برای مشاوره مهاجرت به آمریکا
برای مشاوره مهاجرت به آمریکا
آمریکا یکی از محبوب ترین کشورهای جهان است که هر ساله افراد زیادی برای مهاجرت به آن اقدام می کنند. از دلایل مهاجرت به آمریکا می توان به سیستم آموزشی قوی این کشور، شرایط اقتصادی عالی و بالا بودن سطح رفاه جامعه اشاره کرد. تاکنون ایرانیان زیادی به آمریکا مهاجرت کرده و از شرایط عالی آمریکا برای زندگی بهره مند شده اند. افراد برای مهاجرت به آمریکا اول باید شرایط مهاجرت به آمریکا را سنجیده و از مزایا و معایب مهاجرت باخبر شوند.
اگر چه آمریکا یکی از بهترین کشورهای جهان است، اما افراد قبل از اقدام برای مهاجرت باید آمریکا را به خوبی شناخته و سپس راه های مهاجرت به آمریکا و هزینه مهاجرت به آمریکا را بررسی نمایند. در این مقاله در مورد شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا توضیح داده شده و سپس انواع راه های مهاجرت به آمریکا بررسی گردیده است. همچنین کاربران با خواندن این مقاله با مزایا و معایب مهاجرت به آمریکا آشنا شده و می توانند با آگاهی بیشتری برای مهاجرت خود تصمیم بگیرند.
شرایط مهاجرت به آمریکا
افراد برای مهاجرت به هر کشوری باید از قوانین آن کشور باخبر بوده و شرایط لازم برای مهاجرت را داشته باشند. شرایط مهاجرت به آمریکا با توجه به نوع روش مهاجرت افراد ممکن است متفاوت باشد و متقاضیان با توجه به شرایط خود باید بهترین روش را برای مهاجرت انتخاب کنند. برای مثال برای مهاجرت تحصیلی افراد باید بودجه مالی خوبی داشته و به ادامه تحصیل نیز علاقه مند باشند، در حالی که برای مهاجرت از طریق روش ازدواج نیازی به بودجه مالی نیست. متقاضیان اگر روش مهاجرت کاری به آمریکا را انتخاب کنند باید زبان انگلیسی را بلد بوده و رزومه کاری خوبی داشته باشند، اما ممکن است برای یکی دیگر از روش های مهاجرتی قانون آشنایی کامل با زبان انگلیسی وجود نداشته باشد. به طور کلی می توان گفت شرایط مهاجرت به آمریکا عبارت اند از:
آشنایی با زبان انگلیسی
داشتن بودجه مالی با توجه به نوع روش مهاجرت
برخورداری از رزومه تحصیلی خوب
کسب موفقیت در مصاحبه های کاری و تحصیلی
افراد برای دریافت ویزای تحصیلی یا کاری ممکن است به مصاحبه دعوت شده و مرکز آموزشی یا کاری با آن ها مصاحبه نماید. متقاضیان در این مصاحبه ها باید به خوبی هدف خود را از ادامه تحصیل در آمریکا یا کار در این کشور و از همه مهم تر برنامه خود برای تامین هزینه مهاجرت به آمریکا بیان کرده و مرکز مورد نظر را جهت دریافت پذیرش قانع کنند. لازم به ذکر است که شرایط مهاجرت به آمریکا و مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا با توجه به شیوه مهاجرتی افراد ممکن است کاملا متفاوت باشد و افراد باید در ابتدا یکی از راه های مهاجرت به آمریکا را انتخاب کرده و سپس در صورت دارا بودن مجوز خروج از کشور، شرایط را بررسی نمایند.
راه های مهاجرت به آمریکا
در پاسخ به این سوال که چگونه به آمریکا مهاجرت کنیم می توان گفت برای مهاجرت به آمریکا راه های زیادی وجود داشته و افراد باید با توجه به شرایط و هدف خود از مهاجرت بهترین روش را انتخاب نمایند. انواع راه های مهاجرت به آمریکا عبارت اند از: مهاجرت کاری، مهاجرت طریق دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا، مهاجرت از طریق ازدواج، مهاجرت از طریق تولد، مهاجرت از طریق لاتاری و پناهندگی. اگر چه مهاجرت به آمریکا از طریق تمامی روش های گفته شده امکان پذیر است، اما افراد باید با شرایط مهاجرت به آمریکا در هر روش آشنا بوده و بهترین روش را انتخاب نمایند تا یک مهاجرت بی دردسر و آسان را تجربه کنند.
