برای مشاوره شرایط دریافت ویزای درمانی ترکیه
برای مشاوره شرایط دریافت ویزای درمانی ترکیه
در بسیاری از مواقع زمانی که درمان برخی از بیماری ها در ایران ممکن نباشد یا دشوار و زمان بر باشد، افراد می توانند ویزای درمانی یک کشور دیگر مانند ترکیه را دریافت کرده و مراحل درمان خود را در این کشور به پایان برسانند، اما بسیاری از بیماران به دلیل عدم آشنایی با پروسه دریافت ویزای درمانی کشور ترکیه، از دریافت این ویزا و تکمیل پروسه درمان خود محروم می شوند. سوال بسیاری از بیماران دارای بیماری خاص یا وخیم این است که نحوه دریافت ویزای درمانی ترکیه به چه صورت است؟
ویزای درمانی ترکیه شرایط دریافت چندان سختی نداشته و بسیاری از افراد در صورت داشتن دلیل موجه می توانند این ویزا را دریافت کنند. این ویزا به طور کلی به بیماران اجازه می دهد تا مدت مشخصی را در ترکیه حضور داشته و درمان خود را کامل کنند. اما پیش از اقدام برای دریافت این ویزا، توصیه می شود که افراد به طور کلی با شرایط دریافت، مدارک مورد نیاز، هزینه های لازم و سایر نکات آشنایی داشته باشند. در همین راستا در ادامه این بخش به معرفی ویزای درمانی ترکیه پرداخته شده است.
انواع ویزای درمانی ترکیه
ویزای درمانی، ویزایی است که به افراد اجازه می دهد تا برای انجام کارهای پزشکی و درمانی خود به یک کشور دیگر سفر کرده و در صورت داشتن تجهیزات بهتر در آن کشور، به درمان خود ادامه بدهند. یکی از کشورهایی که افراد زیادی برای درمان بیماری های وخیم خود به آن جا می روند، ترکیه است. اما پیش از دریافت ویزای درمانی ترکیه، بهتر است که افراد با انواع آن آشنایی داشته باشند. در ادامه این بخش به معرفی انواع ویزای درمانی ترکیه پرداخته شده است.
اولین نوع ویزای درمانی ترکیه، ویزایی است که افراد باید به صورت حضوری به سفارت این کشور در کشور مبداء مراجعه کرده و آن را دریافت کنند. اراد می بایست جهت دریافت این ویزا، تمامی مدارک مورد نیاز را آماده کرده و به صورت حضوری به کنسولگری ارائه دهند. سپس در زمانی که پاسخ درخواست های ارسالی آماده شد، افراد می توانند برای دریافت ویزای خود به صورت حضوری مجددا به کنسولگری مراجعه کنند.
ویزای آنلاین یا الکترونیکی درمانی ترکیه، یکی دیگر از انواع ویزای درمانی این کشور است. شرایط و مدارک لازم برای دریافت این ویزای ترکیه با دیگری یکسان است. تنها تفاوت این نوع ویزا این است که افراد می توانند به صورت اینترنتی و از طریق ایمیل مدارک خود را ارسال کرده و ویزای درمانی ترکیه را به صورت دیجیتالی و از طریق ایمیلی که استفاده کرده اند دریافت کنند.
شرایط دریافت ویزای درمانی ترکیه
یک سوال مهم دیگری که ممکن است افراد با آن مواجه شوند، درباره شرایط دریافت ویزای درمانی ترکیه است. مانند هر نوع ویزای دیگری، برای دریافت ویزای درمانی کشور ترکیه هم باید شرایط خاصی را در نظر گرفت. آشنایی با این شرایط می تواند به افراد در پروسه دریافت ویزای درمانی خود کمک کند. در همین راستا در ادامه این بخش به برخی از مهم ترین شرایط دریافت ویزای درمانی برای درمان در ترکیه اشاره شده است.
داشتن نامه معالج: باید نامه ای از پزشک یا مرکز درمانی ترکیه که به فرد توصیه درمانی داده است، موجود باشد. این نامه باید شرح درمان مورد نیاز فرد را بیان کرده و تاریخ شروع و پایان درمان را نیز مشخص کند.
