برای مشاوره دلایل ریجکتی ویزای آلمان
برای مشاوره دلایل ریجکتی ویزای آلمان
افراد زیادی قصد دریافت ویزای کشورهای خارجی را داشته و تمام تلاش خود را برای دریافت آن به کار می برند، اما در نهایت دچار ریجکتی شده و با درخواست آن ها موافقت نمی شود که باعث ناراحتی و ناامیدی متقاضیان خواهد شد. افراد لازم است بدانند ریجکت شدن درخواست آن ها به معنای رد شدن نهایی تقاضا نبوده و همچنان راه حل هایی برای اخذ اجازه ورود و اقدام مجدد وجود داشته و در دسترس است. افراد در صورت بروز چنین اتفاقی به هیچ وجه نباید ناامید گشته و باید از طریق روش های قانونی پیگیری را ادامه دهند.
ریجکتی ویزای آلمان یکی از مواردی است که در مرحله اول باعث ناراحتی و ناامیدی شده و باعث ایجاد اضطراب در متقاضیان می شود، اما این امر راه حل ها و چاره های خاصی دارد که در این مقاله به بررسی دقیق دلایل رد شدن ویزا و نحوه رفع آن از طریق ارسال درخواست تجدید نظر پرداخته شده است. افراد با مطالعه مقاله در پیش رو با نحوه ارسال درخواست تجدید نظر آشنا شده و در مورد هزینه های آن نیز اطلاعات کافی به دست خواهند آورد.
ریجکتی ویزای آلمان
ریجکتی ویزا به طور کلی به رد درخواست اجازه ورود به کشور آلمان گفته می شود که دلایل خاص و متفاوتی داشته و راه حل های متنوعی دارد. افراد گاهی اوقات به دلیل سهل انگاری و عدم ارائه تمامی مدارک لازم با این مشکل مواجه می شوند که در نهایت بعد از رفع تمامی موانع و رفع آن ها امکان ارسال درخواست تجدید نظر و اخذ اجازه ورود را خواهند داشت.
دلایل رد شدن ویزا می تواند، بسیار متنوع و متفاوت بوده و به شرایط افراد مرتبط باشد، برای مثال عدم برخورداری از بیمه مسافرتی می تواند یکی از این دلایل به حساب بیاید. سفارت کشور آلمان معمولا تمامی مدارک متقاضیان را جهت اعطای اجازه ورود به کشور، بررسی کرده و در صورت مشاهده هر گونه نقصی، درخواست را رد می کند، افراد بعد از شنیدن جواب رد باید حتما دلیل ذکر شده توسط سفارت را بررسی کرده و برای رفع آن اقدام نمایند.
با توجه به این که امکان درخواست تجدید نظر برای اخذ اجازه ورود کشور آلمان وجود دارد، افراد بعد از ریجکتی ویزای آلمان می توانند از یک وکیل مهاجرتی کمک گرفته و شانس خود را برای دریافت پذیرش افزایش دهند. گاهی اوقات متقاضی تمام شرایط لازم را دارا بوده و هیچ مشکلی بابت اخذ ویزا ندارد، اما به دلیل عدم ارائه کامل مدارک مانند اثبات هدف از سفر، دچار این مشکل و مانع خواهد شد. وکیل های مهاجرتی به دلیل آشنایی کافی با قوانین می توانند راهنمایی های مناسبی را ارائه دهند.
لازم به ذکر است که افراد بعد از شنیدن جواب رد از سفارت کشور آلمان باید در اسرع وقت برای تنظیم نامه درخواست تجدید نظر اقدام کرده و مراحل لازم را طی نمایند، زیرا در صورتی که دلیل ریجکت ویزا حاوی تذکر حقوقی باشد، فرد تنها یک ماه برای ارسال درخواست خود مهلت خواهد داشت. معمولا مدت زمان ارسال درخواست تجدید نظر محدود است و به همین دلیل افراد باید این امر را کاملا جدی گرفته و در اسرع وقت اقدامات لازم را انجام دهند.