برای مهاجرت کاری به آمریکا افراد باید از یک مرکز کاری در آمریکا پیشنهاد شغلی دریافت کنند. در واقع برای مهاجرت کاری به آمریکا متقاضیان باید یک شغل در آمریکا پیدا کرده و سپس برای کارفرما رزومه ارسال نمایند یا حتی می توانند با در دست داشتن هزینه مهاجرت به آمریکا، برای ثبت شرکت در آمریکا اقدام نمایند. کارفرماها معمولا با متقاضیان مصاحبه نیز انجام داده و صلاحیت متقاضی را برای استخدام می سنجند. کسانی که رزومه علمی و تخصصی خوبی داشته و سابقه کار قابل توجهی دارند می توانند از راه مهاجرت کاری به آمریکا استفاده نمایند.
متقاضیان زیادی هر ساله از طریق ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت کرده و درس خود را در کشور آمریکا ادامه می دهند. برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا افراد باید در مصاحبه ها شرکت نموده و هدف خود را از ادامه تحصیل در کشور آمریکا بیان کنند. مهاجرت تحصیلی به آمریکا بیشتر در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری اتفاق می افتد.
کسانی که قصد ازدواج با یک فرد آمریکایی را دارند می توانند از طریق همین ازدواج به آمریکا نیز مهاجرت نمایند. لازم به ذکر است که فرد باید حداقل پنج سال با همسر خود در کشور آمریکا زندگی کند تا موفق به دریافت پاسپورت آمریکا شود.
آمریکا از قانون خاک تبعیت می کند و این مورد از قوانین مهاجرت به آمریکا به این معنا است که اگر شخصی در خاک آمریکا متولد شود صرف نظر از تابعیت والدین خود، تابعیت آمریکا را دریافت می کند. اما لازم به ذکر است که مهاجرت از طریق تولد به آمریکا گزینه مناسبی برای والدین نمی باشد زیرا فرزند تا 21 سالگی اجازه درخواست گرین کارت برای والدین خود را ندارد.
ثبت نام لاتاری هر ساله در ماه اکتبر باز شده و کسانی که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند می توانند برای لاتاری ثبت نام نمایند. سهمیه کشور ایران در لاتاری حدودا 4 هزار نفر در سال است و تاکنون افراد زیادی از طریق لاتاری به آمریکا مهاجرت کرده اند. افراد می توانند در صورت برنده شدن لاتاری آمریکا، از لیست بهترین شهر برای برندگان لاتاری، مقصد خود را مشخص کنند.
به طور کلی پناهندگی یک روش پر دردسر و خطرناک برای مهاجرت است و افراد کمتری این روش را برای مهاجرت انتخاب می کنند. افراد برای مهاجرت از طریق پناهندگی باید آفیسر را برای دریافت پناهندگی قانع کرده و دلایلی را مبنی بر این که با بازگشت به کشور خود دچار مشکل می شوند به مامور اداره ارائه دهند.
اسپانسر در ویزا های آمریکا به کسی اطلاق می شود که در درجه اول گرین کارت آمریکا را داشته باشد و همچنین صاحب شغلی با درآمد مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا باشد. همچنین این فرد باید مالیات سال آخر خود را به طور کامل پرداخت کرده باشد. این شخص می تواند به عنوان اسپانسر، حمایت مالی فرد متقاضی هر نوع ویزای مهاجرتی را بر عهده بگیرد و در این صورت در صورت مشکل، هزینه های آن فرد را تامین کند. در ویزای کاری اسپانسر همان کارفرماست و در ویزای ازدواج، اسپانسر همسر شخص ویزای ازدواج می باشد.
به طور کلی می توان گفت روش های مهاجرت به آمریکا متنوع هستند و افراد بر حسب علاقه یا توانایی های خود باید بهترین روش را انتخاب نمایند و مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا را تهیه کنند. پیشنهاد می شود افراد قبل از تصمیم گیری برای مهاجرت به آمریکا حتما زبان انگلیسی خود را تقویت نموده تا گزینه های بیشتری را برای مهاجرت به آمریکا داشته باشند. از جمله آزمون های زبان معتبر برای کشور آمریکا می توان به آزمون آیلتس، تافل و کمبریج اشاره کرد.
مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا
یکی از مهم ترین مواردی که در پاسخ به سوال چگونه به آمریکا مهاجرت کنیم باید گفت این است که افراد برای مهاجرت به آمریکا با توجه به نوع روش مهاجرت خود به مدارک متفاوت و هزینه مهاجرت به آمریکا نیاز دارند. برای مثال جهت مهاجرت از طریق تحصیل به آمریکا نیاز به ارائه رزومه تحصیلی و برای مهاجرت کاری به آمریکا نیاز به ارائه رزومه کاری به سفارت آمریکا می باشد. اما ارائه برخی از مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا در تمامی روش های مهاجرتی مشترک، یکسان و لازم است. در ادامه لیست مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا آورده شده است.
