برای مشاوره شرایط دریافت ویزای نمایشگاهی آمریکا
برای مشاوره شرایط دریافت ویزای نمایشگاهی آمریکا


یکی از ویزا های کوتاه مدت ایالات متحده، مجوز ورود نمایشگاهی یا B1 نام داشته که اشخاص بسیاری جهت شرکت در رویداد های مربوط به تجارت یا سمینار های کسب و کار از آن بهره مند می شوند، سوال متقاضیان این بوده که نحوه درخواست مجوز چگونه است و هزینه مورد نیاز چقدر می باشد؟ بررسی شرایط دریافت مجوز بازدید تجاری b1 امریکا کمک کننده واقع شده و کسب اطلاعات در خصوص لیست مدارک مورد نیاز مفید خواهد بود.
مجوز ورود نمایشگاهی به افرادی اعطا شده که تنها با هدف حضور در نمایشگاه ها یا سمینار های تجاری در ایالات متحده حضور یافته و پس از اتمام اعتبار مجوز به کشور خود باز می گردند، در این مقاله به سوال ویزای نمایشگاهی آمریکا چیست، پاسخ داده شده و اطلاعاتی در خصوص شرایط دریافت ویزا بازدید تجاری b1 امریکا آورده شده است. اشخاص از طریق مطالعه این مطلب با مدارک لازم و نحوه ثبت درخواست آشنا شده و اطلاعاتی در ارتباط با هزینه ها و مزایای اخذ مجوز به دست می آورند.
معرفی ویزای نمایشگاهی آمریکا
حضور در سمینار ها و نمایشگاه های مرتبط با تجارت همواره مورد توجه اشخاص فعال در این حوزه قرار گرفته و بدیهی است که هر چقدر اطلاعات افراد افزایش یافته و در نمایشگاه های بیشتری حضور یابند، در کسب و کار خود موفق تر خواهند بود. بسیاری از افراد با این سوال که ویزای نمایشگاهی آمریکا چیست، مواجه شده که باید شرح داد، این ویزا تنها برای علاقمندان به حضور در نمایشگاه ها یا سمینار های تجاری اعطا می شود.
در خصوص معرفی ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا و نحوه اخذ آن، می بایست توضیح داد که مجوز ورود B1 به صورت موقت به اشخاص اعطا شده و مورد مناسبی برای مهاجرت یا اقامت دائم در ایالات متحده نمی باشد. متقاضیان واجد شرایط دریافت ویزا بازدید تجاری b1 امریکا می بایست یک دعوت نامه از سوی شرکت برگزار کننده سمینار یا نمایشگاه مورد نظر دریافت کرده و آن را به سفارت ارائه دهند. جهت معرفی ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا می توان شرح داد که اخذ مجوز ورود نیاز به حضور در سفارت آمریکا و شرکت در مصاحبه های مربوطه داشته و همچنین پرداخت هزینه های لازم ضرورت دارد.
متقاضیان می بایست گواهی تمکن مالی کافی جهت حضور موقت در ایالات متحده را داشته و ثابت کنند که مانعی برای زندگی کوتاه مدت در آن منطقه از لحاظ مالی ندارند. یکی از مزایای دریافت ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا این است که شخص دریافت کننده B1 امکان درخواست ویزای B2 برای خانواده خود را داشته و می تواند همراه با همسر و فرزندان در ایالات متحده حضور یابد. مجوز ورودb2 نیز اعتباری کوتاه مدت داشته و برای مهاجرت مناسب نبوده اما امکان گردش و تفریح در کنار خانواده را فراهم خواهد کرد.
شرایط دریافت ویزای نمایشگاهی آمریکا
برخی از افراد با این سوال که شرایط دریافت ویزای نمایشگاهی آمریکا چیست مواجه شده که در پاسخ به این سوال باید توضیح داد برخورداری از دعوت نامه یکی از شروط اصلی گرفتن ویزا می باشد. در واقع متقاضیان از طریق نمایش دعوت نامه قصد شرکت در رویداد تجاری را به اثبات رسانده و اطمینان لازم را به آفیسر خواهند داد و شانس دریافت ویزای مورد نظر را بالا خواهند برد.