در دسترس بودن مدارک پزشکی: باید اسناد پزشکی مربوط به وضعیت سلامتی فرد ارائه شود. این ممکن است شامل گزارش های آزمایشگاهی، تشخیص های پزشکی، تصاویر رادیولوژیکی و سایر مدارک مرتبط باشد.
داشتن بیمه درمانی: باید بیمه درمانی معتبری موجود باشد که فرد با آن هزینه های درمانی خود را در ترکیه تامین کند. برخی از بیمه های درمانی بین المللی این پوشش را ارائه می دهند.
داشتن محل اقامت در ترکیه: فرد باید مدارک اقامت معتبر خود را در اختیار داشته باشد. این مدارک می تواند شامل ویزای ترکیه، پاسپورت، کارت اقامت و سایر اسناد مرتبط باشد.
مدارک اثبات تمکن مالی: فرد باید توانایی مالی کافی برای پوشش هزینه های درمانی و هزینه های زندگی در طول اقامت خود را داشته باشد. ممکن است اطلاعات مالی مانند تراز حساب بانکی، گواهی حساب یا اظهارنامه مالی مورد نیاز باشد.
داشتن وقت نوبت از پزشک: برای دریافت ویزای درمانی ترکیه، ممکن است نیاز به یک وقت نوبت با سفارت یا کنسولگری ترکیه باشد. افراد باید پیش از سفر به مرکز یا پزشک مربوطه مراجعه کرده و مدارک خود را ارائه بدهند.
باید به این موضوع توجه داشت که شرایط ارائه شده در این بخش، تنها شرایط دریافت ویزای درمانی ترکیه به صورت کلی هستند. ممکن است شرایط دریافت ویزای درمانی برای کشور ترکیه برای هر فرد با دیگری بر اساس نوع بیماری آن ها، متفاوت باشد. به همین دلیل توصیه می شود که افراد حتما شرایط مخصوص خود را از یک وکیل مهاجرتی معتبر جویا شوند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای درمانی ترکیه
پس از کسب اطلاعات لازم در خصوص شرایط دریافت ویزای درمانی ترکیه، سوال مهم دیگری ممکن است برای بیماران یا اطرافیان آن ها در این راستا به میان بیاید، این است که برای دریافت ویزای درمانی ترکیه چه مدارکی نیاز است؟ ارائه مدارک به صورت دقیق و کامل می تواند به افراد در تسریع روند دریافت ویزای درمانی ترکیه کمک بسیاری کند. لذا در ادامه این بخش لیستی از مهم ترین مدارک لازم برای دریافت ویزای درمانی ترکیه ارائه شده است.
مدارک پزشکی مربوط به بیماری متقاضی
نامه پزشک معالج یا مرکز درمانی در ترکیه
پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
مدارک مربوط به گواهی تمکن مالی
مدارک مربوط به اقامتگاه در ترکیه
مدارک مربوط به نوبت بیمارستان یا پزشک معالج
باید در نظر داشت که در شرایط مختلف، مدارک مورد نیاز هم می تواند متفاوت باشد. مدارک مربوط به پرونده پزشکی می تواند شامل سیتی اسکن، عکس های مختلف، جواب آزمایش و… باشد. افراد در صورتی که قصد دارند تا خانواده خود را هم به عنوان همراه به ترکیه ببرند، باید تمامی مدارک به غیر از مدارک پزشکی را برای آن ها هم ارائه بدهند. همچنین ممکن است که به اعضای خانواده تنها در صورتی ویزای درمانی داده شود که افراد وضعیت بسیاری بدی داشته باشند. بنابراین توصیه می شود که درباره مدارک مورد نیاز برای خود فرد و همراهان وی، از یک وکیل مهاجرتی مشاوره گرفته شود.
نحوه گرفتن ویزای درمانی ترکیه
در صورتی که تمامی شرایط دریافت و مدارک لازم برای ارسال درخواست فراهم باشد، نوبت به ارسال مدارک و ثبت درخواست برای دریافت ویزا می شود. اما در این شرایط افراد با این سوال مواجه می شوند که مراحل دریافت ویزای درمانی ترکیه چیست؟ اطلاع از این موضوع هم می تواند به تسریع پروسه کمک بسیاری کند. در همین راستا در ادامه این بخش یک راهنمای کلی درباره نحوه گرفتن ویزای درمانی ترکیه ارائه شده است.
