برای مشاوره مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
برای مشاوره مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
بسیاری از افراد بالای 50 سال، از مهاجرت در این سن نا امید هستند و این نوع مهاجرت را غیر ممکن می دانند. اگر چه توجه به معیار سن برای مهاجرت به کشورهای خارجی مهم است، اما مهاجرت در هر سنی امکان پذیر می باشد. در واقع این طور باید گفت که دریافت ویزا و انجام اقدامات مربوط به مهاجرت، فقط نیازمند رعایت شرایط و محدودیت های سنی نیست. فاکتورهای بسیاری در کنار شرط سنی برای مهاجرت به کشورهای خارجی نیاز هستند.
مهاجرت در سن ۵۰ سالگی و بالاتر به روش های مختلفی امکان پذیر است. همچنین بسیاری از کشورها از مهاجرت افراد بالای 40 سال استقبال می کنند. اما شرایط ویژه ای برای این نوع مهاجرت تعریف شده که تمام متقاضیان ملزم به رعایت آن ها هستند. جهت شناخت بیشتر علاقه مندان، در این مقاله به بررسی مدارک و شرایط مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر پرداخته شده است. در ادامه نیز روش های مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر و مراحل انجام آن به طور کامل بررسی شده است.
مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
یکی از سوالات متقاضیان مهاجرت به کشورهای مختلف، این است که آیا امکان مهاجرت برای افراد بالای ۵۰ سال وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال باید این طور گفت که مهاجرت به انواع روش ها قابل انجام است. برای هر یک از این روش ها، شرایط ویژه ای در نظر گرفته شده است که متقاضیان موظف به رعایت آن ها هستند.
به عنوان مثال برای مهاجرت به کشور کانادا به روش اکسپرس اینتری کانادا برای هر یک از معیارهای لازم برای مهاجرت، یک امتیاز خاص لحاظ شده است. در صورتی که متقاضی بیشتر از پنجاه سال سن داشته باشد، امتیازی برای مهاجرت دریافت نخواهد کرد، اما با کسب امتیاز در دیگر فاکتورهای لازم نظیر سابقه کاری، مدرک تحصیلی و زبان و ... این کمبود امتیاز را تا حدودی می تواند جبران کند.
بنابراین این طور می توان اظهار داشت که اخذ ویزا و اجازه مهاجرت به کشورهای مختلف، علاوه بر سن به عوامل گوناگونی نظیر مدرک تحصیلی، سابقه کار، رزومه، روش مهاجرت، تخصص و سوابق مهاجرتی متقاضیان بستگی دارد. از این رو می توان نتیجه گرفت که مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر، ممکن خواهد بود.
میزان اهمیت سن در افزایش شانس مهاجرت بسته به کشور مورد نظر، مختلف می باشد. برای مثال، مهاجرت به کشور کانادا از شرایط پیچیده تری نسبت به کشور ایتالیا برخوردار است و برای معیار سن نیز یک امتیاز مخصوص در نظر گرفته شده است. در مجموع طبق مطالعات اخیر، تقریبا نیمی از مهاجران 25 سال اخیر را افراد بالای 40 سال تشکیل می دهند. بنابراین متقاضیان بالای 50 سال، امکان مهاجرت به بسیاری از کشورها را به روش های مختلف دارند.
روش های مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر، به روش های گوناگونی قابل انجام است. سخت ترین روش مهاجرتی برای افراد بالای ۵۰ سال، مهاجرت تحصیلی است که اغلب متقاضیان، علاقه ای به انتخاب این روش مهاجرت ندارند. این طور می توان گفت که انتخاب بهترین روش های مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر، کاملا به هدف متقاضی از مهاجرت بستگی دارد.
از انواع روش های مهاجرتی در سن پنجاه سالگی و بالاتر، می توان به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، دریافت ویزای کاری و خود حمایتی همانند ویزای خود حمایتی فرانسه اشاره کرد که در ادامه به بررسی هر یک از آن ها به صورت مجزا پرداخته خواهد شد.
