برای مشاوره شرایط دریافت ویزای همراه فرانسه
برای مشاوره شرایط دریافت ویزای همراه فرانسه
کسانی که در کشور فرانسه به طور قانونی اقامت داشته، اما بستگان درجه یک آن ها اقامت فرانسه را ندارند، می توانند از طریق دریافت ویزای همراه برای خانواده خود زندگی خانوادگی دلچسبی را تجربه کنند، اما سوال اشخاص این است که شرایط دریافت ویزای پیوست چه بوده و نحوه دریافت آن به چه صورت می باشد؟ کسب اطلاعات لازم در خصوص انواع روش های اخذ مجوز ورود برای خانواده درجه یک بسیار کمک کننده بوده و باعث رفاه حال اشخاص می گردد، زیرا زندگی دور از خانواده سخت و ناخوشایند است.
افراد برای درخواست روادید همراه فرانسه نیاز به برخورداری از اقامت دائم یا شهروندی کشور نداشته و با در اختیار داشتن ویزاهای موقت مانند کاری و تحصیلی می توانند، درخواست را به ثبت برسانند. در این مقاله شرایط و نحوه دریافت ویزای همراه فرانسه آن شرح داده شده و در خصوص روش های اخذ اطلاعاتی آورده شده است. متقاضیان از طریق مطالعه مقاله در پیش رو به طور کامل با هزینه ها و مدت زمان صدور مدرک مربوطه آشنا خواهند گشت.
ویزای همراه فرانسه
فرانسه یکی از کشورهایی است که از سطح آموزشی و اقتصادی مناسبی برخوردار بوده و هر ساله اشخاص زیادی برای اخذ ویزاهای تحصیلی، کاری یا سرمایه گذاری آن کشور اقدام می کنند. این افراد در صورتی که شرایط دریافت ویزای پیوست را دارا باشند، می توانند بستگان درجه یک مانند همسر، فرزندان یا والدین تحت تکفل را نیز همراه خود به فرانسه برده و زندگی خانوادگی خود را در آن محل ادامه دهند. افراد لازم است بدانند که یکی از روش های ورود به کشورهای خارجه و اقامت قانونی در آن ها ازدواج می باشد.
در این روش در مراحل اولیه به همسر خارجی شهروندان فرانسوی ویزای همراه اعطا می گردد، به عبارتی دیگر اگر یک شهروند فرانسوی همسری غیر اروپایی برگزیند، ابتدا باید برای او مجوز ورود پیوست گرفته تا در ادامه همسر مراحل اخذ اقامت دائم را طی نماید. شرایط ویزای پیوست و نحوه دریافت ویزای همراه فرانسه از طریق روش های مختلف تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و ازدواج و غیره فرق خواهد داشت و افراد باید بر اساس شرایط خود آن را دریافت نمایند.
اما باید اظهار داشت که مهم ترین شرط اخذ ویزا، این است که بستگان مورد نظر درجه یک به حساب آمده و امکان زندگی کردن به صورت مستقل را نداشته باشند، برای مثال به فرزندان بالای 18 سال این مدرک اعطا نشده و مجوز ورود برای والدینی که تحت تکفل نبوده و امکان زندگی مستقل را دارند، صادر نخواهد شد. تنها شخصی که شانس دریافت مجوز ورود برای او بالا بوده و با موانع خاصی مواجه نمی گردد همسر فرد می باشد.
روش های دریافت ویزای همراه فرانسه
به طور کلی برای اخذ ویزای فرانسه از نوع ویزای همراه لازم است که یکی از بستگان درجه یک افراد دارای اقامت دائم یا موقت فرانسه به حساب آمده و دعوتنامه ای برای خویشاوندان ارسال نماید. به همین دلیل باید توضیح داد که روش های دریافت روادید همراه فرانسه متنوع بوده و شامل موارد کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و غیره خواهد شد که برای اطلاع متقاضیان لیست کامل در بخش زیر آورده شده است:
آن دسته از افراد که به دلیل برخورداری از مهارت ها و توانایی های خاص موفق به استخدام در فرانسه و دریافت ویزای کاری می شوند، امکان درخواست ویزای الحاق خانواده را نیز در اختیار خواهند داشت. غالبا این مجوز ورود برای همسر، فرزندان یا فرزند خواندگان زیر 18 سال صادر شده، اما در مواردی امکان همراه بردن والدین تحت تکفل نیز وجود دارد. متقاضی باید ثابت نماید امکان حمایت مالی از همراهان را داشته و نکته جالب توجه این است که خانواده او اجازه کار در فرانسه را نیز پیدا می کنند.
