برای مشاوره نحوه دریافت دبیت کارت
برای مشاوره نحوه دریافت دبیت کارت
افراد اغلب برای دسترسی به حساب کاربری خود در مراکز تجاری مختلف دچار سردرگمی بوده و نیاز به استفاده از امکانی جهت رفع این مشکل دارند. اغلب کاربران با دبیت کارت آشنایی نداشته و نیازمند اطلاعاتی درباره انواع دبیت کارت و نحوه استفاده از آن هستند. دبیت کارت یک کارت اعتباری بوده که با حساب تجاری بانکی فرد مرتبط می شود. کاربران با استفاده از دبیت کارت این قابلیت را داشته تا به خرید بپردازند. همچنین فرد می تواند از دبیت کارت در ATM استفاده کرده و از این قابیلت بهره مند شود.
دبیت کارت یک کارت اعتباری قابل شارژ بوده که با حساب تجاری کاربر مرتبط است. دبیت کارت انواع مختلف داشته که می توان به دبیت کارت آنلاین و آفلاین و موارد دیگر اشاره کرد. در این مقاله به دبیت کارت چیست؟ و شرایط دریافت Debit Card پرداخته می شود. همچنین در ادامه نیز در ارتباط با مدارک لازم برای دریافت دبیت کارت، چگونه دبیت کارت بگیریم، هزینه دریافت دبیت کارت و خرید دبیت کارت بین المللی صحبت خواهد شد.
دبیت کارت چیست؟
کاربران در مراکز خرید نیاز به یک شیوه پرداخت داشته تا بدون استفاده از پول نقد بتوانند اقلام مورد نیاز را خریداری کرده و هزینه آن را پرداخت نماید. دبیت کارت مشابه کارت بانکی بوده و فرد با توجه به سقف موجودی حساب بانکی امکان خرید دارد. دبیت کارت این امکان را فراهم نموده که افراد بر اساس بودجه مشخص خرج نموده که یکی از مزایی این کارت نیز خواهد بود.
در پاسخ به سوال دبیت کارت چیست؟ و چگونه دبیت کارت بگیریم؟ می توان گفت که دبیت کارت یک کارت اعتباری بانکی بوده که به حساب جاری بانکی وصل خواهد شد. افراد در صورت دارا بودن شرایط دریافت Debit Card با خرید دبیت کارت بین المللی این امکان را داشته تا در هر جایی که که اعتباری بانکی پذیرفته می شود از آن استفاده نماید. کاربر با استفاده از دبیت کارت این امکان را دارد تا در مراکز خرید و همچنین مراکز تجاری به حساب جاری خود دسترسی یافته و از آن پول با مبلغ مدنظر را برداشت کند.
روی دبیت کارت ها یکی از لوگوهای مستر کارت یا ویزا کارت هک شده و به این معنی بوده که دبیت کارت به یکی از شرکت های این دو کارت، مرتبط خواهد بود. در معرفی مسترکارت و ویزا کارت می توان گفت که این دو مورد از معتبرترین کارت های اعتباری جهان بوده که با وجود شعب زیاد در سرتاسر دنیا به انجام مبادلات مالی می پردازند.
همچنین افراد این قابلیت را داشته تا با استفاده از دبیت کارت در دستگاه های خودپرداز به انجام فعالیت های برداشت وجه و موارد دیگر بپردازند. نحوه کار با دبیت کارت بدین صورت بوده که کاربر آیتم مدنظر خود را خریداری نموده و فروشنده مبلغ مورد نظر را از آن برداشت می کند. این برداشت به صورت تراکنش معلق نشان داده شده و با اتمام ارسال تکمیل تراکنش فروشنده، مبلغ کسر خواهد شد. در واقع در هنگام خرید بانک مبلغ مورد نظر را مسدود کرده تا روند ارسال تراکنش فروشنده انجام گیرد.
زمان تکمیل تراکنش توسط فروشنده نامشخص بوده و ممکن است تراکنش تا چند روز معلق بماند. دبیت کارت مناسب کاربرانی بوده که بر اساس برنامه مشخصی خرج کرده و برداشت وجه از آن نیز از پین کد دبیت کارت و امضای خرید فاکتور توسط کاربر امکان پذیر می باشد. استفاده از دبیت کارت همراه با کارمزد بوده و در هر برداشت وجه میزانی کارمزد کسر خواهد شد.
