برای مشاوره شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه
برای مشاوره شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه
یکی از مدارک لازم برای اخذ اقامت و مجوز حضور در کشورهای خارجه بیمه می باشد که افراد می بایست آن را پیش از ثبت درخواست اقامت موقت تهیه نمایند، اما سوال اکثر متقاضیان این است که بیمه ها شامل چه انواعی بوده و شرایط دریافت هر یک چگونه می باشد؟ بررسی مدارک لازم، هزینه ها و نحوه اخذ این مدرک طبیعتا منجر به تسریع روند دریافت مجوز اقامت موقت بوده و باعث جلب رضایت آفیسر سفارت و عدم بروز مشکلات خواهد شد.
آن دسته از افرادی که تمایل به تحصیل در دانشگاه های ترکیه دارند، پیش از ثبت درخواست ویزا باید بیمه دانشجویی دریافت کرده و هزینه بیمه دانشجویی کشور ترکیه را بپردازند. در این مقاله به معرفی انواع بیمه دانشجویی کشور ترکیه پرداخته شده و در خصوص شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه، مدارک مورد نیاز و هزینه ها اطلاعات کافی آورده شده است. متقاضیان با مطالعه این مقاله می توانند با نحوه اخذ مدرک، خدمات و مزایای آن آشنا شده و در نهایت موفق به اخذ ویزای تحصیلی معتبر گردند.
انواع بیمه دانشجویی ترکیه
بیمه دانشجویی کشور ترکیه انواع مختلفی داشته و شرایط دریافت هر نوع آن متفاوت می باشد، به همین دلیل افراد ابتدا باید با انواع بیمه دانشجویی ترکیه آشنا گشته و سپس برای اخذ بهترین مورد اقدام کنند. این مدرک یکی از موارد ضروری برای دریافت ویزا به حساب آمده و افراد فاقد آن موفق به تحصیل در کشور مربوطه نخواهند شد. افراد باید بدانند به طور کلی بیمه کشور ترکیه به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم می شود.
استفاده از نوع دولتی آن برای دانشجویان خارجی به راحتی امکان پذیر نمی باشد، زیرا از مزایای بسیار ویژه ای مانند کاهش هزینه درمان و دارو، برخوردار خواهد بود. تنها دارندگان تابعیت ترکیه موفق به اخذ بیمه دولتی گشته و اتباع خارجه برای بهره مندی از این مزیت باید در کشور سرمایه گذاری کرده یا مجوز کار دریافت کنند. در ادامه لیست کلیه موارد همراه با یک توضیح کلی آورده شده است:
متقاضیان اقامت در ترکیه به صورت موقت ملزم به اخذ بیمه می باشند که به بیمه اقامت دانشجویان در آن کشور YSS گفته می شود. اشخاص پس از خریداری YSS می توانند در موارد ضروری از خدمات اورژانس به شکل رایگان استفاده کرده و هر سال از آزمایش های رایگان بهره مند گردند، اما پوشش های درمانی برای دریافت خدماتی مانند ترمیم و درمان دندان مناسب نخواهد بود.
به این دلیل که بیمه اقامت دانشجویان هزینه های درمان را به خوبی پوشش نمی دهد، افراد برای تهیه موارد تکمیلی مانند TSS یا ÖSS اقدام می کنند. دریافت این بیمه ها باعث کاهش هزینه های دارو شده و به دانشجو کمک می نمایذ تا در صورت بروز بیماری با مبلغی پایین تر مراحل درمان را طی کرده و دچار مشکلات مالی نشود.
هزینه بیمه دولتی ترکیه برای اتباع خارجی دارای مجوز کار می بایست توسط کارفرما پرداخت گردد، اما کسانی که یک شرکت خصوصی معتبر در کشور تاسیس کرده و علاوه بر سرمایه بالا، مجوز کار قانونی نیز داشته باشند، امکان بهره مندی از آن را خواهند داشت. بنابراین این نوع از بیمه برای دانشجویان خارجی در دسترس نبوده، زیرا دارندگان ویزای تحصیلی امکان کار تمام وقت در آن کشور را نداشته و غالبا فاقد مجوز کار در ترکیه می باشند.
