برای مشاوره نحوه ارسال بسته پستی به خارج از کشور
برای مشاوره نحوه ارسال بسته پستی به خارج از کشور
در سال های اخیر مهاجرت به خارج از کشور افزایش یافته و بسیاری افراد اقدام به مهاجرت کرده اند. به همین دلیل ممکن است خانواده های بسیاری قصد ارسال بسته های پستی به خارج از کشور را داشته باشند. اما عدم آشنایی با روند پست خارج از کشور و نحوه ارسال بسته پستی به خارج ممکن است با مشکلاتی مواجه شده و موفق به انجام این کار نشوند. راه های زیادی برای ارسال بسته به کشورهای دیگر وجود دارد که آشنایی با این روش ها می تواند کمک کننده باشد.
پست خارج از کشور یکی از راه های ارسال بسته به خارج از کشور است که بسیار پرطرفدار بوده و افراد زیادی از آن استفاده می کنند. در این مقاله به بررسی دقیق نحوه ارسال بسته پستی به خارج، هزینه های ارسال بسته و پیگیری مرسولات پستی خارجی با کد رهگیری پرداخته شده و شیوه های مختلف انجام این کار شرح داده شده است. افراد با مطالعه مقاله پیش رو با مدت زمان رسیدن بسته به مقصد و نحوه رهگیری آن به طور کامل آشنا شده و اطلاعاتی در مورد نحوه نوشتن آدرس بر روی بسته به دست خواهند آورد.
پست خارج از کشور
امروزه ایرانیان زیادی در خارج از کشور مشغول به کار یا تحصیل بوده و در حال حاضر در ایران ساکن نمی باشند. گاهی اوقات خانواده یا دوستان این افراد می خواهند برای عزیز خود بسته ای ارسال کرده و یک مرسوله را برای او بفرستند. همچنین گاهی اوقات کسانی که می خواهند در خارج از کشور مشغول کار یا تحصیل شوند لازم است برای ارسال مدارک به خارج از کشور با استفاده از پست برای مرکز مربوطه مدارک را به دست کارفرما یا دانشگاه برسانند. به همین دلیل امکان فرستادن مرسوله به محل های دیگر از داخل ایران وجود داشته و در دسترس تمامی افراد می باشد.
پست خارج از کشور معمولا از طریق روش ها و شرکت های مختلفی امکان پذیر بوده و در دسترس است. افراد در گذشته می توانستند با مراجعه به شرکت ملی پست ایران بسته های خود را به صورت بین المللی به محل های دیگر ارسال کنند، اما در حال حاضر امکان استفاده از شرکت ملی برای این کار وجود نداشته و متقاضیان باید از شرکت های خصوصی استفاده نمایند.
شرکت های خصوصی زیادی خدمات مربوط به این نوع پست را ارائه داده و هزینه انجام این کار را با توجه به مقصد و وزن مرسوله تعیین می کنند. افراد باید توجه داشته باشند که به طور کلی هزینه پست خارج از کشور بیشتر از فرستادن مرسوله به شهرهای داخلی بوده و قیمت آن بسیار متفاوت خواهد بود. افراد لازم است نحوه ارسال بسته پستی به خارج و انواع روش های مختلف را بررسی کرده و در نهایت بهترین تصمیم را برای فرستادن مرسوله اتخاذ کنند. به طور کلی می توان گفت انواع روش های فرستادن مرسوله به خارج از کشور عبارت اند از: DTD، ATD، ATA، DTA و DDP که هر روش قیمت منحصر به فردی خواهد داشت.
انواع پست به خارج از کشور
امروزه برای فرستادن بسته های مختلف حاوی مدارک، هدیه، کتاب و دیگر موارد به خارج، افراد باید به شرکت های خصوصی مراجعه کرده و با انتخاب یک روش برای پست خارج از کشور اقدامات لازم را انجام دهند. البته افرادی که در حوزه صادرات به خارج از کشور فعالیت می کنند، باید از روش های دیگری برای ارسال محصولات خود استفاده نمایند. معمولا هزینه پست خارج از کشور با توجه به روش ارسال مرسوله تعیین می شود که به طور کلی می توان گفت انواع این روش ها عبارت اند از:
یکی از پرطرفدارترین روش ها برای ارسال بسته به خارج از کشور استفاده از پست DTD می باشد. در این روش ماموران شرکت مربوطه مرسوله را از درب منزل ارسال کننده دریافت کرده و آن را در درب منزل تحویل گیرنده ارائه می دهند. با استفاده از این روش نیازی به مراجعه فرستنده به باجه های پستی نبوده و تحویل گیرنده هم هیچ نیازی به مراجعه به فرودگاه یا باجه خاصی نخواهد داشت.
