برای مشاوره دریافت ویزای کاری
برای مشاوره دریافت ویزای کاری
افراد زیادی به مهاجرت و استخدام شدن در مراکز مختلف در کشور های خارجی علاقه دارند، اما به دلیل عدم آشنایی با مزایای داشتن ویزای کاری و نحوه بهره مندی از آن دچار مشکلات زیادی شده و موفق به استخدام در خارج از کشور نمی شوند. کسانی که بودجه مالی خوبی نداشته و امکان مهاجرت تحصیلی یا سرمایه گذاری را ندارند، لازم است اطلاع داشته باشند که مهاجرت از طریق کار بهترین روش برای آنان بوده و شرایط ساده تر و بهتری را در اختیار آنان قرار خواهد داد. گرفتن این مدرک مهم یکی از بهترین راه های اخذ اقامت کشور های خارجی بوده و افراد معمولا بعد از استخدام در خارج کشور می توانند به راحتی مراحل اخذ اقامت یا تابعیت را طی نمایند.
این ویزا به طور کلی انواع مختلفی داشته و همچنین گرفتن آن شرایط خاصی دارد که هر فردی موفق به دریافت آن نمی شود. در این مقاله به بررسی دقیق نحوه دریافت ویزا کاری پرداخته شده و همچنین مدارک لازم برای گرفتن آن به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است. افراد با مطالعه مقاله در پیش رو اطلاعات کافی در مورد بهترین کشور ها برای استخدام را به دست آورده و با هزینه ها و مدت زمان صدور و شرایط دریافت ویزا کاری آشنا خواهند شد.
ویزای کاری چیست؟
در پاسخ به این سوال که ویزای کاری چیست؟ باید گفت کسانی که قصد استخدام در مراکز رسمی کشور های خارجی را داشته و می خواهند در خارج از کشور مشغول کار گردند، ابتدا باید ویزای کاری دریافت کرده و به صورت قانونی وارد کشور مقصد شوند. اخذ این مدرک محبوب شرایط خاصی داشته و نیاز به مدارک متعددی مانند فرم درخواست کار در خارج از کشور دارد که افراد با بررسی شرایط دریافت ویزا کاری می توانند تصمیم درست تری در این مورد بگیرند.
نحوه دریافت ویزا کاری با توجه به کشور ارائه دهنده آن تا حدی فرق داشته و متفاوت خواهد بود. افراد لازم است بدانند ویزای کاری انواع مختلفی دارد که از بین آن ها می توان به جاب آفر، جاب سیکر، کارگری، مهارتی و استعداد یابی اشاره نمود. هر کشوری با توجه به نیاز های خودش قوانین خاصی را برای استخدام نیرو های خارجی تعیین کرده و شرایط خاصی دارد و می توان گفت انواع ویزا های مربوط به استخدام در کشور های مختلف متفاوت خواهد بود.
افراد معمولا برای گرفتن این ویزا نیاز به داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای خارجی دارند، اما در برخی موارد مانند اخذ ویزای جستجوی کار نیازی به پیشنهاد شغلی نمی باشد. یکی از مهم ترین شرط های لازم برای استخدام در خارج از کشور، تسلط بر زبان انگلیسی یا زبان کشور مقصد است، طبیعتا اگر افراد تسلط کامل بر روی زبان نداشته باشند، امکان برقراری ارتباط با مردم را نداشته و نیروی موفقی به حساب نخواهند آمد.
انواع ویزای کاری
کشور های مختلف خارجی با توجه به نیازی که به نیروی انسانی دارند، انواع ویزای کاری را به افراد اعطا کرده و از استخدام آن ها استقبال می کنند. معمولا شرایط دریافت ویزا کاری و نحوه دریافت ویزا کاری از کشوری به کشور دیگر و با توجه به نوع آن متفاوت است. افراد باید به خوبی از شرایط دریافت ویزای مورد نظر آگاه باشند زیرا در صورت طی کردن مسیر اشتباه امکان ریجکت ویزا وجود دارد. به طور کلی می توان گفت انواع این ویزا عبارت است از:
جاب به معنی پیشنهاد شغلی است و در این نوع از ویزای کاری کسانی موفق به ورود به خارج از کشور و گرفتن ویزا می شوند که حتما یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای خارجی گرفته باشند. این افراد باید اثبات کنند که در خارج استخدام شده اند و تمامی مدارک و رزومه شغلی آن ها مورد پذیرش کارفرما قرار گرفته و حالا فقط نیاز به اجازه ورود به کشور مقصد جهت شروع کار را دارند.
