برای مشاوره شرایط دریافت ویزای ترانزیت استرالیا
برای مشاوره شرایط دریافت ویزای ترانزیت استرالیا
ورود اتباع برخی از کشورها در استرالیا با هدف تعویض هواپیما و سفر به سوی مقصدی دیگر نیازمند اخذ ویزای ترانزیت و اجازه ورود قانونی می باشد، اما سوال اصلی این است که نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا چگونه بوده و شرایط آن شامل چه مواردی خواهد شد؟ آشنایی با کشورهایی که از اخذ این اجازه ورود معاف بوده و همچنین کسب اطلاعات در خصوص هزینه ها و نحوه درخواست حضوری یا آنلاین آن برای مسافران بسیار مفید می باشد.
ویزای ترانزیت استرالیا مخصوص افرادی است که قصد اقامت طولانی مدت در آن منطقه را نداشته و مقصد اصلی آنان کشور دیگری خواهد بود، در این مقاله به بررسی دقیق نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا و شرایط و مدارک لازم برای اخذ آن پرداخته شده و در خصوص هزینه ها توضیحاتی آورده شده است. افراد از طریق مطالعه مقاله در پیش رو با مدت زمان صدور مجوز آشنا شده و اطلاعاتی در خصوص مدت زمان اعتبار آن فرا خواهند گرفت.
ویزای ترانزیت استرالیا چیست؟
گاهی اوقات افراد برای سفر به کشورهای خارجی می بایست از پروازهای دو یا چند توقفه استفاده کرده و در بین راه توقف نمایند، این اشخاص جهت تعویض پرواز در بین مسیر نیاز به اخذ ویزای ترانزیت کشور محل توقف دارند. نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا به دو دسته آنلاین و حضوری تقسیم شده و از شرایط آن باید به کوتاه مدت بودن اعتبار مدرک اشاره داشت.
در جواب این پرسش که ویزای ترانزیت استرالیا چیست؟ باید توضیح داد توقف کوتاه مدت در منطقه ترانزیت استرالیا مانند فرودگاه های این کشور نیازمند اخذ ویزای مذکور خواهد بود که به آن اجازه ورود ساب کلاس 771 نیز گفته می شود. اتباع برخی از کشورهای خارجی جهت فرود در فرودگاه ها یا تعویض پرواز در آن کشور احتیاجی به اخذ مجوز ندارند.
ویزای ترانزیت استرالیا به اشخاص تنها اجازه توقفی چند ساعته را در فرودگاه ها جهت تعویض پرواز داده و افراد امکان گردش و تفریح طولانی مدت با آن مدرک را در کشور نخواهند داشت. در خصوص فرودگاه های ترانزیت استرالیا اطلاعات خاصی در دسترس نبوده و افراد منعی برای فرود در فرودگاه های مختلف نداشته و محدودیتی در میان نمی باشد.
شرایط دریافت ویزای ترانزیت استرالیا
ایرانیانی که قصد عبور از کشور استرالیا و اقامت کوتاه مدت در مناطق ترانزیت استرالیا را دارند نیاز به اخذ ویزای ساب کلاس 771 پیدا کرده و می بایست شرایط دریافت آن را نیز رعایت نمایند. در ادامه به بررسی شرایط مورد نیاز برای اخذ مجوز مذکور پرداخته شده و لیست مربوطه آورده شده است:
افراد باید از پاسپورت و ویزای قانونی مقصد اصلی برخوردار باشند.
متقاضی باید ثابت کند تنها قصد عبور از استرالیا را داشته و توقفی کوتاه مدت در فرودگاه ها خواهد داشت.
برخورداری از بیمه سلامت و گواهی مبنی بر عدم سابقه کیفری الزامی است.
افراد باید حداکثر 72 ساعت پس از ورود به استرالیا منطقه را ترک نمایند.
افراد نباید از منطقه ترانزیت برای مثال فرودگاه خارج شده و به گشت و گذار در شهر بپردازند.
افرادی که به هر دلیلی قصد خروج از فرودگاه را دارند، می بایست ویزای استرالیا را دریافت کرده و اجازه ورود ترانزیت برای آنان کافی نمی باشد.
متقاضی باید فاقد بدهی به دولت استرالیا به حساب آمده و بیانیه ارزش های کشور را امضا نماید.
افرادی که قصد ورود به استرالیا به عنوان خدمه پروازهای غیر نظامی را دارند، می بایست ویزای مربوط به خدمه پرواز را دریافت کنند.
در خصوص شرایط دریافت ویزای ترانزیت استرالیا باید توضیح داد که دارندگان ویزای ساب کلاس 988 که به آن ویزای دریایی نیز گفته می شود، مانعی برای استفاده از هواپیما برای دسترسی به کشتی غیر نظامی خود نداشته و نیازی به اخذ اجازه ورود ترانزیت نخواهند داشت. متقاضیان دارای تابعیت برخی از کشورهای خاص مانند کانادا، دانمارک، آمریکا و انگلیس نیز بدون اخذ ویزا امکان توقف کوتاه مدت در فرودگاه ها را در اختیار دارند.
نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا به دو دسته آنلاین و حضوری تقسیم گشته و پیشنهاد می شود اشخاص 1 ماه پیش از زمان موعود برای ثبت درخواست خود اقدام کنند. لازم به ذکر است که تمامی متقاضیان توقف کوتاه مدت در فرودگاه های استرالیا حتی در صورتی که قصد تعویض پرواز نداشته باشند، می بایست این مجوز را دریافت کرده و به هیچ عنوان در مدت زمان اقامت از منطقه ترانزیت خارج نشوند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای ترانزیت استرالیا
مدارک لازم برای دریافت ویزای ترانزیت از استرالیا می توان به موارد هویتی و مدارک دال بر قصد سفر به مقصد اصلی اشاره نمود. افراد در صورت عدم ارائه تمامی موارد لازم موفق به اخذ ویزای ترانزیت استرالیا نخواهند شد که به همین جهت لیست کلیه موارد مورد نیاز در جدول زیر آورده شده و قابل مشاهده می باشد.
مدارک لازم برای دریافت ویزای ترانزیت استرالیا | |
فرم درخواست ویزای ترانزیت استرالیا که به آن فرم 876 گفته می شود. |
ویزاهای قبلی دریافت شده از کشور استرالیا |
پاسپورت و ویزای کشور مقصد اصلی |
مدرک دال بر نداشتن سابقه کیفری |
بلیط پرواز به کشور مقصد و موارد دال بر توقف جهت تعویض پرواز |
در صورتی که فرد برای درخواست ویزای ساب کلاس 771 وکیل بگیرد نیاز به تکمیل فرم a956 و 956 خواهد داشت. |
گواهی تمکن مالی جهت اقامت کوتاه در فرودگاه |
بیمه سلامتی |
عکس پرسنلی |
موارد دال بر امضای بیانیه ارزش های استرالیا |
برنامه سفر |
شرایط دریافت ویزای ترانزیت استرالیا به گونه ای است که این مدرک تنها به متقاضیان اقامت کوتاه مدت در منطقه ترانزیت اعطا شده و افرادی که قصد حضور در خیابان ها و منطقه های مختلف استرالیا را داشته باشند، نیاز به اخذ ویزای توریستی پیدا می کنند. ناقصی مدارک غالبا منجر به ریجکتی درخواست افراد گشته و به همین دلیل افراد می بایست تمامی موارد را به صورت دقیق آماده سازند.
لازم به ذکر است که نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا و مدارک لازم برای آن ممکن است برای برخی از افراد متفاوت بوده و برای مثال خدمه پرواز می بایست ویزای مربوط به خدمه های پروازی را دریافت نمایند. مسافران در صورتی که سابقه کیفری داشته یا هر گونه بدهی به دولت استرالیا داشته باشند از اخذ مدرک محروم شده و واجد شرایط به حساب نخواهند آمد.
هزینه ویزای ترانزیت استرالیا
پس از بررسی شرایط و مدارک در پاسخ به این سوال که هزینه ویزای ترانزیت استرالیا چقدر است باید این طور بیان کرد که درخواست این مجوز ورود هیچ هزینه ای در بر نداشته و مراحل به صورت کاملا رایگان طی خواهد شد. افراد می توانند از طریق روش های حضوری یا آنلاین درخواست رایگان خود را به ثبت رسانده و نتیجه مطلوبی دریافت کنند.
لازم به ذکر است که درخواست اکثر ویزاها هزینه های متعددی در بر داشته و افراد می بایست مبلغ معینی را به سفارت پرداخت کنند، اما اخذ ویزای ترانزیت استرالیا به علت کوتاه مدت بودن آن و عدم نیاز به طی کردن مراحل انگشت نگاری کاملا رایگان است. افراد باید توجه داشته باشند که اخذ ویزای ترانزیت تمامی کشورها رایگان نبوده و استرالیا جزو معدود مواردی است که این مزیت را دارا به حساب می آید.
افراد پس از انتخاب نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا می توانند، درخواست خود را بدون پرداخت هزینه خاصی ثبت کرده و این مورد به نفع متقاضیان ثبت درخواست آنلاین می باشد، زیرا پرداخت هزینه سفارت از طریق کارت بانکی ایرانی امکان پذیر نبوده و افراد همواره به مستر کارت یا ویزا کارت نیاز پیدا می کردند. رایگان بودن مجوز ترانزیت به ایرانی ها اجازه می دهد بدون نیاز به برقراری ارتباط با شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت های بین المللی از اجازه ورود بهره مند گردند.
