برای مشاوره مهاجرت پرستار به استرالیا
برای مشاوره مهاجرت پرستار به استرالیا
کشور استرالیا به عنوان یکی از برترین و مناسب ترین مقاصد مهاجرتی به خصوص در رشته های پزشکی و پرستاری شناخته می شود. افرادی که دارای مدارک دانشگاهی در رشته پرستاری باشند، می توانند فرصت به دست آوردن یک جایگاه شغلی در این کشور را داشته باشند، اما موضوع مهم این است که مهاجرت پرستار به استرالیا چه شرایطی دارد و مراحل و نحوه دریافت ویزای این کشور به چه صورتی می باشد؟
با توجه به اینکه کشور استرالیا به دنبال تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود می باشد، لذا شرایط ویژه ای برای افراد پرستار وجود دارد تا با استفاده از این وضعیت جایگاه مناسبی در این کشور به دست بیاورند. اما آنچه که اهمیت دارد، این است که افراد باید در زمان مناسب مطابق با قوانین و شرایط اعلام شده اقدام به ثبت درخواست خود نمایند که در متن حاضر به جزئیات شرایط مهاجرت پرستاران به استرالیا، مدارک لازم و محدودیت های شرایط سنی، هزینه مهاجرت و ... پرداخته شده است. ضمن اینکه موضوعاتی مانند نحوه ثبت درخواست، مزایای مهاجرت و... نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
شرایط مهاجرت پرستار به استرالیا
استرالیا یکی از بهترین کشورها و مقصد های مهاجرتی می باشد که بالاترین حد امکانات رفاهی، سطح کیفی بالای زندگی و مزایای فراوان دیگری را برای شهروندان و افراد مهاجر به آن جا فراهم می کند. همه این موارد باعث می شود تا تعداد متقاضیان دریافت ویزا و مهاجرت به خاک این کشور روز به روز افزایش یابد. از جمله مشاغلی که در سال های اخیر بسیار در استرالیا مورد توجه واقع شده، شغل پرستاری می باشد که با توجه به شرایط و قوانین خاص مهاجرتی، این افراد می توانند با دریافت ویزای کاری به عنوان پرستار در استرالیا مشغول به کار شوند و مسیر مهاجرتی خود را از این طریق طی کنند.
برای مهاجرت پرستار به استرالیا لیستی از قوانین و شرایط در نظر گرفته شده که فقط افراد واجد این شرایط می توانند، ویزای مد نظر را دریافت نموده و شانس زندگی در این کشور را به دست بیاورند. با توجه به اینکه تعداد تقاضا برای مهاجرت پرستار به استرالیا فراوان است افراد زیادی برای به دست آوردن آن تلاش می کنند، لذا در این بخش از متن به شرایط مهاجرت پرستار به استرالیا و جزئیات هر کدام از آن ها پرداخته شده است.
دارا بودن مدرک دانشگاهی منطبق با استاندارد های کشور استرالیا
کسب نمره قبولی در ارزیابی نظام پرستاری استرالیا
دارا بودن مدرک زبان متناسب با موارد اعلام شده
داشتن شرایط سنی (حداکثر 45 سال سن)
موارد ذکر شده در بالا شامل شرایط مهاجرت پرستاران به کشور استرالیا می باشد که معمولا از طریق سفارت استرالیا براساس استانداردهای جهانی تعریف شده و به افراد متقاضی اعلام می گردد. با توجه به اینکه رقابت برای به دست آوردن این جایگاه شغلی و مهاجرت به استرالیا از این طریق فراگیر و شایع می باشد، لذا افرادی که دارای مدرک دانشگاهی پرستاری هستند و تمایل مهاجرت به استرالیا دارند، باید قبل از ثبت درخواست خود ابتدا از جزئیات این شرایط آگاهی کسب کرده و متناسب با موارد ذکر شده اقدامات لازم را برای مهاجرت به استرالیا انجام دهند.
شرایط سنی مهاجرت پرستاران به استرالیا
هدف از جذب مهاجر در کشور های توسعه یافته تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود در بخش های مختلف از جایگاه های شغلی می باشد. در همین راستا معمولا تلاش می شود تا افرادی که از نظر وضعیت کاری و نیروی جوانی در بهترین بازه سنی هستند به عنوان اولویت های جذب و استخدام قرار گیرند. همین موضوع در رابطه با شرایط سنی مهاجرت پرستاران به استرالیا نیز در نظر گرفته شده که بر اساس آن رنج سنی خاصی برای این موضوع در نظر گرفته شده است.