به ویزای جاب سیکر، ویزای جستجوی کار هم گفته می شود و این نوع از مدرک تنها توسط برخی از کشور های خارجی مانند ویزای جاب سیکر آلمان و... ارائه خواهد شد. در این روش افراد با توجه به شرایط و قوانین اجازه یک اقامت کوتاه مدت در کشور مقصد را پیدا کرده و باید حتما در مدت زمان اقامت خود یک شغل در آن کشور پیدا کنند. جاب سیکر معمولا قابل تمدید نیست و اگر فرد یک شغل تمام وقت پیدا ننماید، باید به کشور خود بازگردد و اگر شغل تمام وقت پیدا کند، اجازه اقامت طولانی مدت را خواهد داشت.
ویزای کاری کارگری در واقع به کارگران ساده یا ماهر و دارای تخصص ارائه داده شده و در صورتی اعطا می شود که کشور مقصد با کمبود نیرو برای استخدام مواجه باشد. معمولا افراد برای گرفتن این مدرک باید سابقه تحصیلی عالی داشته و یا سابقه شغلی خوبی را دارا باشند تا توانایی ها و شایستگی های خود را اثبات نمایند.
ویزای استعداد یابی مانند ویزای گلوبال تلنت انگلستان و غیره یکی دیگر از انواع ویزای کاری به حساب می آید که توسط برخی کشور های به افراد ارائه می شود. طبق شرایط و قوانین متقاضیان برای این مدرک باید از رزومه تحصیلی یا کاری خوبی برخوردار بوده و در مسابقات برنده شده و افتخارات خوبی را به دست آورده باشند.
برخی از کشور ها مانند آلمان کارآموزان بین المللی را در رشته های مختلف پذیرفته و به این دسته از افراد ویزای کاری می دهند. این متقاضیان می توانند همزمان با کارآموزی در خارج از کشور از حقوق نیز برخوردار شده و زندگی خود را به راحتی بگذرانند.
ورزشکاران، رقاصان و هنرمندان دیگر نیز می توانند با دریافت ویزای کاری به راحتی به خارج از کشور مهاجرت کرده و پذیرش بگیرند. برای مثال گاهی اوقات برخی از باشگاه های خارجی برای یک ورزشکار مشهور دعوتنامه فرستاده و از او برای پیوستن به تیمشان دعوت می کنند که این مورد بسیار قابل توجه خواهد بود.
برخی از مقاطع شغلی در کشور های خارجی به صورت فصلی بوده و برای مثال در زمان های تعطیلی رونق بسیار زیادی پیدا می کنند. افراد می توانند با دریافت پذیرش شغلی برای کار در مقاطع شغلی فصلی ویزای کار موقت بگیرند و با توجه به این که شغل آن ها موقت است معمولا باید بعد از اتمام وظایف به کشور خود برگردند.
کار اسمی در واقع به عنوان شغلی گفته می شود که بیشتر مسئولیت ها بر عهده همکاران دیگر بوده و شخص دارای نام و شهرت فعالیت خاصی انجام نمی دهد. برای مثال یک فرد در مرکزی مدیر بوده و اما معاونان بیشتر وظایف را انجام خواهند داد. به طور کلی باید گفت امکان دریافت ویزای کاری برای تمامی مقاطع شغلی و حتی مدیریتی هم وجود داشته و در دسترس می باشد.
ویزای کاری مهارتی که به آن اسکیل ورکر هم گفته می شود که مهارت های لازم برای استخدام در خارج از کشور را داشته و رزومه خوبی را ارائه دهند. این افراد معمولا باید تحصیلات داشته و همچنین سابقه کار خوبی را دارا بوده و بر زبان کشور مقصد تسلط داشته باشند. گاهی اوقات ممکن است با توجه به قوانین کشور مقصد اجباری برای داشتن تحصیلات دانشگاهی نبوده و برخورداری از سابقه کار کافی به حساب بیاید.
نحوه دریافت ویزای کار اکسپرس اینتری تا حدودی با دیگر ویزا های کاری فرق دارد و برای اخذ آن افراد قبل از این که به دنبال شغل در کشور مقصد باشند، باید مراحل نام نویسی آنلاین اکسپرس اینتری را طی کرده و با بارگذاری مدارک خود ثابت کنند که استخدام آن ها در کشور مقصد تاثیر منفی خاصی بر روی جذب نیرو های بومی نخواهد گذاشت. این افراد باید شایستگی خود را به طور کامل ثابت کرده و شرح دهند تا موفق به استخدام در کشور مقصد شوند.