مدارک هویتی، پاسپورت و ویزای آمریکا
مدرک زبان
مدارک مربوط به رزومه تحصیلی یا کاری
مدرک ازدواج در صورت لزوم
مدرک تولد در صورت لزوم
لازم به ذکر است که شرایط مهاجرت به آمریکا به گونه ای است که ارائه مدرک ازدواج یا تولد برای مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا یا مهاجرت از طریق تولد ضروری می باشد. کسانی که از طریق روش پناهندگی آمریکا به این کشور مهاجرت می کنند ممکن است فاقد مدارک ذکر شده باشند که این افراد باید طبق قوانین مهاجرت به آمریکا ثابت کنند که در صورت برگشت به کشور خود دچار مشکل جدی می شوند تا موفق به دریافت اقامت در آمریکا شوند. افراد در هنگام ارائه مدارک برای هر یک از راه های مهاجرت به آمریکا باید دقت زیادی داشته باشند زیرا در صورت ناقص یا اشتباه بودن مدارک ارائه شده، امکان ریجکت ویزا وجود دارد.
هزینه مهاجرت به آمریکا
به طور کلی افراد برای مهاجرت به آمریکا باید شرایط خود را سنجیده و سپس بر اساس شرایط مهاجرت به آمریکا و با توجه به راه های مهاجرت به آمریکا برای مهاجرت اقدام نمایند. یکی از مهم ترین شرایطی که قبل از انجام هر کاری باید سنجیده شود شرایط مالی افراد و بودجه مالی آن ها می باشد. متقاضیان مهاجرت به آمریکا باید ابتدا بودجه مالی خود را بررسی کرده و سپس آن را با میزان بودجه لازم برای مهاجرت به آمریکا تطبیق دهند. زیرا یکی از مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا در همه روش ها، ارائه گواهی تمکن مالی می باشد. لازم به ذکر است افرادی که از طریق سایت لاتاری در این فرصت شرکت کرده و بنده شده اند، می توانند با کمترین هزینه به این کشور مهاجرت کنند.
به طور کلی روش های زیادی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد و هزینه مهاجرت از طریق هر روش متفاوت است. کسانی که می خواهند مهاجرت تحصیلی داشته باشند ممکن است نیاز به بودجه مالی بیشتری پیدا کنند، زیرا دانشجویان و افراد محصل اجازه کار نداشته و تنها طبق قوانین خاصی می توانند همزمان با تحصیل مشغول کار هم باشند. افرادی که قصد مهاجرت کاری دارند نیاز به هزینه زیادی نداشته و با توجه به این که در آمریکا مشغول به کار می شوند می توان گفت همزمان با مهاجرت خود مشغول کسب درآمد نیز می شوند.
به طور کلی می توان گفت یکی از مهم ترین بخش های هزینه مهاجرت یا سفر به آمریکا هزینه دریافت ویزا است که حدودا 1200 دلار می باشد. افراد برای اطلاع دقیق از هزینه مهاجرت به آمریکا ابتدا باید روش مهاجرتی خود را انتخاب کرده و سپس هزینه جزئیات آن را بررسی نمایند. برای مثال جهت برآورد هزینه مهاجرت تحصیلی لازم است افراد مجموع شهریه دانشگاه را با هزینه زندگی و خورد و خوراک را در نظر بگیرند. هزینه های اقامت در آمریکا و زندگی در آن کشور به طور کلی در جدول زیر آورده شده است.
نوع هزینه | میزان هزینه |
هزینه اجاره ماهانه آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر |
1,359 دلار |
هزینه خرید خانه در مرکز شهر |
متری 3,543 دلار |
هزینه یک وعده غذا در رستوران ارزان |
14 دلار |
هزینه یک بیکن 500 گرمی |
4.8 دلار |
هزینه خرید ویزا |
حدودا 1200 دلار |
هزینه های آب و برق و گاز |
حدودا ماهی 50 تا 100 دلار برای هر قبض |
افراد با توجه به بودجه مالی خود و شرایطی که دارند می توانند اقامت متفاوتی را در آمریکا تجربه کرده و برای انتخاب بهترین روش مهاجرتی اقدام نمایند. برای مثال در زمینه مهاجرت معلولین به خارج از کشور، افراد باید تمکن و شرایط ویژه ای داشته باشند. اگر افراد بودجه مالی زیادی نداشته باشند می توانند در سال های اول مهاجرت یک خانه در حومه شهر اجاره کرده و پس از پس انداز کردن های سالانه در نهایت یک خانه در مرکز شهر را خریداری کنند. یکی از مزایای زندگی در آمریکا ثابت بودن قیمت ها و حقوق خوب کارکنان است که باعث رشد شهروندان آمریکایی شده و رفاه اقتصادی را به ارمغان می آورد.
