برای مشاوره شرایط دریافت ویزای کنفرانس
برای مشاوره شرایط دریافت ویزای کنفرانس


شرکت در کنفرانس ها و همایش های بین المللی، یک فرصت بزرگ برای تبادل اطلاعات، شبکه سازی و ارتقای دانش فنی است. اما برای حضور در این رویدادها، بسیاری از شرکت کنندکان به ویزا نیاز دارند. این افراد می توانند از ویزای کنفرانس استفاده کنند. اما ویزای کنفرانس چیست؟ کاربر واجد شرایط دریافت Conference Visa می تواند به مدت مشخصی در یک کشور حضور داشته باشد.
با توجه به اینکه ممکن است برخی از کاربران با ویزای کنفرانس آشنایی نداشته باشند، لذا در این مقاله ابتدا به این پرسش پاسخ داده می شود که ویزای کنفرانس چیست؟ سپس در بخش های بعد مطالبی در ارتباط با ویزای الکترونیک کنفرانس، شرایط، هزینه و مدارک دریافت ویزا و مراحل درخواست آن ارائه می شود. در بخش آخر نیز مزایای دریافت ویزای کنفرانس ارائه خواهد شد.
ویزای کنفرانس Conference Visa چیست؟
در هنگام برنامه ریزی برای شرکت در یک کنفرانس بین المللی، ممکن است که فرد با اصطلاح conference visa برخورد کند. اما ویزای کنفرانس چیست؟ باید گفت که ویزای کنفرانس، یک نوع ویزای غیرمهاجرتی است که به افرادی که قصد شرکت در یک کنفرانس بین المللی را دارند، امکان ورود به کشور میزبان را می دهد. این نوع ویزا برای شرکت در کنفرانس ها، سمینارها و رویدادهای مشابه استفاده می شود. برخی از کشورها مانند انگلستان، برزیل و فرانسه برای ورود افراد متقاضی، ویزای کنفرانس صادر می کنند.
هدف از ویزای کنفرانس، تسهیل همکاری بین المللی، تبادل دانش و شبکه سازی بین متخصصان می باشد. افرادی که مقاله ارائه می دهند، نمایندگان نهادهای دولتی و غیردولتی از جمله افراد واجد شرایط دریافت conference visa هستند. برخی از کشورها نیز به اعضای خانواده فرد مانند همسر و فرزندان اجازه می دهند تا با ویزای کنفرانس فرد با وی سفر کنند.
برای دریافت ویزای کنفرانس، فرد باید دعوتنامه از طرف برگزارکننده کنفرانس داشته باشد. پس از ارائه مدارک مورد نیاز فرد باید منتظر بماند تا به درخواست وی رسیدگی شود که این ممکن است حدود دو هفته و یا بیشتر طول بکشد. ویزای کنفرانس که از ویزاهای نوع "c" و سینگل می باشد، مدت محدودی دارد و پس از اتمام رویداد، فرد باید آن کشور را ترک نماید.
ویزای الکترونیک کنفرانس چیست؟
ویزا یک سند رسمی است که توسط کشورها برای اعطای مجوز ورود و اقامت برای مقاصد خاص صادر می شود. یکی از انواع ویزا، ویزای الکترونیک کنفرانس می باشد. فرد واجد شرایط می تواند جهت شرکت در یک کنفرانس برگزار شده در یک کشور دیگر، اقدام به دریافت این نواع ویزا نماید. در ادامه این بخش، به این پرسش پرداخته می شود که ویزای الکترونیک کنفرانس چیست؟
ویزای الکترونیک کنفرانس، مجوز سفر برای شرکت در کنفرانس برای فرد می باشد که به صورت الکترونیکی بوده و از طریق ایمیل به کاربر ارسال می شود. یکی از شرایط دریافت ویزا الکترونیک کنفرانس این است که فرد، از سمینار و یا کنفرانسی که قرار است در آن حضور داشته باشد، دعوتنامه معتبر داشته باشد. علاوه بر این در صورتی که فرد می خواهد اعضای خانواده را با خود به همراه ببرد باید نام آن ها نیز در دعوتنامه ذکر شده باشد.