در واقع مناسب ترین روش مهاجرتی برای افراد در سن 50 سالگی یا بالاتر، سرمایه گذاری در کشور مقصد و دریافت ویزای مهاجرتی می باشد. سرمایه گذاری به انواع روش های خرید ملک، انتقال سرمایه و خود اشتغالی و ... قابل انجام است. در واقع می توان ادعا کرد که داشتن سرمایه لازم برای مهاجرت از این طریق، کافی است و محدودیت سنی خاصی در نظر گرفته نشده است.
از این رو مطلوب ترین و پر متقاضی ترین روش مهاجرت برای افراد بالای 50 سال، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری است. لازم به ذکر است که انتخاب کشور مناسب برای سرمایه گذاری نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. کشورهای یونان، اسپانیا، فرانسه و بسیاری از کشورهای اروپایی از این روش مهاجرتی، استقبال می نمایند.
یکی دیگر از روش های مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر، مهاجرت از طریق دریافت ویزای کاری است. از آن جا که هدف بیشتر کشورهای خارجی جذب نیروی کار جوان و خلاق است، مهاجرت کاری در سنین بالای 50، بسیار سخت خواهد بود. به همین منظور، بهترین کار راه اندازی استارتاپ، خرید یا ثبت شرکت در کشورهای مختلف مانند ثبت شرکت در ارمنستان و... و ایجاد مشاغلی از این قبیل است. این روش، بیشتر به عنوان روش مهاجرتی کاری – سرمایه گذاری محسوب می شود. از این رو، با انتخاب این دسته مشاغل، می توان شانس دریافت ویزا را تا حدود بسیاری افزایش داد.
در صورت مطلوب بودن شرایط مالی متقاضی مهاجرت که بالای 50 سال دارد، روش اخذ ویزای خود حمایتی می تواند یکی از روش های مناسب مهاجرت باشد. کشورهایی نظیر فرانسه و ایتالیا، به اعطای این نوع ویزا می پردازند. همچنین به دلیل نداشتن شرط حضور متقاضی در کشور مقصد، سالانه علاقه مندان بسیاری از این روش مهاجرتی استقبال می نمایند. نا گفته نماند که مهم ترین شرط دریافت اقامت خود حمایتی، داشتن گواهی تمکن مالی مورد نظر کشور مقصد می باشد و شرط سنی خاصی برای این روش مهاجرتی وجود ندارد.
یکی از شرایط دریافت این نوع اقامت که در دسته بندی سرمایه گذاری قرار می گیرد، حضور به مدت حداقل 6 ماه از سال در کشور مقصد است. البته کشور فرانسه یکی از کشورهایی که شرط حضور برای این افراد ندارد. به همین دلیل، سالانه متقاضیان بسیاری درخواست دریافت اقامت خود حمایتی فرانسه هستند.
شرایط مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
مهاجرت در سن پنجاه سالگی و بالاتر، محدودیت هایی برای انتخاب روش مهاجرتی متقاضیان خواهد داشت. اما دستیابی به آن با رعایت شرایط تعریف شده و انتخاب کشور مناسب، ممکن می شود. از شرایط مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
داشتن رزومه شغلی مطلوب توسط متقاضی
داشتن مدرک تحصیلی مرتبط
سازگاری با شرایط بازار کار کشور مقصد
پتانسیل بالا برای کمک به اقتصاد کشور مقصد
داشتن تمکن مالی لازم
افراد بالای ۵۰ سال، مطابق با امتیاز مهاجرت و تجربه خود پذیرش خواهند شد. بنابراین با این که اولویت کشورهای خارجی، اعطای ویزا به متقاضیان جوان است، اما در بیشتر موارد، سن بالا نشان دهنده مهارت و تجربه بالاتر می باشد. از این رو، نمی توان گفت که افراد بالای 50 سال، شانس کمتری در اخذ ویزا و مهاجرت دارند.
انواع روش های مهاجرتی در بندهای پیش ارائه شده اند، هر یک از این روش های مهاجرت، شرایط و قوانین مختص به خود را دارند. به همین منظور، متقاضیان پس از انتخاب کشور مقصد و روش مهاجرتی مورد نظر، می بایست به مطالعه و بررسی شرایط مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر هر یک از روش ها بپردازند.
