برای مشاوره نحوه تاسیس دفتر مهاجرتی
برای مشاوره نحوه تاسیس دفتر مهاجرتی
کسانی که علاقه به داشتن یک دفتر مهاجرتی و کسب و کاری پررونق را دارند، ممکن است فکر کنند تاسیس دفتر مهاجرتی، هزینه زیادی داشته و مراحل سختی را در پی دارد. عدم آشنایی با شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی و نحوه دریافت مجوز دفتر مهاجرتی ممکن است باعث دلسردی و ناامیدی افراد شود. داشتن اطلاعات کافی در مورد شرایط و هزینه های تاسیس دفتر مهاجرتی به افراد کمک می کند یک برنامه ریزی صحیح داشته و مراحل تاسیس دفتر مهاجرتی خود را در آرامش کامل آغاز کرده و با موفقیت به پایان برسانند.
برای تاسیس دفتر مهاجرتی افراد باید دارای شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی بوده و پس از بررسی نحوه تاسیس دفتر مهاجرتی و آماده کردن مدارک لازم، برای تاسیس دفتر مهاجرتی اقدام کنند. در این مقاله در مورد شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی به طور کامل توضیح داده شده و در خصوص سامانه تاسیس دفاتر مهاجرتی نیز به طور کامل شرح داده شده است. کاربران با خواندن این مقاله همچنین با نحوه دریافت مجوز تاسیس دفاتر مهاجرتی و مدت زمان دریافت مجوز نیز آشنا خواهند شد.
شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی
تاسیس دفتر مهاجرتی نیازمند شرایطی است که افراد قبل از اقدام برای تاسیس دفتر مهاجرتی باید شرایط تاسیس دفتر را فراهم کنند. شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی و نحوه دریافت مجوز، ممکن است کمی زمان بر باشد، اما به طور کلی باید گفت کار پیچیده ای نیست و افراد می توانند مراحل تاسیس دفتر مهاجرتی را قدم به قدم طی کنند.
داشتن تجربه و دانش لازم: کسی که می خواهد یک دفتر مهاجرتی تاسیس کند باید با قوانین و روش های مهاجرت به خارج از کشور و سوالاتی مانند دعوت نامه چیست و... آشنا بوده و تخصص های لازم را در این زمینه داشته باشد. بدون داشتن هیچ گونه آشنایی با مسائل مهاجرتی و بی اطلاعی از قوانین مهاجرت نمی توان یک دفتر مهاجرتی تاسیس کرد.
اخذ مجوزهای لازم: تاسیس دفتر مهاجرتی مانند تاسیس هر شرکت دیگری نیاز به اخذ مجوز دارد که افراد با توجه به نوع دفتر مهاجرتی خود باید برای اخذ مجوز لازم اقدام نمایند.
ثبت شرکت خود در سامانه ثبت شرکت ها: تمامی شرکت های قانونی و رسمی شرکت خود را در سامانه ثبت شرکت ها به ثبت می رسانند که دفاتر مهاجرتی نیز لازم است همین کار را برای شرکت خود انجام دهند. ثبت دفتر مهاجرتی در سامانه ثبت شرکت ها باعث به رسمیت شناخته شدن شرکت خواهد شد.
شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی ممکن است با توجه به نوع دفتر مهاجرتی متفاوت بوده و کمی فرق داشته باشد. افراد قبل از تاسیس دفتر مهاجرتی خود باید ابتدا نوع آن را مشخص کرده و سپس نحوه دریافت مجوز برای تاسیس دفتر مهاجرتی را پیگیری کنند. همچنین لازم به ذکر است که داشتن بودجه مالی کافی برای تاسیس دفتر مهاجرتی یکی از شروط تاسیس دفتر مهاجرتی بوده و اهمیت زیادی دارد، اگر افراد هزینه لازم برای دریافت مجوز ثبت شرکت و همچنین خرید دفتر مهاجرتی را نداشته باشند قطعا به مشکل خواهند خورد.
مدارک تاسیس دفاتر مهاجرتی
انجام هر کار قانونی و رسمی نیاز به ارائه مدارک خاصی داشته و برای تاسیس دفتر مهاجرتی هم نیاز به ارائه مدارک لازم می باشد. افراد پس از بررسی شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی و نحوه دریافت مجوز برای دفتر مهاجرتی می توانند مدارک مورد نیاز جهت تاسیس دفتر مهاجرتی را آماده کرده و به راه اندازی شرکت خود را شروع کنند. مدارک تاسیس دفاتر مهاجرتی عبارت اند از:
اسناد هویتی اعضا: جهت تاسیس دفتر مهاجرتی شرکت باید حداقل دو عضو داشته باشد که اسناد هویتی تمام اعضای شرکت مانند شناسنامه، کارت ملی، انگیزه نامه کاری و .. برای به ثبت رساندن شرکت لازم است.