لازم به ذکر است که برخی از کشور های خارجی مانند استرالیا و کانادا طبق یک سیستم امتیازبندی به متقاضیان این ویزا اعطا کرده و به آن ها اجازه اقامت موقت در کشور خود را می دهند. افراد معمولا بعد از 5 سال کار در خارج از کشور و پرداخت منظم مالیات ها می توانند به راحتی برای اخذ اقامت دائم اقدام کرده و در نهایت به تابعیت کشور مقصد دست یابند.
شرایط دریافت ویزای کاری
در مورد شرایط دریافت ویزا کاری باید گفت به طور کلی شرایط دریافت هر یک از آن ها با توجه به نوع ویزای دریافتی متفاوت بوده است. افراد ابتدا باید کشور مقصد خود را انتخاب کرده و سپس نوع مدرک را هم مشخص نمایند و سپس جزئیات لازم را به طور دقیق جویا شوند. اما جهت رفاه حال متقاضیان لیست قوانین به صورت حدودی در جدول زیر آورده شده است.
شرایط دریافت ویزای کاری | |
برخورداری از پیشنهاد شغلی |
داشتن سابقه بیمه مرتبط با تخصص نیروی کار |
داشتن سابقه کار کافی معمولا حداقل 2 سال |
رعایت شرط سنی با توجه به مقطع شغلی و انتظارات مرکز |
برخورداری از مدرک تحصیلی مورد تایید در کشور مقصد |
برخورداری از گواهی عدم سو پیشینه |
تسلط بر زبان کشور مقصد و داشتن مدرک |
دریافت ویزای کاری و ورود قانونی به کشور مقصد |
بازگشت به کشور مبدا بعد از اتمام اعتبار ویزا یا تمدید کردن آن |
ترجمه تمام مدارک لازم به صورت رسمی |
افراد لازم است بدانند که برای دریافت ویزای جستجوی کار شرایط دیگری مد نظر بوده و نحوه دریافت ویزا کاری برای جستجوی شغل فرق دارد. جهت اخذ این مدرک متقاضیان دیگر نیازی به پیشنهاد شغلی نداشته و اما به جای آن باید از تمکن مالی مناسبی برخوردار باشند. افراد باید ثابت کنند که هزینه های لازم برای اقامت موقت در کشور مقصد را در حین جستجوی شغل داشته و از این بابت مشکلی برای آنان پیش نمی آید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری
بعد از بررسی نحوه دریافت ویزا کاری و شرایط دریافت ویزا کاری لازم است متقاضیان با مدارک لازم برای دریافت این ویزا هم آشنا شده و اطلاعات کافی را در این مورد به دست آورند. مدارک مورد نیاز تا حدودی با توجه به نوع مدرک دریافتی متفاوت بوده و فرق دارد. از جمله مدارکی که شانس دریافت ویزای کاری را بیشترمی کند، داشتن انگیزه نامه کاری است. در ادامه لیست مهم ترین موارد مورد نیاز آورده شده و شرح داده شده است:
افراد برای استخدام در مقاطع شغلی تخصصی نیاز به مدرک تحصیلی معتبر داشته و باید شایستگی خود را ثابت کنند. برخی از کشور های خارجی در برخی مقاطع شغلی مانند پزشکی یا پرستاری مدارک دانشگاه های ایران را به راحتی قبول نکرده و از متقاضیان می خواهند تا روند معادل سازی مدرک را طی نمایند. معادل سازی مدرک تحصیلی شامل شرکت در برخی دوره های آموزشی و شرکت در امتحان می شود که این مورد با توجه به قوانین کشور مقصد فرق دارد.
برای دریافت پیشنهاد شغلی از کارفرما های خارجی و دریافت ویزای کاری افراد بهتر است، سابقه شغلی کافی داشته و از این طریق شایستگی خود را ثابت کنند. معمولا داشتن حداقل 2 سال سابقه شغلی بسیار مهم و ارزشمند بوده و شانس استخدام در خارج از کشور را افزایش می دهد.