مدارک لازم برای مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
بسیاری از افراد بالای 40 سال، برای مهاجرت به سایر کشورها، اقدام به سرمایه گذاری می نمایند. در حقیقت، همان طور که پیش تر نیز در این مقاله اشاره شد، سرمایه گذاری، ویزای خود حمایتی و همچنین اشتغال در کشورهای خارجی، می تواند موجب دریافت اقامت دائم آن کشور شود. با بالاتر رفتن سن، برخی از روش های مهاجرت نظیر تحصیل، به سختی قابل انجام هستند.
به طور کلی علاقه مندان مهاجرت که بالای 50 سال سن دارند، با تکمیل و ارائه مدارک مورد نیاز به سفارت کشور مقصد، می توانند به دریافت ویزا بپردازند. لازم به ذکر است که مدارک لازم برای مهاجرت در سن ۵۰ سالگی و بالاتر، بسته به روش مهاجرتی متفاوت می باشد. به عنوان مثال، مدارک لازم برای مهاجرت به روش سرمایه گذاری را می توان به شرح زیر نام برد:
ارائه پاسپورت معتبر
ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای سفارت
ارائه سند یا اسناد ملکی
ارائه مدارک مربوط به تمکن مالی
ارائه گردش حساب تایید شده برای 4 سال اخیر
ارائه گواهی آزمایشات پزشکی
ارائه سوابق شغلی
ارائه سوابق تحصیلی
ارائه جواز کسب یا سهام شرکت
از جمله مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری در سن 50 سالگی و بالاتر نیز می توان موارد زیر را نام برد:
ارائه پاسپورت معتبر
ارائه مدارک هویتی لازم نظیر کارت ملی
ارائه جاب آفر یا دعوت نامه معتبر
ارائه ترجمه رسمی مدارک تحصیلی
ارائه مدارک مرتبط با هتل یا محل اقامت
ارائه مدرک معتبر زبان
ارائه سوابق کاری
تکمیل و ارائه فرم درخواست کار
ارائه 2 قطعه عکس استاندارد
ارائه گواهی مربوط به تمکن مالی
ارائه بیمه نامه
لازم به ذکر است که مدارک مورد نیاز بسته به کشور مقصد، می توانند متفاوت باشند. از این رو بهتر است متقاضیان پیش از اقدام برای مهاجرت، از لیست مدارک لازم مطلع شده و نسبت به تکمیل آن اقدام نمایند.
مراحل مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر نیز مستلزم رعایت شرایط و قوانین مهاجرتی می باشد. همان طور که پیش تر نیز اشاره شد، بالا بودن سن متقاضی به احتمال زیاد نشانه بیشتر بودن سابقه کاری او خواهد بود. از این رو متقاضی مهاجرت در سن پنجاه سالگی و بالاتر، امتیاز مربوط به سابقه و رزومه کاری را به طور کامل دریافت خواهد کرد. بنابراین تا حدودی شانس بالایی در پذیرش و دریافت اقامت دائم کشورهای خارجی را دارد.
مراحل مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر، دقیقا مشابه مراحل مهاجرت در سایر سنین می باشد. بدین شکل که ابتدا متقاضی باید به انتخاب کشور مورد نظر و روش مهاجرتی مناسب خود بپردازد. در ادامه متقاضی پس انتخاب روش مهاجرتی از میان گزینه های سرمایه گذاری، خود حمایتی و مهاجرت کاری، می بایست به تکمیل مدارک لازم بپردازد.
در نهایت متقاضی واجد شرایط باید نسبت به ارائه مدارک لازم به سفارت کشور مقصد اقدام نماید. در صورتی که متقاضی تمایل به مهاجرت کاری داشته باشد، باید به دریافت جاب آفر یا مجوز راه اندازی کسب و کار بپردازد. در نتیجه با داشتن تمکن مالی لازم، وارد جلسه مصاحبه خواهد شد و در صورت موافقت با درخواست وی، ویزای مورد نظر به متقاضی اعطا می شود.