اساسنامه و اظهارنامه شرکت: ارائه اساسنامه و اظهارنامه برای به ثبت رساندن شرکت و دفتر مهاجرتی ضروری بوده و الزامی می باشد.
مجوز لازم: برای به ثبت رساندن دفتر مهاجرتی لازم است ابتدا با توجه به نوع دفتر مهاجرتی مجوز لازم برای آن از ارگان مربوطه اخذ گردد.
داشتن مدرک تحصیلی لازم با توجه به ارگان مربوطه: با توجه به این که هر دفتر مهاجرتی بر اساس نوع خود باید از یک ارگان مجوز دریافت کند، ممکن است شرایط ارگان های مختلف برای ارائه مجوز متفاوت بوده و برخی از ارگان ها برای ارائه مجوز، شرط مدرک تحصیلی داشته باشند.
داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت: برخی از ارگان ها مانند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تنها به فردی مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی را می دهند که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت باشد.
به طور کلی باید گفت مدارک تاسیس دفاتر مهاجرتی با توجه به نوع دفتر مهاجرتی و ارگانی که مجوز لازم را به شرکت ارائه می دهد فرق داشته و متفاوت است. اساسنامه، اظهارنامه و مجوز دفتر مهاجرتی از جمله مهم ترین مدارک لازم برای به ثبت رساندن رسمی دفتر مهاجرتی می باشند که وجود این دو مدرک بسیار با اهمیت بوده و الزامی است.
انواع مختلف دفاتر مهاجرتی
شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی با توجه به نوع دفتر مهاجرتی متفاوت بوده و نحوه دریافت مجوز آن نیز فرق خواهد داشت. کسانی که قصد تاسیس دفتر مهاجرتی را دارند، باید ابتدا با انواع مختلف دفاتر مهاجرتی آشنا شده و سپس برای تاسیس دفتر مهاجرتی خود اقدام کنند. انواع مختلف دفاتر مهاجرتی به دو دسته کلی تقسیم می شوند که این دو دسته عبارت اند از:
سرمایه شرکت های سهامی خاص مانند سهامی عام قابل عرضه در بورس اوراق بهادار نیست، اما قابل واگذاری خواهد بود. با توجه به این که تاسیس دفتر مهاجرتی سهامی خاص در ایران نیازی به تهیه کامل سرمایه نقدی آن ندارد، تاسیس دفتر مهاجرتی سهامی خاص آسان تر و راحت تر می باشد. سهام شرکت سهامی خاص را به راحتی می توان به افراد واجد شرایط فروخت و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
برای تاسیس دفتر مهاجرتی با مسئولیت محدود نیاز به سرمایه کم و محدودی وجود داشته و هیچ گونه نیازی به بودجه مالی زیاد نمی باشد. تفاوت دفتر مهاجرتی با مسئولیت محدود با دفتر مهاجرتی سهامی خاص این است که سهام شرکت های با مسئولیت محدود قابل واگذاری نیست. در هنگام تاسیس دفتر مهاجرتی با مسئولیت محدود هر شخصی به همان اندازه که سرمایه گذاری می کند در شرکت مسئولیت و تعهد خواهد داشت.
در مورد انواع دفاتر مهاجرتی باید گفت که دفترهای مهاجرتی بر اساس نوع و روش مهاجرتی که در آینده می خواهند در مورد آن مشاوره دهند به انواع مختلفی تقسیم خواهند شد که یکی از انواع مختلف دفاتر مهاجرتی با توجه به روش مهاجرتی، دفتر مهاجرتی دانشجویی می باشد. کسی که قصد تاسیس دفتر مهاجرتی دارد، باید علاوه بر تصمیم گیری در مورد تاسیس دفتر مهاجرتی سهامی خاص یا دفتر مهاجرتی با مسئولیت محدود، در مورد روش هایی که در آینده برای مهاجرت در شرکت ارائه می شود نیز تصمیم بگیرد.