با توجه به مطالب گفته شده محدودیت سنی افرادی که تمایل به مهاجرت در قالب جایگاه شغلی پرستار به استرالیا را دارند، حداکثر 45 سال در نظر گرفته شده است. با این تفاسیر مطابق با شرایط مهاجرت پرستاران، افرادی که سن آن ها بیشتر از 45 سال باشد، عموما شانسی برای پذیرفته شدن و مهاجرت در آن جایگاه شغلی به استرالیا را نخواهند داشت.
علاوه بر محدودیت سنی 45 سال در مهاجرت پرستار به استرالیا می بایست به این نکته نیز اشاره کرد که شانس پذیرفته شدن درخواست مهاجرت افراد بین رنج سنی 25 تا 35 سال بیشتر از سایر افراد می باشد. چرا که این رنج سنی شامل بهترین و جوانترین نیروی کار می شود که متناسب با آن افراد می توانند تا چندین سال برای کشور استرالیا خدمت کنند. همین موضوع باعث می شود که شرایط سنی مهاجرت پرستاران به استرالیا به عنوان یک عامل مهم و کلیدی در گزینش افراد متقاضی واقع گردد.
مدارک لازم برای مهاجرت پرستار به استرالیا
همانطور که در بخش های قبلی نیز توضیح داده شد مهاجرت پرستار به استرالیا یک موضوع شایع و فراگیر می باشد که در حال حاضر توجه افراد فراوانی را به خود جلب کرده است. متناسب با این موضوع پرستاران تلاش می کنند تا با ایجاد شرایط مهاجرت فرصت حضور در استرالیا را برای خود ایجاد نموده تا در یک جایگاه شغلی ویژه فرصت زندگی در استرالیا را به دست بیاورند. با توجه به اینکه درخواست های اولیه برای مهاجرت پرستار به استرالیا از طریق بارگذاری مدارک صورت می پذیرد، لذا ارائه مدارک معتبر موضوع مهم و قابل توجهی می باشد که می بایست از همان ابتدا مد نظر متقاضیان مهاجرت قرار گیرد.
بر این اساس متقاضیان مهاجرت به استرالیا در قالب جایگاه شغلی پرستار باید قبل از هرچیزی با مراجعه به سایت سفارت این کشور از جزئیات مدارک مورد نیاز و نحوه آماده سازی آن ها اطلاع کسب کرده و متناسب با موارد ذکر شده، لیست مدارک را تهیه و در سامانه های ثبت نام و ثبت درخواست ویزا بارگذاری نمایند. با توجه به این موضوع و اهمیت آن در این بخش از متن به لیست مدارک لازم برای مهاجرت پرستار به استرالیا و جزئیات آن ها اشاره شده است.
ترجمه مدرک تحصیلی دانشگاهی
مدرک زبان (آزمون آیلتس با نمره حداقل 7، PTE با نمره حداقل 65، تافل با نمره حداقل 97، OET با حداقل سطح B)
گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار قانونی و دو صفحه خالی
عکس پرسنلی 4*3
ترجمه مدارک هویتی شامل شناسنامه و کارت ملی فرد و اعضای همراه
ترجمه سند ازدواج برای افراد متاهل
گواهی سوء پیشینه
ترجمه گواهی سابقه کار
گواهی سلامت (مدیکال چک)
تکمیل فرم دریافت ویزا
همانطور که گفته شد معیار اصلی برای ارزیابی و بررسی صلاحیت افراد متقاضی مهاجرت به استرالیا در قالب پرستار، اعتبار مدارک ارائه شده می باشد. بخش مهمی از آماده سازی مدارک با توجه شرایط مهاجرت پرستاران شامل ترجمه مدارک تحصیلی، سوابق کاری و توانمندی های فردی می باشد. بخش دیگری که بسیار اهمیت دارد و باید با دقت آماده گردد مربوط به رزومه افراد می باشد که باید یک رزومه کامل و جامع، شامل کلیه اطلاعات تحصیلی، شغلی و سوابق کاری افراد به زبان انگلیسی تهیه و بارگذاری گردد. در مجموع می توان گفت معیار اصلی برای پذیرفته شدن یا نشدن افراد اعتبار مدارک بارگذاری شده در زمان ثبت درخواست اولیه است.