شرکت های خصوصی بسیاری در کشور ترکیه قرار داشته که خدمات بیمه را ارائه می دهند. شرایط دریافت و هزینه اخذ خدمات از هر شرکتی با دیگری فرق داشته و دانشجویان باید از طریق مراجعه به سامانه مراکز، اطلاعات لازم را کسب نمایند.
بیمه SGK یا سلامت خصوصی در واقع مخصوص دارندگان تابعیت ترکیه بوده یا به افرادی اعطا می شود که حداقل یک سال در آن کشور زندگی کرده باشند. بنابراین SGK را نمی توان جزو بهترین بیمه های دانشجویی به حساب آورد، اما دانشجویان پس از ورود به آن کشور و حداقل 1 سال زندگی در منطقه می توانند شانس خود را برای ثبت درخواست امتحان کنند، زیرا دریافت آن باعث بهره مندی رایگان از خدمات بیمارستان ها می شود. در برخی موارد خاص ممکن است اشخاص پس از گذشت 3 ماه از ثبت نام در دانشگاه ها اجازه خرید را به دست آورند.
بیمه سلامت عمومی که توسط تامین اجتماعی ترکیه ارائه می شود شرایط دریافت خاصی داشته و دانشجویان برای اخذ آن باید شرط گذشت حداقل 3 ماه از زمان ثبت نام در مرکز آموزشی را رعایت کنند. لازم به ذکر است که GSSجزو موارد دولتی به حساب آمده و اخذ آن ممکن است برای اتباع خارجی آسان نباشد.
برخی از دانشگاه های ترکیه تا 3 ماه اول دانشجویان را بیمه کرده که یکی از انواع آن بیمه ها MEDİKO نام دارد. اما افراد باید توجه داشته باشند این خدمت به شکل کاملا موقتی ارائه شده و پس از 3 ماه باید برای خرید خدمات اقدام کرد. ممکن است برخی از دانشگاه های دولتی خدمات کم هزینه و مناسبی را برای دانشجویان در نظر گرفته و به آنان راهنمایی های لازم را ارائه دهند.
در خصوص انواع بیمه دانشجویی کشور ترکیه باید توضیح داد که غالبا انواع دولتی برای دریافت خدمات از مراکز درمانی دولتی مناسب می باشند، اما آن دسته از افرادی که انواع خصوصی را خریداری می کنند امکان درمان در بیمارستان های خصوصی را خواهند داشت. بیمه های SGK و GSS زیر مجموعه دولت قرار گرفته و هزینه آنان بر اساس میزان پوشش ها متغیر است که بهترین راه برای کسب اطلاعات دقیق در خصوص شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه و پوشش ها برقراری ارتباط با مراکز ارائه دهنده خدمات می باشد.
یکی از موارد دیگر که باید به آن اشاره کرد این است که برخی از دانشگاه ها دارای مراکز درمانی با عنوان MEDİKO بوده که برخی از خدمات درمانی مانند معاینات اولیه پزشکی یا چکاپ را ارائه می دهند و دانشجویان در صورت داشتن بیماری یا مشکل می توانند به آن ها مراجعه کنند. همچنین باید اظهار داشت در برخی مواقع افراد 3 ماه اول تحصیل در ترکیه از بیمه SGK بهره مند شده، اما در ادامه می بایست خرید را انجام دهند.
شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه
شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه را می توان از شرکتی به شرکت دیگر یا از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت دانست. برخی از مراکز آموزشی دولتی آن کشور بیمه های مناسبی را به دانشجویان ارائه داده، اما برخی دیگر چنین مزیتی را در اختیار اشخاص قرار نمی دهند. در خصوص شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه نمی توان اطلاعات دقیقی ارائه داد، زیرا شرکت های بسیاری اجازه ارائه خدمات بیمه ای را دارا بوده و هر یک قوانین منحصر بفردی دارند. جهت رفاه حال متقاضیان یک لیست کلی از شرایط در زیر آورده شده است:
داشتن بیمه دانشجویی کشور ترکیه برای اخذ ویزای تحصیلی ضرورت دارد.
در برخی مواقع افراد تا 3 ماه اول تحصیل از بیمه برخوردار گشته، اما برای ادامه زندگی در ترکیه باید برای خرید بیمه اقدام کنند.