استفاده از دبیت کارت در برخی موارد از کردیت کارت ها آسان تر بوده به صورتی که در فرآیند انجام معاملات تنها نیاز به پین کد و شماره کارت می باشد. در تفاوت دبیت کارت و کردیت کارت می توان گفت که دبیت کارت به حساب جاری بانکی متصل بوده اما کردیت کارت ها این چنین نیستند. با استفاده از دبیت کارت علاوه بر برداشت وجه از دستگاه های خودپرداز کاربر این قابلیت را داشته تا با استفاده از دستگاه کارت خوان خرید خود را انجام دهد.
شرایط دریافت دبیت کارت
دبیت کارت یک کارت اعتباری بوده که متصل به حساب تجاری بانکی خواهد بود. کاربران با استفاده از این کارت امنیت مالی بالایی داشته و قابلیت اتصال به شبکه ATM را دارند. منظور از اتصال به شبکه ATM خرید به صورت آنلاین و آفلاین بوده که با دبیت کارت قابل انجام خواهد بود. با توجه به این مزایا کاربران به دنبال دریافت دبیت کارت و زیر مجموعه های آن مانند ویزا کارت کلاسیک بوده که با شرایطی در این مورد مواجه هستند.
تمامی افرد قابلیت دریافت دبیت کارت را داشته، اما در صورتی که واجد شرایط لازم باشند. در همین راستا از اولین شرایط دریافت دبیت کارت داشتن یک حساب جاری و حساب پس انداز خواهد بود. این حساب بایستی به نام خود فرد بوده که داشتن آن الزامی است. سن داوطلب متقاضی دبیت کارت نیز یکی از شرایط دریافت Debit Card بوده که لحاظ خواهد شد و فرد متقاضی بایستی به سن قانونی 18 سال رسیده باشد.
یکی دیگر از شرایط دریافت Debit Card و خرید دبیت کارت بین المللی، داشتن موجودی قابل توجه می باشد. افراد در صورت عدم داشتن موجودی امکان دریافت دبیت کارت را نخواهند داشت. کاربر بایستی توانایی پرداخت هزینه های دیگر از جمله هزینه تمدید سالانه دبیت کارت را داشته و قادر به انجام آن باشد. همچنین در راستای صدور دبیت کارت فرد نیاز به پر نمودن فرم احراز هویت دارد. احراز هویت در جهت جلوگیری از پولشویی و فعالیت های مجرمانه توسط افراد و شرکت ها انجام می گیرد. احراز هویت سبب شده تا کسب و کارها از مشتریان خود درک بهتری داشته و مدیریت ریسک بهتری انجام دهند.
مدارک لازم برای دریافت دبیت کارت
دبیت کارت مزایای زیادی داشته که استفاده آسان از آن ها در انجام معاملات با ورود تنها رمز و شماره کارت یکی از این موارد است. قابلیت دریافت وجه نقد به مانند دیگر کارت های اعتباری از دستگاه های خودپرداز از دیگر مزایای این کارت می باشد. از همین رو افراد به دنبال دریافت دبیت کارت بوده که با مراجعه حضوری طی 2 ساعت و در مراجعه غیر حضوری طی 15 روز این کارت را دریافت خواهند کرد.
علاوه بر شرایط دریافت Debit Card کاربر جهت خرید دبیت کارت به عنوان یک کارت ارزی بین الملل مستلزم ارائه مدارک می باشد. از مدارک لازم برای دریافت دبیت کارت بایستی به مواردی اشاره کرد که مشتری در جهت افتتاح حساب از آن استفاده می کند. به علت اینکه این کارت به یک حساب بانکی مرتبط بوده و بانک مربوطه از قبل اطلاعات لازم را در اختیار داشته، ارسال اسناد اضافی الزامی نیست.
