برای مشاوره شرایط مهاجرت به استانبول
برای مشاوره شرایط مهاجرت به استانبول
استانبول، مقصدی فراتر از یک مکان است و با معماری خیره کننده و فرهنگی پویا، پلی بین شرق و غرب و یک آوازه زیبا از تلاش و آرزوها برای بهبود زندگی می باشد. مهاجرت به شهر استانبول، برای بسیاری از افراد به عنوان یک فرصت بی نظیر برای شروع دوباره و تجربه یک زندگی جدید محسوب می شود. استانبول، با جاذبه های خیره کننده خود مانند مسجد بزرگ آیا صوفیه، باغ های امپراطوری توپ کاپی و بازارهای پر رنگ و چند رسانه ای، هر ساله مسافران بسیاری را به خود جذب می کند.
مزیت های فراوان زندگی در استانبول، باعث شده است که افراد بسیاری به دنبال مهاجرت به این شهر و زندگی در آن باشند. از این رو جهت افزایش آگاهی متقاضیان و علاقه مندان، در این مقاله به طور کامل در رابطه با مهاجرت به استانبول، هزینه ها، شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت و زندگی در این کشور، مهاجرت از طریق کار یا پناهندگی و مزایا و معایب مهاجرت توضیح داده شده است.
مهاجرت به استانبول
مهاجرت به استانبول، با تمام جذابیت ها و چالش های خود، یکی از موضوعات جذاب در دنیای مهاجرت است و افراد زیادی به دنبال سفر به استانبول هستند. استانبول، پایتخت فرهنگ و تاریخ ترکیه، شهری است که در دو قاره آسیا و اروپا واقع شده و با برخورداری از مقصدهای گردشگری مشهور جهانی، معماری با شکوه، فرهنگ متنوع و غذاهای لذیذ، هر ساله میلیون ها نفر را به سمت خود جذب می کند. برای مهاجرت به این شهر، چندین روش و مسیر وجود دارد که هر کدام ممکن است بسته به وضعیت و شرایط متقاضیان مناسب باشند. در ادامه، برخی از اصلی ترین روش های مهاجرت به شهر استانبول در ادامه معرفی شده اند:
اگر متقاضیان قصد دارند به استانبول به منظور یافتن شغل بروند، مهاجرت کاری ممکن است انتخاب مناسبی باشد. در این حالت، افراد باید یک پیشنهاد کاری از یک کارفرما ترکی دریافت کنند و سپس برای اخذ مجوز کار و اقامت به کنسولگری یا سفارت ترکیه در کشور خود مراجعه نمایند. پس از دریافت مجوز کار، می توانند به استانبول مهاجرت کرده و به کار خود بپردازند.
اگر متقاضی قصد دارد که در یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در استانبول تحصیل کند، می تواند با دریافت پذیرش تحصیلی، به ترکیه مهاجرت کند. برای این منظور، باید به دانشگاه مورد نظر خود درخواست ارسال کنند و پس از قبولی، مراحل مربوط به ویزا و اقامت تحصیلی را طی کنند. متقاضیان با اتمام تحصیل، ممکن است بخواهند در استانبول به دنبال یافتن فرصت های شغلی باشند.
استانبول یک محل مناسب برای راه اندازی کسب و کار است. اگر متقاضی قصد دارد به عنوان کارآفرین در استانبول فعالیت کند، ممکن است بتواند از طریق ایجاد یک شرکت یا استفاده از برنامه های حمایتی برای کارآفرینان در ترکیه، مجوزهای لازم را به دست آورد. مهاجرت بر اساس ایجاد کسب و کار ممکن است شامل تاسیس شرکت، سرمایه گذاری در ترکیه، خرید ملک یا شراکت با یک شرکت ترکی باشد.
ازدواج با یک شهروند ترکیه می تواند راهی برای مهاجرت به ترکیه باشد. اگر فردی با یک شهروند ترکیه ازدواج کند، می تواند درخواست اقامت و سپس اقامت دائم را با کم ترین هزینه ارائه دهد. در این حالت، شرایط و مدارک مربوط به ازدواج و اقامت در ترکیه باید رعایت شود.