شرایط دریافت بیمه های دولتی و سلامت عمومی کمی سخت تر بوده و بیمه های خصوصی برای اتباع خارجی در دسترس تر می باشد.
پرداخت هزینه بیمه ضرورت داشته و در غیر این صورت فرد از پوشش های درمانی برخوردار نمی شود.
هزینه و پوشش های هر بیمه با دیگری فرق داشته و متفاوت است.
برخی از خدمات درمانی در ترکیه مانند ترمیم دندان غالبا به صورت کامل توسط بیمه پوشش داده نمی شوند.
دانشجویان می توانند بدون اخذ ویزا و به عنوان توریست، به ترکیه مراجعه کرده و از طریق گفتگو با شرکت ها به نتیجه مناسبی دست یابند، اما باید اشاره کرد که اطلاعات شرکت ها غالبا از طریق سایت آنان نیز قابل مشاهده می باشد. دریافت بیمه اقامت دانشجویان در ترکیه YSS برای اخذ ویزا الزامی بوده، اما این مورد پوشش های درمانی بالایی نخواهد داشت. به همین دلیل پیشنهاد می شود دانشجویانی که در طول سال بیشتر دچار بیماری های بیشتری گشته و نیاز به خدمات درمانی بسیاری دارند علاوه بر اخذ YSS از موارد تکمیلی مانند TSS و ÖSS نیز استفاده نمایند.
مدارک لازم برای دریافت بیمه دانشجویی ترکیه
پس از بررسی شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه می بایست توضیح داد که مدارک لازم برای دریافت بیمه دانشجویی کشور ترکیه توسط شرکت های ارائه دهنده خدمات تعیین گشته و اطلاع رسانی می شود. بنابراین ممکن است مراکز دولتی ارائه یک سری موارد خاص مانند کارت اقامت را لازم دانسته، اما مراکز خصوصی مدارکی مانند ویزا را از مشتریان خارجی درخواست ننمایند و سخت گیری کمتری داشته باشند.
به طور کلی باید اشاره کرد که گرفتن پاسپورت جزو مهم ترین مدارک لازم برای دریافت بیمه دانشجویی این کشور می باشد، افراد در اکثر مواقع برای اخذ آن نیازی به ویزا نداشته، زیرا بیمه خود مدرکی الزامی برای اخذ ویزا به حساب می آید اما داشتن پاسپورت از الزامات دریافت بیمه می باشد. لیست دیگر موارد لازم در جدول زیر آورده شده و برای دانشجویان مراکز آموزشی مختلف قابل مطالعه است.
مدارک لازم برای دریافت بیمه دانشجویی ترکیه | |
پاسپورت معتبر همراه با کپی آن |
مدارک دال بر دریافت پذیرش از دانشگاه |
کد مالیاتی |
نشانی محل سکونت و شماره تماس |
کارت اقامت یا ویزا برای کسانی که قصد تمدید بیمه را دارند. |
مبالغ لازم |
آن دسته از افرادی که ویزای ترکیه را قبلا دریافت کرده و قصد تمدید بیمه یا دریافت بیمه های تکمیلی را دارند، می بایست ویزای خود را نیز همراه با دیگر مدارک به مراکز ارائه دهند. بدیهی است که در صورت عدم پرداخت هزینه های معین شده توسط شرکت، هیچ گونه خدماتی به افراد ارائه داده نشده و مشکلاتی پیش خواهد آمد. همچنین ویزای افراد باید دارای اعتبار باشد. در غیر این صورت افراد ابتدا باید برای تمدید ویزا اقدام کنند و سپس تمدید بیمه را انجام دهند.
لازم به ذکر است که مدت زمان بیمه دانشجویی کشور ترکیه باید 1 الی 2 ساله بوده و اگر دانشجویان پس از اتمام مدت اعتبار برای تمدید اقدام نکنند دچار جریمه های مالیاتی خواهند شد. اشخاص باید توجه داشته باشند که برخی از مراکز دولتی تنها به دارندگان تابعیت ترکیه یا افرادی که حداقل 1 سال در آن کشور زندگی کرده اند بیمه اعطا می نمایند، بنابراین اخذ خدمات از این مراکز مانند سازمان تامین اجتماعی نیازمند مجوز اقامت می باشد.