مراحل مهاجرت پرستاران به استرالیا
تمامی افرادی که تمایل به مهاجرت به استرالیا و دریافت ویزا از کشور خارجی را دارند، می بایست مطابق با استاندارد ها و قوانین آن کشور اقدام به تکمیل، ارائه و تحویل مدارک نموده تا براساس مراحل قانونی ویزای مد نظر خود را دریافت نمایند. در همین راستا برای مهاجرت پرستاران به استرالیا نیز مراحل، روال و نحوه قانونی در نظر گرفته شده است که کلیه متقاضیان می بایست متناسب با این مراحل و شرایط اقدامات لازم را در خصوص دریافت ویزای خود انجام دهند.
معمولا روال و مراحل مهاجرت پرستاران به استرالیا برای کلیه افراد به صورت یکسان در نظر گرفته می شود و هیچ تفاوتی از نظر گذراندن و نحوه انجام مراحل وجود ندارد. با توجه به این موضوع در این بخش از متن به ترتیب مراحل مهاجرت پرستاران به استرالیا و نحوه انجام این مراحل شرح داده شده است.
مرحله اول: مطالعه شرایط و قوانین مربوط به مهاجرت پرستار به استرالیا
مرحله دوم: تهیه و آماده سازی مدارک معرفی شده. اولین و مهمترین مدرک در این بخش دریافت مدرک زبان بر اساس لیست مدارک اعلام شده.
مرحله سوم: بارگذاری مدارک بر روی سامانه اینترنتی ارزیابی سازمان نظام پرستاری استرالیا
مرحله چهارم: دریافت نتیجه ارزیابی
مرحله پنجم: افرادی که در ارزیابی نظام پرستاری موفق به کسب نمره قبولی شوند، می بایست در دوره های تئوری و عملی برگزار شده شرکت نمایند.
مرحله ششم: همزمان با برگزاری دوره های آموزشی، ویزای فرد متقاضی صادر می گردد.
مرحله هفتم: در نهایت این افراد می توانند با استفاده از این نوع ویزا اقامت در استرالیا را نیر دریافت نمایند.
همانطور که گفته شد، گذراندن مراحل مد نظر برای دریافت ویزا و مهاجرت پرستاران به استرالیا مطابق استانداردهای این کشور، ضروری و لازم است. نکته قابل توجه در این خصوص این است که کلیه افراد می بایست مطابق با شرایط مهاجرت پرستاران ذکر شده در بازه زمانی اعلام شده اقدام به بارگذاری مدارک و ثبت درخواست اولیه نمایند، در غیر اینصورت شانس به دست آوردن این ویزا و مهاجرت به استرالیا را از دست خواهند داد. با توجه به اینکه نحوه، مراحل مهاجرت و دریافت ویزا برای افراد به صورت یکسان تعریف می گردد، لذا معیار ارزیابی و بررسی صلاحیت افراد اعتبار مدارک، بارگذاری در زمان مناسب و رعایت مراحل ذکر شده خواهد بود.
هزینه مهاجرت پرستاران به استرالیا
هدف اصلی از مهاجرت به سایر کشورها ایجاد یک شرایط بهتر و با کیفیت تر از نظر اقتصادی، رفاهی، درآمدی و... می باشد. بر همین اساس همواره افراد تلاش می کنند تا با ایجاد یک شرایط جدید فرصت بهتری را برای داشتن درآمد بالاتر و سطح کیفی زندگی بهتری را برای خود ایجاد نمایند. با توجه به این موضوع افرادی که دارای مدارک دانشگاهی در رشته پرستاری هستند، می توانند با مهاجرت به استرالیا درآمد بسیار مناسبی را در این کشور داشته باشند. همچنین داشتن مدارکی مانند مدرک BLS به تقویت رزومه کمک می کند.
ذکر این نکته مهم است که در کنار درآمد مناسب شغل پرستاری در استرالیا، افراد می بایست در زمان اولیه ثبت درخواست ویزای خود بخشی از هزینه های مهاجرت را پرداخت کنند. معمولا هزینه مهاجرت پرستاران به استرالیا شامل حداقل سرمایه اولیه، هزینه های دریافت ویزا، هزینه تهیه بلیط و مسافرت به کشور استرالیا و... می شود که با توجه به شرایط مهاجرت پرستاران افراد مبالغ مختلفی را در بر می گیرد. با توجه به اینکه مهاجرت پرستاران به استرالیا موضوعی شایع و فراگیر می باشد در این بخش از مقاله به صورت مفصل به جزئیات هزینه ها و سرمایه های لازم برای مهاجرت افراد پرداخته شده است.