مهاجران تحصیلی که اجازه حداقل 1 سال اقامت در کشور مقصد را دارند، می توانند همسر و فرزندان خود را به مقصد برده و در طول تحصیل در فرانسه در کنار آنان زندگی کنند. دارندگان ویزای همراه تحصیلی اجازه کار در فرانسه را نداشته و تنها در صورتی که دانشجو پس از اتمام دروس ویزای کاری اخذ نمایند، همراهان نیز اجازه کسب درآمد پیدا می نمایند. لازم به ذکر است که فرزندان زیر 18 سال که به عنوان دانش آموز در مدارس مشغول تحصیل هستند، امکان درخواست مجوز الحاق خانواده را برای والدین نداشته و تنها می توانند برای اعطای مجوز اقامت کوتاه مدت توریستی به پدر و مادر درخواست دهند.
اشخاص واجد شرایط و دارای تمکن مالی در صورتی که موفق به سرمایه گذاری مناسبی در فرانسه مانند راه اندازی یک شرکت شده و ویزا دریافت کنند، امکان درخواست ویزا برای خانواده را داشته و می توانند در نهایت برای اخذ اقامت دائم نیز اقدام نمایند. لازم به ذکر است که اگر سرمایه گذاری منجر به دریافت مجوز ورود به کشور نگردد طبیعتا فرد واجد شرایط درخواست مجوز ورود برای همراهان نیز نمی باشد.
فرانسوی هایی که با همسر اروپایی ازدواج می کنند، نیازی به اخذ ویزای همراه نداشته و همسر آنان به راحتی امکان رفت و آمد به فرانسه را دارد، اما ازدواج با یک فرد غیر اروپایی نیازمند ثبت درخواست مجوز ورود پیوست خواهد بود. شخص فرانسوی باید ثابت کند توانایی پرداخت هزینه های زندگی همسر را داشته و از این بابت مشکلی ندارد.
برخی از اشخاص از طریق اخذ بلوکارت یا ویزای استعداد به فرانسه مهاجرت می کنند که بستگان درجه یک این مهاجران اجازه اقامت در فرانسه را داشته و می توانند به کار و کسب درآمد نیز بپردازند.
دارندگان تابعیت کشور فرانسه می توانند برای فرزندان زیر 21 سال، والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود درخواست ویزای پیوست ارسال نمایند، اما افراد فاقد شهروندی تنها اجازه درخواست ویزا برای والدین تحت تکفل را در اختیار خواهند داشت.
دارندگان تمکن مالی بالا می توانند همزمان با درخواست ویزای خود حمایتی فرانسه درخواست ویزای همراه را نیز برای مهاجرت خانوادگی به ثبت برسانند. در صورت ارائه مدارک کافی جهت اثبات داشتن توانایی مالی مجوز ورود در اسرع وقت صادر می گردد.
کسانی که یکی از بستگان درجه یک آن ها مانند همسر پناهندگی فرانسه را اخذ کرده باشد، می توانند برای دریافت ویزا درخواست دهند. امکان ثبت درخواست برای فرزندان زیر 19 سال که به والدین وابسته هستند نیز وجود دارد.
لازم به ذکر است که ساکنین کشور فرانسه چه دارای تابعیت بوده چه از اقامت موقت برخوردار باشند، می توانند برای همراهان خود دعوتنامه ارسال کنند، در صورتی که این دعوتنامه بلند مدت به حساب آید ویزای همراه صادر گشته که البته باید اشاره کرد شرایط دریافت ویزای پیوست شامل حال دوستان و آشنایان نشده و تنها مربوط به خانواده فرد است. نحوه دریافت ویزای همراه فرانسه ورود شامل ارسال درخواست و مدارک لازم برای سفارت بوده و همچنین باید توضیح داد که همراهان تنها تا زمانی که شخص ارسال کننده درخواست اجازه اقامت در فرانسه را دارد توانایی زندگی در آن کشور یا تمدید مجوز ورود را خواهند داشت.
شرایط دریافت ویزای همراه فرانسه
شرایط دریافت ویزای پیوست از طریق روش های کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، ازدواج، تلنت و خانوادگی فرق داشته و اشخاص می بایست از قوانین خاصی پیروی کنند که شروط تا حدودی مشابه خواهد بود. با این حال تفاوت هایی نیز در هر یک وجود دارد و افراد بر اساس هدف خود باید برای دریافت هر یک از آن ها اقدام کنند. به طور کلی داشتن تمکن مالی کافی جهت حمایت از همراهان الزامی است که لیست کلیه موارد در زیر آورده شده و قابل مطالعه می باشد:
شخص باید دارای اقامت موقت، دائم یا شهروندی فرانسه بوده تا امکان ثبت درخواست ویزا برای همراهان خود را داشته باشد.