مهاجرت پرستاران به آمریکا
پرستاران یکی از گروه هایی هستند که گزینه های زیادی را برای مهاجرت به کشورهای مختلف داشته و از طریق انواع روش ها می توانند برای مهاجرت به آمریکا اقدام کرده و مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا را ارائه دهند. در پاسخ به این سوال که به عنوان پرستار چگونه به آمریکا مهاجرت کنیم باید گفت از بین راه های مهاجرت به آمریکا، پرستاران از دو روش مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری می توانند مهاجرت به آمریکا را تجربه کرده و در کشور آمریکا مشغول به کار یا تحصیل شوند. بر اساس نیاز های شغلی کشور آمریکا رشته های پرستاری از پر تقاضا ترین موقعیت های شغلی در این کشور می باشند. در ادامه مهاجرت پرستاران به این کشور از دو طریق کاری و تحصیلی آورده شده است:
پرستاران برای مهاجرت به آمریکا از طریق مهاجرت کاری می توانند برنامه غربالگری را طی کرده و ویزای کار پرستاری آمریکا را دریافت نمایند. پرستاران برای دریافت ویزای کار پرستاری آمریکا باید در یک آزمون شرکت کرده تا تخصص آن ها سنجیده شود و پس از کسب قبولی در آزمون مذکور باید در آزمون آیلتس یا تافل نیز شرکت نمایند. بعد از طی کردن این مراحل مدرک لیسانس پرستاری آمریکا به آن ها تعلق گرفته و پرستاران می توانند مهاجرت به آمریکا را تجربه کنند. لازم به ذکر است که حقوق پرستاران در کشور آمریکا به نسبت حقوق بالایی بوده و ماهانه 6 هزار دلار می باشد. در این صورت پرستاران به راحتی می توانند هزینه مهاجرت به آمریکا را تامین کنند.
پرستاران برای مهاجرت به آمریکا از طریق ادامه تحصیل باید روند مهاجرت تحصیلی را طی کرده و مثل دانشجویان رشته های دیگر برای مهاجرت به آمریکا اقدام کنند. پرستاران در ابتدا باید شرایط مهاجرت به آمریکا و دانشگاه های آمریکا را بررسی کرده و سپس رزومه علمی خود را برای دانشگاه ارسال نمایند. این افراد در صورت پذیرش در دانشگاه مورد نظر می توانند جهت ثبت نام اقدام کنند. همچنین در صورتی که رزومه قوی و نمرات خوبی داشته باشند، می توانند از فرصت دریافت بورسیه تحصیلی نیز استفاده نمایند.
وکیل مهاجرت به آمریکا
شرایط مهاجرت به آمریکا قوانین خاص خودش را دارد و افراد برای طی کردن روند مهاجرت باید از تمامی قوانین باخبر باشند. از آن جایی که معمولا متقاضیان مهاجرت آشنایی چندانی با قوانین مهاجرت به امریکا و قوانین کشور آمریکا ندارند، جهت تسریع روند مهاجرت به آمریکا از یک وکیل مهاجرتی کمک می گیرند. به طور معمول محل کار وکیل های مهاجرت، مراکز ارائه دهنده خدمات مهاجرتی است. این مراکز دارای مجوز رسمی می باشند و افراد برای اطمینان از عملکرد آن ها، می توانند مجوز این دفاتر را استعلام کنند.
وکیل مهاجرت به آمریکا یک فرد آشنا به قوانین مهاجرتی است و می تواند پس از سنجیدن شرایط افراد بهترین روش مهاجرتی را به متقاضیان پیشنهاد دهد. وکیل مهاجرت با توجه به سابقه ای که در بخش مهاجرتی دارد افراد را از راه های مهاجرت به آمریکا و گزینه های موجود آگاه کرده و پس از انتخاب بهترین روش به متقاضیان کمک می کند تا برای مهاجرت به آمریکا اقدام نمایند. از آن جایی که روند ارسال مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا و طی کردن مراحل قانونی برای یک فرد نا آشنا ممکن است زمان بر باشد، وکیل مهاجرت در تمامی این مسیرها متقاضی را یاری کرده و بر روند کارهای قانونی مهاجرت او نظارت می کند.