در صورتی که متقاضیان به دلایل سیاسی، اجتماعی یا دیگر دلایل امنیتی در ترکیه به پناهندگی نیاز دارند، می توانند درخواست پناهندگی ارائه دهند. متقاضیان باید شواهد و مدارکی که نشان می دهد چرا به پناهندگی نیاز دارند را ارائه کنند. پس از بررسی درخواست متقاضی، ممکن است در صورت تایید، وضعیت پناهندگی در ترکیه برای وی تعیین شود.
همچنین در صورتی که متقاضیان فقط قصد بازدید توریستی از استانبول را دارند و می خواهند مدت زمانی در آن جا بمانند، باید تفاوت های مربوط به ویزا و اقامت کوتاه مدت را در نظر بگیرند. شهروندان بسیاری از کشورها می توانند با دریافت ویزای توریستی به استانبول سفر کنند و مدت زمان مشخصی در آن جا بمانند. اما مهاجرت به شهر استانبول به معنای تجربه زندگی در این شهر شگفت انگیز و پرانرژی است.
شرایط مهاجرت به استانبول
شرایط مهاجرت به استانبول و ترکیه در کل بسته به نوع مهاجرت و وضعیت افراد ممکن است متفاوت باشد. از این رو افراد ابتدا باید روش های مختلف مهاجرتی را شناخته و سپس با توجه به شرایط خود مانند میزان سرمایه، میزان تحصیلات، سابقه کاری و غیره بهترین روش را انتخاب نمایند. در ادامه، برخی از شرایط عمومی مهاجرت به این شهر بررسی خواهد شد. از شرایط مهاجرت به شهر استانبول می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دریافت جاب آفر یا پیشنهاد کاری از کارفرمای ترک برای مهاجرت کاری
دریافت پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های معتبر ترکیه برای مهاجرت تحصیلی
تمکن مالی لازم برای تامین هزینه های زندگی
داشتن مدارک تحصیلی و تجربه های مرتبط کاری
داشتن مهارت زبان ترکی
داشتن ویزای متناسب
داشتن بیمه های بهداشتی و درمانی
رعایت قوانین مهاجرتی ترکیه
باید توجه داشت که این فقط یک بررسی عمومی است و شرایط مهاجرت ممکن است در آینده تغییر کنند. متقاضیان جهت کسب اطلاعات دقیق تر و بروزتر، باید به سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود مراجعه کرده و یا به وب سایت رسمی مراجع مهاجرتی ترکیه مراجعه نمایند. همچنین افراد می توانند از طریق مراجعه به وکلای مهاجرتی فعال در این حوزه، از ویژگی های هر روش مهاجرتی مطلع شوند.
مدارک لازم برای مهاجرت به استانبول
برای مهاجرت به استانبول یا هر منطقه دیگری در ترکیه، مدارک مورد نیاز ممکن است متفاوت باشد. افراد ابتدا باید مقصد مورد نظر خود را انتخاب نمایند و سپس به جستجو در خصوص مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به آن شهر و هزینه های مربوطه بپردازند. اما در کل، برخی از مدارک کلی که ممکن است برای مهاجرت به شهر استانبول لازم باشد. از جمله مدارک لازم برای مهاجرت به این شهر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
متقاضیان برای ورود به ترکیه و درخواست اقامت، نیاز به یک پاسپورت معتبر دارند. معمولا پاسپورت باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
بسته به کشوری که متقاضیان از آن می آیند، ممکن است برای ورود به ترکیه به ویزا نیاز داشته باشند. همچنین، برای اقامت در ترکیه، باید درخواست اقامت را ارائه دهند و معمولا مدارکی مانند فرم درخواست اقامت، عکس های رنگی، برگه ورود و خروج، بیمه سلامت و اثبات مالی مورد نیاز است.
ممکن است بخشی از مدارک شناسایی شامل کپی از شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه و مدارک تحصیلی متقاضی مورد نیاز باشد.
متقاضیان برای اثبات توانایی مالی خود برای اقامت در ترکیه، ممکن است بخواهند مدارکی مانند حساب بانکی، گواهی حساب، ترازنامه مالی و مدارک مشابه را ارائه دهند.
در صورتی که متقاضیان قصد دارند در ترکیه کار یا تحصیل کنند، ممکن است سوابق کاری، رزومه و مدارک مربوط به تحصیلات و تجربیات شغلی خود را نیز ارائه نمایند.