سامانه تاسیس دفاتر مهاجرتی
برای تاسیس دفتر مهاجرتی افراد لازم است مراحل قانونی آن را طی کرده و دفتر مهاجرتی خود را به صورت رسمی راه اندازی کنند. آشنایی با سامانه تاسیس دفاتر مهاجرتی و نحوه دریافت مجوز به افراد کمک می کند تا در هنگام تاسیس دفتر مهاجرتی خود دچار سردرگمی نشده و مراحل تاسیس دفتر مهاجرتی را به درستی طی کنند.
سامانه تاسیس دفاتر مهاجرتی یا همان سامانه ثبت شرکت ها، یک سامانه مخصوص ثبت شرکت ها به صورت رسمی است که نشانی آن irsherkat.ssaa.ir است. تمامی کسانی که شرکت جدیدی را تاسیس می کنند، پس از دریافت مجوز شرکت خود باید شرکت یا دفتر مهاجرتی خود را در سامانه irsherkat.ssaa.ir به ثبت رسانده و شرکت خود را رسمی و معتبر نمایند. با توجه به این که تمامی افراد با مراجعه به نشانی ilenc.ssaa.ir و وارد کردن شماره شناسه ملی یا شماره ثبت دفتر مهاجرتی می توانند از قانونی و رسمی بودن یا عدم قانونی بودن دفتر مهاجرتی مطلع شوند، افراد حتما باید شرکت خود را به صورت رسمی به ثبت رسانند تا در آینده دچار مشکل نشوند.
برای ورود به سامانه تاسیس دفاتر مهاجرتی کلیک کنید.
لازم به ذکر است که برای ثبت رسمی شرکت در سامانه تاسیس دفاتر مهاجرتی به نشانی irsherkat.ssaa.ir ابتدا باید مجوز دفتر مهاجرتی از ارگان مربوطه گرفته شود. دفاتر مهاجرتی با توجه به نوع فعالیت خود و نوع شرکت لازم است ابتدا مجوز دفتر مهاجرتی را دریافت کرده و پس از آماده سازی تمام مدارک لازم جهت ثبت دفتر مهاجرتی به نشانی irsherkat.ssaa.ir مراجعه کنند.
نحوه اخذ مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی
افراد برای ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت ها لازم است مراحل لازم را طی کرده و دفتر مهاجرتی خود را به صورت آنلاین در سایت irsherkat.ssaa.ir به ثبت برسانند. جهت ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت ها افراد باید ابتدا نشانی irsherkat.ssaa.ir را در مروگر خود جستجو کرده و پس از ورود به سامانه بر روی گزینه سربرگ تاسیس شخصیت حقوقی کلیک کرده و سپس گزینه پذیرش درخواست تاسیس شخصیت حقوقی را انتخاب نمایند.
افراد سپس لازم است نوع شرکت خود را انتخاب نموده و بر روی ادامه کلیک کنند.
در مرحله بعدی افراد لازم است فرم ثبت شرکت یا دفتر مهاجرتی را با اطلاعات صحیح پر کرده و جهت طی کردن ادامه مراحل ثبت شرکت بر روی گزینه گام بعدی کلیک نمایند.
مهم ترین مرحله برای تاسیس دفتر مهاجرتی دریافت مجوز برای دفتر مهاجرتی می باشد، زیرا بدون داشتن مجوز رسمی دفتر مهاجرتی نمی تواند، فعالیت خود را به صورت قانونی انجام دهد و مخاطبان خوبی را به سمت خود جذب کند. کسانی که قصد تاسیس دفتر مهاجرتی را دارند بهتر است با نحوه دریافت مجوز دفتر مهاجرتی آشنا شده و پس از کسب اطلاعات لازم برای دریافت مجوز اقدام نمایند.
در مورد نحوه اخذ مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی باید گفت که افراد با توجه به نوع فعالیت دفتر مهاجرتی خود جهت دریافت مجوز باید به ارگان مربوطه مراجعه کنند. هر دفتر مهاجرتی با توجه به نوع خدمات مهاجرتی که ارائه می دهد مانند مهاجرت تحصیلی یا مهاجرت کاری، لازم است از ارگان هایی مانند وزارت علوم، وزارت امور خارجه و یا وزارت کار مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی را دریافت نمایند.
