برای مشاوره نحوه نوشتن بیزینس پلن
برای مشاوره نحوه نوشتن بیزینس پلن
کسانی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و تجارت در کشورهای خارجی را دارند ممکن است به دلیل عدم آشنایی با نحوه نگارش بیزینس پلن برای مهاجرت نتوانند، بیزینس پلن خوبی را ارائه داده و موفق به دریافت ویزا یا اقامت نشوند. ارائه بیزینس پلن برای مهاجرت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و افراد باید بیزینس پلن خود را به بهترین شیوه ارائه دهند.
بیزینس پلن برای مهاجرت معمولا شیوه نگارش خاصی داشته و باید بسیار حرفه ای و تخصصی آماده سازی شود. افراد می توانند قبل از هر اقدامی برای نگارش بیزینس پلن، چند نمونه Business Plan مناسب را مشاهده کرده و پس از آشنایی کامل با نحوه نوشتن طرح تجاری، بیزینس پلن خود را آماده کنند. در این مقاله در مورد بیزینس پلن برای مهاجرت، انواع آن و همچنین نحوه نگارش بیزینس پلن برای مهاجرت توضیحات کامل داده شده است.
بیزینس پلن برای مهاجرت
بیزینس پلن برای مهاجرت یا همان Business Plan مخصوص کسانی است که می خواهند از طریق سرمایه گذاری و از طریق روش های تجاری به کشورهای خارجی مهاجرت کنند. بیزینس پلن برای مهاجرت معمولا حاوی اطلاعاتی در مورد شرح کسب و کار، تحلیل و استراتژی بازار، طرح بازاریابی و فروش، تحلیل رقابتی، شرح مدیریت و سازمان، توضیحات محصولات و خدمات و برنامه عملیاتی است.
به طور کلی بیزینس پلن یا طرح تجاری تمامی اطلاعات لازم در مورد تجارت را شامل شده و یک معرفی خلاصه از برنامه ها و هدف های استارت آپ می باشد که سرمایه گذاران باید در نگارش طرح تجاری خود نهایت دقت را به خرج دهند. نحوه نگارش طرح تجاری یا Business Plan معمولا دارای شرایط و ضوابط خاصی است که افراد باید با قوانین و ضوابط نگارش بیزینس پلن آشنا شوند.
سرمایه گذاران می توانند با انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت، نگارش بیزینس پلن برای مهاجرت خود را به مشاوران متخصص سپرده و یا در صورتی که خودشان با نحوه نگارش بیزینس پلن برای مهاجرت آشنا هستند به بررسی چند نمونه Business Plan پرداخته و اطلاعات بیشتری را در مورد نحوه نوشتن طرح تجاری کسب کنند. بیزینس پلن برای مهاجرت معمولا باید در عین جامع و کامل بودن خلاصه بوده و در بهترین و آسان ترین حالت ممکن هدف ها و برنامه های فرد سرمایه گذار را معرفی نماید.
بیزینس پلن انواع خاصی دارد که افراد برای نگارش طرح تجاری خود لازم است ابتدا نوع بیزینس پلن را مشخص کرده و سپس با توجه به نوع آن برای نوشتن Business Plan اقدام کنند. بیشترین بیزینس پلن مورد استفاده برای مهاجرت به خارج از کشور معمولا بیزینس پلن مربوط به استارت آپ ها است که تمامی اهداف و اطلاعات مربوط به استارت آپ را شرح می دهد.
انواع بیزینس پلن برای مهاجرت
بیزینس پلن برای مهاجرت انواع مختلفی داشته و هر کسی با توجه به شرایط و روش مهاجرتی که در نظر دارد، باید یک نوع بیزینس پلن را آماده کرده و ارائه دهد. مشاهده چند نمونه Business Plan و آشنایی با انواع بیزینس پلن برای مهاجرت به افراد کمک می کند، تا بیزینس پلن بهتری را آماده کنند که انواع بیزینس پلن برای مهاجرت عبارت اند از:
یکی از بیزینس پلن ها یا طرح های تجاری برای مهاجرت به خارج از کشور، بیزینس پلن برای استارت آپ است که طرفداران زیادی دارد. بیزینس پلن استارت آپ معمولا مفصل تر بوده و شامل تمامی مراحل شروع کار و استراتژی ها و اهداف سرمایه گذار می باشد.
بیزینس پلن تغییر مالکیت مربوط به زمانی است که سرمایه گذار می خواهد یک کسب و کار موجود را خریداری کرده و از این طریق سرمایه گذاری نماید. در بیزینس پلن تغییر مالکیت باید طرح تجاری به گونه ای باشد که سرمایه گذار را برای خرید کسب و کار راضی کند.
این نوع از بیزینس پلن به زمانی تعلق دارد که افراد می خواهند تغییرات چشمگیری را در کسب و کار خود ایجاد کنند. در بیزینس پلن تغییر موقعیت، موقعیت کنونی شرکت و اهداف و تصمیمات شرکت برای آینده باید مشخص باشد.