افراد برای گرفتن وکیل مهاجرت به آمریکا می توانند از مراکز قانونی معتبر کمک گرفته و یک وکیل معتبر را انتخاب نمایند. متقاضیان باید در انتخاب وکیل توجه داشته باشند چرا که سابقه کاری وکیل بسیار مهم بوده و حوزه کاری وکیل نیز قابل توجه می باشد. وکیل های مهاجرتی معمولا در تمام زمینه های مهاجرتی مانند مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری و همچنین هزینه مهاجرت به آمریکا تخصص داشته و می توانند به متقاضیان راهنمایی های لازم را ارائه دهند.
حداقل معدل برای مهاجرت به آمریکا
کسانی که از بین راه های مهاجرت به آمریکا روش مهاجرت تحصیلی به آمریکا را انتخاب می نمایند در ابتدا باید شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق ادامه تحصیل را بررسی کرده و از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل کنند. یکی از شروط دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا، داشتن نمرات تحصیلی خوب و رزومه تحصیلی عالی است. افراد برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا باید هدف مشخصی را جهت ادامه تحصیل داشته و در مصاحبه تحصیلی موفقیت لازم را کسب نمایند.
حداقل معدل جهت مهاجرت به آمریکا برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی متفاوت فرق دارد و افراد برای ادامه تحصیل در هر مقطع تحصیلی باید حداقل معدل لازم برای همان مقطع تحصیلی را بررسی نمایند. حداقل معدل برای تحصیل در آمریکا جهت ورود به دوره کارشناسی معدل 14 بوده و همچنین حداقل معدل برای مقطع کارشناسی ارشد معدل 16 می باشد. لازم به ذکر است که حداقل معدل برای مهاجرت به آمریکا برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری معدل 14 ذکر شده و به طور کلی دریافت پذیرش تحصیلی در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری در آمریکا راحت تر است.
افراد برای ادامه تحصیل در کشور آمریکا و مهاجرت تحصیلی به آمریکا ضمن تهیه مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا و هزینه مهاجرت به آمریکا، باید حتما از زبان انگلیسی خوبی برخوردار بوده و مدرک زبان را نیز جهت دریافت پذیرش تحصیلی ارائه دهند. با توجه به این که زبان آمریکا زبان انگلیسی است متقاضی در صورت نداشتن آشنایی با زبان انگلیسی امکان ادامه تحصیل را در آمریکا نداشته و موفق به دریافت ویزا نیز نمی شود.
آزمون زبان برای مهاجرت به آمریکا
متقاضیان مهاجرت به آمریکا متناسب با هدف خود باید مدرک زبان دریافت کنند. زبان مورد استفاده در این کشور انگلیسی می باشد و افراد باید هنگام ارائه مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا و دریافت اقامت آمریکا، مدرک و نمره زبان انگلیسی یکی از آزمون های معتبر بین المللی را نیز در اختیار داشته باشند. آزمون های زبان و مدارک مورد تایید کشور آمریکا شامل آزمون آیلتس (IELTS) در نوع آکادمیک و جنرال، آزمون تافل (TOEFL) و آزمون کمبریج (CAE) می باشد. آزمون آیلتس آکادمیک مخصوص افرادی است که می حواهند از طریق تحصیل به کشورهای انگلیسی زبان مانند آمریکا مهاجرت کنند و آزمون آیلتس جنرال مختص نیروهای کار می باشد.
با توجه به هزینه مهاجرت به آمریکا بهتر است که افراد آزمون زبان مورد نظر خود را بر اساس نوع مهاجرت خود انتخاب نمایند. برای این منظور لازم است که افراد سایت دانشگاه مورد نظر خود را برای اخذ پذیرش تحصیلی مورد بررسی قرار داده و نسبت به دریافت نمره زبان آزمون مورد تایید دانشگاه اقدام نمایند. به طور معمول آزمون آیلتس به دلیل محبوبیت در بین شرکت ها و دانشگاه های آمریکا و همچنین هزینه پایین تر این آزمون نسبت به گزینه های دیگر، از محبوبیت بالایی در میان ایرانیان برخوردار می باشد.
لازم به ذکر است نمره آیلتس قابل قبول برای تحصیل در آمریکا حداقل 6.5 است. همچنین افرادی که قصد دارند از دیگر راه های مهاجرت به آمریکا مانند مهاجرت کاری به این کشور مهاجرت کنند، باید بتوانند حداقل نمره 5.5 تا 6 را در آزمون آیلتس کسب نمایند. در سراسر جهان آزمون های انگلیسی دیگری نیز مانند آزمون دولینگو و... وجود دارد اما شرایط مهاجرت به آمریکا و به خصوص دانشگاه های این کشور به گونه ای است که به دنبال دریافت نمره زبان از یکی از سه آزمون نامبرده می باشند.
