برای مشاوره دریافت ویزای ترانزیت آلمان
برای مشاوره دریافت ویزای ترانزیت آلمان
افراد زیادی برای سفر به کشورهای خارجی مختلف نیاز به انجام دو پرواز داشته و باید یک بار در یک فرودگاه خارجی فرود آمده و مجددا سوار هواپیمای بعدی خود شوند، این افراد گاهی اوقات به دلیل نداشتن ویزای ترانزیت دچار مشکلات شده و به دلیل عدم رعایت قوانین کشورها بازخواست می گردند. متقاضیان سفرهای خارجی لازم است بدانند که هر کشوری قوانین خاص و ویژه ای داشته و به راحتی به تابعین دیگر کشورها اجازه رفت و آمد را نمی دهد، حتی اگر این رفت و آمد به صورت کوتاه مدت بوده و مدت زمان آن کم باشد. افراد برای فرود در فرودگاه تمام کشورهای خارجی معمولا نیاز به ویزا داشته و باید این قانون را رعایت کنند تا در نهایت دچار دردسر نشوند.
ویزای ترانزیت آلمان یکی از مدارکی است که افراد برای اقامت کوتاه مدت در فرودگاه آلمان باید دریافت کرده و همراه داشته باشند. در این مقاله به بررسی دقیق شرایط و نحوه دریافت ویزای ترانزیت پرداخته شده و اطلاعاتی در مورد مدت زمان صدور آن شرح داده شده است. افراد با مطالعه مقاله در پیش رو با هزینه و مدارک لازم برای گرفتن ویزای ترانزبت آلمان آشنا شده و همچنین در مورد اعتبار آن اطلاعات کافی به دست خواهند آورد. داشتن آشنایی کافی با جزئیات این مدرک می تواند برای مسافران خارج از کشور بسیار مفید و کاربری به حساب بیاید.
ویزای ترانزیت آلمان چیست؟
در پاسخ به این سوال که ویزای ترانزیت آلمان چیست؟ باید گفت گاهی اوقات افراد برای رسیدن به مقصد خود در خارج از کشور باید دو پرواز داشته و برای تغییر پرواز خود در یک فرودگاه خارجی در نیمه راه فرود بیایند. برای این کار متقاضیان می بایست ویزای ترانزیت کشوری را که در نیمه راه وجود دارد، گرفته و به عبارتی اجازه اقامت کوتاه مدت در فرودگاه آن کشور را به دست آورند.
برای گرفتن ویزای آلمان از نوع ترانزیت به طور کلی مدارک خاصی لازم بوده و افراد باید شرایط مورد نیاز را دارا باشند، نحوه دریافت این ویزا نیز شامل مراحلی از جمله مراجعه به سفارت کشور مربوطه و ثبت درخواست خواهد بود. متقاضیان لازم است توجه داشته باشند که دریافت این مدرک به منزله برخورداری از اجازه گشت و گذار در کشور آلمان نیست و دارندگان تنها اجازه اقامت محدود در فرودگاه های بین الملی آن جا را خواهند داشت.
ویزای ترانزیت آلمان به طور کلی دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت دارد که افراد با گرفتن اجازه اقامت کوتاه مدت تنها می توانند در فرودگاه بین المللی کشور مربوطه حضور داشته و حداکثر تا 6 الی 12 ساعت پرواز بعدی خود را انجام دهند. اما دارندگان نوع بلند مدت آن اجازه اقامت 72 ساعته در آلمان را داشته و می توانند یک گشت و گذار کوچک در آن جا داشته باشند. معمولا مسافران اکثر کشورهای خارجی برای اقامت کوتاه مدت در فرودگاه های بین المللی و تغییر پرواز نیازی به دریافت ویزای ترانزیت ندارند، اما برخی از کشورها باید حتما این مدرک را که به آن ویزای A هم گفته می شود، دریافت کرده و همراه خود داشته باشند که لیست این کشورها در جدول زیر آورده شده و قابل مشاهده است.
لیست کشور ها | |||
افغانستان |
هندوستان |
مالزی |
سری لانکا |
بنگلادش |
ایران |
نیجریه |
سودا |
اریتره |
عراق |
پاکستان |
سوریه |
اتیوپی |
اردن |
سومالی |
ترکیه |
غنا |
لبنان |
سودان جنوبی |
افراد لازم است بدانند که با ویزای ترانزیت آلمان تنها امکان فرود در برخی از فرودگاه های کشور مقصد وجود دارد که آن فرودگاه ها عبارت اند از: فرودگاه فرانکفورت، فرودگاه هامبورگ، فرودگاه دوسلدورف، فرودگاه برلین و فرودگاه کلن. ویزای کوتاه مدت شنگن ترانزیت آلمان معمولا اجازه 12 ساعت اقامت در فرودگاه را به افراد داده و تنها برای تغییر پرواز قابل استفاده خواهد بود.