ردیف | عنوان هزینه مهاجرت پرستاران به استرالیا | مبلغ هزینه (دلار استرالیا) |
1 |
هزینه دولتی صدور ویزا برای نفر اصلی |
4045 |
2 |
هزینه دولتی برای صدور ویزای همسر متقاضی |
2020 |
3 |
هزینه دولتی برای صدور ویزای هر فرزند متقاضی |
1015 |
4 |
ترجمه مدارک |
500 |
5 |
هزینه آزمایشات |
150 |
6 |
بیومتریک |
200 |
7 |
بلیط هواپیما (برای هر نفر) |
3700 |
8 |
اجاره خانه (ماهیانه) |
1700 |
9 |
خورد و خوراک |
600 |
10 |
حمل و نقل (ماهیانه) |
190 |
همان طور که در جدول فوق اشاره شد، بخشی از هزینه های لازم برای مهاجرت افراد شامل صدور ویزا، آزمایشات، دریافت و تهیه بلیط و... می باشد که معمولا این هزینه برای کلیه افراد تا حدودی به صورت یکسان و مشابه محاسبه می گردد. بخش دیگری از هزینه ها که متناسب با شهر محل زندگی، ساعات کاری افراد، نحوه تردد فرد به محل کار و... تفاوت های دارد که نمی توان، آن را برای همه افراد به صورت یکسان در نظر گرفت چرا که برای افراد مختلف این مبالغ متفاوت می باشد. در مجموع میانگین هزینه مهاجرت پرستار به استرالیا برای هر فرد چیزی حدود 10 هزار دلار و هزینه زندگی ماهیانه نیز حدود 3500 دلار استرالیا در نظر گرفته می شود.
لیست دانشگاه های تحصیل پرستاری در استرالیا
همانطور که گفته شد، استرالیا کشوری پهناور و توسعه یافته می باشد که امکانات خوبی را از نظر اقتصادی، رفاهی، شرایط تحصیلی و... برای شهروندان خود فراهم می نماید. این موضوع باعث شده است تا دانشگاه های استرالیا از نظر کیفی و کمی جزو برترین دانشگاه های جهان در نظر گرفته شده و بسیاری از افراد تلاش کنند تا شانس حضور و تحصیل در استرالیا را به دست بیاورند.
معمولا هر ساله مطابق با شرایط مهاجرت پرستاران لیست دانشگاه های تحصیل پرستاری در استرالیا بر اساس استاندارد های بین المللی بروز شده و با توجه به معیارهای درنظر گرفته شده از نظر کیفی و کمی در رتبه بندی جهانی قرار می گیرد. با توجه به این موضوع به منظور ارائه اطلاعات بیشتر در این بخش از متن، لیست دانشگاه های تحصیل پرستاری در استرالیا از نظر رتبه بندی های جهانی و بین المللی ارائه شده است.
ردیف | عنوان برترین دانشگاه های تحصیل پرستاری در استرالیا |
1 |
دانشگاه سیدنی |
2 |
دانشگاه کاتولیک استرالیا ACU |
3 |
دانشگاه موناش |
4 |
دانشگاه فلیندرز |
5 |
دانشگاه ملبورن |
6 |
دانشگاه کوئینزلند |
7 |
دانشگاه فناوری سیدنی |
8 |
دانشگاه کرتین |
9 |
دانشگاه لاتروب |
10 |
دانشگاه نیو ساوت ولز |
همانطور که گفته شد دانشگاه ها معمولا براساس استانداردهای جهانی و بین المللی هر ساله مورد ارزیابی قرار می گیرند و در یک سامانه منسجم رتبه بندی می شوند. با توجه به این موضوع دانشگاه های استرالیا هم مورد ارزیابی قرار گرفته و از نظر کیفی رتبه بندی می شوند تا افراد متقاضی با توجه به استانداردها، شرایط ها و ملاک های مد نظر خود مناسب ترین گزینه را برای تحصیل در آن کشور انتخاب کنند. هرچقدر که سطح کیفی و کمی یک دانشگاه از نظر رتبه بندی جهانی برتر باشد، طبیعتا سخت گیری های لازم برای نحوه پذیرفته شدن و ورود به آن دانشگاه نیز بیشتر می شود که این موضوع بسیار مهمی است و باید مورد توجه افراد متقاضی قرار بگیرد.