یک عکس 3*4 جدید
گواهی سلامت روانی
گواهی عدم سوء سابقه
بیمه درمانی
گواهی اقامت قبلی در ترکیه (اگر وجود دارد)
بلیط رفت و برگشت هواپیما
قرارداد اجاره خانه در ترکیه
باید توجه داشت که این فهرست فقط مجموعه ای از مدارک ممکن است و بسته به نوع مهاجرت و شرایط متقاضی ممکن است مدارک دیگری نیز مورد نیاز باشد. بهتر است متقاضیان قبل از مهاجرت، با سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود تماس بگیرند یا به مشاوران مهاجرتی معتبر مراجعه کنند. این مشاوران می توانند با بررسی جزئی و دقیق پرونده افراد و شرایط آن ها، بهترین روش را پیشنهاد داده و مدارک لازم برای مهاجرت را معرفی نمایند.
هزینه مهاجرت به استانبول
هزینه مهاجرت به استانبول یا هر کشور دیگری بستگی به عوامل متعددی از جمله نوع مهاجرت، نوع ویزا یا اقامت، هزینه های زندگی، هزینه خرید ملک در ترکیه و سایر هزینه های مرتبط دارد. افراد باید پیش از مهاجرت خود، از این هزینه ها و همچنین مدارک لازم اطلاع داشته باشند تا با آمادگی کامل برای مهاجرت به این شهر اقدام نمایند. در غیر این صورت با مشکل مواجه خواهند شد. در ادامه، به برخی از هزینه های معمول مهاجرت به شهر استانبول اشاره شده است:
بسته به نوع ویزا یا اقامتی که فرد انتخاب می کند، هزینه های مربوطه متفاوت خواهد بود. برای مثال، هزینه ویزای توریستی مختلف از هزینه ویزا کاری یا اقامت دائم متفاوت است.
هزینه مسکن در استانبول متفاوت است و بستگی به موقعیت جغرافیایی، اندازه و نوع مسکن و شرایط بازار املاک دارد. هزینه خرید ملک یا اجاره مسکن در نواحی مختلف شهر متفاوت خواهد بود.
هزینه های مربوط به زندگی روزمره در استانبول شامل غذا، حمل و نقل، پذیرایی، خدمات بهداشتی، انرژی و اینترنت و... می شود. این هزینه ها نیز بستگی به سبک زندگی فرد، محل اقامت و تراز زندگی مورد نظر دارد.
اگر فرد قصد تحصیل در استانبول را دارد، باید هزینه های مربوط به شهریه، کتاب ها، مبلغ ورودی و سایر هزینه های تحصیلی را در نظر بگیرد. هزینه تحصیل در دانشگاه ها و مدارس مختلف متفاوت است.
هزینه های دیگری مانند بیمه سلامت، هزینه انتقال پول، هزینه های مربوط به ادارات و مراکز خدماتی و... نیز باید در نظر گرفته شود. باید توجه داشت که این تخمین ها به طور کلی است و قیمت ها ممکن است در طول زمان تغییر کنند. در جدول زیر بخشی از هزینه های زندگی در استانبول به طور میانگین ارائه شده است:
کالا یا خدمات | هزینه به دلار آمریکا |
ویزای اقامت |
500 تا 1000 |
ثبت نام در اداره مهاجرت |
100 تا 300 |
هزینه بیمه |
50 |
اجاره ماهانه آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر |
510 |
هزینه غذا در رستوران ارزان قیمت |
5.51 |
یک بطری شیر |
3.02 |
یک کیلوگرم گوشت مرغ |
2.67 |
یک کیلوگرم گوشت گاو |
6.46 |
یک بطری آب |
0.22 |
کرایه یک مایل تاکسی |
0.87 |
به طور کلی هزینه زندگی روزانه برای یک نفر 200 تا 400 دلار در ماه برآورد می شود و این طور می توان گفت که در مجموع هزینه اولیه مهاجرت را 3000 تا 5000 دلار می توان برآورد کرد. اطلاع از این هزینه ها برای تصمیم گیری بهتر مهاجران و آمادگی بیشتر آن ها برای تامین هزینه های زندگی در استانبول الزامی است. همچنین افراد باید برای تغییرات قیمت به دلیل وجود تورم نیز آماده باشند.