شرایط دریافت ویزای ترانزیت آلمان
بعد از بررسی مدارک و نحوه دریافت نوبت به آشنایی با شرایط دریافت ویزای ترانزیت آلمان می رسد. افراد در صورتی که از شرایط این مدرک مطلع نباشند، ممکن است برای گرفتن آن دچار مشکل شده و مضطرب شوند که جهت رفاه حال متقاضیان لیست کلیه شرط های لازم در ادامه آورده شده و قابل بررسی است:
داشتن پاسپورت
برخورداری از بلیط هواپیما جهت اثبات هدف تغییر پرواز
عدم خروج از فرودگاه بین المللی آلمان مگر در صورت داشتن ویزای ترانزیت بلند مدت
فرود در یکی از 5 فرودگاه بین المللی فرانکفورت، هامبورگ، دوسلدورف، برلین و کلن
انجام پرواز دوم بعد از گذشت حداکثر 12 ساعت اقامت در فرودگاه آلمان
افراد لازم است بدانند که گاهی اوقات در صورت داشتن شرایط خاصی مانند برخورداری از ویزای دیپلماتیک ایرانی نیازی به اخذ ویزای ترانزیت آلمان نیست و افراد می توانند بدون گرفتن آن در فرودگاه آلمان فرود بیایند. همچنین دارندگان گرین کارت ایالت متحده آمریکا یا ویزای معتبر ایالت متحده آمریکا، کانادا، ژاپن، انگلستان و ایرلند شمالی نیازی به اخذ ویزای ترانزیت آلمان نداشته و می تواند تغییر پرواز آسان تر و راحت تری را تجربه نمایند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای ترانزیت آلمان
همراه داشتن مدارک لازم برای دریافت ویزای ترانزیت و ارائه آن ها به سفارت کشور مربوطه از الزامات دریافت ویزای A می باشد. کسانی که قصد سفر به کشورهای خارجی و فرود موقت در کشورهای آلمان را دارند، قبل از فرا رسیدن زمان سفر به آلمان باید با ارائه مدارک زیر برای گرفتن اجازه اقامت موقت در فرودگاه اقدام نمایند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای ترانزیت آلمان | |
فرم درخواست ویزای تکمیل شده همراه با امضا |
بیمه نامه مسافرتی |
دو قطعه عکس پرسنلی |
کارت بانکی برای پرداخت هزینه |
پاسپورت و کپی آن |
بلیت هواپیما |
گواهی ازدواج |
ویزاهای قدیمی متقاضی در 5 سال گذشته |
مدارک سفر دوم و موارد مربوط به مقصد نهایی |
گواهی تولد و ازدواج پدر و مادر برای کودکان زیر سن قانونی |
لازم به ذکر است که نحوه دریافت ویزای ترانزیت آلمان از طریق مراجعه به سفارت آن کشور بوده و افراد در صورتی که تمامی مدارک لازم را دارا نباشند، موفق به دریافت آن مدرک نخواهند شد. داشتن شرایط لازم برای اخذ ویزای A اهمیت زیادی دارد و عدم ارائه مدارک مورد نیاز به منزله نداشتن شرایط لازم و فاقد صلاحیت بودن متقاضی می باشد.
هزینه ویزای ترانزیت آلمان
بعد از بررسی شرایط و نحوه دریافت متقاضیان باید با هزینه ویزای ترانزیت آلمان نیز به طور کامل آشنا شوند. معمولا اخذ هر اجازه اقامت کوتاه مدت یا بلند مدتی نیاز به پرداخت هزینه و مبلغ معینی به سفارت آن کشور دارد که ویزای ترانزیت آلمان نیز استثنا نبوده و مراحل دریافت آن تا حدودی هزینه بر می باشد.
هزینه ویزای ترانزیت آلمان به طور حدودی 80 یورو بوده و افراد در هنگام ثبت درخواست در سفارت باید آن را بپردازند. وگرنه درخواست متقاضیان مورد بررسی قرار نگرفته و ویزای ترانزیت آلمان به آنان تعلق نخواهد گرفت. لازم به ذکر است که هزینه ذکر شده ممکن است تحت شرایط خاص تا حدودی افزایش یافته و متغیر باشد که اطلاعات دقیق از طریق سفارت قابل دریافت خواهد بود.
هزینه ویزای ترانزیت آلمان مانند قیمت دیگر اجازه های اقامت در آلمان مبلغ محدودی بوده و گران نمی باشد. به طور کلی هزینه اخذ اجازه اقامت مقدار اندکی است، اما چون افراد باید برای ترجمه مدارک و آماده سازی آن ها پول پرداخت کنند قیمت ها معمولا بالا می رود. با توجه به این که متقاضیان ویزای ترانزیت آلمان قصد سفر به یک کشور خارجی دیگر را داشته و از قبل تمامی مدارک مورد نیاز را برای آن مقصد ترجمه نموده و آماده دارند، معمولا نیازی به پرداخت مبالغ اضافه نداشته و مراحل ساده تری را طی خواهند کرد.