روش ATD کمی سخت تر بوده و ممکن است زمان بیشتری ببرد، اما با این حال به دلیل کم هزینه تر بودن مورد استقبال افراد قرار خواهد گرفت. در این روش فرستنده باید بسته را در فرودگاه تحویل ماموران دهد، اما فرد تحویل گیرنده مرسوله را درب منزل خود تحویل خواهد گرفت. به عبارتی تحویل گیرنده هیچ زحمت اضافه ای را متحمل نمی شود، تنها فرد فرستنده لازم است برای ارسال مرسوله به فرودگاه برود.
پست خارج از کشور از طریق روش ATA بصرفه تر بوده و هزینه کم تری دارد. زیرا در این روش فرستنده مرسوله را در فرودگاه مبدا تحویل ماموران می دهد و گیرنده نیز با مراجعه به فرودگاه مقصد بسته را تحویل می گیرد. با توجه به این که دیگر هزینه فرستادن مرسوله از فرودگاه مقصد به منزل فرد دریافت نمی شود، قیمت کاهش پیدا می کند.
روش DTA معمولا کمتر مورد استقبال قرار گرفته و زیاد پرکاربرد نمی باشد. در این روش مرسوله از درب منزل فرستنده تحویل گرفته می شود، اما در فرودگاه مقصد به دست گیرنده رسانده شده و دیگر درب منزل گیرنده تحویل داده نخواهد شد.
روش DDP معمولا برای فرستادن کالاها با هدف تجارت استفاده می شود. در این روش علاوه بر تحویل و رساندن مرسوله معمولا خدماتی مانند باربری و ترخیص کالا نیز ارائه می گردد.
معمولا ارسال مرسوله به خارج از کشور از طریق پرواز و به صورت هوایی انجام می شود. اکثر شرکت های ارائه دهنده خدمات از راه هوایی مرسوله را انتقال داده و به مقصد می رسانند.
گاهی اوقات وزن و حجم مرسوله بسیار زیاد بوده و امکان جابجایی آن با هواپیما نمی باشد. در چنین شرایطی از ارسال مرسوله از طریق راه های زمینی و دریایی استفاده می شود که در این صورت کشور مقصد باید بسیار نزدیک باشد. برای مثال مرسوله ها برای کانادا به صورت زمینی فرستاده نشده و تنها از طریق هوایی ارسال می گردند.
بعد از بررسی انواع پست به خارج از کشور و کسب اطلاعات در مورد نحوه ارسال بسته پستی به خارج افراد می توانند با توجه به شرایط خود بهترین تصمیم گیری را انجام دهند. بدیهی است که برای فرستادن مدارک به دانشگاه یا رساندن آن ها به دست کارفرما باید روشی انتخاب گردد که مرسوله درب منزل به گیرنده تحویل داده شود. اما کسانی که قصد فرستادن هدیه برای عزیزان خود را داشته و تمایلی به پرداخت هزینه زیادی ندارند، می توانند از روش فرودگاه به فرودگاه یا ATA استفاده کنند.
نحوه ارسال بسته پستی به خارج از کشور
در مورد نحوه ارسال بسته پستی به خارج از کشور باید گفت که در گذشته افراد می توانستند به باجه های بین المللی شرکت ملی پست مراجعه کرده و مرسوله خود را بفرستند. اما در حال حاضر تنها شرکت های خصوصی خدمات مربوط به ارسال مرسوله به خارج از کشور را ارائه می دهند و افراد برای استفاده از خدمات آن ها مانند ارسال حیوان خانگی یا پت به خارج از کشور و غیره باید مراحل زیر را به طور کامل طی نمایند:
ارسال مرسوله به خارج از کشور از طریق روش های زیادی امکان پذیر می باشد که متقاضیان باید بهترین روش را انتخاب کنند. معمولا بهترین روش DTD بوده و کم هزینه ترین روش ATA خواهد بود.