بهترین روش مهاجرت به استانبول
یکی از پرسش های متداول میان افرادی که علاقه مند به مهاجرت به استانبول هستند، این است که بهترین روش مهاجرت به این شهر و شرایط و هزینه آن کدام است. این طور باید گفت که ساده ترین و سریع ترین روش مهاجرت به شهر استانبول، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در ترکیه است. این برنامه به افراد امکان می دهد با سرمایه گذاری در اقتصاد ترکیه، پاسپورت ترکیه را دریافت کنند. برای شرکت در برنامه سرمایه گذاری ترکیه، متقاضی باید حداقل 400 هزار دلار (معادل آن به ارز دیگر) سرمایه را در یکی از پروژه های سرمایه گذاری تایید شده در ترکیه سرمایه گذاری کند.
این پروژه ها ممکن است شامل ساخت و ساز، صنعت، گردشگری و غیره باشند. معمولا فرد باید سرمایه خود را برای مدت حداقل 3 سال نگه دارد. متقاضی برای سرمایه گذاری، باید ابتدا به انتخاب پروژه بپردازد. برای این منظور فرد می تواند با مشاوره وکیل یا مشاور مهاجرتی معتبر، پروژه مناسبی را برای سرمایه گذاری انتخاب کند. این پروژه باید توسط دولت ترکیه تایید شده باشد تا فرد بتواند معامله و سرمایه گذاری را انجام دهد.
البته خرید ملک نیز نوعی سرمایه گذاری به شمار می رود. در ادامه بعد از انجام سرمایه گذاری، متقاضی باید درخواست اقامت سرمایه گذاری را به مراجع مهاجرتی ترکیه ارائه دهد. این درخواست شامل ارائه مدارک و اطلاعات لازم درباره سرمایه گذاری فرد خواهد بود. در نهایت پس از تایید، متقاضی می تواند در مدت کوتاهی به اخذ پاسپورت ترکیه و اقامت دائم این کشور بپردازد. برای مهاجرت کاری، فرد باید دارای پیشنهاد کار از یک شرکت یا کارفرمای ترکیه باشد. از مزایای مهاجرت کاری به استانبول می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عدم نیاز به سرمایه بزرگ برای سرمایه گذاری
امکان دریافت درآمد مناسب در ترکیه و استفاده از امکانات بهره برداری در این کشور
فرصت برای کسب تجربه حرفه ای و افزایش مهارت های شغلی
مهاجرت تحصیلی نیز یک روش ارزان برای ورود به استانبول است. با دریافت پذیرش از یک دانشگاه ترکیه، متقاضیان می توانند ویزای تحصیلی دریافت کنند و به ترکیه مهاجرت نمایند. برای این مورد افراد می توانند بر اساس نیاز دانشگاه، به یادگیری زبان ترکی استانبولی بپردازند و تحصیل خود را از طریق زبان انگلیسی به انجام برسانند. از مزایای مهاجرت تحصیلی می توان موارد زیر را نام برد:
فرصت برای دریافت مدرک تحصیلی از دانشگاه های معتبر در ترکیه
دسترسی به محیط آموزشی بین المللی و فرصت برای برقراری ارتباط با دانشجویان دیگر از سراسر جهان
فرصت برای کسب تجربه زندگی در یک کشور جدید و یادگیری زبان ترکی
ارزان ترین روش های مهاجرت به این شهر ترکیه، مهاجرت کاری و تحصیلی هستند. مهاجرت کاری به استانبول می تواند یک راه فرار بسیار ارزان و موثر باشد. مهاجرت کاری و تحصیلی از طریق مسیرهای قانونی و رسمی صورت می گیرد و به افراد امکانات و برخورداری از حقوقی مانند حمایت سازمان های دولتی، خدمات بهداشتی و پزشکی را در ترکیه ارائه می دهد. این دو روش بیشترین امکانات را در ابتدای مهاجرت برای افراد خواهند داشت.