گاهی اوقات کارفرمایان برای اعطای پذیرش شغلی به فرد از او مدرک زبان می خواهند، اما برخی از افراد همین با برگزاری یک مصاحبه آنلاین با متقاضی میزان تسلط او را بر روی زبان سنجیده و دیگر مدرک خاصی از او تقاضا نخواهند کرد. این مورد با توجه به قوانین کشور مقصد و شرایط شرکت های مختلف کاملا فرق خواهد داشت. افراد می توانند با ارائه گواهی قبولی در یکی از آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون آیلتس و... احتمال دریافت مجوز کار خود را بیشتر کنند.
کسانی که می خواهند از طریق ویزای جاب آفر به خارج از کشور مهاجرت کنند باید حتما نامه پذیرش شغلی داشته باشند. نامه پذیرش شغلی در واقع همان مدرک استخدام توسط یک کارفرمای خارجی و دریافت پذیرش از او خواهد بود که به صورت رسمی ارائه می گردد.
کسانی که می خواهند ویزای جستجوی کار گرفته و در کشور مقصد به صورت حضوری دنبال کار باشند، باید ثابت کنند از پس هزینه های لازم برای زندگی کوتاه مدت در کشور مقصد بر می آیند و محل اقامت خود را هم مشخص کنند. این افراد با توجه به مدت زمان اعتبار جاب سیکر باید تمکن مالی را دارا بوده و مدارک دال بر آن را ارائه دهند، مثلا اگر اعتبار 6 ماهه است متقاضی باید مبلغ لازم برای 6 ماه اقامت را در حساب خود داشته باشد.
کسانی که قصد دریافت ویزای کاری استعداد یابی را دارند، باید مدارک دال بر برنده شدن در مسابقات مختلف را ارائه داده و افتخارات مناسبی را به دست آورند. این افراد می توانند از طریق ارائه مدرک بورسیه دانشگاهی یا جوایز دریافتی در مسابقه ها شایستگی خود را ثابت نمایند.
از دیگر مدارک لازم برای دریافت این ویزا باید به مدارک هویتی مانند پاسپورت اشاره کرد، افراد در صورتی که پاسپورت نداشته باشند به هیچ عنوان اجازه خروج از کشور را نخواهند داشت. لازم به ذکر است که مدرک عدم برخورداری از سابقه کیفری نیر یکی از دیگر از موارد لازم برای استخدام در شرکت های خارجی می باشد. برخورداری از گواهی سلامت پزشکی و توانایی جسمانی کافی هم می تواند جزو شرایط کشور های خارجی برای پذیرش نیرو و همچنین ارائه جاب آفر به حساب بیاید.
هزینه ویزای کاری
آشنایی با هزینه ویزای کاری می تواند بسیار مفید واقع شده و تاثیر زیادی بر روی تصمیم گیری افراد بگذارد. معمولا متقاضیان فکر می کنند مهاجرت به خارج از کشور هزینه زیادی داشته و کاری سخت و پیچیده می باشد، اما باید گفت مهاجرت شغلی یکی از آن روش های مهاجرتی است که نیاز به تمکن مالی بالایی نخواهد داشت. جهت رفاه حال متقاضیان لیست جزئیات هزینه های دریافت مدرک مربوطه در جدول زیر آورده شده است.
هزینه ویزای کاری | |
هزینه اخذ ویزای کاری |
حدودا 60 یورو |
هزینه ترجمه مدارک |
هر مدرک 54.000 الی 175.000 تومان |
هزینه وکیل مهاجرتی |
حدودا 1500 دلار به بالا |
هزینه مصاحبه سفارت و بررسی پرونده |
حدودا 100 یورو به بالا |
هزینه تایید مدارک در سفارت |
حدودا 70.000 تومان به بالا |
قیمت خرید بلیط سفر |
حدودا 5.000.000 تومان به بالا با توجه به مسافت |
قیمت رزرو هتل در صورت لزوم |
شبی 2.000.000 تومان به بالا |
افراد لازم است بدانند که برای آشنایی با شرایط دریافت ویزا کاری و نحوه دریافت ویزا کاری گاهی اوقات نیاز به داشتن وکیل مهاجرتی است که هزینه گرفتن وکیل با توجه به شرایط بسیار متفاوت می باشد. برخی از کشور ها مانند کانادا در سایت مهاجرتی خود تمامی اطلاعات لازم و مرتبط با دریافت اقامت دائم را درج کرده و در دسترس قرار داده اند، اما با این حال افراد در صورتی که تسلط کافی بر روی قوانین کشور مقصد نداشته باشند بهتر است وکیل گرفته یا با مشاوران در مراکز مختلف مشورت نمایند. هزینه ترجمه مدارک برای مهاجرت شغلی به خارج از کشور نیز برای هر مدرک به صورت جداگانه محاسبه شده و در دار الترجمه های رسمی قابل پرداخت خواهد بود.