ارائه اطلاعات و مدارک: افراد ابتدا باید اطلاعات شخصی خود را به همراه مدارک مربوطه ارائه دهند. این اطلاعات شامل اسم، نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره پاسپورت، تاریخ انقضای پاسپورت و اطلاعات تماس آن هاست. همچنین باید مدارک پزشکی مربوط به وضعیت سلامتی خود را نیز ضمیمه پرونده کنند.
تهیه نامه معرفی: برای دریافت ویزای درمانی، باید یک نامه معرفی از یک بیمارستان یا مرکز درمانی در ترکیه درخواست کرد. این نامه باید شامل جزئیات درمانی که فرد نیاز داشته و تاییدیه این موضوع که بیمارستان یا مرکز درمانی آمادگی دریافت و درمان او را دارد، باشد.
پرداخت هزینه: افراد باید هزینه ویزای درمانی را پرداخت کنند. مبلغی که باید پرداخت شود، ممکن است بسته به نوع و مدت درمان مورد نیاز آن ها متفاوت باشد. هزینه مربوطه را می توان از سفارت یا کنسولگری ترکیه دریافت کرد.
ارسال درخواست: پس از جمع آوری تمامی مدارک مورد نیاز و پرداخت هزینه، باید درخواست خود را به سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود ارسال کرد. معمولاً میتوان این کار را به صورت حضوری یا از طریق پست انجام داد. همچنین بعضی از کشورها امکان ارسال درخواست آنلاین را نیز فراهم می کنند.
پس از ارسال درخواست، باید صبر کرد تا سفارت یا کنسولگری ترکیه درخواست را بررسی کند. ممکن است برای ارائه اطلاعات تکمیلی یا برای مصاحبه بیشتر با فرد تماس گرفته شود. در صورت تایید درخواست افراد، ویزای درمانی ترکیه صادر خواهد شد. فرد می تواند با استفاده از شماره رهگیری درخواست خود را دنبال کرده ودر صورت تایید، ویزای درمانی ترکیه را دریافت کند. مدت زمان صدور ویزای درمانی ترکیه با توجه به نوع ویزا، وخامت بیماری یا میزان ضرورت درمان مورد نیاز متفاوت باشد.
هزینه ویزای درمانی ترکیه
سوال دیگری که در رابطه با ویزای درمانی ترکیه وجود دارد، بحث هزینه های دریافت این ویزاست. افرادی که قصد دارند تا این ویزا را دریافت کنند، معمولا با این سوال مواجه می شوند که هزینه دریافت ویزای درمانی ترکیه چقدر است؟ هزینه های درمان در یک کشور خارجی مانند ترکیه می تواند به خودی خود بسیار زیاد باشد. در صورتی که افراد از هزینه های مربوط به دریافت ویزای ترکیه هم اطلاع داشته باشند، می توانند بودجه بندی بهترین برای خود داشته باشند. در همین راستا در ادامه این بخش درباره هزینه ویزای درمانی ترکیه اطلاعات بیشتری ارائه شده است.
در ابتدا باید به این موضوع اشاره کرد که هزینه های مربوط به دریافت ویزای درمانی ترکیه به بخش های مختلفی تقسیم می شوند. اولین بخش، مربوط به دریافت خود ویزای درمانی ترکیه است. هزینه درخواست ویزای درمانی ترکیه با توجه به نوع ویزای مورد نظر می تواند بین ۵۰ تا ۷۵ دلار باشد. برای دریافت هزینه های دقیق تر، بهتر است که افراد پرونده خود را به یک وکیل مهاجرتی نشان بدهند.