کاربر در راستای خرید دبیت کارت بین المللی نیازمند به ارائه مدارک جهت احراز هویت خواهد بود. از این مدارک می توان به مدارک گذرنامه و گواهینامه بین المللی اشاره کرد. همچنین می توان در ارتباط با ارائه کارت ملی، شناسنامه و در برخی موارد کارت پایان خدمت صحبت نمود. در این راستا فرد نیاز به 2 عکس جدید با سایز گذرنامه برای لیست مدارک بوده که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
هزینه دریافت دبیت کارت
دبیت کارت با نام های یکی از قبیل چک کارت و همچنین کارت بانکی نیز شناخته شده و مورد استفاده افراد قرار می گیرد. در قبل اشاره شد که دبیت کارت نوعی کارت اعتباری بوده که به حساب جاری بانکی که در آن موجودی قرار دارد، متصل می باشد. این کارت مشابه کارت بانکی بوده و فرد با توجه به سقف موجودی حساب بانکی امکان خرید دارد.
در برخی موارد برای صدور دبیت کارت از هیچ نمونه کارت فیزیکی صادر نشده و تنها یک شماره حساب اصلی برای خرید انحصار داده می شود. عدم ارائه کارت فیزیکی یکی از موارد موثر در هزینه دریافت دبیت کارت بوده که مورد محاسبه قرار خواهد گرفت. کاربر جهت دریافت دبیت کارت از بانکی در آن حساب دارد، نیاز به پرداخت هزینه زیادی نداشته و مبلغ آن به مانند کارت های بانکی دیگر خواهد بود.
در همین راستا بانک مدنظر با کسر مبلغی به عنوان کارمزد طی 3 روز تا یک هفته دبیت کارت مشتری را صادر کرده و فرد قابلیت استفاده از آن را دارد. افراد دارای شرایط دریافت Debit Card پس از گذشت چند ماه استفاده از این کارت این قابلیت را داشته تا به بانک درخواست اعتبار اضافه بدهند. این اعتبار بر اساس میانگین گردش حساب فرد متغیر بوده و اغلب بین 1000 دلار تا 5000 هزار دلار خواهد بود.
علاوه بر بانک ها برخی از شرکت های خدماتی و مهاجرتی معتبر نیز در زمینه صدور دبیت کارت فعالیت داشته و در ازای آن کارمزد دریافت خواهند کرد. این کارمزد حدود 10 تا 100 هزار تومان بوده و کاربر قابلیت شارژ مجدد با تعرفه مصوب این شرکت ها را نیز دارد. با توجه به میزان هزینه اغلب افراد به دنبال خرید دبیت کارت بین المللی بوده تا از خدمات آن بهره مند شوند.
مراحل ثبت نام دبیت کارت
امروزه استفاده از کارت های نقدی همانند دبیت کارت بهترین روش برای انجام تراکنش و پرداخت هزینه های خرید تبدیل شده است. دبیت کارت ها این قابلیت را فراهم نموده تا کاربر بتواند به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهد. در همین راستا کاربران به دنبال تهیه دبیت کارت بوده بایستی فرآیند ثبت نام دبیت کارت را طی نمایند. مراحل ثبت نام دبیت کارت طی سه مرحله قابل انجام بوده که در زیر شرح داده شده است.
یکی از مراحل ثبت نام دبیت کارت ساخت یک حساب تجاری بوده و قدم اول به شمار می رود. در همین راستا در صورتی که فرد حساب بین المللی معتبر نداشته باشد، بایستی نسب به ساخت آن اقدام نماید. باز کردن حساب تجاری به دو صورت آنلاین و حضوری امکان پذیر بوده و بستگی به انتخاب کاربر دارد.
در این روند فرد نیاز به ارائه یک کارت شناسایی معتبر اعم از گذرنامه موقت و گواهی نامه خواهد داشت. در صورتی که سن متقاضی زیر 18 سال بوده می تواند از مدارک افرد بزرگسال جهت ثبت نام دبیت کارت استفاده نماید. در این فرآیند کاربر پس از دریافت مشاوره از کارشناس بانک و ارائه گواهی تمکن مالی به پر کردن فرم درخواست پرداخته و حساب تجاری خود را خواهد ساخت.