نحوه و شرایط دریافت ویزا بازدید تجاری b1 امریکا به گونه ای است که افراد می بایست ثابت کنند که پس از اتمام اعتبار ویزا به مبدا بازگشته و تمایلی به اقامت دائم در ایالات متحده ندارند. در صورتی که آفیسر از بازگشت شخص به مبدا اطمینان حاصل نکند، درخواست را ریجکت نموده و افراد با مشکل مواجه می شوند. جهت رفاه حال متقاضیان لیستی از شروط مورد نیاز در ادامه آمده است:
برخورداری از دعوت نامه جهت شرکت در نمایشگاه یا رویداد تجاری
دعوت نامه می بایست توسط شرکت برگزار کننده رویداد اعطا شده و خطاب به سفارت نوشته شود.
برخورداری از بلیط سمینار یا برنامه مربوطه
حوزه تحصیلی یا شغلی فرد باید با موضوع سمینار یا نمایشگاه ارتباط داشته باشد.
شرکت در مصاحبه سفارت ایالات متحده الزامی است.
متقاضی باید ثابت کند قصد اقامت دائم در آمریکا را نداشته و پس از پایان اعتبار به مبدا باز می گردد.
امکان همراه بردن خانواده از طریق اخذ ویزای B2 وجود دارد.
داشتن پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماهه الزامی است.
اشخاص می بایست از تمکن مالی کافی جهت اقامت کوتاه مدت در ایالات متحده برخوار باشند.
هدف از سفر به آمریکا می بایست تجارت و افزایش آگاهی در این حوزه به حساب آمده و هیچ گونه عمل غیر قانونی در سفر صورت نگیرد.
یکی از مهم ترین شرایط لازم برای دریافت ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا تناسب رشته تحصیلی یا شغلی متقاضی با موضوع سمینار یا نمایشگاه می باشد. افراد همچنین می بایست از مدارک هویتی معتبر برخوردار به حساب آمده که حداقل اعتبار مورد نیاز برای پاسپورت 6 ماه برآورد می شود. دعوت نامه یا بلیط مربوط به سمینار نیز باید کاملا رسمی بوده و معتبر به حساب آید.
مدارک لازم برای گرفتن ویزای نمایشگاهی آمریکا
پیش از اقدام برای درخواست ویزای نمایشگاهی و بررسی نحوه ثبت تقاضا، افراد واجد شرایط دریافت ویزا بازدید تجاری b1 امریکا می بایست مدارک لازم را آماده نمایند. پاسپورت که یکی از مدارک لازم برای گرفتن ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا به حساب می آید، باید حداقل شش ماه اعتبار داشته و همچنین اگر افراد تمایل به اخذ ویزای B2 برای همسر و فرزندان دارند، نیاز به مدارک هویتی آنان نیز خواهند داشت. لیست مدارک شامل مواردی مانند دعوت نامه، پاسپورت، مستندات شغلی یا تحصیلی شده که در ادامه جدول کلیه موارد مورد نیاز قابل مطالعه می باشد.
مدارک لازم برای گرفتن ویزای نمایشگاهی آمریکا | |
بلیط رفت و برگشت |
|
اصلی و کپی پاسپورت معتبر که حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. |
موارد دال بر برخورداری از تمکن مالی کافی جهت زندگی موقت در آمریکا |
دو عکس پرسنلی 3.5 در 4.5 جدید |
دعوت نامه یا بلیط سمینار و نمایشگاه |
واچر هتل |
گواهی اشتغال به کار یا تحصیل |
پاسپورت های قبلی و سوابق اخذ ویزا |
فیش واریز هزینه ها |
لازم به ذکر است در صورتی که متقاضیان همراه با یک تور راهی ایالات متحده می شوند، وظیفه تهیه بلیط هواپیما و رزرو هتل یا اقامتگاه بر عهده مجری تور خواهد بود. در جواب این پرسش که مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای نمایشگاهی آمریکا چیست می توان توضیح داد که هر مدرک دال بر قصد بازگشت شخص به مبدا پس از اتمام رویداد تجاری، حائز اهمیت می باشد.