نحوه درخواست ویزای ترانزیت آلمان
نحوه درخواست ویزای ترانزیت آلمان و شرایط آن شامل چند مرحله ساده می باشد که متقاضیان می توانند به راحتی آن ها را طی کرده و با موفقیت به مدرک مورد نظر دست یابند. بررسی نحوه دریافت ویزای ترانزیت آلمان برای مسافران خارج از کشور اهمیت زیادی دارد که لیست کلیه مراحل در زیر آورده شده است:
بررسی شرایط و آماده سازی مدارک لازم
مراجعه به سایت سفارت آلمان به نشانی teheran.diplo.de و دریافت نوبت
مراجعه حضوری به سفارت آلمان و ارائه مدارک لازم
پرداخت هزینه ها
دریافت ویزا و شروع سفر خارجی
افراد در صورتی که شرایط لازم برای اخذ ویزای ترانزیت آلمان را نداشته باشند، موفق به گرفتن آن نخواهند شد. به همین دلیل پیشنهاد می شود افراد در صورت داشتن سوال و ابهام در این مورد ابتدا با وکیل مهاجرتی یا مشاوران و متخصصان مشورت کرده و اطلاعات لازم را دریافت کنند تا بعد از اقدام برای اخذ مجوز اقامت موقت در فرودگاه دچار مشکل نگردند.
مدت زمان صدور ویزای ترانزیت آلمان
در مورد مدت زمان صدور ویزای ترانزیت آلمان باید گفت صدور این مدرک نسبت به دیگر مجوزهای اقامت سریع تر بوده و زمان کمتری خواهد برد. متقاضیان معمولا 5 روز بعد از ثبت درخواست حضوری در سفارت آلمان موفق به گرفتن ویزای A شده و می توانند از مزایای آن بهره مند شوند. اما باید گفت گاهی اوقات ممکن است با توجه به شرایط صدور مدرک طولانی تر شود.
متقاضیان بعد از بررسی نحوه دریافت و شرایط ویزای ترانزیت آلمان باید بدانند گاهی اوقات مدت زمان صدور این مدرک 30 الی 60 روز طول خواهد کشید. به همین دلیل پیشنهاد می شود افراد در بازه زمانی مناسب و حدودا 1 الی 2 ماه مانده به زمان سفر به خارج از کشور برای اخذ ویزای ترانزیت درخواست دهند تا دچار مشکل و نگرانی نشده و با موانع مواجه نگردند.
با توجه به این که برای اخذ ویزای ترانزیت آلمان افراد ابتدا باید از سفارت آلمان نوبت بگیرند، پیشنهاد می شود، متقاضیان زودتر از زمانی که برای ثبت درخواست در نظر دارند به سایت teheran.diplo.de مراجعه کرده و نوبت ها را بررسی نمایند. زیرا گاهی اوقات ممکن است به دلیل شلوغی ها نوبت پر شده باشد و امکان دریافت یک وقت زود هنگام در دسترس نباشد.
اعتبار ویزای ترانزیت آلمان
بعد از کسب اطلاعات در مورد شرایط و نحوه دریافت متقاضیان باید با اعتبار ویزای ترانزیت آلمان نیز آشنا شوند. لازم به ذکر است که اعتبار ویزای ترانزیت آلمان به طور کلی 6 ماه بوده و این مدرک قابل تمدید نمی باشد. افراد در صورتی که سفر خارجه آن ها بیشتر از شش ماه طول کشیده و برای بازگشت به ایران مجددا باید در فرودگاه آلمان فرود بیایند، نیاز به اخذ ویزای ترانزیت مجدد خواهند داشت.
به طور کلی باید گفت ویزای ترانزیت آلمان در صورتی که کوتاه مدت باشد، حداکثر اجازه 12 ساعت اقامت در فرودگاه را به افراد داده و در صورتی که بلند مدت به حساب بیاید، حداکثر اجازه 72 ساعت اقامت را در اختیار افراد قرار می دهد و این مورد ربطی به مدت زمان اعتبار آن ندارد. افراد حتی اگر ویزای ترانزیت آن ها چندین ماه اعتبار داشته باشد اجازه اقامت طولانی را پیدا نکرده و تنها می توانند اقامت کوتاه مدت را تجربه نمایند.
افراد در صورتی که مدت اعتبار ویزای ترانزیت آلمان آن ها گذشته باشد به هیچ وجه امکان فرود در فرودگاه های بین المللی آن کشور را نداشته و اجازه تغییر پرواز را ندارند. پیشنهاد می شود متقاضیان قبل از فرا رسیدن زمان سفر حتما اعتبار ویزای ترانزیت آلمان خود را بررسی کرده و در صورت لزوم برای اخذ مجدد آن اقدام کنند تا دچار مشکلات نگردند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در خصوص دریافت ویزای ترانزیت آلمان، نحوه دریافت و شرایط همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با دریافت ویزای ترانزیت آلمان، نحوه دریافت و شرایط مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، مراحل دریافت ویزای ترانزیت آلمان در متن مقاله آمده است. همچنین می توانید از طریق "تلفن ثابت" با شماره 9099075305 تماس گرفته و از مشاورین ما راهنمایی دریافت کنید.