بهترین کشورها برای مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
انتخاب کشور برای اخذ ویزا و اقامت در آن، اهمیت بالایی دارد. در رابطه با مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر نیز باید گفت که بسیاری از کشورها، شرایط پیچیده ای برای پذیرش متقاضیان خارجی در این سن در نظر گرفته اند. برای مثال در مهاجرت و دریافت اقامت خود حمایتی، انتخاب کشور کاملا به شرایط مالی متقاضی و سابقه کاری و تحصیلی او وابسته است. فرد باید انتخاب دقیقی داشته باشد تا دچار پشیمانی از مهاجرت نشود.
خود حمایتی کشور فرانسه به عنوان یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر، متقاضیان بالایی دارد. یکی از مزایای آن عدم وجود شرط حضور متقاضی در این کشور می باشد. از دیگر کشورهای مناسب برای دریافت اقامت خود حمایتی در سنین بالای 50 سال می توان به ایتالیا، اتریش، سوئیس، پرتغال، اسپانیا و یونان اشاره کرد.
کشورهای نام برده، مزیت های بسیاری برای این افراد در نظر گرفته اند، از جمله این مزیت ها می توان به عدم نیاز به انتقال سرمایه برای دریافت اقامت، اجازه تحصیل فرزندان، امکان خرید خانه، اخذ اقامت برای همراهان متقاضی و دریافت اقامت دائم کشور مقصد اشاره کرد. به علاوه، نداشتن اجازه کار، شرط حضور در کشور مقصد به مدت حداقل 6 ماه، ظرفیت محدود پذیرش و پروسه طولانی را می توان از جمله معایب آن نام برد.
در رابطه با مهاجرت به روش سرمایه گذاری نیز باید گفت که متقاضیان بهتر است به انتخاب کشورهایی با اقتصاد قوی بپردازند. در مجموع بهترین کشورها برای سرمایه گذاری را می توان به شرح سرمایه گذاری در کانادا، ایرلند، ترکیه، کشورهای اروپایی نظیر انگلستان و آلمان، لهستان، استرالیا و اتریش نام برد.
در مجموع باید گفت که انتخاب کشور باید بر اساس ایمنی و حفظ سرمایه متقاضی صورت بگیرد. در صورتی که متقاضی علاوه بر سودآوری به دنبال دریافت اقامت دائم کشور مورد نظر باشد، می بایست بررسی های بیشتری برای انتخاب کشور انجام دهد. به این دلیل که برخی از کشورها، شرایط ساده تر و روند کوتاه تری برای اعطای اقامت دائم به سرمایه گذاران خارجی در نظر گرفته اند.
مشاوره مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر
بسیاری از علاقه مندان مهاجرت به کشورهای خارجی با نزدیک شدن به سنین 40 و 50 سالگی، امید خود را برای موفقیت در اخذ ویزا از دست می دهند. در صورتی که در بسیاری از موارد، داشتن سن بالا نشانه داشتن روزمه کاری و سوابق تحصیلی موفق می باشد. روش های مهاجرتی مناسب برای افراد بالای 50 سال، روش سرمایه گذاری و دریافت ویزای کاری هستند. همچنین افراد می توانند با آگاهی از مطالبی مانند دعوت نامه چیست، راه های دیگر مهاجرت را نیز بررسی نمایند.
مهاجرت کاری در سنین بالای ۵۰ سال، اغلب برای اشتغال در مشاغلی نظیر نویسندگی، تدریس، پزشکی و کار آفرینی و... صورت می گیرد. به طور کلی طبق مطالبی که در این مقاله ارائه شد، بهترین روش مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر، سرمایه گذاری در یکی از کشورهای مهاجر پذیر است. سرمایه گذاری نیز به روش های خرید ملک، خود حمایتی و ... قابل انجام است.
بنابراین متقاضیان مهاجرت، ابتدا باید شرایط مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر را متناسب با کشور انتخاب شده مطالعه نمایند. در صورت واجد شرایط بودن، مدارک لازم را آماده کرده و به سفارت کشور انتخاب شده تحویل دهند. در نهایت در صورت کامل بودن مدارک و عدم وجود هر گونه مشکل، درخواست اخذ ویزای متقاضی مورد پذیرش واقع خواهد شد.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر، شرایط و مدارک همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با کشور ها و مهاجرت در سن 50 سالگی و بالاتر مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام. ابتدا مراحل مهاجرت در سن بالاتر از 50 سالگی در متن مقاله آمده است.