برای مثال افراد می توانند از طریق ارائه مستندات اشتغال به کار یا تحصیل وابستگی خود به مبدا را ثابت کرده و آفیسر را از حضور موقت در آمریکا مطمئن سازند. باید اشاره کرد که یکی دیگر از مدارک لازم برای گرفتن ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا، سوابق اخذ ویزا و سفر های توریستی یا تجاری به مناطق مختلف به حساب می آید. در واقع ارائه ویزا های پیشین به آفیسر ثابت کرده که شخص به طور کلی اهل سفر و بوده و قصد اقامت دائم در آمریکا را پس از اتمام سمینار یا رویداد تجاری نخواهد داشت.
نحوه دریافت ویزای نمایشگاهی آمریکا
پس از بررسی شرایط دریافت ویزا بازدید تجاری b1 آمریکا باید توضیح داد که متقاضیان ویزای نمایشگاهی نیاز به طی کردن مراحل متعددی داشته که ثبت درخواست اولیه به صورت اینترنتی انجام می شود. در ادامه نیاز به حضور در سفارت ایالات متحده و پاسخگویی به سوالات آفیسر و طی کردن مراحل نهایی خواهد بود. راهنمای تصویری همراه با توضیحات تکمیلی در زیر آورده شده است.
اشخاص ابتدا می بایست نشانی ceac.state.gov را در مرورگر جستجو کرده و سپس گزینه Online Nonimmigrant Visa را جهت تکمیل فرم DS-160 انتخاب نمایند. اولین مرحله از مراحل ثبت درخواست ویزای نمایشگاهی، تکمیل فرم الکترونیکی مذکور می باشد.
حالا افراد می بایست کشور مورد نظر جهت مراجعه به سفارت آمریکا را انتخاب کرده که به دلیل عدم فعالیت کنسولگری در ایران، می توان مواردی مانند امارات، ارمنستان یا ترکیه را انتخاب کرد. در صورت انتخاب ایران نیز گزینه های کنسولگری ارمنستان، ترکیه و امارات نمایش داده شده و قابل گزینش می گردد. پس از گزینش کشور یا شهر می بایست روی START AN APPLICATION کلیک نمود. در صورتی که افراد از پیش درخواست را به صورت ناقص ثبت کرده و تنها قصد تکمیل آن را دارند، باید روی RETRIEVE کلیک کنند. گزینه UPLOAD نیز برای کسانی در دسترس قرار گرفته که فرم را به شکل آفلاین تکمیل نموده و تمایل به بارگذاری آن دارند.
پس از کلیک بر روی START یک اپلیکیشن نامبر به افراد اختصاص یافته که می بایست در محلی امن یادداشت شود.
پس از پاسخگویی به سوال امنیتی و کلیک بر روی Continue افراد به مرحله بعدی راه خواهند یافت.
فرم درخواست ویزای نمایشگاهی می بایست با اطلاعات هویتی تکمیل شود.
درج اطلاعات مربوط به جنسیت و تولد در فرم ضروری است.
در ادامه می توان جزئیات مربوط به تابعیت و شماره شناسایی را در فرم وارد کرد.
متقاضیان ملزم به درج نشانی در فرم می باشند.
شماره تماس باید در فرم وارد شود.
اطلاعات پاسپورت در این قسمت درج خواهد شد.
این صفحه از فرم DS-160 به اطلاعات سفر اختصاص یافته است.
پس از تکمیل تمامی فیلد های ضروری اشخاص می بایست تصویر پرسنلی 51 در 51 میلیمتر خود را با فرمت JPEG در سایت بارگذاری کنند.
لازم به ذکر است که در نهایت فرم DS-160 تکمیل شده در اختیار متقاضیان قرار گرفته که می بایست آن را دریافت و پرینت گرفت، زیرا جزو مدارک لازم برای حضور در مصاحبه سفارت به حساب می آید. متقاضیان می بایست پس از فرا رسیدن زمان موعود در سفارت ایالات متحده حضور یافته و مراحل انگشت نگاری و مصاحبه را پشت سر بگذارند. در صورتی که آفیسر شخص را واجد شرایط دریافت ویزا بازدید تجاری b1 امریکا بداند، مجوز ورود صادر خواهد شد.