البته بعضی از دانشگاه ها و بورسیه های تحصیلی نیز وجود دارند که این محدودیت را کنار گذاشته و حتی پذیرش بدون مدرک زبان دارند. در این حالت افراد باید بر اساس پذیرش مشروط، وارد دانشگاه های این کشور شوند. پذیرش مشروط به این صورت است که افراد تعهد می دهند دوره های زبان انگلیسی (IELP) را در دانشگاه مقصد و در کمترین زمان به صورت فشرده بگذرانند و نمره قابل قبول را دریافت کنند. همچنین دانشجویان یا افرادی که در مصاحبه های آنلاین دانشگاه و محل کار مورد نظر خود، به راحتی از طریق زبان انگلیسی با دیگران ارتباط برقرار کرده و تاییدیه دانشگاه و یا کارفرما را در این زمینه بگیرند، احتیاجی به ارائه مدرک یا نمره زبان ندارند.
بهترین شغل برای مهاجرت به آمریکا
یکی از راه های مهاجرت به آمریکا و زندگی در بهترین ایالت آمریکا برای ایرانیان، دریافت ویزای کاری این کشور می باشد. مهاجرت از این طریق می تواند افراد را در دریافت اقامت آمریکا یاری کند. افرادی که قصد دارند بهترین موقعیت شغلی را در این کشور کسب نمایند می توانند از روش های مختلفی مانند جستجو در سایت های کاریابی آمریکا، دریافت ویزا های کاری آمریکا و... استفاده نمایند. بهتر است افراد مشاغلی را انتخاب کنند که در چند سال آینده جزو نیاز های کاری کشور آمریکا باشد. در این صورت شانس پذیرش و دریافت اقامت آمریکا برای این افراد بالا خواهد رفت.
کشور آمریکا برای افرادی که قصد دارند از طریق مهاجرت کاری به این کشور مهاجرت کنند، ویزای های EB1 تا EB5 را در نظر گرفته است. افراد می توانند بر اساس شرایط خود، نوع مهارتی که دارند و میزان تبحر در این مهارت، یکی از این پنج ویزا را انتخاب نمایند و مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا از این طریق را ارائه دهند. لازم به ذکر است سایت Indeed آمریکا هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز این کشور را برای پنج سال آتی ارائه می دهد و افراد می توانند بر اساس این لیست و شرایط مهاجرت به آمریکا، حرفه خود را انتخاب نمایند. در ادامه لیست تعدادی از بهترین شغل برای مهاجرت به آمریکا آمده است:
بهترین شغل برای مهاجرت به آمریکا | |||
پرستار |
پزشک |
دندانپزشک |
پزشک زنان |
دستیار پزشک |
سونوگرافیست |
جراح عمومی |
فیزیولوژیست |
تحلیلگر داده |
مهندس الکترونیک |
توسعه دهنده وب |
مهندس هوافضا |
مهندس برق |
مهندس مکانیک |
مدیر بازاریابی |
طراح وب |
فیزیوتراپیست |
سرپرست منابع انسانی |
تدارکات (لجستیک) |
راننده حمل و نقل |
مدیر حسابرسی |
روانپزشک عمومی |
مدیر پروژه |
سرآشپز |
مدیران خدمات پزشکی و بهداشتی |
تحلیلگر امنیت اطلاعات |
مراقب از حیوانات |
مهندس نرم افزار |
پس از کسب مهارت در شغل مورد نظر، لازم است افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، با کارفرماهای مربوطه از طریق ایمیل ارتباط برقرار کنند. در صورت پذیرش رزومه این افراد، از سوی کارفرما با این افراد به صورت آنلاین مصاحبه خواهد شد. در بعضی موارد در صورتی که مهارت و رزومه فرد قوی باشد، کارفرمای مربوطه همه یا بخشی از هزینه های مهاجرت به آمریکا از جمله هزینه بلیط هواپیما، اجاره خانه در آمریکا در ماه اول، دریافت ویزای این کشور و... را تقبل می کند.
لازم به ذکر است دانشجویانی که با هدف تحصیل در کشور آمریکا در این کشور سکونت دارند می توانند بر اساس قوانین مهاجرت به آمریکا و برای تامین هزینه مهاجرت به آمریکا و زندگی در این کشور، ساعات مشخصی در ماه را کار کنند. مشاغل طراحی شده برای کار دانشجویی به صورت نیمه وقت یا پاره وقت می باشند. همچنین دانشجویان می توانند از طریق دریافت ویزای F1 آمریکا می توانند بلافاصله در محیط دانشگاه مشغول به کار شوند.