نحوه دریافت بیمه دانشجویی ترکیه
نحوه دریافت بیمه دانشجویی کشور ترکیه شامل مراحل متعددی شده که اشخاص واجد شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه باید آن ها را به ترتیب طی نمایند. در اولین مرحله دانشجویان می بایست از دانشگاه در خصوص بیمه سوال کرده و این پرسش را مطرح نمایند که آیا مرکز آموزشی خدماتی در این زمینه ارائه کرده یا خود دانشجو می بایست پیگیری های لازم را انجام دهد؟ در ادامه افراد می بایست اقدامات زیر را انجام دهند:
در صورتی که دانشگاه دانشجو را برای اخذ بیمه راهنمایی نماید فرد مشکلی در این زمینه نداشته و نیاز به بررسی انواع بیمه ها ندارد، اما دانشگاه های خصوصی معمولا راهنمایی خاصی ارائه نمی دهند که بنابراین دانشجو باید به سایت شرکت های ارائه دهنده خدمات مراجعه کرده و نوع مناسبی را گزینش نماید. دانشجویان مراکز آموزشی دولتی می توانند بر اساس قوانین دانشگاه و راهنمایی های دریافتی خرید را انجام دهند.
برای دریافت بیمه دانشجویی ترکیه اشخاص ابتدا باید به اداره های امور مالیات مراجعه کرده و شناسه مالیاتی دریافت کنند، اما دارندگان شناسه مربوط به اتباع خارجی از طی کردن این مرحله معاف خواهند بود. همچنین دارندگان پروانه اقامت نیاز به کد مالیاتی ندارند.
در مرحله بعدی می توان درخواست بیمه دانشجویی ترکیه را به صورت آنلاین یا حضوری به ثبت رساند. ممکن است برخی از شرکت های ترکیه امکان نام نویسی آنلاین را فراهم کرده و برخی تنها از طریق مراجعه حضوری یا ایمیل درخواست ها را پذیرش نمایند.
هزینه بیمه دانشجویی ترکیه بر اساس سن، میزان پوشش ها و ملیت یا جنسیت اشخاص برآورد شده و اطلاع رسانی می شود. متقاضیان برای نهایی کردن درخواست خود می بایست هزینه های مورد نیاز را پرداخت نمایند.
یکی از نکات قابل توجه در خصوص بیمه دانشجویی این کشور این است که افراد برای سفر تفریحی به آن کشور نیازی به ویزا نداشته و به همین علت می توانند به راحتی برای ثبت درخواست حضوری اقدام نمایند. همچنین باید اشاره کرد وکیل مهاجرت به ترکیه دانشجویان را در این زمینه راهنمایی نموده و اطلاعات لازم را در اختیار قرار می دهند. در این حالت افراد می توانند بدون صرف هزینه و زمان اضافه، بیمه خود را دریافت نمایند.
شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه به گونه ای است که دانشجویان خارجی نیز موفق به اخذ آن شده و مانعی برای تحصیل در ترکیه نداشته باشند، اما افراد باید در انتخاب شرکت دقت لازم را به خرج داده تا گرفتار کلاهبرداری ها نشوند. ممکن است برخی از مراکز غیر معتبر در قبال هزینه ای بالا بیمه ای کاملا جعلی به دانشجو اعطا کرده و فرد پس از آغاز تحصیل در ترکیه متحمل ضرر و جریمه گردد.
هزینه بیمه دانشجویی ترکیه
یکی از مهم ترین مواردی که افراد برای انتخاب بیمه دانشجویی کشور ترکیه باید در نظر بگیرند هزینه آن است، مبالغ و تعرفه ها غالبا بر اساس عواملی مانند سطح پوشش یا جنسیت و سن متقاضی تعیین گشته و اطلاع رسانی می شوند. غالبا بیمه های دولتی نسبت به خصوصی ارزان تر بوده و محبوبیت بیشتری دارند، اما باید توجه داشت که شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه از انواع دولتی برای اتباع خارجی سخت تر می باشد. هزینه بیمه دانشجویی این کشور در سایت شرکت های ارائه دهنده خدمات درج شده و قابل مشاهده می باشد، اشخاص همچنین می توانند از طریق ایمیل یا شماره تماس با کارشناسان ارتباط برقرار کرده و لیست قیمت طرح های مختلف را اخذ نمایند. در ادامه لیستی از هزینه ها به صورت حدودی آورده شده و قابل بررسی می باشد.