پس از پاسخگویی به این سوال که ویزای نمایشگاهی آمریکا چیست، باید شرح داد امکان استفاده از خدمات پیکاپ ویزا وجود داشته و اشخاص می توانند اخذ مجوز ورود را به یک نماینده قانونی بسپارند. خدمات پیکاپ به این شکل بوده که متقاضی تنها یک بار به یکی از کشور های همسایه جهت حضور در مصاحبه و انگشت نگاری مراجعه کرده و در ادامه پس از صدور جواب موافقت، نماینده او در سفارت حاضر شده و ویزا را به جای متقاضی دریافت نموده تا شخص نیازی به سفر های خارجی مکرر نداشته باشد.
بررسی درخواست ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا ممکن است چند هفته یا چند ماه به طول انجامیده که هر چقدر مدارک کامل تر به حساب آید، ویزا سریع تر صادر خواهد شد. مدرک مربوطه غالبا در طی حداقل 5 روز کاری و حداکثر 6 ماه ارائه می شود. باید توجه داشت که مدت زمان اعتبار ویزا بر اساس مدت سمینار یا رویداد تجاری تعیین شده اما حداکثر مدت زمان اقامت با این مجوز ورود، 6 ماه است.
پس از شرح نحوه دریافت ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا باید اشاره کرد که در صورتی که شخص در شرایط خاصی قرار گرفته و قصد تمدید ویزای نمایشگاهی را داشته باشد، می بایست پیش از انقضای ویزا، فرم I-539 را تکمیل کرده و درخواست را برای اداره USCIS ارسال کند که هزینه لازم حدودا 370 الی 400 دلار می باشد. در صورت موافقت کارشناسان فرد می تواند حداکثر 6 ماه دیگر در ایالات متحده اقامت داشته که در این حالت، حداکثر مدت زمان اقامت 1 سال است.
هزینه ویزای نمایشگاهی آمریکا
برخی از افراد با این سوال که هزینه ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا چقدر است مواجه شده و ابهاماتی در خصوص مبالغ لازم برای اقامت در هتل های مختلف ایالات متحده خواهند داشت. پس از شرح این که ویزای نمایشگاهی آمریکا چیست، باید اشاره داشت هزینه ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا حدودا 160 الی 185 دلار بوده اما اشخاص باید تمکن مالی لازم جهت اقامت در منطقه مقصد را داشته و مستندات مربوطه را نیز ارائه دهند. هزینه مورد نیاز ممکن است بر اساس شرایط تا حدودی متغیر بوده و افزایش یا کاهش یابد که مطالعه جدول زیر اطلاعات کافی را در اختیار قرار خواهد داد.
هزینه ویزای نمایشگاهی آمریکا | |
هزینه ویزای نمایشگاهی آمریکا |
نفری 160 الی 185 دلار |
قیمت بلیط هواپیما |
هر بلیط 45 الی 100 میلیون تومان |
هزینه هتل در ایالات متحده |
شبی 100 الی 200.000 دلار |
قیمت خدمات پیکاپ ویزا |
1.500.000 الی 2.000.000 تومان |
هزینه اقامت در آمریکا برای 1 شب |
120 الی 200 دلار در صورت اقامت در هتل |
قیمت 1 وعده غذا در ایالات متحده |
15 الی 100 دلار |
تمکن مالی مورد نیاز برای سفر |
روزی 100 الی 200 دلار |
قیمت بلیط سمینار های تجاری |
125 الی 200 دلار |
هزینه تور سفارت آمریکا |
7 الی 70 میلیون تومان برای هر نفر |
تعرفه تاکسی برای هر کیلومتر |
1.68 الی 3.50 دلار |
باید توضیح داد که هزینه هر شب اقامت در ایالات متحده در صورت اسکان در هتل برای یک نفر 120 الی 200 دلار است که مبالغ مربوط به بلیط رفت و برگشت نیز باید به آن افزوده شود. نکته قابل توجه این بوده که سفارت ایالات متحده در ایران فعالیت نداشته و جهت اخذ ویزا می بایست در ارمنستان، ترکیه یا دیگر کشور های همسایه حضور یافت. در صورت دریافت خدمات پیکاپ ویزا نیاز به پرداخت هزینه های معین شده توسط شرکت نیز بوده و افراد همچنین باید توجه داشته باشند که کشور منتخب برای مراجعه به سفارت در برآورد هزینه نقش مهمی دارد.