دلایل ریجکتی ویزای آلمان
آشنایی با دلایل ریجکتی ویزای آلمان به افراد کمک می کند تا قبل از ارسال درخواست اجازه ورود آلمان تمامی موانع و مشکلات را رفع کرده و مدارک لازم را به طور کامل ارائه دهند. همچنین بررسی دلایل رد شدن ویزا به افراد دچار این مشکل کمک می نماید تا تمامی موانع را رفع کرده و درخواست تجدید نظر را ارسال نمایند. جهت رفاه حال لیست دلایل مربوطه در ادامه آورده شده است:
افراد در صورتی که مدارک جعلی یا بی اعتبار به سفارت آلمان را ارائه دهند به هیچ وجه موفق به اخذ ویزا نخواهند شد. همچنین عدم ارائه تمامی موارد لازم و برخورداری از نقصی مدارک مانند عدم ارائه بیمه مسافرتی می تواند مشکل ساز باشد.
برای سفر به کشورهای خارجی افراد باید حتما پاسپورتی با حداقل اعتبار 6 ماهه داشته و آن را به سفارت ارائه دهند. برخورداری از پاسپورت منقضی شده یا با اعتبار کمتر از شش ماه منجر به عدم دریافت ویزا می شود.
افراد برای دریافت ویزای آلمان باید برنامه سفر خود را ارائه داده و هدف سفر را اثبات کنند. در صورتی که افسر مربوطه در مورد هدف سفر متقاضی قانع نشده و دچار تردید گردد، امکان ریجکتی وجود دارد.
معمولا برای اخذ ویزای کشورهای مختلف افراد باید فاقد سابقه کیفری بوده و مدارک دال بر آن را نیز ارائه دهند.
برای اخذ ویزای آلمان افراد باید در مصاحبه سفارت شرکت کرده و شایستگی خود را اثبات نمایند. در صورتی که متقاضیان موفق به پاسخگویی صحیح به سوالات مصاحبه نگردند، درخواست آن ها رد خواهد شد.
یکی دیگر از دلایل رد شدن ویزا، نداشتن بودجه مالی کافی یا عدم ارائه مدارک دال بر آن است. افراد برای اقامت در آلمان باید ثابت کنند که هزینه های لازم را دارا بوده و از پس مخارج خود بر می آیند. ارائه مدارکی مانند موجودی و گردش حساب می تواند کمک کننده و مفید واقع گردد. موجودی حساب فرد نباید یکباره و در عرض یک ماه افزایش پیدا کرده و باید به مرور به حد نصاب رسیده باشد.
کسانی که قصد کار یا تحصیل در آلمان را دارند، باید حتما بر زبان آلمانی یا انگلیسی مسلط بوده و مدارک دال بر آن را ارائه دهند. عدم توانایی صحبت به یکی از این زبان ها از دلایل رد شدن ویزا به حساب می آید.
از دیگر دلایل ریجکتی ویزای آلمان می توان به رزومه علمی یا کاری ضعیف اشاره کرد، افراد برای اخذ ویزاهای تحصیلی یا کاری باید شایستگی خود را به خوبی اثبات کرده و مدارک لازم را دارا باشند. همچنین در صورت اتمام دوره مجاز اقامت، امکان اخذ اجازه ورود وجود نداشته و در دسترس نمی باشد، برای مثال اگر فردی 3 سال با یک کارفرما قرارداد داشته و اجازه ورود را دریافت نموده باشد، بعد از اتمام همکاری امکان اخذ مجدد ویزا با همان پیشنهاد شغلی مربوط به سه سال پیش را ندارد.
نحوه رفع ریجکتی ویزای آلمان
آشنایی با نحوه رفع ریجکتی ویزای آلمان به افراد کمک می کند تا در صورت مواجهه با همچین مشکلی آرامش خود را حفظ کرده و از طریق روش های قانونی در اسرع وقت برای اخذ اجازه ورود اقدام کنند. بعد از بررسی دلایل رد شدن ویزا باید گفت رفع مشکل شامل مراحل مختلفی است که این مراحل عبارت اند از:
بررسی دلیل ذکر شده توسط سفارت: معمولا سفارت آلمان در صورت ریجکتی ویزا دلایل خود را نیز ذکر کرده و به دست متقاضیان می رساند. افراد باید دلایل رد شدن ویزا را با دقت بررسی کرده و مورد مطالعه قرار دهند.
مشورت با متخصصان: گاهی اوقات ممکن است سفارت آلمان دلایل رد شدن ویزا را به صورت مبهم بیان کرده و فهم آن برای متقاضیان سخت به حساب بیاید. دریافت مشاوره و راهنمایی از وکیل های مهاجرتی می تواند بسیار کمک کننده و مفید واقع گردد.