فرد دارای ویزای الکترونیک کنفرانس، تنها یک بار می تواند از طریق این ویزا به یک کشور وارد شود. قابل ذکر است که این نوع ویزا قابل تمدید نبوده و پس از اتمام اعتبار ویزا که می تواند بین 30 روز تا یک ماه باشد، فرد باید کشور میزبان را ترک نماید. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای الکترونیک کنفرانس شامل فرم درخواست ویزا، اسکن مدارکی چون عکس پرسنلی، کارت ملی، پاسپورت، دعوتنامه و معرفی نامه می باشد.
شرایط دریافت ویزای کنفرانس Conference Visa
همانگونه که اشاره شد، ویزای کنفرانس، نوعی مجوز سفر است که توسط دولت کشوری که فرد قصد شرکت در کنفرانس برگزار شده در آن را دارد، صادر می شود. این به اتباع خارجی این امکان را می دهد تا برای مدت محدودی در یک کشور اقامت کنند. برای دریافت این نوع ویزا شرایطی وجود دارد. در ادمه به شرایط دریافت ویزای کنفرانس پرداخته خواهد شد.
داشتن دعوتنامه از ارگان موردنظر
ثبت نام در کنفرانس
تعیین هدف سفر و داشتن هدف قانونی برای شرکت در کنفرانس
اثبات توانایی تمکن مالی جهت پوشش هزینه های اقامت
داشتن بیمه درمانی دارای اعتبار
تعهد پایبند بودن به قوانین کشور میزبان
برای داشتن دعوتنامه، فرد می بایست از قبل با برگزارکنندگان کنفرانس تماس حاصل نماید تا برای وی دعوتنامه ارسال شود. همچنین فرد باید روابط خود با کشور خود مانند شغل، خانواده و یا دارایی را نشان دهد تا کشور مقصد از قصد وی برای بازگشت به کشور خود اطمینان حاصل نماید. کاربر توجه داشته باشد که شرایط دریافت conference visa بسته به کشور شهروندی فرد، مدت و ماهیت کنفرانس می تواند متفاوت باشد. بنابراین توصیه می شود که برای دریافت اطلاعات دقیق و به روز، کاربر به وب سایت رسمی مهاجرت کشور مقصد مراجعه نموده و یا با کنسولگری و یا سفارت آن کشور تماس حاصل نماید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای کنفرانس
پس از کسب اطلاعات لازم در خصوص اینکه ویزای کنفرانس چیست، کاربر باید مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا را از قبل آماده نموده تا روند صدور ویزا با سرعت بیشتری انجام شود. به همین منظور در ادامه این بخش، مدارک لازم برای دریافت ویزای کنفرانس ارائه خواهد شد.
اصل و کپی پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار گذرنامه برای خروج از کشور
عکس رنگی جدید سایز پاسپورت
فرم آنلاین پر شده (Application form)
دعوتنامه از برگزارکننده کنفرانس
ارائه مدرک تایید آدرس اقامت فرد
ارائه جزییات لازم مانند رزرو هتل، بلیط هواپیما و ...
فرد باید بلیط رفت و برگشت هواپیمای خود را ارائه کند تا کشور میزبان از قصد وی برای ترک کشور در تاریخ تعیین شده اطمینان حاصل کند. قابل ذکر است که این مدارک ممکن است بسته به قوانین کشور مقصد متفاوت باشد. همچنین در برخی موارد ممکن است از فرد جهت انجام مصاحبه دعوت به عمل آید. بنابراین توصیه می شود که پیش از اقدام به درخواست ویزا، از طریق سایت مربوطه و یا تماس با سفارت کشور مقصد، مدارک را بررسی نماید، زیرا الزامات ویزا ممکن است در هر کشور تفاوت هایی داشته باشد.
هزینه دریافت ویزای کنفرانس
هدف اصلی ویزای کنفرانس، امکان شرکت کردن فرد در یک کنفرانس، سمینار، رویداد تحصیلی و یا کارگاه در یک کشور دیگر است. این ویزای کوتاه مدت، به افرادی که قصد شرکت در رویدادهای تخصصی را دارند، این امکان را می دهد تا به مدت محدودی در یک کشور اقامت کرده و در رویداد مورد نظر حضور یابند. پس از اتمام مدت زمان تعیین شده، فرد باید به کشور مبدا بازگردد. برای دریافت این نوع ویزا فرد باید هزینه ای را پرداخت نماید. به منظور ارائه جزییات بیشتر در ادامه این بخش، به هزینه دریافت ویزای کنفرانس پرداخته خواهد شد.