مراحل مهاجرت به استانبول برای زندگی
مراحل مهاجرت به استانبول برای زندگی ممکن است بستگی به نوع مهاجرت، ویزا یا اقامتی که فرد انتخاب می کند و شرایط وی داشته باشد. افراد باید با جزئیات این مراحل آشنایی داشته باشند تا ویزای آن ها به ریجکتی مواجه نشود. در این زمینه مشاوران و وکیل مهاجرت به ترکیه بهترین گزینه برای دریافت راهنمایی و اطلاع از مسیر مهاجرت به این شهر می باشد. در ادامه، مراحل مهاجرت معمول به استانبول به طور کامل بررسی شده است:
متقاضیان قبل از هر چیز، باید نوع روشی مهاجرتی مورد نظر خود را مشخص کنند که آیا قصد دارند با ویزای توریستی سفر کنند، ویزای کاری دریافت کنند، تحصیل نمایند یا اقامت دائم بگیرید؟ این تصمیم بستگی به هدف و شرایط آن ها دارد.
در ادامه متقاضیان برای هر نوع مهاجرت، نیاز به مدارک مختلفی دارند. این مدارک ممکن است شامل پاسپورت، عکس های رنگی، مدارک تحصیلی، گواهی ازدواج (در صورت لزوم)، حساب بانکی و سایر مدارک مورد نیاز باشد.
بستگی به نوع مهاجرت، فرد باید درخواست ویزا یا اقامت مربوطه را انجام دهد. افراد برای ویزا، باید به سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود مراجعه کنند و فرم درخواست، مدارک و هزینه های لازم را تحویل دهند.
در بعضی از موارد، افراد پس از ارسال درخواست، ممکن است برای مصاحبه یا بررسی بیشتر دعوت شوند. در این مصاحبه، آن ها باید به سوالات مربوط به مهاجرت، اهداف و شرایط خود پاسخ دهند و مدارک و اطلاعات تکمیلی را ارائه کنند.
پس از ارسال درخواست، متقاضی باید پیگیری کند و به هر درخواست یا اطلاعات اضافی که از او خواسته می شود، پاسخ دهد. همچنین، باید صبور باشد زیرا ممکن است زمان برای پردازش درخواست و صدور ویزا یا اقامت طولانی باشد.
پس از صدور ویزا یا اقامت، فرد باید ترتیبات زندگی خود را در استانبول بررسی کند. این ترتیبات شامل پیدا کردن محل اقامت، بازیابی مدارک و موارد مربوط به حقوق و شرایط کاری (در صورت لزوم)، آموزش زبان، بازار کار، سیستم بهداشتی، مالیات و سایر جوانب زندگی روزمره است. برای مثال افراد برای اجاره خانه در این شهر، باید توسط یکی از شهروندان ضمانت شوند. در غیر این صورت امکان اجاره منزل وجود ندارد.
مهاجرت به استانبول از طریق کار
مهاجرت به استانبول از طریق کار می تواند یک گزینه مناسب و کم هزینه برای ورود به ترکیه باشد. همچنین اطلاع از لیست مشاغل مورد نیاز استانبول نیز می تواند کمک کننده باشد. افراد برای مهاجرت از این طریق باید ویزای کاری ترکیه را دریافت نمایند. زیرا با ویزای توریستی امکان اقامت بیش از 90 روز به افراد داده نمی شود. در ادامه، فرآیند مهاجرت به شهر استانبول از طریق کار و مراحل آن را بررسی شده است:
ابتدا فرد باید یک پیشنهاد کار از یک شرکت یا کارفرمای ترکیه دریافت کند. برای این منظور می تواند از اینترنت، سایت های استخدامی، شرکت های مشاوره مهاجرت یا ارتباط با شرکت ها و کسانی که در ترکیه فعالیت می کنند استفاده کند.
فرد باید اطمینان حاصل کند که شرایط، مهارت ها و تجربه شغلی وی با نیازهای شغلی در ترکیه مطابقت دارد. اگر مورد تایید کارفرمای ترکیه قرار گیرد، باید مدارک تحصیلی، گواهی ها و سوابق کاری خود را برای ارزیابی و تأیید ارائه کند.