آماده سازی مدارک لازم: در این مرحله افراد باید مدارک بیشتری را آماده کردن و آن ها را جهت اثبات برخورداری از شرایط لازم برای اخذ ویزای آلمان ارائه دهند.
بعد از طی کردن مراحل بالا افراد می توانند درخواست تجدید نظر خود را در قالب یک نامه برای سفارت آلمان فرستاده و منتظر دریافت نتیجه گردند. پیشنهاد می شود، متقاضیان بعد از ریجکتی ویزای آلمان به هیچ عنوان ناامید نشده و حتما درخواست تجدید نظر را ارسال نمایند، زیرا احتمال دریافت پذیرش پایین نبوده و همچنان شانس اخذ قبولی وجود دارد. معمولا بررسی درخواست افراد 2 الی 3 ماه طول کشیده و در نهایت پاسخ مچدد برای آنان ارسال می گردد.
ارسال درخواست تجدید نظر ریجکتی ویزای آلمان
ارسال درخواست تجدید نظر ریجکتی ویزای آلمان از طریق ارسال یک نامه حاوی اطلاعات خاص برای سفارت آلمان انجام می شود که افراد برای نگارش و تدوین نامه باید نهایت دقت را به خرج دهند. دریافت راهنمایی و مشاوره از وکیل مهاجرتی یا مشاوران می تواند، بسیار کمک کننده باشد که جهت رفاه حال متقاضیان لیست موارد مورد نیاز برای نگارش نامه در جدول زیر آورده شده است.
اطلاعات فردی مانند نام و نام خانوادگی، تاریخ و محل تولد، اطلاعات پاسپورت، نشانی ایمیل، نشانی منزل و شماره تماس
تاریخ دقیق ریجکتی ویزای آلمان باید دقیقا بعد از ذکر اطلاعات فردی در نامه درج شود.
درج دلایل رد شدن ویزا که توسط سفارت اعلام شده است.
ارائه توضیحات و پاسخ به رد شدن ویزای آلمان که به عبارتی دیگر متقاضی باید با ارائه مدارک و مستندات واجد شرایط بودن خود را برای اخذ اجازه ورود ثابت کرده و به ریجکتی اعتراض نشان دهد.
لازم به ذکر است که افراد اجازه ارسال مدارک بیشتر و مستندات جدیدی را برای سفارت آلمان در اختیار داشته و می توانند همزمان با ارسال نامه درخواست تجدید نظر مدارک را نیز ارائه دهند. طبیعتا هر چقدر مستندات بیشتر و قانع کننده تر باشد احتمال رفع مشکل افزایش یافته و افراد در اسرع وقت اجازه ورود را دریافت خواهند نمود. مراحل ارسال نامه مذکور به طور کلی شامل مراحل زیر می باشد که افراد باید با دقت آن ها را طی نمایند:
دریافت مشاوره از وکیل مهاجرتی و متخصصان
نگارش نامه، رزومه و ضمیمه کردن مدارک مورد نیاز
ترجمه نامه و مدارک به زبان آلمانی
ارسال نامه از طریق پست، فکس یا ایمیل برای سفارت آلمان یا ارائه آن به صورت حضوری
افراد باید توجه داشته باشند که با توجه به دلایل رد شدن ویزا نگارش نامه درخواست تجدید نظر نیز تا حدودی فرق داشته و متفاوت است. به طور کلی نامه مذکور باید کاملا رسمی و اداری نگارش شده و حداقل یک صفحه یا حداکثر دو صفحه باشد، اما متن آن با توجه به شرایط فرق خواهد داشت. برای مثال اگر دلیل ریجکتی اشتباه فرد متقاضی بوده و داوطلب تمامی مدارک مورد نیاز را به سفارت ارائه نداده است. باید این مورد را در نامه ذکر کرده و مدارک جا مانده را ارسال نماید. مدت زمان بررسی درخواست متقاضیان حدودا 2 الی 3 ماه است که گاهی اوقات امکان افزایش زمان بررسی وجود دارد
هزینه ریجکتی ویزای آلمان
افراد برای ثبت درخواست ویزای آلمان یا کشورهای دیگر باید هزینه های خاصی را پرداخت کرده و مبالغ لازم را ارائه دهند، اما متقاضیان لازم است بدانند که در صورت ریجکتی ویزا مبالغ به فرد بازگردانده نشده و غیر قابل برگشت می باشد. همچنین باید گفت که متقاضیان در صورتی که تمایل به ارسال درخواست تجدید نظر داشته باشند نیازی به پرداخت هزینه های مجدد نخواهند داشت.