افراد سپس باید شرکت های مختلف پست خارج از کشور را بررسی کرده و سپس بهترین شرکت را با توجه به شرایط خود انتخاب کنند. زیرا هر شرکتی ممکن است برخی از روش های ارسال مرسوله را ارائه داده و تمامی خدمات را دارا نباشد.
افراد بعد از انتخاب یک شرکت پستی و روش مناسب برای ارسال مرسوله لازم است با مرکز مربوطه تماس گرفته و هزینه ها را جویا شوند. مشاوران معمولا در مورد نحوه ثبت درخواست ارسال بسته نیز اطلاعات کافی را به افراد خواهند داد.
معمولا تمامی شرکت های ارائه دهنده خدمات این نوع پست یک سایت معتبر دارند که افراد از طریق سامانه می توانند فرم نام نویسی را به صورت آنلاین تکمیل کنند. گاهی اوقات ممکن است ثبت درخواست از طریق مراجعه حضوری هم امکان پذیر باشد.
افراد برای تکمیل درخواست خود و دریافت خدمات از شرکت پست خارج از کشور باید هزینه ها را به طور کامل پرداخت کنند. عدم پرداخت مبلغ به معنای عدم دریافت خدمات پستی خواهد بود.
در آخرین مرحله متقاضی باید بسته پستی را به دست ماموران برساند. در صورتی که فرد روش تحویل گرفتن مرسوله از درب منزل را انتخاب کرده باشد، مامور برای گرفتن بسته به منزل او می رود. در صورتی که متقاضی بخواهد مرسوله را در فرودگاه به ماموران تحویل دهد، باید در زمان مناسب به فرودگاه مراجعه کند.
افراد در صورتی که در مورد نحوه ارسال بسته پستی به خارج از کشور سوال یا ابهامی داشته باشند می توانند با شرکت ارائه دهنده خدمات تماس برقرار کرده و سوالات خود را مطرح نمایند. گاهی اوقات ممکن است نحوه خدمت رسانی شرکت های مختلف با هم دیگر فرق داشته باشد، اما مراحل کلی فرستادن بسته یکسان خواهد بود. بعد از کسب اطلاعات در مورد نحوه ارسال بسته پستی به خارج نوبت به بررسی هزینه پست خارج از کشور خواهد رسید. افراد قبل از اقدام برای فرستادن یک مرسوله باید با توجه به عوامل مختلف قیمت دریافت خدمات را به طور حدودی جویا شده و برای پرداخت آن اقدام کنند.
با توجه به این که معمولا عواملی مانند وزن مرسوله، مبدا و مقصد، نوع روش ارسال و مدت زمان رسیدن بسته ممکن است بر روی هزینه تاثیرگذار باشد، قیمت شرکت های مختلف متفاوت بوده و فرق خواهد داشت. افراد بعد از انتخاب یک شرکت ارائه دهنده خدمات می توانند قیمت دقیق را با ذکر جزئیات خاصی مانند وزن بسته و کشور مقصد جویا شوند که مطالعه جدول کمک کننده خواهد بود.
هزینه پست خارج از کشور
بعد از کسب اطلاعات در مورد نحوه ارسال بسته پستی به خارج نوبت به بررسی هزینه پست خارج از کشور خواهد رسید. افراد قبل از اقدام برای فرستادن یک مرسوله باید با توجه به عوامل مختلف قیمت دریافت خدمات را به طور حدودی جویا شده و برای پرداخت آن اقدام کنند. با توجه به این که معمولا عواملی مانند وزن مرسوله، مبدا و مقصد، نوع روش ارسال و مدت زمان رسیدن بسته ممکن است بر روی هزینه تاثیرگذار باشد، قیمت شرکت های مختلف متفاوت بوده و فرق خواهد داشت. افراد بعد از انتخاب یک شرکت ارائه دهنده خدمات می توانند قیمت دقیق را با ذکر جزئیات خاصی مانند وزن بسته و کشور مقصد جویا شوند که مطالعه جدول کمک کننده خواهد بود.