پس از دریافت پیشنهاد کار، فرد باید برای دریافت ویزای کار به سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود مراجعه کند. برای این منظور، باید اطلاعات شخصی، مدارک تحصیلی و سوابق کاری، پیشنهاد کار و سایر اطلاعات مورد نیاز را تکمیل کند. پس از بررسی مدارک و تایید پیشنهاد کار، ویزای کار برای او صادر می شود.
پس از ورود به ترکیه، باید مراحل مربوط به سازماندهی مالی و اقامت را انجام دهد. فرد باید به یک بانک ترکیه مراجعه کند و حساب بانکی خود را ایجاد کند. همچنین، باید مدارک مربوط به اقامت، مانند کارت اقامت و شماره مالیاتی دریافت نماید. این مراحل به آن ها امکان می دهد به طور قانونی در ترکیه کار کنند و از خدمات و حقوق کارگری بهره مند شوند. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، مشاغلی که در ترکیه بیشتر نیاز دارند شامل موارد زیر است:
مشاغل مورد نیاز ترکیه | |
مهندسین و متخصصین فناوری اطلاعات |
مهندسین عمران و ساختمانی |
متخصصین صنعت بهداشت و درمان |
پزشکان و متخصصین بیمارستانی |
معلمان زبان انگلیسی |
مدیران و متخصصین بازاریابی |
حسابداران و مالی |
مشاورین مالی و بانکی |
کارشناسان منابع انسانی |
مهندسین مکانیک، برق و الکترونیک |
کارشناسان حمل و نقل و لجستیک |
معماران و طراحان داخلی |
مترجمین زبان انگلیسی، آلمانی و فرانسه |
به طور کلی کشور ترکیه به ویژه شهر استانبول یک بازار کار گسترده و متنوع دارد و در بسیاری از صنایع و حوزه های شغلی فرصت های شغلی موجود است. صنعت ساخت و ساز، صنعت خودروسازی، تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، صنعت مواد غذایی، صنعت گردشگری، خدمات مالی و بانکی، صنعت خدمات بهداشتی و... از جمله مشاغل مورد نیاز استانبول به شمار می روند که افراد می توانند در این موقعیت ها مشغول به کار شوند و هزینه های زندگی خود را تامین نمایند.
مهاجرت به استانبول از طریق پناهندگی
مهاجرت به استانبول از طریق پناهندگی نیز یکی از روش های مهاجرت به کشور ترکیه است که مراحلی خاص دارد. البته این روش، چندان قانونی و پرطرفدار نیست و تحت شرایط خاصی قابل انجام است. لازم به ذکر است در صورتی که افراد پناهندگی این شهر و کشور را دریافت کنند، برای بازگشت به ایران دچار مشکل خواهند شد. در ادامه، مراحل اصلی مهاجرت به این شهر از طریق پناهندگی توضیح داده شده است:
متقاضیان ابتدا باید اطلاعات لازم را در مورد فرآیند پناهندگی و مهاجرت به شهر استانبول و همچنین هزینه های آن جمع آوری کنند. می توانند با مراجعه به سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود، یا مراجع مهاجرت و پناهندگی در ترکیه، اطلاعات دقیق تری دریافت کنند.
متقاضیان برای مهاجرت به استانبول از طریق پناهندگی، باید درخواست پناهندگی خود را ارائه دهند. این درخواست می تواند از طریق سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود یا از طریق مراجع مهاجرت و پناهندگی در ترکیه انجام شود. درخواست فرد بررسی و ارزیابی می شود و در صورت تایید، او می تواند به مرحله بعدی رود.
پس از تایید درخواست پناهندگی، فرد می تواند وارد ترکیه شود. برای ورود به ترکیه، باید اقدامات لازم از جمله دریافت ویزا یا مجوز ورود به ترکیه انجام شود.
پس از ورود به ترکیه، فرد باید به یکی از مراجع پناهندگی در استانبول مراجعه کند و درخواست پناهندگی خود را ثبت کند. در این مرحله، باید اطلاعات شخصی و هویتی خود را ارائه داده و مصاحبه های لازم را انجام دهد.
مراجع پناهندگی درخواست فرد را بررسی می کنند و به صورت جداگانه پرونده پناهندگی شما را ایجاد می کنند. این پرونده شامل اسناد و مدارک متقاضی است و برای بررسی و ارزیابی بیشتر ارسال می شود.