نوع ویزا | هزینه دریافت ویزا |
ویزای کنفرانس کانادا | 100 دلار + 85 دلار هزینه انگشت نگاری |
ویزای کنفرانس مجارستان | 80 یورو + 30 یورو هزینه خدمات |
ویزای کنفرانس آلمان | 90 یورو |
در جدول بالا به برخی از هزینه های دریافت ویزای کنفرانس کشورهای مختلف اشاره شد. با این حال این مقدار حدوی است و هزینه ها برای دریافت ویزای کنفرانس هر کشور، می تواند متفاوت باشد. کاربر می تواند جهت کسب اطلاعات دقیق تر، با سفارت یا کنسولگری کشور مورد نظر، تماس حاصل نموده و میزان دقیق هزینه ها را از آن ها دریافت نماید.
مراحل درخواست ویزای کنفرانس
در بخش های قبل به این موضوع پرداخته شد که ویزای کنفرانس چیست و چه شرایطی برای دریافت آن وجود دارد. اطلاع از این موضوعات و روند دریافت ویزای کنفرانس به کاربر کمک می کند تا جهت صدور به موقع ویزا، برنامه ریزی نماید. به همین منظور در ادامه این بخش، مراحل درخواست ویزای کنفرانس شرح داده خواهد شد.
قدم اول، ثبت نام در رویداد مورد نظر است. فرد باید به عنوان شرکت کننده در کنفرانس ثبت نام نموده و از برگزارکنندگان، دعوتنامه دریافت نماید. سپس کاربر باید از سفارت کشور میزبان وقت ملاقات دریافت کند. دریافت وقت سفارت ممکن است به صورت آنلاین و از طریق سایت رسمی سفارت انجام شود.
پس از دریافت وقت، کاربر باید فرم درخواست ویزا را با دقت کامل تکمیل و امضا نموده و سپس اقدام به جمع آوری مدارک موردنیاز جهت ثبت درخواست ویزای کنفرانس نماید. در مرحله بعد باید در تاریخ مشخص شده، مدارک و فرم پر شده را به سفارت کشوری که درخواست ویزا دارد، تحویل دهد.
کاربر باید هزینه ای بابت درخواست ویزا را پرداخت نموده و منتظر بماند تا به درخواست وی رسیدگی شود. در صورتی که درخواست فرد پذیرش شود، به وی جهت مراجعه و دریافت ویزای کنفرانس اطلاع داده می شود. همانگونه که پیشتر نیز اشاره شد، ویزای کنفرانس دارای مدت محدود بوده و پس از اتمام اعتبار آن، قابل تمدید نیست و فرد باید کشور میزبان را ترک کند.
اعتبار و مدت زمان صدور ویزای کنفرانس
کاربرانی که قصد شرکت در کنفرانس برگزار شده در یک کشور دیگر را دارند می توانند برای دریافت ویزای کنفرانس اقدام نمایند. برای دریافت این ویزا، فرد باید مدارکی را ارائه کند تا نشان دهد که مشمول این ویزا می باشد. یکی از سوالات کاربران می تواند مربوط به اعتبار و مدت زمان صدور ویزای کنفرانس باشد که در ادامه این بخش به این موضوع پرداخته خواهد شد.
مدت زمان دریافت ویزای کنفرانس به تعداد درخواست ها بستگی دارد و ممکن است حدود 14 روز کاری طول بکشد. همچنین در صورتی که در مدارک و یا فرم درخواست ویزای کاربر اشکالی وجود داشته باشد ممکن است که درخواست وی رد و یا صدور ویزا به تاخیر بیفتد. بنابراین کاربر پیش از تحویل مدارک باید از صحت آن ها اطمینان حاصل نماید. همچنین باید سه الی چهار هفته پیش از تاریخ شروع کنفرانس، نسبت به ثبت درخواست ویزای کنفرانس اقدام نماید تا به موقع آن را دریافت کند.