فرد پس از ساخت حساب تجاری نیاز به این داشته که به درخواست دریافت دبیت کارت بپردازد. زمان ارسال دبیت کارت به حساب ایمیل 7 تا 10 روز کاری زمان برده و کاربر بایستی منتظر بماند. علاوه بر این زمان، برخی از بانک ها امکان دسترسی یک روزه به دبیت کارت را فراهم نموده کاربر می تواند طی 24 ساعت آن را دریافت نماید.
پس از دریافت دبیت کارت و خرید دبیت کارت بین المللی، کاربر نیاز به این داشته تا کارت خود را فعال نماید. فرآیند فعالسازی دبیت کارت ها آسان بوده و به صورت تلفنی و آنلاین قابل انجام می باشد. در روند فعال سازی آنلاین این نکته قابل توجه بوده که متقاضی حتما از یک بستر امن اینترنتی جهت انجام این کار استفاده نماید. دبیت کارت دارای پین تعیین شده توسط بانک بوده و قابلیت تغییر سازی را خواهد داشت. پین تعیین شده توسط کاربر بایستی از امنیت بالایی برخوردار بوده و قابل حدس نباشد.
نحوه خرید دبیت کارت بین المللی
دبیت کارت بین المللی یک کارت اعتباری به مانند دیگر کارت های پرداخت بوده که قابلیت های خرید آنلاین، برداشت وجه از دستگاه خودپرداز و موارد دیگر را در اختیار کاربران قرار می دهد. در قبل در ارتباط با شرایط دریافت Debit Card و مدارک مرتبط صحبت شده و کاربر با توجه به این موارد به خرید دبیت کارت می پردازد. نحوه خرید دبیت کارت بین المللی به صورت آنلاین و حضوری امکان پذیر بوده و کاربر در این باره حق انتخاب دارد. در روش آنلاین خرید دبیت کارت مجازی و خرید دبیت کارت تلفن مطرح بوده که در زیر شرح داده شده است.
دبیت کارت از جمله کارت های بین المللی بوده که اغلب برای خرید مجازی و موراد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. کاربر این قابلیت را داشته تا با استفاده از دبیت کارت هایی مانند ویزا کارت الکترون به فرآیند دریافت حواله بپردازد. این کارت ها اغلب بی نام بوده و اسم کاربر بر روی آن درج نمی گردد. دبیت کارت های مجازی حساب مادام العمر داشته و این کارت دارای انقضای متفاوت به عنوان مثال 8 ساله است.
حساب های این نوع دبیت کارت دارای اینترنت بانک، موبایل بانک و اس ام اس بانک بوده و جهت افتتاح حساب نیاز به بلوکه کردن مبلغ ندارد. دبیت کارت مجازی را می توان از سایت های صرافی مانند ایرانیکارت به نشانی iranicard.ir خریداری کرده از آن استفاده نمود. این کارت ها در برخی مناطق کارایی نداشته و برخی از فروشگاه های اینترنتی پذیرنده آن نیستند.
دبیت کارت تلفن یک کارت اعتبار تلفنی بوده که نمونه های مختلفی دارد. دبیت کارت تلفنی دارای اعتبارهای مختلف جهت برقراری ارتباط تلفنی از داخل با خارج کشور بوده که قابلیت درج بدون شماره تلفن را دارد. کاربر جهت استفاده از دبیت کارت تلفن نیاز به این داشته تا پین کد مرتبط با کارت را وارد کرده و سپس مورد نظر را وارد نماید. از خصوصیات این کارت ها می توان به قابلیت استفاده در یک موقعی جغرافیایی جهت برقراری تماس با نقاط دیگر اشاره کرد. افراد جهت خرید دبیت کارت تلفن می توانند به سایت های داخلی از قبیل نیاز پرداز به نشانی niazpardaz.com مراجعه کرده و به صورت اینترنتی آن را خریداری کنند.
تفاوت دبیت کارت و کردیت کارت
دبیت کارت مزایای زیادی مانند قابلیت خرید آنلاین و موارد دیگر را برای کاربر فراهم نموده و فرد با داشتن شرایط دریافت Debit Card و ارائه مدارک مرتبط می تواند به خرید دبیت کارت بین المللی بپردازد. در برخی موارد کاربر با ابهام مواجه شده که از بین دبیت کارت و کردیت کارت کدام را انتخاب نموده و فرق آن ها با یکدیگر کدام است. در این مورد می توان گفت که دبیت کارت و کردیت کارت هر دو برای خرید و اغلب معاملات مالی مورد استفاده قرار می گیرد.
