویزای تحصیلی می بایست ابتدا از سفارت کشور مقصد نوبت اخذ شده و در ادامه برای حضور در مصاحبه ها به سفارت مراجعه نمود.
پس از اخذ ویزای تحصیلی دانش آموز می تواند، وارد کشور مقصد شده و در کلاس ها شرکت نماید. در صورتی که والدین موفق به اخذ ویزا شوند امکان زندگی در کنار دانش آموز را تا پایان تحصیل خواهند داشت که یکی از کشور های ارائه دهنده ویزای همراه کانادا می باشد.
مراحل اخذ پذیرش از مدارس خارج از کشور در مناطق مختلف متغیر بوده و ممکن است مراکز آموزشی برخی از کشور ها تنها افراد بومی را پذیرش نمایند، در این صورت متقاضیان خارجی تنها امکان ثبت نام در مدارس بین المللی را داشته و امکان بهره مندی از مراکز آموزشی دولتی را در اختیار ندارند. آن دسته از افرادی که به صورت اینترنتی موفق به اخذ اطلاعات در خصوص نحوه نام نویسی مراکز آموزشی نمی گردند، امکان دریافت ویزای توریستی و جستجوی حضوری در منطقه مقصد را خواهند داشت.
هزینه ثبت نام مدارس خارج از کشور
پس از بررسی شرایط، مدارک و نحوه ثبت نام مدارس خارج از کشور و اینکه مدارس خارج از کشور چگونه است؟ باید توضیح داد که هزینه نام نویسی بسیار متغیر بوده و مراکز دولتی، خصوصی یا بین المللی و شبانه روزی شهریه یکسانی دریافت نمی کنند. همچنین شهریه مدرسه های فارسی زبان با دیگر مراکز فرق داشته و بصرفه تر می باشد. از عوامل تاثیرگذار بر روی هزینه می توان به مقطع تحصیلی و میزان خدمات ارائه شده یا رشته دانش آموز اشاره کرد. هزینه ثبت نام مدارس در خارج از کشور در سایت مرکز آموزشی قابل بررسی و مشاهده می باشد، ممکن است برخی از مراکز آموزشی دولتی خارجی تحت شرایط خاصی اجازه تحصیل رایگان را به دانش آموزان بدهند. جهت کسب اطلاعات حدودی در خصوص شهریه ها لیست قیمت حدودی در جدول زیر آورده شده است.
هزینه ثبت نام مدارس خارج از کشور | |
شهریه مدارس ایرانی در خارج از کشور |
سالی 450 الی 1009 دلار |
هزینه مدارس کانادا |
سالانه 1000 الی 26000 دلار |
شهریه مدرسه در نروژ |
سالی 2250 الی 26900 کرون نروژ |
هزینه مدارس سوئیس |
سالانه 21000 الی 56000 فرانک سوئیس |
شهریه مدارس فرانسه |
هر سال 9900 الی 31990 یورو |
هزینه مدرسه در استرالیا |
سالی 4000 الی 30000 دلا |
شهریه مدارس مالزی |
سالانه 2000 الی 5500 رینگیت |
هزینه مدرسه در آمریکا |
سالی 6118 الی 15751 دلار |
شهریه مدارس انگلیس |
هر سال 4500 الی 37200 پوند |
میزان شهرت و اعتبار مدارس خارجی می تواند، باعث افزایش یا کاهش هزینه شده و تاثیر زیادی در این زمینه داشته باشد. برای مثال شهریه مدارس هنری مشهور خارجی بالا بوده که البته در برخی موارد خاص امکان اخذ بورسیه و تحصیل کاملا رایگان وجود خواهد داشت. لازم به ذکر است که برخی از کشور ها دارای مراکز آنلاین و مجازی بوده که طبیعتا شهریه این مراکز متفاوت خواهد بود. آن دسته از اشخاصی که امکان حضور در کلاس های درس را ندارند می بایست در مراکز آموزشی مجازی نام نویسی کرده تا از تحصیل و آموزش عقب نیفتند.
اعتبار مدرک تحصیل در مدارس خارج از کشور
اعتبار مدرک تحصیل در مدارس خارج از کشور بر اساس مدرسه انتخاب شده یا منطقه محل تحصیل متغیر است، غالبا مراکز آموزشی بین المللی از شهرت خوبی برخوردار بوده و در سراسر جهان شناخته شده می باشند. اما از طرف دیگر باید اشاره کرد که مدرک اخذ شده از مدارس ایرانی واقع شده در خارج ممکن است در هر منطقه ای معتبر به حساب نیاید. به همین دلیل تحقیق در خصوص اعتبار مدارس دارای اهمیت است.
افراد جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های خارجی می توانند برای ثبت نام مدارس خارج از کشور اقدام کرده و با اخذ مدرک معتبر شرایط لازم را برای دریافت پذیرش فراهم کنند. زیرا برخی از مراکز آموزشی خارج مدرک تحصیلی ایرانی را پیش از طی کردن مراحل تبدیل و معادل سازی یا گذراندن امتحانات خاص مورد پذیرش قرار نخواهند داد. تحصیل در مدارس کشور مقصد پیش از ورود به دانشگاه، دارای امتیاز است.
پس از بررسی نحوه، مدارک و اینکه مدارس خارج از کشور چگونه است؟ مورد نیاز برای نام نویسی، در خصوص اعتبار مدرک تحصیل در مدارس خارج از کشور باید توضیح داد که مدارک اخذ شده از مراکز آموزشی غیر ایرانی ممکن است در ایران معتبر نبوده و نیاز به معادل سازی داشته باشند. بنابراین افراد در صورتی که تمایل به ادامه تحصیل در ایران دارند، بهتر است مدرسه فارسی زبان انتخاب کرده و در غیر این صورت به مراکز آموزشی بین المللی و شبانه روزی مراجعه کنند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل ثبت نام مدارس خارج از کشور، شرایط، مدارک و نحوه آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با ثبت نام مدارس خارج از کشور مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، زمان ثبت نام مدارس خارج از کشور در ماه های مختلف متفاوت است که در متنم مقاله به آن ها اشاره شده است.