در این مرحله، فرد ممکن است مصاحبه های بیشتری با مقامات پناهندگی در ترکیه داشته باشد. در این مصاحبه ها، از فرد سوالاتی در مورد دلایل پناهندگی، تجربیات شخصی و وضعیت وی پرسیده خواهد شد.
برای درخواست پناهندگی استانبول، شخص باید در معرض تهدید جدی جانی یا آزادی شخصی در کشور خود به دلیل نژاد، مذهب، ملیت یا عضویت در گروه های اجتماعی باشد. گفتنی است که پس از بررسی، در صورت تایید، ممکن است مدت موقتی یا بلند مدت پناهندگی داده شود. پناهنده می تواند در استانبول یا مراکز پناهندگی دیگر سکونت گزیند و باید از قوانین و مقررات حفاظت پناهندگان در ترکیه پیروی کند.
مزایا و معایب مهاجرت به استانبول
مهاجرت به استانبول، مانند هر مقصد مهاجرتی دیگر، مزایا و معایب خاص خود را دارد. اطلاع از مزایا و معایب مهاجرت به این شهر و مدارک، شرایط و هزینه آن می تواند در تصمیم گیری بهتر افراد برای مهاجرت به این شهر موثر و مفید باشد. زیرا بهترین انتخاب زمانی اتفاق می افتد که افراد همه جوانب مهاجرت به این شهر را بررسی کرده باشند و روش مهاجرتی مناسب را انتخاب کنند. از این رو در این بخش از مقاله به ارائه توضیحاتی در این زمینه پرداخته شده است:
استانبول به عنوان مرکز تجاری و اقتصادی در کشور ترکیه، فرصت های شغلی بسیاری را در بر دارد. بازار کار گسترده ای در حوزه های مختلف شامل فناوری اطلاعات، تجارت بین المللی، گردشگری و صنعت وجود دارد.
استانبول یک شهر بزرگ و پرجمعیت است که فعالیت های فرهنگی، هنری و تفریحی بسیاری را در بر می گیرد. این شهر دارای آثار تاریخی و معماری زیباست که جاذبه های گردشگری بسیاری را برای ساکنان و بازدیدکنندگان فراهم می کند.
با جمعیت متنوع و گسترده از اقوام و قومیت های مختلف، استانبول یک محل بسیار تنوع پذیر در مورد فرهنگ، زبان و آداب و رسوم است. این تنوع فرهنگی می تواند برای مهاجران جذابیت و تجربه جدیدی فراهم کند.
زمینه مناسب برای راه اندازی کسب و کار
دسترسی آسان به کشورهای اروپا و خاورمیانه
با توجه به جمعیت بالای استانبول و وجود بازار کار رقابتی، رقابت برای کسب و کار و فرصت های شغلی بسیار سخت است. مهاجران نیاز به مهارت های قوی و تجربه کاری مناسب برای رقابت با سایر افراد دارند.
استانبول به عنوان یک شهر بزرگ و مرکزی، هزینه های زندگی بالایی دارد. اجاره مسکن، هزینه غذا و معیشت، ترافیک و حمل و نقل از جمله هزینه هایی هستند که باید در نظر گرفته شوند.
زبان رسمی ترکیه ترکی است و برخی از مهاجران ممکن است با مشکلات زبانی مواجه شوند تا زمانی که زبان ترکی را یاد بگیرند. این می تواند در ارتباطات روزمره و فرایندهای مختلف مانند کار و تحصیل تأثیر بگذارد.
لازم به ذکر است افرادی که تصمیم دارند در این اقامت طولانی مدت داشته باشند، باید در ابتدا شرایط و روش مهاجرتی مناسب تر و کم ریسک تر را انتخاب نمایند. برای مثال مهاجرت از طریق کار یا تحصیل می تواند افراد را در موقعیت های بهتری برای دریافت کارت شهروندی قرار دهد. همچنین افرادی که از طریق سرمایه گذاری اقدام به مهاجرت می کنند، می توانند در مدت زمان کمتری، پاسپورت ترکیه را دریافت نمایند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل مهاجرت به استانبول، شرایط، هزینه و مدارک آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با مهاجرت به استانبول مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، در متن مقاله به مراحل مهاجرت به استانبول برای زندگی اشاره شده است.