هزینه پست خارج از کشور | |
هزینه ارسال مرسوله با وزن کم مانند مدارک به کشوری نزدیک مانند امارات |
حدودا 1.000.000 الی 1.500.000 تومان |
هزینه ارسال مرسوله با وزن کم مانند مدارک به آلمان |
حدودا 2.000.000 تومان |
قیمت ارسال بسته حدودا 2.5 کیلوگرمی به کانادا |
1.500.000 الی 4.000.000 تومان |
بعد از کسب اطلاعات در مورد نحوه ارسال بسته پستی به خارج نوبت به بررسی هزینه این نوع پست خواهد رسید. افراد قبل از اقدام برای فرستادن یک مرسوله باید با توجه به عوامل مختلف قیمت دریافت خدمات را به طور حدودی جویا شده و برای پرداخت آن اقدام کنند. با توجه به این که معمولا عواملی مانند وزن مرسوله، مبدا و مقصد، نوع روش ارسال و مدت زمان رسیدن بسته ممکن است بر روی هزینه تاثیرگذار باشد، قیمت شرکت های مختلف متفاوت بوده و فرق خواهد داشت. افراد بعد از انتخاب یک شرکت ارائه دهنده خدمات می توانند قیمت دقیق را با ذکر جزئیات خاصی مانند وزن بسته و کشور مقصد جویا شوند که مطالعه جدول کمک کننده خواهد بود.
افراد لازم است بدانند که هرچقدر کشور مقصد به ایران نزدیک تر باشد هزینه ارسال مرسوله کمتر خواهد شد. به طور کلی می توان گفت قیمت فرستادن مرسوله به خارج از کشور از 1 میلیون تومان شروع شده و با توجه به افزایش وزن آن افزایش پیدا می کند. پیشنهاد می شود افراد زمانی از این خدمت استفاده نمایند که فرستادن بسته ضروری باشد؛ زیرا قیمت پست غیر داخلی به دلیل وجود مواردی مانند بیمه، مالیات و قیمت حمل و نقل بالا خواهد بود.
رهگیری پست خارج از کشور
رهگیری پست خارج از کشور با توجه به شرکت ارائه دهنده خدمات فرق داشته و می تواند متفاوت باشد. اکثر مراکز یک سایت معتبر داشته و ازطریق آن امکان رهگیری مرسوله را فراهم می سازند. افراد با مراجعه به سایت شرکت ها می توانند در مورد نحوه ارسال بسته پستی به خارج و همچنین هزینه پست خارج از کشور اطلاعات به دست آورند و اقدامات لازم جهت رهگیری پست بین المللی را انجام دهند.
معمولا رهگیری این نوع پست از طریق کد رهگیری صورت می گیرد که شرکت مربوطه معمولا پس از فرستادن مرسوله کد رهگیری را در اختیار متقاضیان قرار می دهد. افراد با مراجعه به سایت رهگیری می توانند کد را در بخش معین وارد کرده و جزئیات ارسال بسته را جویا شوند. معمولا گزارش فرستادن مرسوله لحظه به لحظه ثبت گردیده و از طریق کد رهگیری مرسوله خارج از کشور قابل مشاهده می باشد.
افراد در صورتی که موفق به رهگیری این نوع پست نشوند می توانند با شرکت مربوطه تماس گرفته و مشکل خود را گزارش دهند. معمولا تمامی شرکت های معتبر رهگیری مرسوله را برای افراد در دسترس قرار داده و مشکلی در این باره وجود نخواهد داشت. استفاده از کد رهگیری به فرستنده و گیرنده کمک می کند تا از زمان تقریبی رسیدن بسته مطلع شده و برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
مدت زمان ارسال مرسولات پستی به خارج از کشور
معمولا مدت زمان ارسال مرسولات پستی به خارج از کشور با توجه به نحوه ارسال بسته پستی به خارج و مقصد مربوطه فرق خواهد داشت. طبیعتا ارسال مرسوله از طریق راه های زمینی و دریایی زمان زیادی برده و بیشتر از فرستادن توسط هواپیما طول می کشد. به همین دلیل اکثر شرکت ها مرسوله ها را به شکل هوایی فرستاده و در اسرع وقت آن را به گیرنده می رسانند.