نحوه دریافت بیمه دانشجویی ترکیه | |
هزینه بیمه تکمیلی دانشجویی سالانه |
5 هزار الی 50 هزار لیر |
تعرفه بیمه سلامت دانشجویی سالانه |
150 الی 600 لیر |
قیمت بیمه های دولتی مانند SGK برای 1 سال |
614 الی 1000 لیر |
هزینه بیمه دانشجویی 6 ماهه |
275 الی 370 لیر |
قیمت بیمه دانشجویی برای 9 ماه |
335 الی 440 لیر |
بیمه ها در کشور ترکیه غالبا به صورت یک ساله یا دو ساله ارائه می شوند، اما لازم به ذکر می باشد که گاهی اوقات افراد متقاضی شرکت در دوره های کوتاه مدت آموزشی بوده و بنابراین بیمه 6 الی 9 ماهه برای آنان کافی است. برخی شرکت ها طرح هایی را برای بازه های زمانی زیر یک سال ارائه می دهند که تعرفه هر یک بر اساس سن اشخاص تعیین می شود. هزینه بیمه دانشجویی این کشور غالبا یک سوم درآمد فرد در طی 1 ماه است که بنابراین باید اشاره کرد دانشجویان سالانه میانگین 375 لیر بابت بیمه پرداخت خواهند کرد.
آن دسته از افرادی که تمایل به دریافت خدمات بیشتری دارند می بایست از موارد تکمیلی استفاده کرده و با واریز هزینه های بیشتر در ادامه از پوشش های بیشتری بهره مند گردند. متقاضیان باید بدانند که هر شرکت دولتی یا خصوصی سیاست های خاصی برای قیمت گذاری داشته و به عوامل خاصی توجه نشان می دهد. برای مثال ممکن است یک شرکت تعرفه متفاوتی را برای اشخاص مجرد و متاهل ارائه نماید، اما هزینه SGK برای مجردها و متاهل ها یکسان می باشد. سن، جنسیت و سوابق بیماری های قبلی می تواند تاثیر زیادی بر روی قیمت گذاشته و ممکن است به افراد دارای بیماری های خاص تعرفه دیگری ارائه شود.
لازم به ذکر است که دانشجویان پس از پرداخت حق بیمه در صورت بروز بیماری حدودا 20 درصد مبالغ درمان را پرداخت کرده و باقی مبلغ توسط شرکت پرداخت خواهد شد، بنابراین در صورت بروز حوادث ناگهانی در کشور غریب فرد نگرانی خاصی نخواهد داشت. لازم به ذکر است که دانشجویان دریافت کننده بورسیه فول فاند می توانند از کمک هزینه های دریافتی برای پرداخت حق بیمه اقدام کرده و در این زمینه نیز از مزایای بورسیه بهره مند شوند.
خدمات بیمه دانشجویی ترکیه
پس از بررسی شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه باید اظهار داشت هر یک از شرکت های دولتی و خصوصی در ترکیه بر اساس مبلغی که از دانشجویان دریافت می کنند خدمات بیمه ای خاصی را ارائه خواهند داد. غالبا خدمات بیمه دانشجویی این کشور شامل موارد ضروری و فوریتی شده و برای مثال در اکثر شرکت ها هزینه آمبولانس پوشش داده می شود، اما پوشش های موارد مربوط به درمان های غیر فوری کمتر بوده و دانشجو باید بخشی از مبالغ درمان را شخصا بپردازد. جهت رفاه حال متقاضیان یک لیست کلی از پوشش ها در زیر آورده شده که این موارد برای شرکت های مختلف متغیر خواهد بود.