راحت ترین راه مهاجرت به آمریکا
افرادی که قصد دریافت اقامت کشور آمریکا را دارند می توانند پس از آشنایی با راه های مهاجرت به آمریکا، بهترین روش را بر اساس شرایط، میزان بودجه برای مهاجرت، تمکن مالی و سابقه تحصیلی یا کاری خود انتخاب نمایند. از جمله روش های مهاجرت به این کشور می توان به مهاجرت از طریق ویزای کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و ثبت شرکت، ازدواج و... اشاره کرد. لازم به ذکر است مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا در هر یک از روش های نامبرده متفاوت می باشد. در نتیجه افراد پس از گزینش روش مورد نظر خود باید در تهیه و ارائه این مدارک دقت لازم را داشته باشند زیرا در صورت ریجکت ویزا، درصد موفقیت در پروسه مهاجرت به آمریکا در تلاش های بعدی، کمتر خواهد شد.
راحت ترین راه مهاجرت به آمریکا، برای هر فرد و بر اساس شرایط او می تواند متفاوت باشد. برای مثال افرادی که در یک زمینه کاری مهارت بالایی دارند، می توانند به راحتی نظر کارفرمایان مختلف را در کشور آمریکا جلب نمایند و از میان گزینه های موجود بهترین انتخاب را داشته باشند. گاهی اوقات هزینه مهاجرت به آمریکا برای این افراد بسیار کم خواهد بود زیرا شرکت ها یا کارفرمایان هزینه مهاجرت و زندگی اولیه این افراد را در این کشور تامین می کنند و تنها کافی است که این افراد هزینه سفارت آمریکا را پرداخت نمایند. برای بعضی از افراد نیز که دارای رزومه تحصیلی پربار می باشند و به تحصیل در مقاطع عالی در کشور آمریکا علاقه مندند، راحت ترین روش مهاجرت می تواند استفاده از بورسیه های تحصیلی کشور آمریکا باشد.
اما در پاسخ به این پرسش که چگونه به آمریکا مهاجرت کنیم باید گفت به طور کلی راحت ترین روش مهاجرت به آمریکا، برنده شدن در لاتاری این کشور می باشد. لاتاری گرین کارت آمریکا یک برنامه تشویقی برای حفظ تنوع نژادی در ایالات متحده آمریکا است. برای ثبت نام در این روش مهاجرتی احتیاجی به رزومه تحصیلی قوی یا مهارت کاری خاصی نیست. زیرا بنای این نوع مهاجرت بر اساس شانس است. ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا به طور معمول در مهر ماه برگزار شده و حدود شش ماه بعد، نتیجه لاتاری مشخص می شود. افرادی که برنده قرعه کشی گرین کارت آمریکا می شوند، باید برای مصاحبه به سفارت آمریکا مراجعه کنند و برنامه ای برای زندگی در این کشور ارائه دهند.
روش دیگری که می توان آن را جزو راحت ترین روش های مهاجرت به آمریکا دانست، مهاجرت از طریق ویزای خانوادگی و ویزای ازدواج است. کشور آمریکا ویزا های مختلفی نظیر ویزای IR2, F1, F3, F2B, F4, IR5 را به عنوان ویزای خانوادگی ارائه می دهد. بر اساس شرایط مهاجرت به آمریکا بر اساس ویزا های خانوادگی نامبرده، افرادی که گرین کارت آمریکا را دارند، افرادی که در این کشور مشغول به تحصیل می باشند و یا اشخاصی که تبعه آمریکا می باشند می توانند باعث مهاجرت خانوادگی به آمریکا شده و اقوام درجه یک خود مانند مادر و پدر، فرزند، خواهر و برادر خود را به کشور آمریکا بیاورند. ویزای ازدواج نیز از طریق ازدواج با فردی که دارای گرین کارت آمریکاست به دست می آید. در این روش فرد به محض ازدواج، اقامت دائم آمریکا را دریافت می کند. همچنین ویزای نامزدی آمریکا یا K-1 به گونه ای است که پس از ورود فرد به خاک آمریکا به مدت 90 روز فرصت دارد که با فرد معرفی شده ازدواج کند و اقامت دائم این کشور را کسب نماید.
مزایا و معایب مهاجرت به آمریکا
مهاجرت به هر کشوری مزایا و معایب خودش را دارد و افراد قبل از اقدام برای مهاجرت و تهیه مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا باید شرایط مهاجرت به آمریکا، راه های مهاجرت به آمریکا و مزایا و معایب آن را بررسی نمایند. مهاجرت به آمریکا نیز مانند مهاجرت به هر کشور دیگری از شرایط خاصی برخوردار بوده و دارای معایب و مزایای گوناگونی است. در ادامه مزایا و معایب مهاجرت به آمریکا به طور کامل شرح داده شده است.