مدت اعتبار ویزای کنفرانس نیز می تواند بین یک الی سه ماه باشد و اعتبار آن از زمان صدور ویزا محاسبه می شود. کاربر توجه داشته باشد که اطلاعات در مورد ویزا و یا شرایط دریافت conference visa ممکن است در طول زمان تغییر کند. بنابراین بهتر است پیش از برنامه ریزی سفر خود، اطلاعات جدید و روزانه را از منابع معتبر مورد بررسی قرار دهد.
دلایل ریجکت شدن ویزای کنفرانس
درک اینکه ویزای کنفرانس چیست؟ برای افرادی که قصد شرکت در کنفرانس های بین المللی را دارند، ضروری است. ویزای کنفرانس در واقع دروازه ای برای فرصت های جهانی و تبادلات فرهنگی است. افراد واجد شرایط دریافت conference visa می توانند با ارائه مدارک موردنیاز و رعایت مراحل درخواست، شانس خود را برای دریافت ویزای کنفرانس به حداکثر برسانند. با این حال در برخی مواقع ویزای فرد رد می شود. در ادامه این بخش دلایل ریجکت شدن ویزای کنفرانس شرح داده خواهد شد.
مستندات ناقص و نادرست در زمینه شغل، درآمد، محل اقامت و...
عدم داشتن تمکن مالی کافی
تخلفات مهاجرتی قبلی
نداشتن اعتبار مناسب گذرنامه
عدم حضور در مصاحبه ویزا
عدم صلاحیت برای دریافت ویزا
داشتن سوء پیشینه کیفری
در صورت ریجکت شدن ویزای کنفرانس، کاربر باید دلیل آن را بررسی نماید و اگر دلیل نامشخص بود و یا نیاز به توضیح بیشتری داشت، باید جهت کسب اطلاعات بیشتر با سفارت یا کنسولگری کشور مقصد تماس حاصل نماید. فرد باید مدارک ارسال شده را مجدد بررسی نموده تا از صحت آن ها مطمئن شود. پس از آن می تواند درخواست مجدد صدور ویزای کنفرانس کرده و یا اینکه درخواست تجدید نظر جهت بررسی دوباره مدارک را ثبت کند. همچنین فرد می تواند در چنین مواقعی با یک وکیل مهاجرت و یا مشاور ویزا جهت دریافت راهنمایی مشورت نماید.
مزایای دریافت ویزای کنفرانس
در بخش های قبل مطالبی در ارتباط با شرایط دریافت conference visa بیان شد که این ویزای تخصصی کوتاه مدت، به فرد اجازه می دهد تا برای شرکت در کنفرانس ها، سمینارها و یا رویدادهای حرفه ای به یک کشور دیگر سفر کند. در ادامه این بخش به مزایای دریافت ویزای کنفرانس پرداخته خواهد شد.
ویزای کنفرانس، مجوز ورود قانونی به کشور مقصد را برای فرد تضمین کرده و نگرانی در مورد اقامت غیرمجاز و یا مسائل قانونی احتمالی را از بین می برد. این نوع ویزا با سرعت بیشتری نسبت به دیگر انوع ویزا پردازش شده و فرایند مهاجرت کوتاه مدت را برای فرد ساده تر می کند.
ویزای کنفرنس به فرد این امکان را می دهد تا با متخصصان، کارشناسان و همتایان از سراسر جهان ارتباط برقرار کرده و فرصت های ارزشمند جهت تبادل دانش را فراهم نماید. فرد با داشتن ویزای کنفرانس و شرکت در این نوع رویدادها می تواند به آخرین تحقیقات و پیشرفت ها در زمینه های مربوطه دسترسی داشته باشد.
شرکت در کنفرانس از طریق داشتن ویزای کنفرانس، می تواند پروفایل دانشگاهی فرد را تقویت نموده و فرصت های شغلی و تحقیقاتی را در اختیار وی قرار دهد. علاوه بر موارد اشاره شده در این بخش، آشنایی با سنت های کشور میزبان، در معرض دید قرار گرفتن با شرکت در سخنرانی و ارائه تحقیق از دیگر مزایای دریافت ویزای کنفرانس می باشد.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه ویزای کنفرانس چیست، شرایط دریافت Conference Visa و هزینه دریافت آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با ویزای کنفرانس چیست مطلع شوند.
پاسخ مشاور: سلام. در خصوص مدت زمان اعتبار ویزای کنفرانس در متن این مقاله اطلاعاتی آورده شده است.