نحوه درخواست ویزای کاری
بعد از بررسی شرایط دریافت ویزا کاری و مدارک لازم نوبت به بررسی نحوه درخواست این ویزا می رسد. افراد لازم است بدانند که نحوه دریافت ویزا کاری با توجه به قوانین کشور مقصد و نوع مدرک تا حدی متفاوت می باشد، اما به طور کلی دستیابی به این مدرک مهم و استخدام در کشور های خارجی شامل مراحل خاصی است که آن مراحل عبارت اند از:
افراد در مرحله اول باید بهترین کشور را برای مهاجرت کاری انتخاب کرده و همچنین نوع مهاجرت خود را از میان راه های موجود مانند مهاجرت از طریق تریدری و غیره انتخاب نمایند. پس از آن نوبت به انتخاب نوع ویزا می رسد. زیرا ویزای کاری انواع مختلفی داشته و گرفتن هر نوع آن نیاز به داشتن امتیازات و صلاحیت های خاصی خواهد داشت.
افراد در این مرحله باید به سایت های کاریابی کشور مقصد سر زده و برای کارفرمایان خارجی رزومه ارسال کنند. بدیهی است که عدم داشتن رزومه مناسب در نهایت منجر به عدم دریافت پذیرش شغلی می شود، پس افراد حتما باید یک رزومه قوی داشته باشند. کسانی که موفق به کسب پذیرش شغلی از کارفرمایان کشور مقصد نگردند، می توانند ویزای جستجوی کار دریافت کرده و به صورت حضوری در کشور مربوطه مشغول پیدا کردن شغل شوند.
متقاضیان دریافت ویزای کاری جاب آفر در این مرحله باید با کارفرمایی که رزومه آن ها را در مرحله اولیه پذیرش کرده مصاحبه نمایند. افراد در صورتی که در مصاحبه شغلی موفق به اثبات شایستگی های خود شوند پذیرش شغلی را دریافت کرده و می توانند برای گرفتن ویزا اقدام کنند.
افراد دارای پیشنهاد شغلی از کارفرمایان خارجی یا متقاضیان ویزای جستجوی کار ابتدا باید به سایت سفارت کشور مقصد رفته و یک نوبت بگیرند. سپس در روز موعود افراد باید با مدارک لازم در سفارت حاضر شده و درخواست خود را به طور کامل شرح دهند.
افراد در نهایت بعد از طی کردن مراحل بالا می توانند به راحتی این ویزا یا جستجوی شغلی را دریافت کرده و وارد کشور مقصد شوند. لازم به ذکر است که برخی از کشور های خارجی مانند استرالیا برای اعطای این ویزای محبوب یک سیستم امتیازبندی دارند و افراد حتما باید ابتدا امتیازات لازم را طبق قوانین به دست آورده و سپس برای مهاجرت اقدام کنند. اما برخی دیگر از کشور ها مانند آلمان سخت گیری خاصی در مورد امتیازات نداشته و در صورتی که تقاضای نیرو بالا باشد و متقاضی واجد شرایط به حساب بیاید به راحتی به او اجازه استخدام را خواهند داد.
بهترین کشورها برای درخواست ویزای کاری
برخی از کشور های خارجی قوانین سخت گیرانه ای برای نحوه دریافت ویزا کاری داشته و شرایط سختی را خواهند داشت. جهت رفاه حال متقاضیان لیست بهترین کشور ها برای درخواست این ویزا در جدول زیر آورده و شرح داده شده است تا افراد بهترین انتخاب را بر اساس شرایط دریافت ویزا کاری انجام داده و به آسانی استخدام در خارج از کشور را تجربه کنند.