یکی از مزایای مهاجرت به آمریکا امکان بهره مندی از یک موقعیت کاری خوب در کشور آمریکا است. افراد با دریافت یکی از انواع ویزا های کار مانند ویزای EB3 آمریکا و... موقعیت های شغلی خوبی در کشور آمریکا وجود دارد و افراد با داشتن یک شغل تمام وقت به راحتی می توانند از پس هزینه مهاجرت به آمریکا و زندگی بر بیایند. کیفیت خدمات درمانی در کشور آمریکا بسیار بالا است و تامین بیمه های درمانی نیز از سمت کارفرما انجام می شود. وجود فرهنگ احترام و آزادی بیان در آمریکا مردم زیادی را هر ساله به سمت آمریکا جذب کرده و باعث شده است مردم با فرهنگ های گوناگون و عقاید متفاوت در کمال احترام در کنار یک دیگر زندگی کنند.
یکی از معایب مهاجرت به آمریکا بالا بودن هزینه تحصیل در آمریکا می باشد که ممکن است برای کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند موضوع مهمی باشد. دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا کمی پیچیده است و باید گفت دانشگاه های آمریکا جزو گران ترین دانشگاه های جهان هستند. سیستم مالیاتی ممکن است برای برخی افراد مشکل ساز باشد و آن ها را دچار گمراهی کند، زیرا مبلغ درج شده در لیست قیمت ها، قیمت کامل محصول نمی باشد و هنگام خرید مالیات محصول نیز از حساب خریدار کسر می شود. یکی دیگر از معایب آمریکا ترافیک های کشور آمریکا است که با وجود برخورداری از بزرگراه های گسترده همچنان در این کشور ترافیک به چشم می خورد.
مشاوره مهاجرت به آمریکا
همان طور که گفته شد، آمریکا به دلیل شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، تحصیلی و... یکی از بهترین کشور ها برای مهاجرت می باشد و همین امر رقابت برای دریافت اقامت آمریکا را در بین افراد متقاضی زیاد می کند. به طور کلی لازم است که افراد پس از انتخاب هر یک از روش های مهاجرت به آمریکا، بهترین رزومه را برای ارائه به سفارت این کشور تهیه نمایند. متقاضیان می توانند از راه های مهاجرت به آمریکا که دارای تنوع زیادی است استفاده کنند. از جمله این روش ها می توان به مهاجرت از طریق ویزای کاری، تحصیلی، ازدواج، سرمایه گذاری و ثبت شرکت، اسپانسرشیپ و... اشاره کرد.
شرایط مهاجرت به آمریکا در هر یک از روش های نامبرده متفاوت است. برای مثال ویزا های تحصیلی دارای بازه زمانی مشخصی هستند و باید در همان بازه زمانی دریافت شوند، اما دریافت ویزای ازدواج محدودیت زمانی نداشته و در صورت محیا بودن شرایط، در هر زمانی قابل انجام است. مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا نیز در هر یک از این روش ها متفاوت می باشد. به همین دلیل افراد باید ضمن انتخاب صحیح روش مهاجرت، مدارک لازم را نیز به طور دقیق ارائه دهند. زیرا ارائه مدارک ناقص یا اشتباه می تواند باعث رد درخواست مهاجرت به آمریکا شود. افراد برای کسب اطلاعات دقیق در این خصوص می توانند به وکلای مهاجرتی مراجعه کنند. لازم به ذکر است افرادی که گرین کارت آمریکا را دریافت کرده اند و در این کشور حضور داشته باشند، در صورتی که بخواهند بیش از 6 ماه از این کشور خارج شوند باید پاسپورت سفید دریافت کنند تا اعتبار گرین کارت آن ها از بین نرود.
بعضی از روش های مهاجرت به این کشور، هزینه مهاجرت به آمریکا را به حداقل می رساند. برای مثال مهاجرت از طریق ازدواج و یا مهاجرت تحصیلی از طریق بورسیه تحصیلی دارای کمترین هزینه می باشد. همین طور مهاجرت کاری آمریکا نیز در بعضی موارد هزینه ای برای فرد نخواهد داشت و فقط کافی است که فرد گواهی تمکن مالی برای خروج از کشور ارائه دهد. اما در بعضی از روش ها مانند مهاجرت تحصیلی بدون بورسیه تحصیلی، فرد باید هزینه مهاجرت و همچنین هزینه زندگی در کشور آمریکا را در طول تحصیل خود را تامین نماید.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل مهاجرت به آمریکا همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با مهاجرت به آمریکا مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام، به روش های مهاجرت به آمریکا در متن مقاله اشاره شده است.