برای مشاوره نحوه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد
برای مشاوره نحوه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد
تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پس از اتمام واحد های درسی خود و فارغ التحصیلی، گواهی موقت پایان تحصیلشان را دریافت می نمایند. اما داوطلبانی که قصد مهاجرت، کار در خارج از کشور و دریافت ویزای تحصیلی را دارند می بایست آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد خود را انجام دهند. آزاد سازی مدرک یکی از مهم ترین مراحل دریافت ویزای تحصیلی می باشد و سوالی که برای این دسته از متقاضیان وجود دارد این است که شرایط آزادسازی مدرک چیست و مراحل آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد چگونه است.
به دلیل اهمیت اطلاع فارغ التحصیلان از روند دریافت اصل مدرک تحصیلی و تمامی مراحل آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد و جهت راهنمایی این دسته از متقاضیان در ادامه این مقاله توضیحات کاملی در خصوص شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد و هزینه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد ارائه شده و به بررسی نحوه دریافت ریز نمرات، نحوه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد و تایید مدارک دانشگاه آزاد پرداخته شده است.
شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد
برخلاف دانشگاه های دولتی، آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد بسیار ساده و بدون پیچیدگی می باشد و تمامی فارغ التحصیلانی که قصد دریافت اصل مدرک تحصیلی دانشگاه آزاد خود برای مهاجرت از ایران، دریافت ویزای تحصیلی و... را دارند با اطلاع از شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد، می توانند به راحتی نسبت به دریافت اصل مدرک تحصیلی خود اقدام کنند. در ادامه توضیحات کاملی در خصوص شرایط آزادسازی مدرک دانشگاه آزاد قرار داده شده است.
اتمام همه دروس و دریافت نمره قبولی تمام واحدها: برای آزادسازی مدرک دانشگاه آزاد، متقاضیان می بایست نمره قبولی برای تمامی دروس و واحد های درسی خود را دریافت کرده باشند.
ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان: یکی از شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد برای متقاضیان آقا این است که تمامی آن ها می بایست قبل از اقدام برای آزادسازی مدرک دانشگاه آزاد خود، خدمت سربازی شان را به طور کامل انجام داده و یا دارای کارت معافیت سربازی باشند.
پرداخت هزینه ها: برای آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد، داوطلبان باید هیچ بدهی مالی به دانشگاه نداشته باشند و نسبت به تسویه تمام هزینه های لازم دانشگاه اقدام کنند. این هزینه ها شامل هزینه ثبت نام، شهریه و هزینه های متفرقه دیگر است.
ارائه مدارک مورد نیاز: برای آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد، متقاضیان می بایست مدارک لازم که شامل مدارک هویتی، مدارک تحصیلی، مدارک سربازی و سایر مدارک مربوطه است را ارائه دهند.
لازم به ذکر است شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد گفته شده در قسمت بالا، فقط شرایط عمومی دریافت اصل مدرک تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی هستند و ممکن است در هر دانشگاه شرایط خاص دیگری نیز وجود داشته باشد که در صورت وجود همچین شرایطی، فارغ التحصیلان از طریق دانشگاه محل تحصیل خود از آن ها مطلع خواهند شد.
نحوه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد
تمامی فارغ التحصیلانی که بنا به دلایل مختلفی همچون مهاجرت از ایران، دریافت ویزای تحصیلی، استخدام و... قصد دریافت اصل مدرک تحصیلی خود را دارند می بایست از نحوه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد مطلع بوده و تمامی مراحل دریافت دانشنامه را به درستی طی کنند. نحوه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد برخلاف دانشگاه های دولتی دارای پیچیدگی خاصی نمی باشد و تمامی متقاضیان برای دریافت مدرک خود می بایست در ابتدا تمامی شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد را رعایت کنند.
به طور کلی دانش آموختگان پس از ثبت درخواست فارغ التحصیلی خود و دریافت گواهی موقت می توانند با رعایت تمامی شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد گفته شده در قسمت قبل برای دریافت تاییدات ریز نمرات و آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد اقدام کنند. داوطلبان برای این کار می بایست سه مرحله را طی کنند که در قسمت زیر تمامی مراحل و نحوه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد قرار داده شده است.
در مرحله اول دانش آموختگان می بایست اقدام به دریافت ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاه آزاد محل تحصیل خود نمایند. در مرحله دوم داوطلبان می بایست به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه کرده و با ارائه مدارک خود، مهر سازمان مرکزی را برای ریز نمراتشان دریافت نمایند.