بیزینس پلن توسعه بیشتر با هدف سوق دادن شرکت به سمت اهداف و چشم اندازهای عالی تدوین شده و به شرکت کمک می کند تا پیشرفت بیشتری داشته باشد. برای طراحی بیزینس پلن توسعه می توان از بیزینس پلن قبلی شرکت کمک گرفت.
به طور کلی باید گفت بیشترین Business Plan یا طرح تجاری که به مهاجرت افراد کمک می کند بیزینس پلن استارت آپ است. سرمایه گذارانی که می خواهند از طریق استارت آپ به کشورهای خارجی مهاجرت کنند باید نحوه نوشتن طرح تجاری را فرا گرفته و بهترین بیزینس پلن را در مورد استارت آپ مد نظر خود بنویسند.
نحوه نگارش بیزینس پلن برای مهاجرت
در مورد نحوه نگارش بیزینس پلن برای مهاجرت باید گفت که افراد باید نکات خاصی را در موقع نوشتن نمونه Business Plan رعایت کرده و مطالب خاص و معینی را در طرح تجاری خود وارد کنند. یک بیزینس پلن موفق باید استارت آپ یا تجارت را به طور کامل معرفی کرده، بسیار واضح و کامل و جامع باشد. به طور کلی در مورد نحوه نوشتن طرح تجاری می توان گفت مواردی که لازم است در طرح تجاری ذکر شوند عبارتند از:
معرفی کسب و کار به طور کلی: افراد در ابتدا باید شرکت یا استارت آپ را به صورت خلاصه معرفی کرده و همانند نوشتن یک انگیزه نامه کاری در مورد اهداف و نیازهای آن توضیح مختصری دهند.
معرفی افراد تیم: معرفی افراد تیم در هر بیزینس پلنی لازم و ضروری بوده و از مواردی است که حتما باید در طرح تجاری گنجانده شود.
تحقیقات بازار: در بیزینس پلن باید در مورد جایگاه تجارت در بازار توضیح داده شده و در مورد رقبا و همچنین مشتریان نیز توضیحاتی داده شود.
برنامه ریزی مالی: یکی از مهم ترین مواردی که باید در بیزینس پلن شرح داده شود میزان سرمایه و میزان منابع مالی تجارت و نحوه خرج کردن آن ها می باشد.
برنامه تبلیغات و فروش: افراد باید در بیزینس پلن نحوه فروش و نحوه تبلیغات خود را نیز مشخص کرده و برای آن برنامه ریزی معینی کنند.
محصول و خدمات: در بیزینس پلن لازم است محصول یا خدمتی که آن شرکت یا استارت آپ قرار است به مردم ارائه دهد کاملا معرفی شود.
مشکلات و راه حل ها: همه افراد قبل از انجام هر تجارتی باید در مورد مشکلات احتمالی آن تجارت بررسی هایی را انجام داده و راه حلی را نیز برای حل مشکل در نظر بگیرند.
خلاصه اجرایی: بیزینس پلن لازم است حاوی یک خلاصه اجرایی و اجمالی نیز باشد تا افراد بتوانند در کمترین زمان ممکن با مطالعه خلاصه اجرایی با تجارت مورد نظر آشنا شوند.
مطالعه نمونه بیزینس پلن های مختلف به افراد کمک می کند تا با نحوه نوشتن طرح تجاری آشنا شده و تجربه بیشتری را در این مورد کسب نمایند. پیشنهاد می شود افراد تا حد امکان بیزینس پلن خود را واضح نوشته و آن را بسیار قابل فهم و مرتب آماده کنند، زیرا یک بیزینس پلن مبهم هیچ سودی برای سرمایه گذار نخواهد داشت.
هزینه نوشتن بیزینس پلن
نحوه نوشتن طرح تجاری و بیزینس پلن ممکن است کمی پیچیده بوده و برای برخی افراد سخت و سنگین باشد. نحوه نگارش بیزینس پلن برای مهاجرت اهمیت زیادی دارد و تاثیر مستقیمی بر روی دریافت ویزا یا عدم دریافت ویزای فرد سرمایه گذار خواهد داشت، به همین دلیل سرمایه گذاران در صورت نداشتن تجربه کافی برای نوشتن بیزینس پلن می توانند از یک موسسه یا مشاور برای نگارش بیزینس پلن کمک بگیرند.
کسانی که می خواهند از طریق استارت آپ به کشورهای خارجی مهاجرت کنند باید طرح تجاری و بیزینس پلن بسیار قوی و موفقی داشته باشند و گرنه استارت آپ آن ها برای کشورهای خارجی مورد قبول واقع نخواهد شد. افراد با پرداخت هزینه نوشتن بیزینس پلن می توانند به راحتی نگارش بیزینس پلن خود را به افراد دارای تخصص و تجربه واگذار نمایند.