حقوق پرستاری در استرالیا
با توجه به اینکه پرستاری جزو مشاغل پر تقاضا در شهرهای مختلف استرالیا می باشد، لذا می توان به این موضوع اشاره کرد که افراد پرستار در استرالیا می توانند با به دست آوردن یک جایگاه شغلی مناسب میزان حقوق خوبی را نیز دریافت نمایند. در مجموع می توان گفت میانگین حقوق دریافتی یک پرستار در استرالیا جزو درآمد های مناسب دسته بندی می گردد.
معمولا برای شغل پرستاری در استرالیا بر اساس شرایط مهاجرت پرستاران یک میانگینی از حقوق در نظر گرفته می شود که تقریبا این حقوق برای همه افراد به صورت یکسان می باشد، این در حالیست که با توجه به جایگاه شغلی فرد، میزان ساعات کاری، میزان سابقه و... این افراد می توانند سطح درآمدی و حقوق خود را ارتقا دهند.
با توجه به مطالب گفته شده در این بخش به صورت میانگین میزان حقوق پرستاری در استرالیا برای هر ساعت 41 دلار در نظر گرفته می شود. برهمین اساس درآمد ماهانه افراد پرستار در استرالیا مبلغی حدود 4800 دلار استرالیا تعریف می گردد. این مبلغ معمولا به صورت میانگین در نظر گرفته می شود و همانطور که گفته شد با توجه به سایر شرایط افراد می تواند مبالغ بالاتری را نیز دریافت نموده تا حقوق آن ها افزایش پیدا کند.
مزایای تحصیل پرستاری در استرالیا
در رابطه با مزایای تحصیل پرستاری در استرالیا قبل از هرچیز باید این موضوع را مد نظر قرار داد که کشور استرالیا یکی از بهترین، پیشرفته ترین و با کیفیت ترین کشورهای جهان برای گذراندن زندگی می باشد. همین موضوع باعث می شود که سطح کیفی دانشگاه ها در این کشور بالا باشد و افراد برای به دست آوردن فرصت جدید متناسب با شرایط مهاجرت پرستاران برای تحصیل و گذراندن زندگی در استرالیا اقدام کنند. با توجه به این نکته در این بخش از متن به صورت مفصل به مزایای تحصیل پرستاری در استرالیا پرداخته شده است که به شرح زیر می باشد.
اولین موضوع در رابطه با تحصیل و مهاجرت پرستار به استرالیا این است که سطح کیفی زندگی در استرالیا بالا بوده و افراد می توانند به راحتی با داشتن یک شغل متوسط و تحصیل در دانشگاه از نظر آینده شغلی و کاری تامین شوند، علاوه بر آن از کیفیت زندگی و امکانات بالا نیز برخوردار شوند. بر اساس قانون استرالیا حقوق شهروندی به بهترین شکل برای این افراد تعریف شده و به آن ها تعلق می گیرد که در مجموع می توان گفت دانشجویان مشغول به تحصیل پرستاری در استرالیا با کم ترین دغدغه بالاترین سطح کیفی زندگی را تجربه می کنند.
در بخش دیگری از مزایای تحصیل در استرالیا می توان به بالا بودن سطح کیفیت دانشگاه ها در استرالیا اشاره کرد که این موضوع باعث می شود که افراد تحصیل کرده در استرالیا به راحتی بتوانند حتی در سایر کشورها ادامه تحصیل دهند و یا شرایط شغلی مناسب تری را در کشورهای دیگر به دست بیاورند. علاوه بر آن می توان به گستردگی و تنوع جایگاه شغلی پرستاری در این کشور اشاره کرد، چرا که افراد فارغ التحصیل در دانشگاه های استرالیا می توانند در قالب جایگاه های شغلی متنوع و در شهرهای مختلف مشغول به کار شوند و هیچ گونه محدودیتی برای جایگاه شغلی و یا ساعات کاری برای این افراد وجود ندارد.
با توجه به اینکه تعداد تقاضا برای استخدام و به کارگیری افراد پرستار در این کشور بسیار می باشد، لذا حتی می توان به این موضوع اشاره کرد که دانشجویان درحال تحصیل هم می توانند در شغل های پاره وقت به راحتی مشغول به کار شده و درآمد مناسبی را در طول دوره تحصیل خود به دست بیاورند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل مهاجرت پرستاران به استرالیا همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با مهاجرت پرستار به استرالیا مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، بله. حداکثر سن قابل پذیرش برای مهاجرت پرستار به استرالیا 45 سال می باشد. برای اطلاعات بیشتر متنن مقاله را بخوانید.