بهترین کشور ها برای درخواست ویزای کاری | |
آلمان |
ترکیه |
کانادا |
فرانسه |
استرالیا |
آمریکا |
عمان |
هلند |
انگلیس |
نیوزلند |
چین |
امارات |
سوئیس |
افراد لازم است بدانند که دریافت ویزای کاری برخی از کشور ها مانند عمان به راحتی تبدیل به اقامت دائم نخواهد شد، اما با گرفتن این ویزا برخی دیگر از کشور ها مانند آلمان افراد بعد از گذشت 5 سال می توانند اقامت دائم را به دست آورند. کشور هایی مانند ترکیه و امارات به دلیل نزدیکیشان به ایران می توانند، برای افرادی که مدام قصد رفت و آمد دارند بسیار مناسب به حساب بیایند، اما از لحاظ سطح رفاهی و اقتصادی باید گفت کشور های انگلیس، آمریکا و کانادا مقاصدی مناسب تر بوده و طرفداران بیشتری خواهند داشت.
مدت زمان صدور ویزای کاری
به طور کلی باید گفت مدت زمان صدور ویزای کاری هر کشور با توجه به قوانین آن و همچنین شرایط متقاضیان تا حدودی متفاوت بوده و فرق دارد. گاهی اوقات نوع مدرک و همچنین نحوه دریافت ویزا کاری هم بر روی افزایش یا کاهش مدت زمان صدور تاثیر داشته و مورد بسیار با اهمیت و مهمی خواهد بود. با این حال بهتر است در صورتی که مدت زمان بسیار طولانی شد، برای پیگیری ویزا با سفارت ارتباط برقرار کنند.
مدت زمان صدور این ویزا حدودا 1 الی 3 ماه می باشد و گاهی اوقات افراد در صورت نداشتن شرایط دریافت ویزا کاری یا نقصی مدارک ممکن است مجبور به صبر بیشتری هم بشوند. معمولا کشور هایی مانند عمان، ترکیه و هلند ویزای کاری را در اسرع وقت صادر کرده و سخت گیری خاصی از این بابت ندارند. اما دریافت این مدرک از کشور های دیگری مانند کانادا، اسپانیا و سوئد می تواند زمان بر تر و طولانی تر به حساب بیاید.
مدت اعتبار این ویزا کشور های مختلف معمولا فرق داشته و متفاوت است و حدودا 1 الی 4 سال خواهد بود. افراد لازم است بدانند که ویزای کاری قابل تمدید بوده و قبل از اتمام اعتبار آن باید در اسرع وقت جهت تمدید اقدام کنند. طبق قانون برخی از کشور ها متقاضیان ممکن است اجازه تمدید را نداشته و بعد از اتمام اعتبار مجبور به بازگشت به کشور خود شوند که این کار نیز باید در اسرع وقت انجام شود، زیرا عدم رعایت قوانین کشور های خارجی به ضرر خود متقاضیان خواهد بود.
تبدیل ویزای توریستی به کاری
بعد از کسب اطلاعات در مورد شرایط دریافت ویزا کاری و نحوه دریافت ویزا کاری باید گفت امکان تبدیل ویزای توریستی به کاری در برخی از کشور ها مانند عمان وجود دارد. شرایط این مورد به این شکل است که فرد ابتدا به عنوان توریست وارد کشور مقصد شده و سپس به صورت حضوری جستجوی شغل را آغاز می کند. متقاضیان در صورتی که موفق به استخدام در کشور مقصد شوند، ویزای کاری دریافت کرده و می توانند اقامت را آغاز نمایند.
تبدیل ویزای توریستی به کاری تا حدودی به اخذ ویزای جستجوی کار و پیدا کردن شغل حضوری شباهت دارد. برخی از کشور های خارجی جاب سیکر نداشته و به متقاضیان اجازه جستجوی شغل حضوری را نمی دهند، اما افراد با ورود توریستی به آن کشور ها می توانند به راحتی جستجو را آغاز کنند تا بهترین مقطع شغلی را پیدا کرده و استخدام شوند.
با توجه به این که گرفتن ویزای توریستی هزینه داشته و شامل شرایط خاصی است، افراد می توانند ابتدا گرفتن ویزای کاری را امتحان کرده و در صورتی که به موفقیت نرسیدند برای اخذ مجوز توریستی اقدام نمایند. برخی از کشور ها قوانین سخت گیرانه ای برای پذیرش نیروی خارجی ندارند و به همین دلیل اقدام برای دریافت جاب آفر یا جاب سیکر از آن ها بسیار آسان می باشد و دیگر نیازی به داشتن مجوز ورود به عنوان توریست نخواهد بود.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل ویزای کاری، نحوه دریافت و شرایط آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با ویزای کاری مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، به شریط لازم برای دریافت ویزای کاری در متن مقاله اشاره شده است.