هزینه نوشتن بیزینس پلن با توجه به تعداد صفحات و نوع کسب و کار افراد ممکن است متفاوت باشد و به طور کلی می توان گفت هزینه نوشتن بیزینس پلن 15 الی 50 میلیون تومان خواهد بود. افراد همچنین می توانند با دریافت مشاوره تخصصی از مراکز معتبر و بررسی چند نمونه Business Plan، برای نوشتن بیزینس پلن اقدام کرده و بیزینس پلن خود را آماده نمایند.
نمونه بیزینس پلن
نحوه نوشتن طرح تجاری برای مهاجرت با توجه به نوع کسب و کار، بهترین سن برای مهاجرت و نوع بیزینس پلن افراد متفاوت بوده و یکسان نیست. هر کسب و کار یا استارت آپی نیاز به یک بیزینس پلن اختصاصی و منحصر بفرد داشته و مشاهده چند نمونه Business Plan تنها می تواند برای نگارندگان بیزینس پلن، یک تجربه مفید واقع شود. در جدول زیر مطالب داخل یک طرح تجاری به عنوان نمونه بیزینس پلن آورده شده است.
بخش های بیزینس پلن | محتوای بخش های بیزینس پلن |
خلاصه طرح |
مشتریان هدف |
اهداف ارائه کالا یا خدمت |
|
برتری ها نسبت به رقبا |
|
شرح کسب و کار |
بیانیه ماموریت تجارت |
تاریخچه |
|
اهداف |
|
تحقیقات بازار |
اطلاعات بازار هدف مانند: محل، درآمد، سن، جنسیت و تحصیلات |
برنامه تبلیغات |
نحوه تبلیغات و پلتفرم های مشخص برای انجام تبلیغات |
شرح محصول یا خدمت |
ویژگی ها و مزایای محصول یا خدمت |
فایده محصول یا خدمت |
|
بررسی میزان نیاز مشتریان به آن |
|
شرح فرآیند تولید |
|
اطلاعات مالی |
میزان درآمد |
میزان سود و ضرر |
|
فرهنگ سازمانی |
معرفی نحوه اداره شرکت |
معرفی بخش های سازمان و تیم |
لازم به ذکر است که نحوه نوشتن بیزینس پلن استارت آپ طبیعتا با نحوه نوشتن بیزینس پلن تغییر موقعیت تفاوت داشته و افراد باید با توجه به نوع بیزینس پلن، یک طرح تجاری مناسب را آماده نمایند. مهم ترین قانونی که باید در نگارش بیزینس پلن رعایت شود این است که بیزینس پلن جامع و کامل بوده و تمام اطلاعات لازم را به خواننده منتقل کند.
مزایای داشتن بیزینس پلن برای مهاجرت
در مورد مزایای داشتن بیزینس پلن برای مهاجرت باید گفت افرادی که می خواهند از طریق سرمایه گذاری در اروپا یا در کشورهای خارجی، مهاجرت کرده و قصد راه اندازی یک استارت آپ را دارند، داشتن بیزینس پلن برای آن ها بسیار ضروری می باشد. بیزینس پلن باعث دریافت پذیرش از کشور خارجی مورد نظر و دریافت ویزای آن کشور شده و به سرمایه گذار کمک می کند که وارد کشور خارجی شده و کسب و کارش را شروع کند.
کسانی که با نحوه نوشتن طرح تجاری یا Business Plan آشنا هستند باید بدانند که پس از دریافت پذیرش از کشورهای خارجی و دریافت ویزا، طرح تجاری همچنان برای آن ها مفید و قابل استفاده است. طرح تجاری به سرمایه گذار کمک می کند تا یک سیاست صحیح را پیش گرفته و از طریق بهترین و آسان ترین راه شرکت را به سمت اهداف بلند مدت خود هدایت کند.
اگر چه ممکن است مطالعه چند نمونه Business Plan یا نوشتن طرح تجاری کاری سخت باشد، اما داشتن بیزینس پلن به کسب و کار افراد رسمیت بیشتری بخشیده و باعث می شود افراد به راحتی بتوانند کسب و کار خود را در زمان لازم معرفی کنند. ایده استارت آپ تا زمانی که نوشته و طراحی نشود رسمی نبوده و زیاد مورد توجه کشورهای خارجی قرار نخواهد گرفت. افراد برای شناساندن ایده استارت آپ خود و نحوه اجرای آن باید حتما یک طرح تجاری کامل و جامع داشته باشند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل نوشتن بیزینس پلن برای مهاجرت و نحوه نوشتن طرح تجاری همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با بیزینس پلن برای مهاجرت مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام. بخش ها و محتوای هر بخش برای نگارش یک بیزینس پلن قوی در متن مقاله ارائه شده است.