مدت زمان ارسال مرسولات پستی به خارج از کشور معمولا توسط شرکت ارائه دهنده خدمات برآورد شده و به فرد اطلاع داده می شود. هرچقدر کشور مقصد نزدیک تر باشد، هزینه پست خارج از کشور و مدت زمان تحویل مرسوله کمتر خواهد بود. برای مثال کسی که قصد فرستادن مرسوله به دبی را داشته باشد دو روزه کارش انجام خواهد شد، اما تحویل بسته به کشور استرالیا ممکن است 7 الی 10 روز زمان برده و طول بکشد.
به طور کلی می توان گفت مدت زمان ارسال مرسولات پستی به خارج از کشور حدودا کمتر از دو هفته بوده و افراد می توانند در اسرع وقت مرسوله خود را به گیرنده برسانند. مدت زمان تحویل بسته برای کسانی که قصد فرستادن مدارک تحصیلی یا کاری دارند از اهمیت زیادی برخوردار بوده و قابل توجه می باشد که کسب اطلاعات دقیق تر از طریق برقراری ارتباط با شرکت ها امکان پذیر خواهد بود.
نحوه نوشتن آدرس بسته پستی خارج از کشور
معمولا شرکت های ارائه دهنده خدمات پست خارج از کشور اطلاعات کافی در مورد نحوه ارسال بسته پستی به خارج، هزینه پست خارج از کشور و نحوه نوشتن آدرس را به متقاضیان می دهند. افراد باید توجه داشته باشند که فرستادن مرسوله به کشورهای دیگر شرایط خاصی داشته و قوانین ویژه ای دارد که یکی از آن ها نوشتن صحیح نشانی گیرنده است.
نحوه نوشتن آدرس بسته پستی خارج از کشور معمولا به سبک همان آدرس دهی در کشور مقصد می باشد. معمولا در خارج نوشتن نشانی ها برعکس ایران بوده و از جزئیات به سمت کلیات می رود. در ایران ابتدا نام شهر، نام خیابان، شماره کوچه و پلاک ذکر می شود اما در محل های دیگر ابتدا شماره طبقه یا پلاک ذکر شده و سپس به ترتیب شماره کوچه، نام خیابان و اسم شهر آورده می شود.
افراد برای نوشتن نشانی دقیق روی بسته پستی می توانند آدرس مربوطه را به طور کامل از فرد گیرنده پرسیده و آن را به دقت یادداشت نمایند. لازم به ذکر است که نوشتن کد پستی و شماره تلفن فرد گیرنده بر روی مرسوله معمولا الزامی می باشد که تمامی این اطلاعات باید از خود فرد ساکن مقصد دریافت شوند.
پیگیری مرسولات پستی خارج از کشور dhl
امروزه باتوجه به گسترش ارتباطات میان کشورها و افزایش نرخ مهاجرت، بسیاری افراد برای ارسال بسته های پستی به خارج از کشور نیاز به مراجعه به شرکت های خدمات پستی دارند. شرکت های مختلفی وجود دارند که افراد می توانند با مراجعه به آن ها، بسته های خود را به خارج از کشور ارسال کنند. یک از شرکت هایی که افراد برای انجام کارهای پستی خود می توانند به آن مراجعه کنند، شرکت خدماتی دویچه پست dhl است.
شرکت دویچه پست، یک شرکت آلمانی بوده که دفتر مرکزی این شرکت در شهر بن آلمان واقع است. این شرکت در 220 کشور دنیا نمایندگی داشته و به ارائه خدمات پستی می پردازد. بسیاری از افراد برای ارسال مرسولات خود به خارج از کشور از طریق شرکت dhl اقدام می کنند. یکی از دغدغه های افراد پس از تحویل بسته به شرکت دویچه، پیگیری بسته ارسال شده می باشد. پیگیری مرسولات پستی خارج از کشور dhl از طریق کد رهگیری بسته انجام می شود.