جهت دریافت مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی متقاضیان پس از آماده سازی مدارک می توانند به ارگان مربوطه مراجعه کرده و درخواست اخذ مجوز را بدهند. نحوه اخذ مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی ممکن است با توجه به ارگان های مختلف متفاوت باشد که افراد جهت آشنایی بیشتر با نحوه اخذ مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی می توانند با ارگان مربوطه تماس گرفته یا به سایت آن ارگان مراجعه نمایند.
هزینه تاسیس دفتر مهاجرتی
در مورد هزینه تاسیس دفتر مهاجرتی باید گفت که تاسیس دفتر مهاجرتی با توجه به نوع شرکت و بزرگ یا کوچک بودن آن بسیار متفاوت است. کسانی که قصد تاسیس دفتر مهاجرتی دارند پس از آشنایی با نحوه دریافت مجوز و شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی لازم است یک برآورد هزینه نیز داشته باشند تا در ادامه دچار مشکل نشوند.
برای تاسیس دفتر مهاجرتی نیاز به پرداخت هزینه هایی مانند هزینه اخذ مجوز، هزینه ثبت شرکت، هزینه اجاره یا خرید دفتر، هزینه تهیه امکانات و وسایل لازم، هزینه استخدام نیروی انسانی و هزینه تبلیغات خواهد بود. مقدار بودجه مالی لازم برای هر کدام از موارد ذکر شده جهت تاسیس دفتر مهاجرتی متفاوت می باشد، اما یک لیست از هزینه تاسیس دفتر مهاجرتی در جدول زیر آورده شده است.
نوع هزینه | میزان هزینه |
هزینه ثبت شرکت |
900.000 الی 2.500.000 تومان |
قیمت خرید دفتر اداری |
از 2.000.000.0000 تومان به بالا |
هزینه خرید وسایل لازم |
20.000.000 الی 100.000.000 تومان |
هزینه استخدام هر نیروی انسانی |
1.000.000 الی 20.000.000 تومان |
لازم به ذکر است که قیمت خرید دفتر کار برای تاسیس دفتر مهاجرتی قطعا از هر شهری به شهر دیگر متفاوت بوده و قیمت خرید دفتر مهاجرتی با توجه به متراژ آن نیز می تواند کم یا زیاد شود. هزینه خرید وسایل لازم برای دفتر مهاجرتی با توجه به بودجه مالی متقاضی می تواند کم تر یا زیاد تر بوده و به طور کلی نمی توان قیمت دقیقی را در مورد هزینه تاسیس دفتر مهاجرتی بیان کرد و ارائه داد.
مدت زمان مجوز دفاتر مهاجرتی
یکی از مواردی که افراد در مورد نحوه دریافت مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی باید به آن توجه کنند، مدت زمان مجوز دفاتر مهاجرتی است که اهمیت زیادی دارد. متقاضیان تاسیس دفتر مهاجرتی علاوه بر داشتن اطلاعات در مورد مدت زمان اخذ مجوز دفاتر مهاجرتی باید در مورد مدت اعتبار مجوز دفاتر مهاجرتی نیز اطلاعات لازم را داشته باشند که در ادامه توضیحات کامل داده شده است.
با توجه به نوع دفتر مهاجرتی و ارگان مربوطه که قرار است مجوز را به متقاضی ارائه دهد، مدت زمان اخذ مجوز دفتر مهاجرتی متفاوت خواهد بود. هر ارگان و مرکزی برای ارائه مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی یک سری قوانین و شرایط را در نظر دارد که به طور کلی می توان گفت مدت زمان اخذ مجوز دفاتر مهاجرتی حدودا 2 هفته الی 3 ماه طول خواهد کشید. با توجه به شرایط شرکت و قوانین ارگانی که قرار است مجوز بدهد، احتمال طولانی تر شدن روند دریافت مجوز نیز در مواردی وجود دارد.
در مورد مدت اعتبار مجوز دفاتر مهاجرتی باید گفت که مدت اعتبار هر مجوزی با مجوز دیگر فرق داشته و نمی توان گفت تمامی مجوزها یک مدت زمان معین اعتبار دارند. معمولا اعتبار مجوزهای مربوط به شرکت ها یک سال به بالا خواهد بود که افراد با مطالعه قوانین و شرایط ارگان ارائه دهنده مجوز تاسیس دفتر مهاجرتی می توانند به صورت حدودی از مدت اعتبار مجوز دفاتر مهاجرتی اطلاع پیدا کنند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل و شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی و نحوه دریافت مجوز همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با شرایط تاسیس دفتر مهاجرتی و نحوه دریافت مجوز مطلع شوند.