امکان درخواست ویزای همراه کشور فرانسه برای فرزندان زیر 18 سال، همسر و والدین تحت تکفل وجود دارد.
فرانسوی ها می توانند برای فرزندان زیر 21 سال، والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ درخواست ویزا دهند اما فرزندان بالای هجده سال اشخاص غیر فرانسوی و والدینی که تحت تکفل نیستند، واجد شرایط دریافت روادید همراه فرانسه نخواهند بود.
صورتی که فرد درخواست دهنده ویزای پیوست اجازه کار در فرانسه را داشته باشد، غالبا دارندگان ویزای همراه نیز این اجازه را داشته اما در غیر این صورت امکان کسب درآمد وجود ندارد.
متقاضی باید ثابت کند تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه های مسکن، خورد و خوراک و رفع نیازهای ضروری همراهان را در اختیار خواهد داشت.
رعایت شرط حداقل مدت زمان مجوز اقامت در فرانسه برای درخواست ویزای همراه الزامی است، برای مثال دارندگان ویزای تحصیلی تنها در صورتی که مدت مجوز اقامت تحصیلی آن ها حداقل 1 سال باشد این اجازه را دارند.
متقاضیان روادید همراه فرانسه اجباری برای یادگیری زبان خارجه نخواهند داشت.
دارندگان ویزای همراه از بیمه سلامت رایگان فرانسه و دیگر مزایایی که در اختیار افراد مقیم یا شهروندان قرار می گیرد برخوردار نمی شوند.
متقاضیان ویزای همراه باید فاقد سابقه کیفری بوده و از طریق شرکت در مصاحبه سفارت صلاحیت خود را ثابت نمایند که غالبا افراد زیر 11 سال نیازی به شرکت در مصاحبه ندارند.
روادید همراه فرانسه تا حدودی شبیه به ویزای توریستی بوده و محدودیت های خاصی به همراه دارد، برای مثال افراد از امکانات رایگان درمانی بهره مند نگشته و در مواردی اجازه کسب درآمد نیز ندارند، اما باید اشاره کرد که همراهان برخی از افراد برای مثال دارندگان ویزای تلنت فرانسه می توانند از مزیت کار در فرانسه برخوردار گشته و زندگی خانوادگی مناسبی را تجربه نمایند.
شرایط و نحوه دریافت ویزای همراه فرانسه برای دارندگان اقامت های مختلف این کشور متفاوت بوده و توجه به برخی نکات ضرورت دارد، برای مثال پیشنهاد می شود افراد پس از اخذ ویزای کاری یا تحصیلی ابتدا وارد فرانسه شده و پس از گذشت یک ماه برای بستگان خود درخواست مجوز ورود دهند، اما دارندگان اقامت سرمایه گذاری بخصوص خود حمایتی می توانند همزمان با تقاضای مجوز ورود مربوط به خود برای همراهان نیز درخواست را ثبت نمایند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای همراه فرانسه
مدارک لازم برای دریافت ویزای همراه کشور فرانسه شامل مواردی مانند اثبات داشتن ارتباط نزدیک با همراهان بوده و همچنین مدارک دال بر برخورداری از گواهی تمکن مالی را در بر می گیرد. متقاضیان باید ثابت کنند حداقل بودجه لازم را برای تهیه مسکن یا خوراک و پوشاک در اختیار داشته یا حقوق ماهانه مناسبی برای حمایت از همراهان خود دارند. لازم به ذکر است که مراحل بررسی مدارک در سفارت فرانسه در کشور ایران طی شده و حضور در جلسه مصاحبه جهت ارائه مدارک درخواستی و پاسخگویی به سوالات آفیسر ضرورت دارد.مطالعه جدول زیر می تواند در خصوص مدارک لازم کمک کننده واقع گردد:
مدارک لازم برای دریافت ویزای همراه فرانسه | |
پاسپورت با حداقل اعتبار کافی و 2 قطعه عکس |
موارد مربوط به بودجه مالی و حقوق ماهیانه و گردش حساب 3 ماه اخیر |
مدارک هویتی شخص ارسال کننده درخواست و همراهان او مانند همسر یا فرزندان |
مدارک مربوط به نداشتن سابقه کیفری |
کپی ویزاهای قبلی |
بیمه درمانی |
گواهی های مربوط به ازدواج و تولد |
سند یا اجاره نامه محل اقامت همراهان |
مستندات تحت تکفل بودن والدین |
فرم درخواست و رسید پرداخت هزینه ها |
مدارک دال بر داشتن اقامت طولانی مدت قانونی کاری، تحصیلی یا تلنت و سرمایه گذاری در فرانسه |
مدارک لازم برای دریافت این ویزا مانند شرایط دریافت ویزای پیوست و نحوه دریافت ویزای همراه فرانسه بر اساس نوع روش انتخابی متغیر می باشد. برای مثال متقاضیان روش سرمایه گذاری باید مدارک دال بر سرمایه گذاری در فرانسه را ارائه داده در حالی که داوطلبان روش ازدواج نیاز به سند ازدواج خود دارند. افراد باید بدانند که در صورت عدم ارائه تمامی مدارک لازم برای درخواست ویزا با ریجکتی درخواست مواجه شده و موفق به اخذ مجوز ورود نمی گردند.