برای مثال حضور در ارمنستان و ترکیه نیاز به اخذ مجوز ورود نداشته اما متقاضیان دریافت خدمات از سفارت آمریکا در دبی باید هزینه های ویزای توریستی دبی را پرداخت کنند. در صورتی که اشخاص از طریق مرکز خاصی مانند VFS گلوبال برای اخذ ویزای نمایشگاهی اقدام کنند، ملزم به ارائه 25 الی 28 یورو خواهند بود. وی اف اس گلوبال امکان اخذ ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا را برای ساکنان ایران فراهم نکرده، زیرا برای اخذ خدمات از کارگزاری، می بایست سفارت کشور مقصد در مبدا فعال بوده و خدمت رسانی نماید.
مزایای ویزای نمایشگاهی آمریکا
پس از شرح شرایط دریافت ویزا بازدید تجاری b1 آمریکا و نحوه، در جواب این سوال که مزایای ویزای نمایشگاهی آمریکا چیست باید بیان کرد که اخذ این مجوز ورود امکان شرکت در رویداد های تجاری بین المللی را فراهم نموده که این امر منجر به افزایش اطلاعات و ارتقای کسب و کار خواهد شد. به علت کوتاه مدت بودن مجوز ورود، نیاز به برخورداری از تمکن مالی بالایی نبوده و هر شخص تنها نیاز به بودجه ای متناسب با مدت زمان اقامت خود دارد.
از دیگر مزایای ویزای نمایشگاهی کشور آمریکا می توان به این مورد اشاره کرد که مانعی برای همراه بردن خانواده وجود نداشته و امکان درخواست ویزای B2 برای همسر یا فرزندان فراهم شده است. پس از حضور در ایالات متحده می توان تا پایان اعتبار ویزا علاوه بر شرکت در نمایشگاه ها، به تفریح و گردش نیز پرداخته و از مناطق دیدنی بازدید کرد. البته هزینه این موارد بر عهده خود فرد می باشد.
صدور ویزای تحصیلی یا کاری آمریکا تا حدودی زمان بر بوده و سختگیری های زیادی را به همراه داشته، اما ویزای B1 به علت غیر مهاجرتی بودن، راحت تر صادر خواهد شد. افراد باید بدانند که شرط اخذ مجوز ورود نمایشگاهی تجاری اثبات عدم برخورداری از قصد مهاجرت بوده و در صورت عدم قانع شدن آفیسر، مجوز صادر نمی شود. به همین دلیل بهتر است که افراد از راهنمایی های یک وکیل مهارجرتی یا افرادی که تجربه دریافت این ویزا را دارند استفاده نمایند.
در این راستا کارشناسان مرکز مشاوره تحصیل در خارج از کشور اپلایتو می توانند در کلیه مراحل ویزای نمایشگاهی آمریکا چیست، شرایط دریافت ویزا بازدید تجاری b1 امریکا و نحوه دریافت آن همراه متقاضیان بوده و از طریق سیستم مشاوره تلفنی اپلایتو پاسخگوی سوالات و شبهات در این زمینه باشند. همچنین متقاضیان می توانند با عضویت در کانال تلگرام و صفحه مجازی اینستاگرام از آخرین اخبار مرتبط با ویزای نمایشگاهی آمریکا مطلع شوند.
پاسخ مشاور: باسلام، شرایط ویزای امریکا برای هر نوع ویزا متفاوت بوده و شرایط ویزای نمایشگاهی آمریکا در متن مقاله ذکر شده است.