در مرحله آخر نیز دانش آموختگان باید مدارک خود را به دارالترجمه معتبر تحویل دهند. اگر دانشنامه متقاضی بعد از تاریخ ۱۳۸۸/۱۱/۰۱ صادر شده باشد، دیگر نیازی به تایید و دریافت مهر هولوگرام رسمی سازمان نخواهد داشت و این افراد تنها برای مهر سازمان مرکزی که باید بر روی ریزنمرات زده شود می تواند به سازمان مرکزی مراجعه کند. لازم به ذکر است در صورتی که دانشنامه داوطلب قبل از تاریخ گفته شده صادر شده باشد، متقاضی می بایست اقدام به دریافت مهر و هولوگرام دانشنامه و مهر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برای ریزنمرات کند. بعد از آزادسازی مدرک، شما میتوانید از آن برای ادامه تحصیل، شغل یا هر فعالیت دیگری استفاده کنید.
هزینه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد
دانشجویان دانشگاه آزاد برای ادامه تحصیل، دریافت ویزای تحصیلی، کار در خارج از کشور و... می بایست به ترجمه رسمی مدارک خود پرداخته و آن ها را به سفارت ارائه دهند. اصل و تاییدیه مدارک تحصیلی از جمله مهم ترین اسناد بوده و افراد برای دریافت اصل مدرک تحصیلی خود می بایست هزینه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد را پرداخت کرده و نسبت به دریافت این مدارک از دانشگاه محل تحصیل خود اقدام کنند.
دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی باید به این نکته توجه داشته باشند که شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد با دانشگاه های دولتی متفاوت بوده و این افراد برای دریافت اصل مدرک تحصیلی خود نیازی به پرداخت هزینه آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد نخواهند داشت و این افراد می توانند بدون پرداخت هیچ هزینه ای، مراحل دریافت ریز نمرات و دریافت اصل مدرک تحصیلی خود را طی کنند. فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی تنها لازم است برای ترجمه مدارک خود هزینه اندکی را پرداخت نمایند.
تایید مدارک دانشگاه آزاد
همانطور که در قسمت های قبل گفته شد تمامی فارغ التحصیلانی که قصد آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد خود را دارند، پس از دریافت ریز نمرات و دانشنامه خود برای ترجمه مدارک دانشگاه آزاد، می بایست تایید مدارک دانشگاه آزاد را دریافت کنند. در ادامه نحوه تایید مدارک دانشگاه آزاد رشته های غیر پزشکی و پزشکی به طور کامل توضیح داده شده است.
تایید مدارک دانشگاه آزاد رشته های غیر پزشکی: تایید مدارک دانشگاه آزاد رشته های غیر پزشکی به این صورت بوده که افرادی که دانشنامه آن ها قبل از سال 1388 صادر شده و دارای مهر و هولوگرام نیستند و همچنین ریزنمرات آن ها دارای مهر سازمان مرکزی نیست، در ابتدا می بایست برای دریافت مهر و هولوگرام به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند. همچنین فارغ التحصیلانی که دانشنامه آن ها بعد از سال 1388 صادر شده و دارای مهر و هولوگرام هستند، برای دریافت مهر سازمان مرکزی برای ریز نمرات خود می بایست به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه کنند.
تایید مدارک دانشگاه آزاد رشته های پزشکی: در مراحل تایید مدارک دانشگاه آزاد رشته های پزشکی هیچ تفاوتی با رشته های غیر پزشکی وجود ندارد و تنها برای دریافت ریز نمرات و ترجمه آن ها فارغ التحصیلان می بایست علاوه بر دریافت تاییدیه سازمان مرکزی، مهر و امضای واحد علوم پزشکی دانشگاه یا مهر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را دریافت نمایند.
تمامی فارغ التحصیلانی که قصد آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد، دریافت اصل مدرک تحصیلی خود و دریافت ریزنمرات را دارند، باید به این نکته توجه داشته باشند که بدون انجام تایید مدارک دانشگاه آزاد و موارد گفته شده در قسمت بالا، دادگستری و وزارت امور خارجه، ترجمه های رسمی مدارک دانشگاه آزاد فارغ التحصیلان را تایید نخواهد کرد.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در خصوص آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد، شرایط و هزینه همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، برای اطلاع از شرایط آزاد سازی مدرک دانشگاه آزاد به متن مقاله مراجعه کنید.