هزینه دریافت ویزای همراه فرانسه
هزینه دریافت ویزای همراه کشور فرانسه به دو بخش مبالغ مربوط به درخواست ویزا و تمکن مالی کافی برای زندگی در فرانسه تقسیم می گردد که برخورداری از هر دو مورد برای دریافت نتیجه مثبت ضرورت دارد. به طور کلی باید توضیح داد که میزان تمکن مالی برای درخواست روادید همراه فرانسه بر اساس تعداد همراهان متغیر بوده و فرد متقاضی باید حدودا ماهانه 1.149 الی 1.387 یورو درآمد داشته باشد. در جدول زیر هزینه های ثبت درخواست آورده شده و در خصوص قیمت زندگی در فرانسه اطلاعاتی شرح داده شده است.
هزینه دریافت ویزای همراه فرانسه | |
هزینه درخواست ویزا |
15 الی 99 یورو |
میزان تمکن مالی لازم برای زندگی دو نفر در فرانسه |
13.500 الی 14.500 یورو |
میزان حقوق متقاضی برای حمایت مالی از همراهان |
هر ماه 1.149 الی 1.387 یورو بر اساس تعداد نفرات |
قیمت اجاره آپارتمان در فرانسه |
ماهانه 512 الی 1.408یورو |
هزینه قبوض آب، برق و گاز |
ماهی 164 الی 221 دلار |
مبلغ حمل و نقل عمومی |
هر بلیط 1.70 الی 1.90 یورو |
قیمت اینترنت |
30 الی 39 دلار در ماه |
هزینه یک وعده غذا |
15 الی 19 دلار |
مبلغ یک شلوار |
84 الی 108 دلار |
باید اشاره کرد که متقاضیان تحصیل در فرانسه امکان کار تمام وقت و درآمد ثابت را نداشته که بنابراین باید در نظر بگیرند هزینه زندگی دو نفر در آن کشور ماهی 1.200 الی 1.500 یورو است. متقاضیان مجوز ورود همراه فرانسه علاوه بر کسب اطلاعات در خصوص شرایط ویزای پیوست و نحوه دریافت ویزای همراه فرانسه می بایست توجه داشته باشند که در صورت تمایل به سرمایه گذاری در فرانسه باید هزینه های مرتبط با آن نیز در نظر گرفته شود.
برای مثال متقاضی ثبت شرکت علاوه بر برآورد مبالغ زندگی باید به مبالغ لازم برای ارتقای شرکت نیز توجه داشته باشد تا سازمان راه اندازی شده پابرجا مانده و مجوز اقامت سرمایه گذاری لغو نگردد، زیرا در صورت لغو اقامت، ویزای همراهان نیز باطل خواهد شد. اما در صورتی که افراد بتوانند شرکت خود را حفظ نمایند، بر اساس شرایط هر کشور بعد از چند سال امکان دریافت اقامت دائم برای فرد و همراهش فراهم می شود.
مراحل دریافت ویزای همراه فرانسه
بررسی مراحل دریافت ویزای همراه کشور فرانسه برای متقاضیان حائز اهمیت بوده و بدیهی است که در صورت عدم طی کردن مراحل لازم اشخاص موفق به دریافت نتیجه مطلوب و در نهایت اقامت در فرانسه نخواهند شد. نحوه دریافت ویزای همراه فرانسه برای افراد واجد شرایط دریافت ویزای پیوست شامل اقدامات آنلاین و حضوری بوده که ابتدا افراد باید به صورت اینترنتی از سفارت کشور فرانسه نوبت بگیرند. راهنمای تصویری در زیر آمده است.