خدمات بیمه دانشجویی ترکیه | |
آمبولانس و موارد اورژانسی |
داروهای تجویز شده توسط پزشک |
آزمایش ها، واکسن ها و چکاپ ها |
غربالگری و باروری |
جراحی عمومی و تخصصی |
پزشک تغذیه |
بستری |
چشم پزشکی، گوش و حلق و بینی |
درمان سرطان و بیماری های خاص دیگر مانند دیابت |
مشاوره و روانپزشکی |
توان بخشی |
ارتوپدی، پوست و گوارش |
دندانپزشکی |
آلرژی، اورولوژی |
شرکت هایی که خدمات بیمه دانشجویی را ارائه می دهند، ممکن است در برخی موارد هزینه ها را کامل پوشش داده و در برخی موارد دیگر تا 80 درصد هزینه را پرداخت نمایند. بنابراین اخذ بیمه منجر به دریافت خدمات درمانی کاملا رایگان از بیمارستان ها و درمانگاه ها نشده، اما به نفع اشخاص بوده و مبالغ را بسیار کاهش می دهد. بهترین راه برای کسب اطلاعات در خصوص خدمات بیمه دانشجویی کشور ترکیه برقراری ارتباط با شرکت ارائه دهنده خدمات می باشد، زیرا هر شرکت طرح های بیمه ای متنوعی داشته و اشخاص می بایست بر اساس شرایط خود بهترین نوع را انتخاب کنند.
برای مثال امکان دارد یک شرکت در طرحی تنها موارد فوریتی را تحت پوشش قرار داده، اما در طرحی دیگر مبالغ مربوط به ترمیم درمان را نیز پرداخت نماید. لیست خدمات بیمه دانشجویی این کشور به خوبی نشان می دهد که افراد در چه مواردی می توانند از پوشش ها استفاده کرده تا در شرایط خاص و اضطراری بابت هزینه های درمان نگرانی نداشته باشند. البته باید اظهار داشت خدمات تنها در صورتی ارائه می شوند که شخص حق بیمه را پرداخت کرده و قوانین را رعایت نماید.
مزایای خرید بیمه دانشجویی ترکیه
افراد واجد شرایط دریافت بیمه دانشجویی ترکیه پس از پرداخت هزینه ها از مزایای خاصی بهره مند شده و می توانند از پوشش های مختلف بیمه استفاده کنند. از مهم ترین مزایای خرید بیمه دانشجویی این کشور می توان به دریافت خدمات درمانی رایگان در مواقع اضطراری اشاره کرد. اما باید توجه داشت که تنها مزایای خرید بیمه دانشجویی کشور ترکیه برخورداری از پوشش های درمانی نیست که لیست دیگر مزایای قابل توجه در ادامه آورده شده است:
دانشجویان پس از اخذ بیمه موفق به دریافت ویزای تحصیلی ترکیه خواهند شد.
امکان دریافت انواع بیمه های مختلف برای دانشجویان وجود داشته و هزینه ها متغیر است.
دانشجویان نیاز به تهیه بیمه های گران قیمت نداشته و با پرداخت حداقل هزینه می توانند از بیمه ای مناسب برخوردار گردند.
دانشجو می تواند از طریق دریافت بیمه های تکمیلی میزان پوشش ها را افزایش دهد.
دانشجویان خارجی غالبا در کشور مقصد فامیل با خویشاوندی برای اخذ کمک نداشته و در صورت بروز بیماری های ناگهانی پشتوانه ای نخواهند داشت. بنابراین داشتن بیمه باعث آرامش بیشتر فرد در هنگام طی کردن مراحل درمان شده و مشکلات مالی را رفع می نماید. بیمه دانشجویی این کشور جزو ضروری ترین مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت تحصیلی بوده که افراد فاقد آن موفق به اخذ پذیرش و اخذ ویزا از سفارت این کشور نمی گردند. بنابراین زمانی که فرد بیمه دانشجویی را دریافت می کند، یک قدم به موفقیت نزدیک تر شده و شانس بیشتری برای اخذ ویزا و اقامت تحصیلی در مقصد خواهد داشت.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل بیمه دانشجویی ترکیه، شرایط دریافت و هزینه آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با بیمه دانشجویی ترکیه مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، هزینه دریافت بیمه دانشجویی ترکیه به نوع بیمه مانند بیمه تکمیلی، سلامت و غیره بستگی دارد.