از تفاوت دبیت کارت و کردیت کارت می توان به این مورد اشاره کرد که بر خلاف دبیت کارت ها، کردیت کارت به حساب جاری بانکی فرد متصل نیست. دبیت کارت ها توسط بانک ها ارائه شده، اما کردیت کارت ها علاوه بر بانک توسط افراد شخصی و شرکت های خاص نیز صادر می شود. در کردیت کارت ها امکان منفی شدن حساب وجود داشته و کاربر بایستی مبلغی را به منبع صادر کننده پرداخت نماید. اما دبیت کارت ها اینگونه نبوده و مشتری به طور کامل موجودی حساب خود را دریافت خواهد کرد.
برای دریافت دبیت کارت ها محدودیت وجود نداشته، اما فرد جهت دریافت کردیت کارت نیاز به این داشته تا به بانک مراجعه نماید و مواردی از جمله سوابق مالی، سو استفاده مالی، عدم پرداخت اقساط و موارد دیگر مورد بررسی قرار خواهد گرفت. بر همین اساس متقاضیان دریافت دبیت کارت بیشتر بوده و از استقبال فراوان تری برخوردار است.
مزایا و معایب دبیت کارت
دبیت کارت ها در راستای سهولت کاربران جهت دریافت وجه اعتباری و خرید آسان ارائه شده و دارای انواع مختلف می باشد. در همین راستا می توان گفت که کارت های بانکی اغلب با مزایا و معایبی روبرو بوده که با توجه به جهانی شدن استفاده از دبیت کارت، مزایای آن از معایب آن بیشتر است. استفاده از دبیت کارت ها در برخی موارد از کردیت کارت ها آسان تر بوده و کاربر در این استفاده تنها نیاز به ورود پین و شماره کارت خواهد داشت.
از مزایا و معیب دبیت کارت می توان به این نکته اشاره نمود که مزایا و معایب آن ها بستگی به نحوه استفاده فرد دارد. یکی از مزیت های اشاره شده از دبیت کارت ها این بوده که فرد با استفاده از دبیت کارت قابلیت دریافت وجه از دستگاه های کارت خوان را خواهد داشت. یکی دیگر از مزایا کنترل هزینه های ماهیانه و پس انداز بیشتر خواهد بود. این کارت ها اغلب مناسب افرادی بوده که استفاده درستی از هزینه های خود ندارند.
افراد تنها به میزان مبلغی که در حساب خود داشته می توانند، برداشت وجه نمایند که این موضوع سبب این شده تا در آخر ماه با بدهی های زیاد مواجه نگردند. مبلغ قابل استفاده از دبیت کارت در طول روز دارای محدودیت بوده این امر باعث کنترل هزینه خواهد شد. دبیت کارت ها قابلیت شارژ مجدد داشته و فرد پس از اتمام اعتبار به شارژ مجدد آن می پردازد. کاربران دارای دبیت کارت از این مزیت برخوردار بوده که به صورت آنلاین و آفلاین به خرید بپردازند، زیرا دبیت کارت ها قابلیت اتصال به شبکه ATM را دارند.
یکی دیگر از مزایای دبیت کارت ها امنیت آن بوده که سبب جلوگیری از سرقت پول نقد خواهد شد. فرد به راحتی بدون حمل پول نقد به خرید پرداخته و نگران حفاظت از اطلاعت شخصی خود نخواهد بود. کاربران با استفاده از دبیت کارت در برداشت اول از دستگاه خودپرداز شامل کسر کارمزد نخواهند شد، اما از برداشت دوم به میزان 2 دلار به ازای هر برداشت وجه نقد از حساب آن ها کسر می شود. این مورد یک عیب بزرگ برای دبیت کارت ها بوده که مورد نقد قرار گرفته است.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل و مسیر دریافت دبیت کارت همراه داوطلبان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با شرایط دریافت Debit Card و خرید دبیت کارت بین المللی مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام. نحوه خرید دبیت کارت بین المللی تو متن مقاله توضیح داده شده.