معمولا هزینه های درخواست ویزا شامل موارد دریافت نوبت از سفارت و انگشت نگاری می باشد که طبیعتا برای ارسال درخواست تجدید نظر نیازی به انگشت نگاری مجدد نخواهد بود. افراد گاهی اوقات اگر در شرایط خاص و ویژه قرار گیرند، نیاز به پرداخت هزینه ریجکتی ویزای آلمان مانند مبلغ دادگاه جهت شکایت رسمی پیدا خواهند کرد. مطالعه جدول زیر می تواند کمک کننده و مفید واقع گردد.
نوع خدمت | هزینه |
دریافت نوبت سفارت |
75 یورو |
انگشت نگاری |
حدودا 85 دلار |
هزینه ریجکتی ویزای آلمان به طور کلی معنای خاصی نداشته و در اکثر اوقات افراد با ارسال یک نامه رایگان موفق به دریافت پذیرش و اخذ اجازه ورود می شوند. به طور کلی افراد نیازی به دریافت نوبت مجدد سفارت یا انگشت نگاری مجدد نخواهند داشت، اما در صورت لزوم هزینه آن مانند هزینه دریافت نوبت و انگشت نگاری اولیه خواهد بود. در صورتی که دلایل رد شدن ویزا پیچیده بوده و متقاضیان موفق به رفع مشکلات نگردند، می توانند پیگیری درخواست را از طریق دادگاه انجام دهند که هزینه های خاصی خواهد داشت. شکایت از طریق دادگاه معمولا بعد از 2 بار ریجکتی درخواست اتفاق افتاده و شرایط خاصی دارد و معمولا افراد نیاز به یک وکیل هم دارند که هزینه آن جداگانه می باشد.
روند رسیدگی به اعتراض ریجکتی ویزای آلمان
روند رسیدگی به اعتراض به ریجکت ویزا آلمان ممکن است، 4 هفته یا بیشتر طول کشیده و گاهی اوقات به 8 ماه هم می رسد. افراد بعد از ارسال درخواست تجدید نظر برای رفع مشکلات باید منتظر جواب سفارت مانده و برای دریافت پاسخ صبوری به خرج دهند. در صورتی که سفارت آلمان دلایل فرد را پذیرفته و اجازه ورود را اعطا کند، ویزا تا 4 الی 7 روز کاری صادر خواهد شد.
در خصوص دلایل رد شدن ویزا و رفع ریجکتی باید گفت افراد به هیچ عنوان نباید ناامید شده و از طی کردن مراحل رفع ریجکتی خودداری کنند. زیرا افراد زیادی بعد از ارسال درخواست تجدید نظر در اسرع وقت موفق به اخذ اجازه ورود شده اند و به طور کلی باید گفت شانس دریافت ویزا بالا بوده و مناسب می باشد.
کسانی که دلایل رد شدن اجازه ورود آن ها نقصی مدارک و مستندات بوده است نیازی به نگرانی در مورد روند رسیدگی به اعتراض خود ندارند، اما اشخاصی که مدارک جعلی ارائه داده و در مصاحبه سفارت پاسخ های دروغین به سوالات داده اند، ممکن است، دچار مشکل شوند.
روند رسیدگی به اعتراض ریجکتی ویزای آلمان معمولا در سفارت از طریق بررسی مدارک و نامه درخواست تجدید نظر انجام شده و در نهایت پاسخ سفارت نیز منتشر می شود. گاهی اوقات ممکن است نیاز به حضور مجدد در مصاحبه باشد که در این صورت اطلاعات لازم به دست متقاضی خواهد رسید. افراد برای پیگیری درخواست خود می توانند از طریق ایمیل یا شماره تماس با سفارت در ارتباط باشند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در خصوص ریجکتی ویزای آلمان، دلایل رد شدن ویزا و رفع آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با ریجکتی ویزای آلمان مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، بله. یکی از شروط اصلی دریافت ویزای آلمان تسلط بر زبان است. در صورت نداشتن مهارت زبان امکان ریجکت ویزای آلمان وجود دارد.