متقاضیان می بایست از طریق جستجوی نشانی france-visas.gouv.fr در مرورگر وارد سایت ثبت درخواست روادید همراه فرانسه شده و روی Start your visa application کلیک کنند.
در ادامه امکان ورود به حساب کاربری وجود داشته که در صورت عدم برخورداری از حساب باید Create انتخاب گردد.
درج اطلاعاتی مانند نام و نشانی ایمیل در فرم ضرورت دارد.
پس از تکمیل فرم ایجاد حساب در سامانه افراد می توانند برای ثبت درخواست ویزای همراه اقدام نمایند.
متقاضیان پس از درخواست آنلاین روادید همراه فرانسه باید مراحل مراجعه حضوری به سفارت و شرکت در مصاحبه و پاسخگویی به سوالات مطرح شده توسط آفیسر را طی کنند. کارشناسان مدارک اشخاص را مورد بررسی قرار داده و در صورتی که همه اطلاعات صحیح و فاقد هر گونه مشکل باشد، مجوز ورود صادر خواهد شد. در خصوص نحوه دریافت مجوز همچنین باید توضیح داد که اشخاص پس از دریافت ویزای همراه کشور فرانسه می بایست حداکثر ظرف 3 ماه وارد مقصد شده و تا 2 الی 3 ماه بعد برای اخذ اجازه اقامت و شرکت در معاینه ها به OFII مراجعه کنند.
گاهی اوقات اداره محلی OFII از افراد می خواهد تا قراردادی مبنی بر رابطه اعتماد و تعهد متقابل امضا کرده و در جلسات سیاسی و اداری مربوط به ارزش ها و نحوه زندگی در آن کشور شرکت نمایند. قرارداد غالبا تا 1 سال اعتبار داشته و همچنین ممکن است اشخاص برای گذراندن دوره های مقدماتی دیپلم زبان فرانسوی و اخذ مدرک DILF دعوت گشته یا معافیتی با عنوان AMDFL اخذ نمایند.
مدت زمان صدور ویزای همراه فرانسه
مدت زمان صدور ویزای همراه کشور فرانسه غالبا بر اساس شرایط و روش های انتخاب شده توسط اشخاص مانند کاری و تحصیلی یا ازدواج متغیر بوده و امکان افزایش یا کاهش آن وجود دارد. این کشور معمولا در کمتر از 1 سال مجوز را برای افراد واجد شرایط دریافت ویزای پیوست صادر کرده و از خانواده ها یا زندگی به صورت خانوادگی حمایت به عمل می آورد. مدت زمان صدور روادید همراه فرانسه حدودا 3 هفته الی سه ماه و در موارد خاصی 1 سال بوده که متقاضیان می توانند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال در کمتر از 90 روز مجوز ورود دریافت کنند.
آن دسته از اشخاصی که تابعیت فرانسه را داشته و درخواست ویزا برای والدین یا مادربزرگ و پدربزرگ خود دارند، گاهی اوقات ممکن تا یک سال برای دریافت مجوز انتظار بکشند. پس از بررسی نحوه دریافت ویزای همراه فرانسه باید توضیح داد که مدت اعتبار روادید همراه فرانسه بر اساس مدت زمان اقامت قانونی فرد ارسال کننده درخواست برآورد می گردد، اما غالبا 1 سال اعتبار دارد. پس از گذشت یک سال در صورتی که همچنان فرد ارسال کننده درخواست در فرانسه اقامت داشته باشد، می توان برای تمدید ویزا اقدام نمود.
در برخی موارد مدت اعتبار مجوز بیشتر بوده و برای مثال در صورتی که از ازدواج فرد دارای تابعیت فرانسه با یک شخص خارجی بیشتر از 3 سال بگذرد مدرک با اعتبار 10 ساله صادر خواهد شد. در خصوص تمدید روادید همراه فرانسه همچنین باید اشاره کرد که افراد باید 2 ماه پیش از انقضای مجوز برای تمدید اقدام نموده تا در آینده با مشکلات نداشتن ویزا مواجه نگشته و به صورت غیر قانونی در کشور اقامت نداشته باشند. درخواست تمدید ویزا از طریق مراجعه به اداره préfecture به ثبت رسیده و هر بار یک سال تمدید می گردد که افراد تا 5 بار می توانند از این مزیت بهره مند گردند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل ویزای همراه فرانسه، نحوه و شرایط دریافت ویزای پیوست دریافت همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با ویزای همراه فرانسه مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، هزینه گرفتن ویزای همراه فرانسه به قیمت آپارتمان، هزینه قبوض و غیره بستگی دارد.