برای پیگیری مرسولات پستی خارج از کشور dhl کلیک کنید.
هریک از بسته های پستی شرکت dhl، دارای کد رهگیری جداگانه ای هستند. کد رهگیری بسته های پستی dhl، ترکیبی از اعداد و حروف مختلف است که افراد بااستفاده از سیستم ردیابی دویچه پست dhl، می توانند بسته خود را به صورت لحظه ای رصد کنند. کد رهگیری بسته های پستی در رسید تحویل بار درج شده است. زمان تحویل بسته های پستی خارج از کشور dhl، باتوجه به مسافت بین مبدا و مقصد، بین 3 الی 14 روز کاری متغیر است.
رهگیری مرسولات پستی خارجی ems
ارسال بسته های پستی به خارج از کشور یکی از دغدغه های افرادی است که افراد نزدیک آن ها در خارج از کشور زندگی می کنند. در تیتر قبل توضیح داده شد که یکی از شرکت های خدماتی پست خارج از کشور، شرکت دویچه پست آلمان است. یکی دیگر از شرکت هایی که خدمات پستی را در سطح بین الملل ارائه می کند، شرکت EMS است. شرکت پستی EMS یک شرکت حمل و نقل سریع است که در بیش از 190 کشور جهان نمایندگی داشته و مشغول فعالیت است.
برای رهگیری مرسولات پستی خارجی ems کلیک کنید.
رهگیری مرسولات پستی خارجی ems نیز همچون dhl از طریق سیستم ردیابی این شرکت امکان پذیر است. افراد پس از دریافت رسید تحویل بار، می توانند کد رهگیری بسته خود را مشاهده کنند. بااستفاده از کد رهگیری بسته خود می توانند با مراجعه به سایت شرکت EMS و وارد کردن کد، جزئیات مربوط به موقعیت بسته خود را مشاهده کنند. زمان تحویل بسته پستی نیز بسته مسافت بین مبدا و مقصد، می تواند بین 3 الی 7 روز متغیر باشد.
رهگیری مرسولات پستی در گمرک
ارسال بسته های پستی به خارج از کشور روند خاصی دارد که افراد باید آن را به درستی طی کنند. شرکت های مختلفی وجود دارد که در سطح بین الملل به ارائه خدمات پستی می پردازند. بنابراین افراد می توانند یکی از این شرکت ها را برای ارسال بسته خود انتخاب کنند. در برخی موارد افراد در خارج از کشور بسته پستی را به ایران و از طریق سیستم پستی ایران ارسال می کنند. بنابراین رهگیری مرسولات پستی در گمرک برای این دسته افراد اهمیت دارد.
در خصوص پیگیری مرسولات پستی از خارج به ایران باید گفت که تمامی بسته های حمل شده توسط اداره پست ایران، تحویل گمرک شده و باید تشریفات لازم جهت ترخیص را طی کنند. گمرک امانات پستی مسئول رسیدگی به بسته های پستی ارسال شده از خارج کشور است که افراد باید برای پیگیری و ترخیص بسته خود، از طریق این بخش اقدام کنند. بسته هایی که به ایران ارسال می شوند، توسط این اداره، به شکل کامل بازرسی می شوند.
بازرسی و کنترل بسته های دریافتی، از طریق دستگاه ایکس ری انجام می شود. بررسی بسته ها به شکل دقیق و توسط مسئولان گمرک امانات پستی انجام شدهو در صورتی که مشکلی نداشته باشند، برای انجام کارهای تشریفاتی ارسال می شوند. افراد باید توجه داشته باشند که در صورتی که کالای آن ها به عنوان کالای غیرتجاری شناخته شود، باید مبلغی را برای ترخیص آن پرداخت کنند. اما اگر کالای آن ها تجاری باشد، نیازی به پرداخت هزینه نمی باشد.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل پست خارج از کشور، نحوه ارسال بسته پستی به خارج و هزینه آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با پست خارج از کشور مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام. درخصوص مدت زمان ارسال مرسولات پستی به خارج از کشور در متن مقاله آمده است.