اما هزینه دیگری که درباره ویزای درمانی ترکیه وجود دارد، هزینه های مربوط به دریافت بیمه درمانی و نوبت از مرکز بهداشتی یا پزشک معالج در ترکیه است. با توجه به نوع، شدت و وضعیت بیماری فرد متقاضی، هزینه های مربوط به درمان و دریافت بیمه های درمانی و مسافرتی می تواند متغیر باشد. باید هزینه های تمکن مالی برای زندگی در ترکیه را هم در بین هزینه های مربوطه محاسبه کرد. افراد در صورت داشتن همراه، باید هزینه های مربوط به دریافت ویزا و تمکن مالی برای هزینه های زندگی همراه خود را هم محاسبه کنند.
مدت اعتبار ویزای درمانی ترکیه
پس از دریافت ویزای درمانی ترکیه تا چه مدت می توان در این کشور حضور داشت و برای دریافت درمان مورد نظر اقدام کرد؟ این سوال نیز یکی دیگر از سوالات متداول افراد در رابطه با دریافت ویزای درمانی ترکیه است. اطلاع از مدت زمان اعتبار ویزای درمانی در کشور ترکیه می تواند به افراد در برنامه ریزی زمانی آن ها کمک بسیار زیادی کند. در همین راستا در ادامه این بخش درباره مدت اعتبار ویزای درمانی ترکیه اطلاعات بیشتری ارائه شده است.
مدت زمان اعتبار ویزای درمانی ترکیه به طور کلی به مدت زمان لازم برای درمان بیماری فرد بستگی خواهد داشت. اما به طور کلی می توان گفت که ویزای درمانی ترکیه از ۳۰ تا ۹۰ روز اعتبار خواهد داشت. افرادی که بتوانند ویزای درمانی ترکیه را دریافت کنند، می توانند با توجه به بیماری خود، از ۳۰ تا ۹۰ روز در این کشور حضور داشته و برای درمان خود اقدام کنند. پس از اتمام دوره درمان یا پایان اعتبار ویزای درمانی، باید از ترکیه خارج شد.
به طور معمول مدت اعتبار کلی و بازه زمانی استفاده از ویزای درمانی ترکیه یک دوره ۱۸۰ روزه است. به این معنی که افراد در طول ۱۸۰ روز از زمان صدور ویزا فرصت دارند تا برای یک دوره ۳۰ تا ۹۰ روزه به ترکیه سفر کنند. در صورتی که این مدت ۱۸۰ روزه پایان پیدا کند و افراد از آن استفاده نکرده باشند، برای دریافت مجدد ویزای خود باید اقدام کنند.
مزایای درمان در ترکیه
پس از کسب اطلاعات لازم در خصوص تمامی موارد مربوط به درمان در ترکیه، سوال دیگری که ممکن است برای داوطلبان دریافت ویزای درمانی ترکیه به وجود بیاید، این است که مزایای درمان در ترکیه چیست و افراد در صورتی که برای درمان به این کشور بروند، می توانند از چه مواردی بهره مند شوند؟ اطلاع از این موارد می تواند به تصمیم گیری بهتر افراد برای انتخاب مقصد مناسب برای درمان در خارج از کشور کمک بسیاری کند. در همین راستا در ادامه این بخش درباره مزایای درمان در ترکیه اطلاعات بیشتری ارائه شده است.
مراکز پزشکی معتبر و مجهز ترکیه
ارزان بودن هزینه ها نسبت به بیمارستان های یکسان در اروپا
صرفه جویی در زمان به دلیل نزدیک بودن به ایران
راحت تر بودن دریافت ویزای درمانی
هزینه دریافت ویزای درمانی ترکیه کاملا مناسب است.
نکاتی که به آن ها اشاره شد، تنها برخی از مزایای درمان در ترکیه هستند. در صورتی که افراد بخواهند بیماری خاصی را درمان کنند که تجیهزات جراحی یا داروهای مورد نیاز آن در کشور موجود نبود، می توانند با دریافت ویزای درمانی ترکیه به این کشور سفر کرده و جان خود را نجات بدهند. علاوه بر تمامی این ها باید به این موضوع هم اشاره کرد که شرایط دریافت ویزای درمان ترکیه نسبت به سایر کشورها بسیار ساده تر است.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در خصوص نحوه و شرایط دریافت ویزای درمانی ترکیه همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با ویزای ترانزیت ترکیه مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، مدت اعتبار ویزای درمانی ترکیه بین 30 تا 90 روز است.