نحوه درخواست ویزای ترانزیت استرالیا
آشنایی با نحوه درخواست ویزای ترانزیت استرالیا به اشخاص کمک می کند تا در زمان مناسب برای دریافت مدرک اقدام کرده و بدون هیچ گونه مشکل در اسرع وقت اجازه ورود را دریافت نمایند. نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا را می توان حضوری و آنلاین دانست که اخذ حضوری از طریق مراجعه به سفارت امکان پذیر بوده و درخواست اینترنتی نیز از طریق سایت online.immi.gov.au به ثبت می رسد. راهنمای تصویری کامل در ادامه آورده شده و توضیحات شرح داده شده است.
افراد پس از جستجوی نشانی online.immi.gov.au در مرورگر وارد صفحه زیر شده و می توانند، فرم ورود را تکمیل نمایند که متقاضیان فاقد حساب کاربری باید روی create ImmiAccount کلیک کنند.
حالا متقاضیان می توانند فرم ثبت نام را در سایت درخواست آنلاین ویزای استرالیا تکمیل نمایند.
پس از ثبت نام در سایت مربوطه و همچنین به تایید رسیدن حساب کاربری افراد می توانند مانند تصویر زیر گزینه new application را انتخاب کرده و در مراحل بعدی فرم درخواست ویزا را پر کنند. تمامی اطلاعات مربوط به سفر می بایست با صداقت در فرم درج گشته و در نهایت مدارک لازم در سایت بارگذاری شود.
بر این اساس که شرایط دریافت ویزای ترانزیت استرالیا رایگان بوده و نیازی به پرداخت هزینه نمی باشد، افراد می توانند به صورت کاملا مستقل و تنها از طریق دسترسی به تلفن همراه یا کامپیوتر ثبت درخواست را تکمیل کنند. کارشناسان درخواست افراد را بررسی کرده و در نهایت جواب مثبت یا منفی را به اطلاع کاربران خواهند رساند.
مدت زمان صدور ویزای ترانزیت استرالیا
مدت زمان صدور ویزای ترانزیت استرالیا می تواند، تا حدودی متغیر به حساب آمده یا بر اساس نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا تفاوت کند، اما به طور معمول صدور اجازه ورود یک ماه یا بیشتر طول خواهد کشید. پیشنهاد می شود اشخاص حداقل یک ماه پیش از زمان موعود برای ثبت درخواست اقدام کرده و مراحل لازم را طی نمایند.
مدت زمان صدور ویزای ترانزیت استرالیا را به صورت حدودی می توان 14 الی 32 روز دانسته و این طور بیان کرد که امکان دریافت جواب پس از گذشت 2 هفته نیز وجود دارد، اما اغلب مدت زمان پردازش به یک ماه و چند روز خواهد رسید. افراد در صورت عدم دریافت پاسخ از سمت سفارت می توانند از طریق ایمیل با مرکز ارتباط برقرار کرده و مشکل را جویا شوند.
پس از بررسی شرایط، هزینه و نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا باید توضیح داد که صدور ویزای افراد در صورت ارائه مدارک ناقص ممکن است بیشتر طول کشیده یا به طور کلی فرآیند، ناموفق به حساب آمده و درخواست رد شود. در صورتی که افراد اطلاعات نادرست در فرم درخواست وارد کنند در برابر آن مسئول بوده و شانس دریافت اجازه ورود را از دست خواهند داد.
اعتبار ویزای ترانزیت استرالیا
افراد پس از آشنایی با نحوه دریافت ویزای توقف استرالیا، شرایط، هزینه و مدارک لازم می بایست بدانند که این اجازه ورود غیر قابل تمدید بوده و امکان تمدید اعتبار برای آن وجود ندارد. به طور کلی اعتبار ویزای ترانزیت استرالیا 72 ساعته بوده و دارنده آن می تواند به مدت 72 ساعت در یک منطقه ترانزیت اقامت داشته باشد.
در خصوص اعتبار ویزای ترانزیت استرالیا همچنین باید توضیح داد که افراد پس از ورود به منطقه ترانزیت از 72 ساعت اعتبار برخوردار گشته و این زمان از تاریخ صدور ویزا حساب نخواهد شد. به عبارتی دیگر دارنده مدرک پس از حضور در منطقه ترانزیت هفتاد و دو ساعت زمان دارد تا تعویض پرواز را انجام داده و راهی مقصد اصلی شود.
ویزای ترانزیت استرالیا یک بار ورود بوده و به افراد تنها اجازه یک بار ورود به منطقه ترانزیت را خواهد داد، متقاضیان در صورتی که برای برگشت به مبدا مجددا نیاز به ورود در استرالیا داشته باشند باید درخواست ویزا را مجددا به ثبت رسانده و مراحل لازم را طی کنند. بر این اساس که اعتبار مدرک 72 ساعت بوده و متقاضیان امکان اقامت بیشتر در منطقه را ندارند، علاقمندان به اقامت طولانی تر باید ویزاهای مناسب تری را اخذ نمایند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در خصوص دریافت ویزای ترانزیت استرالیا، نحوه دریافت، هزینه و شرایط دریافت آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با ویزای ترانزیت استرالیا مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، نحوه گرفتن ویزای ترانزیت استرالیا در متن مقاله آمده است.